kosmasdel Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 sim network pin λεει . οχι σκετο pin. ειναι κλειδωμενο το δικτυο. κατι παιχτηκε με το φλασαρισμα. Τελικα με ενα factory reset (αν και ηταν απο ολοφρεσκο φλασαρισμα) εφυγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπέρα... Αυτή εδώ η μπαταρία κάνει?? Λίγους μήνες θα κρατήσω ακόμα το Neo V ας είναι αξιοπρεπείς! http://www.aliexpress.com/item/High-Capacity-2430mAh-BA700-High-Capacity-Gold-Business-Battery-for-Sony-Ericsson-Xperia-NeoMT15i-Xperia-pro/1103700426.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 μακρια απο τετοιες μπαταριες. παρε μια τετοια καλυτερα. http://www.ebay.de/itm/Original-Sony-Ericsson-Akku-1500mAh-BA700-Xperia-Ray-Neo-Neo-V-Pro-BA-700-/221633479107?pt=DE_Handy_PDA_Akkus&hash=item339a6281c3 και γνησια.... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos222 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Έχω ένα sony ericsson neo-v αλλά ξαφνικά δεν ανοίγει. Κατά την εκκίνηση κάνει συνεχώς κάτι σαν restart. Τι μπορώ να κάνω; Ίσως ένα factory reset, αλλά πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Έχω ένα sony ericsson neo-v αλλά ξαφνικά δεν ανοίγει. Κατά την εκκίνηση κάνει συνεχώς κάτι σαν restart. Τι μπορώ να κάνω; Ίσως ένα factory reset, αλλά πώς; Αν διαβασεις λιγα pοst πιο πισω, ειχα αναφερει το ιδιο προβλημα στο neo-v του αδερφου μου! Τελικα το πηρα και καταφερα να το επαναφερω με τo Sony pc companion! Το κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη σου, συνδεεις το κινητο και κανεις αναβαθμιση... Edited December 18, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agamithite Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Παιδια γεια σας! Πρέπει να έκανα wipe στο system και δεν μου μπαίνει σε recovery... Καμία ιδέα πως λύνεται αυτό το πρόβλημα; Ευχαριστώ... Παράθεση Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kastrato11 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Παιδιά γειά χαρά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο Neo V μου.Τις τελευταίες 2 μέρες κάνει μόνο του συνεχή reboot. Άπαξ και το ανάψω ξεκινάει αμέσως, μετά από 4-5 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που το άνοιξα. Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να φταίει και πώς θα λύσω το πρόβλημα? Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη γιατί δεν έψαξα στο φόρουμ για παρόμοιο θρεντ καθώς είμαι φαντάρος και έχω περιορισμενο χρόνο στα λαπτοπ του στρατοπέδου.Θα ήθελα τη βοήθειά σας λοιπόν γιατί δεν είμαστε για πολλά έξοδα:p. Ευχαριστώ! Παράθεση Nokia 5120 - Nokia 6600 - Nokia 6120 - Nokia 5000 - Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παιδιά γειά χαρά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο Neo V μου.Τις τελευταίες 2 μέρες κάνει μόνο του συνεχή reboot. Άπαξ και το ανάψω ξεκινάει αμέσως, μετά από 4-5 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που το άνοιξα. Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να φταίει και πώς θα λύσω το πρόβλημα? Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη γιατί δεν έψαξα στο φόρουμ για παρόμοιο θρεντ καθώς είμαι φαντάρος και έχω περιορισμενο χρόνο στα λαπτοπ του στρατοπέδου.Θα ήθελα τη βοήθειά σας λοιπόν γιατί δεν είμαστε για πολλά έξοδα:p. Ευχαριστώ! Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά; Βέβαια θα σου χαθούν τα δεδομένα σου που έχεις στο τηλέφωνο αν δεν έχεις κρατήσει αντίγραφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παιδιά γειά χαρά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο Neo V μου.Τις τελευταίες 2 μέρες κάνει μόνο του συνεχή reboot. Άπαξ και το ανάψω ξεκινάει αμέσως, μετά από 4-5 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που το άνοιξα. Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να φταίει και πώς θα λύσω το πρόβλημα? Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη γιατί δεν έψαξα στο φόρουμ για παρόμοιο θρεντ καθώς είμαι φαντάρος και έχω περιορισμενο χρόνο στα λαπτοπ του στρατοπέδου.Θα ήθελα τη βοήθειά σας λοιπόν γιατί δεν είμαστε για πολλά έξοδα:p. Ευχαριστώ! εχεις αλλαξει ποτε σου μπαταρια? η ειναι η ιδια τοσα χρονια? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kastrato11 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Update. Λοιπόν , κατ αρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όταν λες επαναφορά εννοείς hard reset? Αν ναι, έκανα χωρίς αποτέλεσμα. Μπαταρία δεν έχω αλλάξει. Διαπίστωσα ότι το πρόβλημα προκύπτει από τα Bluetooth. Με το που ανοίξω , κολλάει. Όταν καταφέρνω και προλαβαίνω να κλείσω το Bluetooth τότε το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά όπως πριν. Κάποια ιδέα - πρόταση τις πταίει και πώς μπορώ να προστατέψω το τηλέφωνο? Παράθεση Nokia 5120 - Nokia 6600 - Nokia 6120 - Nokia 5000 - Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 ειναι ευκολο να μου πει καποιος πως μπορω να βρω τα widget του καιρου κ των αγαπημενων επαφων που εχει το neo v, για να τα περασω στη νεα μου συσκευη? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisds Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Update. Λοιπόν , κατ αρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όταν λες επαναφορά εννοείς hard reset? Αν ναι, έκανα χωρίς αποτέλεσμα. Μπαταρία δεν έχω αλλάξει. Διαπίστωσα ότι το πρόβλημα προκύπτει από τα Bluetooth. Με το που ανοίξω , κολλάει. Όταν καταφέρνω και προλαβαίνω να κλείσω το Bluetooth τότε το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά όπως πριν. Κάποια ιδέα - πρόταση τις πταίει και πώς μπορώ να προστατέψω το τηλέφωνο? Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω,απο το bluetooth μου το κανει,το ανοιγω,γραφει sony,μετα xperia,και ξανακλεινει,το προσπαθησα να το κανω μεσω pc,αλλα δεν μπορει να ανοιξει για να συνδεθει,ανοιγοκλεινει συνεχεια,με τα λογοτυπα,καμια ιδεα; Ευχαριστω. Παράθεση Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παιδιά καλησπέρα.Εψαξα λίγο στην αναζήτηση και δεν βρηκα κατι για το safe mode Μπηκε η συσκευη μου σε safe mode και δεν ξερω πως μπορώ να το αλλάξω. Ευχαριστώ Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 καλημέρα, πως μπορω να κανω update το κινητο της γυναικας μου ? ποια εκδοση να βάλω ? μηπως με την 2.3.4 παιζει καλυτερα απο οτι με την 4.0.4 που εχει τωρα ? να παω σε 4.4.χ ..ποια όμως η χρηση που εχει το τηλεφωνο ειναι facebook καμια φωτογραφια και να μιλαει στο τηλεφωνο ... οποτε ποιο ¨σβελτο" με ποια εκδοση θα είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Με τη 2.3.4 (προσωπική γνώμη). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 καλημέρα, πως μπορω να κανω update το κινητο της γυναικας μου ? ποια εκδοση να βάλω ? μηπως με την 2.3.4 παιζει καλυτερα απο οτι με την 4.0.4 που εχει τωρα ? να παω σε 4.4.χ ..ποια όμως η χρηση που εχει το τηλεφωνο ειναι facebook καμια φωτογραφια και να μιλαει στο τηλεφωνο ... οποτε ποιο ¨σβελτο" με ποια εκδοση θα είναι ? Παρόμοια περίπτωση εδώ (όχι γυναίκα όμως. Μάνα!): με την 4.1.B.0.587 κανένα απολύτως πρόβλημα. Και browsing και Viber και φωτογραφίες και όλα, με πολύ καλή αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Με τη 2.3.4 (προσωπική γνώμη). ξερεις που μπορω να την βρω ? ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποια τα βηματα που πρεπει να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kastrato11 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά, γειά και πάλι. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα αυτή τη φορά. Θελω να κατεβάσω κάποιο τόρεντ. Πάω να κάνω τη γνωστή διαδικασία, κατεβάζω το αρχειάκι και πάω να το ανοίξω με το utorrent αλλά μου πετάει μήνυμα του στυλ "fail to copy url". Μήπως μπορεί κάποιος να υποθέσει για ποιο λόγο δεν το φορτώνει στο utorrent? P.S. Γνωρίζω ότι η σωστή απάντηση είναι πέτα το και πάρε άλλο κινητό. Ας πούμε λοιπόν ότι ψάχνουμε τη 2η επικρατέστερη απάντηση. :-P . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Nokia 5120 - Nokia 6600 - Nokia 6120 - Nokia 5000 - Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά, γειά και πάλι. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα αυτή τη φορά. Θελω να κατεβάσω κάποιο τόρεντ. Πάω να κάνω τη γνωστή διαδικασία, κατεβάζω το αρχειάκι και πάω να το ανοίξω με το utorrent αλλά μου πετάει μήνυμα του στυλ "fail to copy url". Μήπως μπορεί κάποιος να υποθέσει για ποιο λόγο δεν το φορτώνει στο utorrent? P.S. Γνωρίζω ότι η σωστή απάντηση είναι πέτα το και πάρε άλλο κινητό. Ας πούμε λοιπόν ότι ψάχνουμε τη 2η επικρατέστερη απάντηση. :-P . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι 100% θέμα συσκευής! Εγω εχω LG G2 με root και custom rom και το κάνει πολλές φορές και σε μένα! Αν κάποιος ξέρει να μας πει, ευπρόσδεκτο. Κάπου πήρε το αυτί μου ότι είναι ένα είδος περιορισμών με τους οποίους είμαστε αντιμέτωποι, και έχει να κάνει με το διαμοιρασμό αρχειων torrent και τη δυνατότητα αυτής απο κινητές συσκευές. Δεν ξέρω σίγουρα όμως αν ισχύει κάτι τετοιο ή αν υπάρχει λυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 γεια σας. εχω ενα προβλημα και αν μπορει καποιος να βοηθησει! το κινητο ειναι root απο τότε που το αγορασα και του ειχα βαλει αλλα ρομ. το δεκεμβρη μου έκανε το εξεις, η μπαταρια να ειναι 100% να μην πεφτει ποτε, και να κλεινει μονο του λογω μπαταριας απο 100% παει 0% οσο ειναι 100% ολη την ωρα φυσικα του βαζω φορτηστεί και μου λεει οτι "φορτιστηκε" να το εχω για 2-3 ωρες στην φορτισει να το βγαζω και με μια μετρια χρηση σε 1-2 ωρες κλεινει. του εβαλα αλλη μπαταρια αλλα το προβλημα παραμενει, του εκανα επεισης reset σε όλα, του εβαλα και την μαμά ρομ αλλα τιποτα το εχει και αλλος το θεμα αυτο; καμια ιδέα ευχαριστω Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 βαλε το μαμα λογισμικο και ασε την αλη μπαταρια που εχεις και δες τι κανει αλιως ειναι προβλημα φωρτησης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Την μαμά έχω τώρα κσι ενα μήνα κ δεν εχει φτιάξει. Εδώ αφήσει κσι τις 2 μπαταρίες κατα διαστήματα. Αναγκαστικα να πςρω άλλο τηλέφωνο, πάντως έφτιαξε πριν 2 βδομάδες και όταν εβγαλα την μπαταρία να βάλω κάρτα sim χάλασε πάλι... Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GodSaveDaOs Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το κινητο μένει στο Sony logo ακι κανει συνέχεια επανεκίνηση μέχρι εκει. Το CWM δε δουλεύει. Τι να κάνω ?? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digenis80 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση και από εμένα. Μου το έφερε ένας γνωστός μου να του ρίξω μια ματιά. Το πρόβλημα του είναι ότι αφού ανοίξει μετά από 2-3 δευτερόλεπτα που εμφανιστεί η επιφάνεια εργασείας κάνει συνέχεια επανεκινήσεις. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 καρτα μνημης βγαλσιμο μπας και ειναι αυτο. πιθανη εφαρμογη που εχει εγκατασταθει και ρεταρει :p ειδαλλως ξεκινημα σε safe mode να δεις ειναι hardware το προβλημα Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts