Jump to content

terisds

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

terisds's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Άκυρο,το βρήκα,γίνεται από τις ρυθμίσεις της κάμερας.
  2. Σήμερα από το πρωί,κρασαρει η οθόνη συνέχεια,πατώντας το home πολλές φορές,επανέρχεται,αλλά πάλι ξανακολλαει.Ή οθόνη δείχνει πολλές γραμμές,πολλά χρωματα,. Σκέφτομαι με βαριά καρδιά να το στείλω για σέρβις,με τόσα που γράφουν εδώ μέσα. Ξέρει κάποιος να μου πει,πως μπορούμε να δούμε αν είναι ελληνικό,η ξένο. Ευχαριστώ.
  3. Στα παιχνίδια αργεί να εφαρμόσει τις κινήσεις,η μου φαίνεται; Πρέπει να αγγίξεις πολλές φορές επάνω,η παρατεταμένα. Μια χαρά ήταν με την παλιά έκδοση.
  4. Όταν τραβάω προς τα κάτω την οθόνη να κάνει το fb ανανέωση,εκεί κολλάει για λίγο,ξαναπερασα τον κωδικό από το WiFi,αλλά αυτό συνεχίζεται.
  5. Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω,απο το bluetooth μου το κανει,το ανοιγω,γραφει sony,μετα xperia,και ξανακλεινει,το προσπαθησα να το κανω μεσω pc,αλλα δεν μπορει να ανοιξει για να συνδεθει,ανοιγοκλεινει συνεχεια,με τα λογοτυπα,καμια ιδεα; Ευχαριστω.
  6. Γειά σας,εχω το m8,και ξαφνικα η οθονη γέμισε με πολύχρομες τελίτσες,πρώτα έδειχνε στην οθόνη σε διάφορα μέρη την σελίδα που έχα ανοιχτή,και μετα έβγαλε τις βουλίτσες,σαν πίξελ,οταν έρχεται μειλ ειδοποιεί,κατα τα άλλα τίποτε,φοβάμαι να το κλείσω,μην γίνει χειρότερα,εχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο; EDIT: Ξαφνικά έφτιαξε μόνο του,δεν ξέρω αν απο το πολύ άνοιξε-κλείσε αν επανηλθε,πάντως τώρα λειτουργεί.:mad:
  7. Καλημέρα,πως βγάζουμε screenshot στο m8;. Ευχαριστώ.
  8. Αυτην που είχα στο άλλο τηλ.16gb class 10 δεν την διάβαζε με τίποτε, έβαλα μια καινούρια 2gb,και την διαβάζει,τι να κάνω την πρώτη να μην πάει χαμένη; Αν την αδειασω,θα την διαβάσει;
  9. Και πως γινεται φορματ;
  10. Καλησπέρα,σημερα παρελαβα ενα μ8,το βαζω την sd και δεν την διαβαζει,ενω η καρτα δουλευε σε αλλο τηλ. Τι μπορει να φταιει;
  11. Γεια σας. Καταρχήν συγνώμη για το νέο θέμα που ανοιγω. Ψαχνω μια συσκευή με τα ακόλουθα στοιχεία, Μέχρι 300ευρώ, 5",δίκαρτο,να μην κολαει,απο ελληνικό κατάστημα για εγγυηση. Είχα κατανού το s8 mls,αλλά μετα απο επικοινωνία με την εταιρία μου είπαν οτι δεν παίρνει αναβαθμηση,αυτό δεν μου άρεσε. Android έχω,δεν ξέρω για τα windows phone. Να δέχεται καρτα μνήμης,γιατί απο οτι βλέπω τα 16gb σε πολλούς δεν επαρκουν. Ζητώ λοιπόν την βοήθεια σας πάνω στο θέμα αυτό. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
  12. Στην εφαρμογή internet το κάνει,και μέσω google που ανοίγω,πάλι μόλις κάνω να πληκτρολογήσω μου γράφει ότι έχει σταματήσει.
  13. Καμία απάντηση παιδιά;;;;;
  14. Καλημέρα. Εχω ένα πρόβλημα με το neo v,οταν θέλω να πληκτρολογήσω σε μία σελίδα,μου βγάζει ότι η εφαρμογή internet έχει σταματήσει,το έψαξα και η εφαρμογή λέει ότι δουλεύει,τι μπορεί να συμβαίνει;
×
×
  • Create New...