trust0 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Και κατι ακόμα για το h5w gt9000 παιδια ειναι οτι δεν με αφήνει να συνδέσω λογαριασμό google για να μπω στο play store. Βγάζει μήνυμα can not create secure connection.:blink::wacko: Δοκιμασε ενα-ενα Do not sychnonize date and time thru the network automatically, take alook that you have the right Timezone Menu->Settings->Date and Time->Automatic (has to be deactivated) Change from WiFi to 3G and back and try again. Maybe a reboot of your phone may nessecary Logout and login into GTalk Delete Data and Cache of the Market/Play Store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_nas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Καλησπερα παιδια,πρωτη φορα στη παρεα σας οποτε θελω υπομονη και τα φωτα σας..εχω κανει καποια ερευνα και οπως καταλαβαινετε το κεφαλι μου καζανι.ψαχνω για ενα οκταπυρηνο κινεζακι με 2gb ram kai 16 gb rom,13 mp camera kai 5-5.5 inch και εννοειται με αξιολογη μπαταρια.το κοστος μεχρι 170 ευρω..θα μου προτεινεται κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Καλησπερα παιδια,πρωτη φορα στη παρεα σας οποτε θελω υπομονη και τα φωτα σας..εχω κανει καποια ερευνα και οπως καταλαβαινετε το κεφαλι μου καζανι.ψαχνω για ενα οκταπυρηνο κινεζακι με 2gb ram kai 16 gb rom,13 mp camera kai 5-5.5 inch και εννοειται με αξιολογη μπαταρια.το κοστος μεχρι 170 ευρω..θα μου προτεινεται κατι; Περιμένεις λίγες μέρες και πέρνεις το coolpad f2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δοκιμασε ενα-ενα Do not sychnonize date and time thru the network automatically, take alook that you have the right Timezone Menu->Settings->Date and Time->Automatic (has to be deactivated) Change from WiFi to 3G and back and try again. Maybe a reboot of your phone may nessecary Logout and login into GTalk Delete Data and Cache of the Market/Play Store Δοκίμασα τα πιο πάνω μιας και βρήκα την σελίδα και εγω εκτός του gtalk γιατι δεν ειναι εγκατεστημένο.δεν λειτουργεί ακόμα.μεχρι και apk playstore κατέβασα αλλά τίποτα. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 αν παρουμε ενα κινητο απο κινα και δεν το ρουταρουμε και δεν τους πουμε να κανουν τιποτα στο κινητο πριν το στειλουν θα εχει ελληνικη γλωσσα και στο μενου και στο πληκτρολογιο? οπως επισης goole store θα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 αν παρουμε ενα κινητο απο κινα και δεν το ρουταρουμε και δεν τους πουμε να κανουν τιποτα στο κινητο πριν το στειλουν θα εχει ελληνικη γλωσσα και στο μενου και στο πληκτρολογιο? οπως επισης goole store θα εχει? Σχεδόν τα περισσότερα έχουν ελληνικα και playstore αν όχι τους το λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Θέλω να πάρω ένα lenovo A806 από to2c γιατί δίνει και tempered glass δωρεάν. Αυτοί που παραγγείλατε από κει είστε ευχαριστημένοι? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ανοιξε τον dialer και πληκτρολογησε σαν να παιρνεις τηλεφωνο τα παρακατω: *#*#4636#*#* Θα σε βγαλει σε ενα μενου που θα επιλεξεις το πρωτο "phone information" και εκει που λεει set preferred network type δες αν εχεις την επιλογη να διαλεξεις 3G δηλαδη WCDMA. Δεν μου δείχνει τίποτα το τηλ οταν το κανω,εξαφανίζονται απλα αυτά που έχω γράψει. Αυτό που γράφει ο tupac_rip είναι για να μπεις στο "Engineering Mode" της Mediatek, το οποίο όντως γίνεται με μια ακολουθία αριθμών όπως αυτή που παραθέτει. Το πρόβλημα είναι ότι η ακολουθία αυτή διαφέρει όχι μόνο από τηλέφωνο σε τηλέφωνο, αλλά και πολλες φορές από τη μία ROM στην άλλη του ιδίου τηλεφώνου(!) Οπότε, αν δε σου δούλεψε, δοκίμασε να κατεβάσεις το MTK Engineering Mode από το Play Store, ή και το Mobileuncle MTK Tools (που παρέχει και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες επιλογές, εκτός της εισόδου στο Eng. Menu). Και επειδή βλέπω ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το google account (και άρα δε θα έχεις και πρόσβαση στο Play Store), αν δεν κατάφερες να το λύσεις, στείλε μου ένα PM να σου στείλω το .apk για απευθείας εγκατάσταση. Με τη διαδικασία που προτείνει ο tupac_rip θα μπορέσεις όντως να δεις αν η συσκευή υποστηρίζει 3G (θέλεις support για WCDMA στα 2100 και -ιδανικά- και στα 900MHz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 αν παρουμε ενα κινητο απο κινα και δεν το ρουταρουμε και δεν τους πουμε να κανουν τιποτα στο κινητο πριν το στειλουν θα εχει ελληνικη γλωσσα και στο μενου και στο πληκτρολογιο? οπως επισης goole store θα εχει? Σπανιο να μην εχουν ελληνικα και γουγκλοκαταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δοκίμασα τα πιο πάνω μιας και βρήκα την σελίδα και εγω εκτός του gtalk γιατι δεν ειναι εγκατεστημένο.δεν λειτουργεί ακόμα.μεχρι και apk playstore κατέβασα αλλά τίποτα. Αυτο με το θεμα της ωρας - ζωνης θα μπορουσε να ειναι το προβλημα. Αφου τα ελεγξες και ειναι οκ θα ελεγα να κανεις delete οτι update εχει κανει το play store να γυρισει στο αρχικο που ειχε εγκατεστημενο και μετα καθαρισμα data + cache. Στην πορεια θα κανει μονο του την αναβαθμιση οταν θα εχει πλεον δουλεψει. Aλλα για να κανεις αυτο πρεπει πρωτα να περασει το google account. Οποτε αν ειναι μπες στο google account που θες απο το pc/laptop , μετα κανε αποσυνδεση και περιμενε ενα 10 λεπτο και μετα προσπαθησε να το περασεις στο κινητο μηπως εχει μπλοκαρει καπου ο λογαριασμος. Αν και τοτε δεν γινεται κατι το μονο που θα σκεφτομουν οτι κατι δεν δεχεται σωστα απο το build.prop Ελεγξε αν το ονομα συσκευης που σου δινει ειναι το δικο του, και αν εχει αλλαξει ρομ ή ειναι η στοκ αυτη που φοραει, και αν μπορεις να βρεις την ρομ του να αντιπαραβαλεις το build.prop αρχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Αυτο με το θεμα της ωρας - ζωνης θα μπορουσε να ειναι το προβλημα. Αφου τα ελεγξες και ειναι οκ θα ελεγα να κανεις delete οτι update εχει κανει το play store να γυρισει στο αρχικο που ειχε εγκατεστημενο και μετα καθαρισμα data + cache. Στην πορεια θα κανει μονο του την αναβαθμιση οταν θα εχει πλεον δουλεψει. Aλλα για να κανεις αυτο πρεπει πρωτα να περασει το google account. Οποτε αν ειναι μπες στο google account που θες απο το pc/laptop , μετα κανε αποσυνδεση και περιμενε ενα 10 λεπτο και μετα προσπαθησε να το περασεις στο κινητο μηπως εχει μπλοκαρει καπου ο λογαριασμος. Αν και τοτε δεν γινεται κατι το μονο που θα σκεφτομουν οτι κατι δεν δεχεται σωστα απο το build.prop Ελεγξε αν το ονομα συσκευης που σου δινει ειναι το δικο του, και αν εχει αλλαξει ρομ ή ειναι η στοκ αυτη που φοραει, και αν μπορεις να βρεις την ρομ του να αντιπαραβαλεις το build.prop αρχειο. Υπάρχει άλλο νήμα γιά αυτές τις συζητήσεις .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδιά περίπου πόσο κάνετε να παραλάβετε από vickmall; Είναι κολλημένο σε "κλείσιμο από ips" από 7/10. Αρχίζουν να με "ζώνουν τα φίδια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδιά περίπου πόσο κάνετε να παραλάβετε από vickmall; Είναι κολλημένο σε "κλείσιμο από ips" από 7/10. Αρχίζουν να με "ζώνουν τα φίδια". Καθυστερουν τα ταχυδρομεια τελευταια,αλλοι παρελαβαν σε ενα μηνα,κατι γινεται μετα τις διακοπες των Κινεζων,θα ειχαν μαζευτει πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδιά περίπου πόσο κάνετε να παραλάβετε από vickmall; Είναι κολλημένο σε "κλείσιμο από ips" από 7/10. Αρχίζουν να με "ζώνουν τα φίδια". Δεν εχει σχεση απο ποιο καταστημα ειναι, απο την στιγμη που εφυγε απο αυτους ειμαστε στο ελεος των ταχυδρομειων ελληνικων ή ξενων. Εγω περιμενω απο 27/9 απο vickmall (το εστειλαν αυθημερον σχεδον). Εχει αλλο νημα για αυτα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Για θέματα αποστολής συσκευών από Κίνα έχουμε ειδικό θέμα, καλύτερα να απευθύνεστε εκεί για τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkerath Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδια, καλημερα ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να μου προτείνει ενα κινητο Octa, 2gb ram, τουλαχιστον 1280χ720 (HD) και μια σχετικα καλη καμερα (γυρω στα 13) και μια καλη μπαταρια. Φυσικα και θελω και καλη τιμη και ποιοτητα! Ρωταω εδω γιατι εσεις τα εχετε ψαξει πολυ περισσοτερο ολα αυτα οποτε πιστευω οτι μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας! :) Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδια, καλημερα ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να μου προτείνει ενα κινητο Octa, 2gb ram, τουλαχιστον 1280χ720 (HD) και μια σχετικα καλη καμερα (γυρω στα 13) και μια καλη μπαταρια. Φυσικα και θελω και καλη τιμη και ποιοτητα! Ρωταω εδω γιατι εσεις τα εχετε ψαξει πολυ περισσοτερο ολα αυτα οποτε πιστευω οτι μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας! :) Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkerath Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388830 Ευχαριστω απλα το συγκεκριμενο το 8 πυρηνο το βρισκω στα 240$ το οποιο ειναι πανω απο το budget που ειχα στο μυαλο, δικο μου λαθος συγγνωμη αλλα δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 160 ευρω. ποια η γνωμη σας για το Elephone P2000??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδια, καλημερα ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να μου προτείνει ενα κινητο Octa, 2gb ram, τουλαχιστον 1280χ720 (HD) και μια σχετικα καλη καμερα (γυρω στα 13) και μια καλη μπαταρια. Φυσικα και θελω και καλη τιμη και ποιοτητα! Ρωταω εδω γιατι εσεις τα εχετε ψαξει πολυ περισσοτερο ολα αυτα οποτε πιστευω οτι μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας! :) Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Φωτογραφιζεις το Coolpad F1 ,το επελεξα και ειμαι ευχαριστημενος . Δε ξερω αν ειναι ακομα vfm καθως ανεβηκε λιγο η τιμουλα :happy: Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 1.http://www.pandawill.com/cubot-gt72-smartphone-android-44-mtk6572w-dual-core-40-inch-3g-wifi-white-p94079.html 2.http://www.pandawill.com/phicomm-c230w-smartphone-quad-core-version-msm8212-android-43-40-inch-3g-gps-grey-p92850.html Παιδιά ποιό από τα 2 προτείνετε? Το τηλέφωνο προορίζεται για άτομο που δεν έχει πολύ σχέση με την τεχνολογία. Κυρίως για χρήση τηλεφώνου το θέλει. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 1.http://www.pandawill.com/cubot-gt72-smartphone-android-44-mtk6572w-dual-core-40-inch-3g-wifi-white-p94079.html 2.http://www.pandawill.com/phicomm-c230w-smartphone-quad-core-version-msm8212-android-43-40-inch-3g-gps-grey-p92850.html Παιδιά ποιό από τα 2 προτείνετε? Το τηλέφωνο προορίζεται για άτομο που δεν έχει πολύ σχέση με την τεχνολογία. Κυρίως για χρήση τηλεφώνου το θέλει. Thank you for your support and your shopping. The cubot s168 will be in stock before this Sunday and we will ship it on next week. You can check the item url: http://www.gearbest.com/ce.../pp_88929.html and then use coupon code: S168HF. The package will be included the free silicone case and screen protector. Thank you for your support again. Οχι απο pandawill,κοιτα αυτο,ερχεται στα 63 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Thank you for your support and your shopping. The cubot s168 will be in stock before this Sunday and we will ship it on next week. You can check the item url: http://www.gearbest.com/ce.../pp_88929.html and then use coupon code: S168HF. The package will be included the free silicone case and screen protector. Thank you for your support again. Οχι απο pandawill,κοιτα αυτο,ερχεται στα 63 ευρω Γενικά έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα από pandawill.Δεν είχα κανένα πρόβλημα.To budget είναι αυστηρά 50 max. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstaras26 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 ααα συγνωμη!!!8ελω να παρω ενα κινεζινο κινητο 8πυρινο αλλα δ ξερω ποιο εχω μπερδευτει δινω μεχρι 250 ευρω μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας 8ελω να το παραγγειλω μεχρι τελος του μηνα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) ααα συγνωμη!!!8ελω να παρω ενα κινεζινο κινητο 8πυρινο αλλα δ ξερω ποιο εχω μπερδευτει δινω μεχρι 250 ευρω μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας 8ελω να το παραγγειλω μεχρι τελος του μηνα!!! Το Ηonor 6 λενε οτι ειναι καλο,εγω παραγγειλα το Nubia z7 max,λιγο ακριβοτερο απο 250,υπαρχει και το Nubia z7 mini ομως,διαβασε το νημα του στα λεφτα που δινεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395491 Edited October 24, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Σχεδόν τα περισσότερα έχουν ελληνικα και playstore αν όχι τους το λες αν δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο μπορουμε να το κατεβασουμε απο το playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts