Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το f1 είχε πέσει στα 160$ όταν οι κύριοι ανταγωνιστές του ήταν το μεν jiayu g4s κοντά στα 190 σταθερά και το xiaomi note είχε ανοδική πορεία. Πλέον που τσίμπησε τιμή δεν είναι το απόλυτο vfm που ήταν πριν, αλλά παραμένει τίμιο και με πολύ μεγάλο community να το στηρίζει. Αρκεί κι ο χρήστης να έχει όρεξη να το σκαλίζει, υπάρχουν μερικές πολύ καλές rom.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομιζω οτι οι απαντήσεις καλύπτουν τα ερωτήματα . Να ρωτησω κάτι σχετικά με τις αναφορές για μεγάλες εταιρίες . ποιοι είναι οι καλυτεροι κατασκευαστες κινεζικών κινητων ,ποιες είναι οι καλυτερες εταιρίες ? Ποια διαθετει την καλύτερη υποστήριξη?

Παρακαλώ για τους γνωρίζοντας να παραθέτουν πενταδα (5) κορυφαίων κινητών σε εύρος τιμης 150-250 δολλάρια.

Καμία πρόταση;; :)

Γεια χαρά!

έχει κανείς υπόψιν του κάποιο dual sim κινητό που να φοράει Snapdragon και ει δυνατόν να έχει 2 GB Ram?

Ευχαριστώ

Καλησπερα....επειδη ενδιαφερομαι για συσκευη που προοριζεται για κοπελα πραγμα που σημαινει οτι θα ηθελα καποιο που να μην χρειαζεται καθολου πειραγμα...

εχω κατα νου το Xiaomi Hongmi 1S ....καταρχειν εχει διαφορα απο αυτο που δεν ειναι 1S??

και επειτα ειναι καλη η επιλογη μου? μιας κ ειμαι σε αυτο το ευρος τιμης.....

αν υπαρχει καποιος κατοχος της συγκεκριμενης συσκευης η καποιος που εχει τσεκαρισμενη αποψη ας με βοηθησει...

ευχαριστω....

Καλησπερα....επειδη ενδιαφερομαι για συσκευη που προοριζεται για κοπελα πραγμα που σημαινει οτι θα ηθελα καποιο που να μην χρειαζεται καθολου πειραγμα...

εχω κατα νου το Xiaomi Hongmi 1S ....καταρχειν εχει διαφορα απο αυτο που δεν ειναι 1S??

και επειτα ειναι καλη η επιλογη μου? μιας κ ειμαι σε αυτο το ευρος τιμης.....

αν υπαρχει καποιος κατοχος της συγκεκριμενης συσκευης η καποιος που εχει τσεκαρισμενη αποψη ας με βοηθησει...

ευχαριστω....

Καλό το Xiaomi, δε λέω, αλλά βρωμάει τεστοστερόνη ρε γμτ.

Αφού είναι για κοπέλα ρίξε μια ματιά σε αυτό.

Καλό το Xiaomi, δε λέω, αλλά βρωμάει τεστοστερόνη ρε γμτ.

Αφού είναι για κοπέλα ρίξε μια ματιά σε αυτό.

Δηλαδη λογω του οτι δεν ειναι κοριτσιστικο εμφανισιακα ενα απο τα best sellers και vfm κινητο του λες να κοιταξει ενα πανελως αγνωστο κινητο αμφιβολου ποιοτητας;;;!!!

Δεν λεω οτι το κινητο δεν ειναι καλο. Ειναι και πανεμορφο. Αλλα τί ξερουμε γι' αυτο; Το εχουνε αρκετοι; Υπαρχει υποστηριξη; Εχει αντοχη στο χρονο;

Στην τελικη κυκλοφορουν για το Xiaomi πολλα ομορφα πισω καπακια που του δεινουν μια πιο κοριτσιστικη νοτα.

Φιλε ψαξε καλα αν παρεις το hongmi ή το hongmi 1s.

Η διαφορα ειναι κυριος στον επεξεργαστη.

Δες εδω τις διαφορες: http://gsminsider.com/2014/02/hongmi-1s-vs-hongmi-phone-1st-generation-specs-comparison/

Ακουσα οτι το 1s δημιουργει προβληματα υπερθερμανσης. Μπες στα τοπικς τους και διαβασε.

Ειναι πολυ καλο κινητο με πολυ καλη ROM.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά! ψάχνω να πάρω κάποιο καλό κινητό και έχω κάποιες απορίες. είμαι ανάμεσα σε meizu mx4, xiaomi mi4, honor 6, και σαν δεύτερη επιλογή xiaomi redmi

-ανακοινώθηκε το mx4 pro και κυκλοφορεί 6 Δεκέμβρη. θέλω να ρωτήσω , πιστεύετε θα πέσει η τιμή του mx4 κανά 50ρικο ευρώ στις αρχές του 2015?

-ανάμεσα σ αυτά τα 3-4 που ανέφερα παραπάνω, ποιο/ά υποστηρίζουν dual sim? και 4g στην Ελλάδα?

-τέλος, ποιά εταιρεία από τις 3 έχει καλύτερη υποστήριξη με updates, roots κτλπ? και αν υπάρχει και ελληνικό site γ αυτά τα updates?

ps: έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο δίκαρτο που να αξίζει τα πολλά λεφτά του ?

Δηλαδη λογω του οτι δεν ειναι κοριτσιστικο εμφανισιακα ενα απο τα best sellers και vfm κινητο του λες να κοιταξει ενα πανελως αγνωστο κινητο αμφιβολου ποιοτητας;;;!!!

Ναι ακριβώς αυτό λέω. Επαναλαμβάνω, μιλάμε για κοπέλα. Η κοπέλα θα διαλέξει πρώτα αυτό που ικανοποιεί την αισθητική της.

Δεν λεω οτι το κινητο δεν ειναι καλο. Ειναι και πανεμορφο. Αλλα τί ξερουμε γι' αυτο; Το εχουνε αρκετοι; Υπαρχει υποστηριξη; Εχει αντοχη στο χρονο;

Τι ξέρουμε για το κινητό? Ότι κατασκευάζεται από την Foxconn, μια εταιρεία που, αν μη τι άλλο, έχει πείρα στην κατασκευή κινητών. Κυκλοφορεί εδώ και καιρό και δεν έχω βρει κανένα αρνητικό σχόλιο γι αυτό. Το έχει η γυναίκα μου εδώ και 1 βδομάδα και είναι ενθουσιασμένη. Τα πάντα δουλεύουν ρολόι. Βέβαια δεν κάνει καφέ ούτε πάει τα παιδιά σχολείο αλλά δεν ήθελε αυτό η γυναίκα μου. Ήθελε ένα κινητό που να ικανοποιεί την αισθητική της, με καλά γονίδια (Foxconn) που να δουλεύει απροβλημάτιστα και να κοστίζει αρκετά κάτω από €100 (αυτό το ήθελα εγώ :p) και πιστεύω πως πετύχαμε διάνα...

Καλημέρα παιδιά! ψάχνω να πάρω κάποιο καλό κινητό και έχω κάποιες απορίες. είμαι ανάμεσα σε meizu mx4, xiaomi mi4, honor 6, και σαν δεύτερη επιλογή xiaomi redmi

-ανακοινώθηκε το mx4 pro και κυκλοφορεί 6 Δεκέμβρη. θέλω να ρωτήσω , πιστεύετε θα πέσει η τιμή του mx4 κανά 50ρικο ευρώ στις αρχές του 2015?

-ανάμεσα σ αυτά τα 3-4 που ανέφερα παραπάνω, ποιο/ά υποστηρίζουν dual sim? και 4g στην Ελλάδα?

-τέλος, ποιά εταιρεία από τις 3 έχει καλύτερη υποστήριξη με updates, roots κτλπ? και αν υπάρχει και ελληνικό site γ αυτά τα updates?

ps: έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο δίκαρτο που να αξίζει τα πολλά λεφτά του ?

Θα πρότεινα Honor 6. Κυκλοφορεί ήδη κανα τρίμηνο, αποδείχτηκε αξιόπιστο, από σοβαρή εταιρία, Dual ACTIVE sim, 4G, καλό μεγεθος, σε καλή τιμή, με updates τουλάχιστον 1/μήνα. Εκτιμώ οτι θα πάρει και Lollipop στο 1ο τρίμηνο 2015.

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Φιλε η coolpad ειναι ο μεγαλυτερος κατασκευαστης κινητων στην κινα και βγαζει ποιοτικοτατα κινητα καμια σχεση με UMI ,PUMI ,GKOYGKALI και λοιπες συμμαχικες δυναμεις.

Ειναι αγνωστη στην ευρωπη/αμερικη γιατι ως τωρα εβγαζε κινητα μονο για την κινεζικη αγορα (οπου ειναι Νο1 σε πωλησεις) τωρα εχει αρχισει και βγαζει συσκευες με συχνοτητες που δουλευουν σε εμας.

καλά φίλε κόψε κάτι.....σίγά μην είναι και πρώτη στον γαλαξία!!!

Στην δική της σελίδα αναφέρει ότι είναι 7η παγκοσμίως

Εβλεπα τα στοιχεια του 4G που ειναι πρωτη με διαφορα

http://www.prweb.com/releases/2014/07/prweb12000291.htm

ενω στην πραγματικοτητα ειναι 2η στην κινα μετα την λενοβο

http://www.counterpointresearch.com/9-out-of-10-handsets-sold-in-china-are-smartphones

Το ποιντ ηταν οτι το να συγκρινεις την coolpad με τον καθε ανυπαρκτο κατασκευαστη ηταν λαθος γιατι δεν ανηκουν στην ιδια κατηγορια.

miui ελληνικο σαιτ υπαρχει με απολα,εχω το note μια χαρα ολα

θελω mx3 να δοκιμασω..

καλα το honor τι αναβαθμισεις να παρει..

κατεμε χτυπα mi3,mx3 τωρα που ειναι πλ καλες τιμες...

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

miui ελληνικο σαιτ υπαρχει με απολα,εχω το note μια χαρα ολα

θελω mx3 να δοκιμασω..

καλα το honor τι αναβαθμισεις να παρει..

κατεμε χτυπα mi3,mx3 τωρα που ειναι πλ καλες τιμες...

ευχαριστώ αλλά δεν θα δώσω λεφτά για περσυνό κινητό . και αφού θα πάρω κινέζικο θέλω να είναι κάτι πολύ καλό

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα πρότεινα Honor 6. Κυκλοφορεί ήδη κανα τρίμηνο, αποδείχτηκε αξιόπιστο, από σοβαρή εταιρία, Dual ACTIVE sim, 4G, καλό μεγεθος, σε καλή τιμή, με updates τουλάχιστον 1/μήνα. Εκτιμώ οτι θα πάρει και Lollipop στο 1ο τρίμηνο 2015.

ειναι πολύ ωραίο αλλά με χαλάει λίγο το μενού του και τα εικονίδια του όπως το είδα σε φωτογραφίες και σε hands on. lollipop όλα τα android θα πάρουνε σταδιακά?

Παραμείνετε στο θέμα παρακαλώ. Για τα dual sim υπάρχει σχετικό θέμα

Μπήκα στο forum μετά απο καιρό (1-2 εβδομάδες) και είδα σ'αυτό το νήμα τα ίδια σχόλια για το Coolpad F1 που είχα δει και πριν απο 1-2 μήνες όταν έψαχνα και εγώ για κινητό, τα ίδια σχόλια δηλαδή εδώ και 6-7 μήνες απο τότε που βγήκε αυτό το μοντέλο στην αγορά.

-VFM κινητό αλλά θέλει πολύ σκάλισμα...

-Δεν ξέρω την τύφλα μου απο smartphones γι αυτό και θα μείνω μακριά απο το F1 κι ας λένε τα καλύτερα για την απόδοσή του καθώς δεν ξέρω πως να το σετάρω..

- Αν δεν ξέρεις να το σκαλίσεις καλύτερα να πάρεις αυτό ή αυτό (20-30$ παραπάνω φυσικά) καθώς είναι πολύ καλύτερη συσκευή.

κ.α

-Μην τους ακούς το F1 είναι το καλύτερο smartphone σ αυτά τα λεφτά.

-Καλύτερα να κοιτάξεις φίλε κάποιο άλλο μοντέλο στα ίδια λεφτά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κι ας έχει χειρότερα χαρακτηριστικά...

Παρόλα αυτά εγώ δεν φοβήθηκα και χωρίς να ξέρω την τύφλα μου απο smartphone hacking το παρήγγειλα και άρχισα την....μελέτη.

Για ένα μήνα λοιπόν κάθισα και διάβασα εδώ αλλά και σε ξένα φόρουμ τα πάντα περι της συσκευής μέχρι δηλαδή να το παραλάβω. Έμαθα τα πάντα περι root(όλους τους τρόπους), τις 10αδες roms, διάφορες εφαρμογές για την κάμερα κλπ μέσα απο τις 1000αδες σελίδες που έχουν γραφτεί. Έχασα την μπάλα καθώς όλα ήταν θεωρητικά χωρίς να έχω την συσκευή να τα δοκιμάσω.

Τέλος πάντων μετά απο 21 μέρες το παρέλαβα και έμεινα καταρχήν έκπληκτος απο την συσκευή απο θέμα υλικών και της ποιότητας της οθόνης. Στο μέγεθος το περίμενα πολύ μεγαλύτερο γιατί διάβασα αρκετά σχόλια περι χοντροκομμένου κλπ, αλλά στο χέρι μου και στο μάτι μου μου φαίνεται ιδανικό ενώ απο κοντά είναι πολύ πιο όμορφο γενικά. Το άνοιξα λοιπόν και όλα δούλευαν στην εντέλεια! Το κινητό μου ήρθε στα ελληνικά με την Jellybean έκδοση του Vickmall και εκτός απο 1-2 ασήμαντα λάθη στις ρυθμίσεις και 1-2 άσχετες κινέζικες εφαρμογές το κινητό πήγαινε σφαίρα ενω τα gps, bt, wifi , σήμα, ήχος, χρώματα κλπ δούλευαν άψογα. Η κάμερα έβγαζε κάπως θολές φωτογραφίες σε σχέση με τις πραγματικές δυνατότητες του hardware της με την stock εφαρμογή αλλά μόλις εγκατέστησα μια άλλη δούλεψε σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Μετά απο 2-3 μέρες αναρωτήθηκα. Μα καλά και τόσο διάβασμα που έκανα θα πάει χαμένο τζάμπα; Και κάπως έτσι παρότι δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα αποφάσισα να αλλάξω Ρομ. Διάλεξα λοιπόν την δημοφιλέστερη KitKat custom rom που υπάρχει, πέταξα στο κάδο ότι πληροφορίες είχα συλλέξει απο την έρευνα μου, ακολούθησα τις απλές οδηγίες στο thread της συσκευής και σε 5-6 λεπτά ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Τόσο δύσκολο.

Μου έκανε αισθητή διαφορά;

Σαν συσκευή όχι. Το κινητό παραμένει σφαίρα. Τα πάντα δουλεύουν απροβλημάτιστα και η κάμερα ίσως απο καλή να έγινε πολύ καλή στην απόδοση της. Οι διαφορά ήταν κυρίως στην ρομ. Σαν να έκανα αναβάθμιση π.χ απο Windows 7 σε Windows 8. Ποιο όμορφο UI αλλά για τον casual χρήστη ίσως αχρείαστη αλλαγή ενώ στην λειτουργία, ίσως εκτός της κάμερας το ξαναλέω, καμία απολύτως διαφορά. Υπάρχει λόγος να γυρίσω στην πρώτη Rom; Υπάρχει λόγος να δοκιμάσω κάποια/ες απο τις 100αδες που κυκλοφορούν; Μόνο αν μου αρέσει το σκάλισμα και ο χαμένος χρόνος.

Είναι λοιπόν το Coolpad F1 το καλύτερο VFM εδώ και 6 μήνες;

Δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει άλλα κινητά λίγο πάνω ή κάτω απο τα 130 ευρώ.(164$ το είχα αγοράσει εγώ)

Οι επιδόσεις του έχουν σχέση με τα εκπληκτικά για την τιμή του χαρακτηριστικά;

Απολύτως σε όλα τα επίπεδα!

Έχω δεύτερες σκέψεις, ή αν θα έπαιρνα δεύτερη συσκευή θα διάλεγα άλλο μοντέλο;

Πολύ απλά ήταν τα καλύτερα 130ευρώ που ξόδεψα εδώ και χρόνια και σε λίγες μέρες (περιμένω μήπως και πέσει λίγο η τιμή του στα αρχικά επίπεδα) θα παραγγείλω και ένα δεύτερο για τον αδερφό μου ο οποίος έχει πάθει σοκ με την συσκευή.

Λεπτομέρειες:

Όλα αυτά τα σχόλια βασίζονται πάνω σε βαριά χρήση του κινητού ( εκτεταμένη χρήση κάμερας, gps, βαριά παιχνίδια , σκάλισμα εφαρμογών, βαρύ σερφάρισμα κλπ.)

Η Ρομ που του έβαλα( με ή χωρίς λόγο) είναι η Aosp 4.42 laek v4 στο repack του Algorithm v3.(Με λίγο ψάξιμο στο θέμα του φόρουμ θα την βρεις εύκολα μαζί με τις απλές οδηγίες στα ελληνικά για να την εγκαταστήσεις εύκολα αν και εφόσον το αποφασίσεις). Οι υπόλοιπες 500 σελίδες είναι για αχρείαστο (για μας) σκάλισμα/ τεστ και σύγκριση ρομς απο άτομα που το κάνουν με ευχαρίστηση έχοντας ελεύθερο χρόνο.

Το ποστ αυτό το έγραψα εδώ γιατί στο θέμα του είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα για την συνολική ποιότητα του κινητού μέσα στις χιλιάδες ρυθμίσεις,νέα και σχόλια για τις διάφορες ρομς.

Το ποστ αυτό το έγραψα γιατί είναι αυτό που θα ήθελα να διαβάσω, όταν έψαχνα το θέμα και εγώ, για το κινητό που αναφέρεται ως Value For Money συσκευή τουλάχιστον μία φορά ανα δύο σελίδες αυτού του thread, χωρίς να αναλύεται το γιατί και το σημαντικότερο με πολλές ανακρίβειες όσον αφορά την λειτουργία του απο άσχετους.

Μπήκα στο forum μετά απο καιρό (1-2 εβδομάδες) και είδα σ'αυτό το νήμα τα ίδια σχόλια για το Coolpad F1 που είχα δει και πριν απο 1-2 μήνες όταν έψαχνα και εγώ για κινητό, τα ίδια σχόλια δηλαδή εδώ και 6-7 μήνες απο τότε που βγήκε αυτό το μοντέλο στην αγορά.

-VFM κινητό αλλά θέλει πολύ σκάλισμα...

-Δεν ξέρω την τύφλα μου απο smartphones γι αυτό και θα μείνω μακριά απο το F1 κι ας λένε τα καλύτερα για την απόδοσή του καθώς δεν ξέρω πως να το σετάρω..

- Αν δεν ξέρεις να το σκαλίσεις καλύτερα να πάρεις αυτό ή αυτό (20-30$ παραπάνω φυσικά) καθώς είναι πολύ καλύτερη συσκευή.

κ.α

-Μην τους ακούς το F1 είναι το καλύτερο smartphone σ αυτά τα λεφτά.

-Καλύτερα να κοιτάξεις φίλε κάποιο άλλο μοντέλο στα ίδια λεφτά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κι ας έχει χειρότερα χαρακτηριστικά...

Παρόλα αυτά εγώ δεν φοβήθηκα και χωρίς να ξέρω την τύφλα μου απο smartphone hacking το παρήγγειλα και άρχισα την....μελέτη.

Για ένα μήνα λοιπόν κάθισα και διάβασα εδώ αλλά και σε ξένα φόρουμ τα πάντα περι της συσκευής μέχρι δηλαδή να το παραλάβω. Έμαθα τα πάντα περι root(όλους τους τρόπους), τις 10αδες roms, διάφορες εφαρμογές για την κάμερα κλπ μέσα απο τις 1000αδες σελίδες που έχουν γραφτεί. Έχασα την μπάλα καθώς όλα ήταν θεωρητικά χωρίς να έχω την συσκευή να τα δοκιμάσω.

Τέλος πάντων μετά απο 21 μέρες το παρέλαβα και έμεινα καταρχήν έκπληκτος απο την συσκευή απο θέμα υλικών και της ποιότητας της οθόνης. Στο μέγεθος το περίμενα πολύ μεγαλύτερο γιατί διάβασα αρκετά σχόλια περι χοντροκομμένου κλπ, αλλά στο χέρι μου και στο μάτι μου μου φαίνεται ιδανικό ενώ απο κοντά είναι πολύ πιο όμορφο γενικά. Το άνοιξα λοιπόν και όλα δούλευαν στην εντέλεια! Το κινητό μου ήρθε στα ελληνικά με την Jellybean έκδοση του Vickmall και εκτός απο 1-2 ασήμαντα λάθη στις ρυθμίσεις και 1-2 άσχετες κινέζικες εφαρμογές το κινητό πήγαινε σφαίρα ενω τα gps, bt, wifi , σήμα, ήχος, χρώματα κλπ δούλευαν άψογα. Η κάμερα έβγαζε κάπως θολές φωτογραφίες σε σχέση με τις πραγματικές δυνατότητες του hardware της με την stock εφαρμογή αλλά μόλις εγκατέστησα μια άλλη δούλεψε σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Μετά απο 2-3 μέρες αναρωτήθηκα. Μα καλά και τόσο διάβασμα που έκανα θα πάει χαμένο τζάμπα; Και κάπως έτσι παρότι δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα αποφάσισα να αλλάξω Ρομ. Διάλεξα λοιπόν την δημοφιλέστερη KitKat custom rom που υπάρχει, πέταξα στο κάδο ότι πληροφορίες είχα συλλέξει απο την έρευνα μου, ακολούθησα τις απλές οδηγίες στο thread της συσκευής και σε 5-6 λεπτά ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Τόσο δύσκολο.

Μου έκανε αισθητή διαφορά;

Σαν συσκευή όχι. Το κινητό παραμένει σφαίρα. Τα πάντα δουλεύουν απροβλημάτιστα και η κάμερα ίσως απο καλή να έγινε πολύ καλή στην απόδοση της. Οι διαφορά ήταν κυρίως στην ρομ. Σαν να έκανα αναβάθμιση π.χ απο Windows 7 σε Windows 8. Ποιο όμορφο UI αλλά για τον casual χρήστη ίσως αχρείαστη αλλαγή ενώ στην λειτουργία, ίσως εκτός της κάμερας το ξαναλέω, καμία απολύτως διαφορά. Υπάρχει λόγος να γυρίσω στην πρώτη Rom; Υπάρχει λόγος να δοκιμάσω κάποια/ες απο τις 100αδες που κυκλοφορούν; Μόνο αν μου αρέσει το σκάλισμα και ο χαμένος χρόνος.

Είναι λοιπόν το Coolpad F1 το καλύτερο VFM εδώ και 6 μήνες;

Δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει άλλα κινητά λίγο πάνω ή κάτω απο τα 130 ευρώ.(164$ το είχα αγοράσει εγώ)

Οι επιδόσεις του έχουν σχέση με τα εκπληκτικά για την τιμή του χαρακτηριστικά;

Απολύτως σε όλα τα επίπεδα!

Έχω δεύτερες σκέψεις, ή αν θα έπαιρνα δεύτερη συσκευή θα διάλεγα άλλο μοντέλο;

Πολύ απλά ήταν τα καλύτερα 130ευρώ που ξόδεψα εδώ και χρόνια και σε λίγες μέρες (περιμένω μήπως και πέσει λίγο η τιμή του στα αρχικά επίπεδα) θα παραγγείλω και ένα δεύτερο για τον αδερφό μου ο οποίος έχει πάθει σοκ με την συσκευή.

Λεπτομέρειες:

Όλα αυτά τα σχόλια βασίζονται πάνω σε βαριά χρήση του κινητού ( εκτεταμένη χρήση κάμερας, gps, βαριά παιχνίδια , σκάλισμα εφαρμογών, βαρύ σερφάρισμα κλπ.)

Η Ρομ που του έβαλα( με ή χωρίς λόγο) είναι η Aosp 4.42 laek v4 στο repack του Algorithm v3.(Με λίγο ψάξιμο στο θέμα του φόρουμ θα την βρεις εύκολα μαζί με τις απλές οδηγίες στα ελληνικά για να την εγκαταστήσεις εύκολα αν και εφόσον το αποφασίσεις). Οι υπόλοιπες 500 σελίδες είναι για αχρείαστο (για μας) σκάλισμα/ τεστ και σύγκριση ρομς απο άτομα που το κάνουν με ευχαρίστηση έχοντας ελεύθερο χρόνο.

Το ποστ αυτό το έγραψα εδώ γιατί στο θέμα του είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα για την συνολική ποιότητα του κινητού μέσα στις χιλιάδες ρυθμίσεις,νέα και σχόλια για τις διάφορες ρομς.

Το ποστ αυτό το έγραψα γιατί είναι αυτό που θα ήθελα να διαβάσω, όταν έψαχνα το θέμα και εγώ, για το κινητό που αναφέρεται ως Value For Money συσκευή τουλάχιστον μία φορά ανα δύο σελίδες αυτού του thread, χωρίς να αναλύεται το γιατί και το σημαντικότερο με πολλές ανακρίβειες όσον αφορά την λειτουργία του απο άσχετους.

Φίλε μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με βοήθησε αυτό που έγραψες.Σαν να απαντούσες σε όλες τις απορίες μου.Καλή σου μέρα :)

Νομίζω ότι για όλους μας ήταν πολύ διαφωτιστικό! Thanks, psof !

Και δεν μπορώ, θα ρωτήσω και κάτι τι (αν και θα έπρεπε καλύτερα να το κάνω στο νήμα του F1):

Από τη μία ROM στην άλλη, πέρα από τη γενικά καλή απόδοση και συμπεριφορά και στις δύο,

είδες μήπως καμία αξιοσημείωτη διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας;

Ρωτάω γιατί η μπαταρία θα μπορούσε και να είναι μεγαλύτερη από την -ονομαστική- χωρητικότητα που έχει τώρα, αλλά όλοι λένε ότι το F1 κάνει πολύ καλή χρήση της και έτσι η διάρκειά της είναι πολύ καλή.

Αν και η custom ROM τα καταφέρνει εξίσου καλά, νομίζω ότι δε θα είχα κάτι άλλο να ζητήσω από τη συσκευή...

Edited by w2o4ts

Εκτός απο τις πρώτες μέρες που πραγματικά το σκότωσα το κινητό με υπερβολικά βαριά χρήση δεν κατάφερα απο τότε να του τελειώσω την μπαταρία σε μια μέρα. Το κινητό έχει μπαταρία με 2500mah οπότε όποια Ρομ και να του βάλεις την μέρα θα την βγάζεις με άνεση. Για τον απλό χρήστη με τηλέφωνα, σερφάρισμα, κανένα βιντεάκι παιχνιδάκι που και που, και λίγες φωτογραφίες το φυσιολογικό είναι μέχρι και 2 μέρες όπως συμβαίνει και σε μένα τις μέρες που δεν έχω χρόνο για κάψιμο σε βαριά παιχνίδια ή μπόλικη χρήση της κάμερας. Υπάρχει Ρομ(Microaosp v1) που σύμφωνα με συμφορίτες βγάζει 8-9 ώρες αναμμένη οθόνη απο τις 6-7 ώρες που βγάζει η πλειοψηφία των άλλων συμπεριλαμβανομένου και της laek.17 v4 REPACK που χρησιμοποιώ εγώ αλλά εφόσον για μένα η αυτονομία του είναι ήδη υπεραρκετή και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα το κινητό γενικά γιατί να αρχίσω τις δοκιμές;

Φίλε akalefk απάντησα στις απορίες που είχα όταν ενδιαφερόμουν και εγώ για το ίδιο κινητό.:)

Παιδια ειμαι μεταξυ ΤΗL 5000 Octacore και του Jiayu G4S Octacore.Εχοντας να διαθεσω περιπου τοσα για κινητο τι προτεινετε αν οχι καποιο απο αυτα?

Παιδια σκεφτομαι την αγορα cubot s168 & cubot s308 στην ιδιανπαραγγελια. Λετε να υπαρξει καποιο προβλημα με τελωνεια και δασμους επιδη θα εχει το πακετο 2 κινητα μαζι ; Ας μας διαφωτισει καποιος γνωστης. Ευχαριστω.
:ninja:ΟΖ...

Παιδια σκεφτομαι την αγορα cubot s168 & cubot s308 στην ιδιανπαραγγελια. Λετε να υπαρξει καποιο προβλημα με τελωνεια και δασμους επιδη θα εχει το πακετο 2 κινητα μαζι ; Ας μας διαφωτισει καποιος γνωστης. Ευχαριστω.

Όχι μαζί, χωριστά και με διαφορά 3-4 ημερών η μία από την άλλη παραγγελία.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

παιδια θελω την βοηθεια σας

αποφασισα μετα απο τρια χρονια που εχω το νοκια ν8 , να το αλλαξω και να μπω στον χωρο των ανδροιτ.

Διαβαζω εδω και λιγες μερες τα σχολια που γραφουν τα παιδια στα αναλογα φορουμ των παρακατω κινητων που εχω διαλεξει αλλα δεν μπορω να αποφασισω

ειμαι μεταξυ του Lenovo A8 (A806) ,ASUS Zenfone 5 , και του Huawei Honor 3C 4G LTE H30-L02 ,Coolpad F1 8297 ολα εχουν rom 2g και ram 16g/8g και πανω κατω ιδιες τιμες

ποιο απο αυτα μου προτινετε ???

http://www.vickmall.com/asus-zenfone-5-smartphone-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html

http://www.minideal.net/new-asus-zenfone-5-16gb-dual-sim-3g-5-5-hd-ips-intel-z2580-2-0ghz-black.html

http://www.minideal.net/original-lenovo-a8-a806-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html

http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-4g-fdd-lte-h30-l02-smartphone-android-4-4-quad-core-1-6ghz-5-0-inch-hd-8-0mp-ram-2gb-rom-16gb.html

http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html

Edited by gk33

και για μενα ασε το 308 και παρε το 200 .υστερει στη μνημη αλλα κατα τα αλλα ιδιο κινητο.και μπαταριαρα

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Μπραβο psof.

Ειλικρινα πολυ ωραιο review και πολυ βοηθητικο.

Μακαρι ολα τα μελη του φορουμ να σκεφτομαστε σαν κι εσενα και να εχουμε την ορεξη για να βοηθαμε με οσο πιο πολλα στοιχεια μπορουμε.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια ειμαι μεταξυ ΤΗL 5000 Octacore και του Jiayu G4S Octacore.Εχοντας να διαθεσω περιπου τοσα για κινητο τι προτεινετε αν οχι καποιο απο αυτα?