Techguru Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Απο αυτονομια πως παει το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpol Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Απο αυτονομια πως παει το κινητο; Εγω που το πήρα σήμερα το εχω χρησιμοποιησει αρκετα πολυ απο τις 12 το μεσημερι (ωρες νετ,ραδιφωνο,gps να δω πως δουλεύει και κλησεις,και λιγο gaming)και ακόμα λεεί 30% με τόση χρήση.Ελπίζω να σε κάλυψα αλλα καλύτερα να απαντήσουν άλλοι που το έχουν περισσότερο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 ROOT :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1325891 Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Εγω που το πήρα σήμερα το εχω χρησιμοποιησει αρκετα πολυ απο τις 12 το μεσημερι (ωρες νετ,ραδιφωνο,gps να δω πως δουλεύει και κλησεις,και λιγο gaming)και ακόμα λεεί 30% με τόση χρήση.Ελπίζω να σε κάλυψα αλλα καλύτερα να απαντήσουν άλλοι που το έχουν περισσότερο καιρό. Σε τι ποσοστο ηταν φορτισμενη αρχικα η μπαταρια του ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Αν ενδιαφερεται κανεις.. ψαγμενα 2 ωρες... Silicon Case : http://goo.gl/BFFmC 1.13€ BLACK PEN CAPACITIVE STYLUS FOR XPERIA http://goo.gl/unYFv : 1.15€ Data Cable : http://goo.gl/ESFBl 1.15€ Pouch : http://goo.gl/y3ktG 1.15€ Screen Protectors : http://goo.gl/RFkQw 1.22€ Car Charger : http://goo.gl/jjOqV 1.68€ Και με 7.5 είστε COMPLE ;) Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Τέλεια τότε γιατί το συζητάμε ρε παιδιά? Εγώ περιμένω να έρθει το live with walkman μπας και είναι κάτω από 200 ευρώ αλλιώς έφυγα για το Neo V!:D 480 × 854 pixel vs 320 × 480 pixel TV out vs - HDMI vs - Video Stabilizer vs - Reality Mobile BRAVIA® Engine Screen vs - Ενταξει και 180 να κανει.. δεν αξιζει (για μενα) Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 (edited) αρα 6 10 θα δω και εκει διαφορα? γιατι λες λιγοτερο για αυτο το λεω Θεμα ταχυτητας, οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο. Βρηκα μια καρτα Verbatin στα 16GB class 10 στα 27 ευρω σ'ενα μαγαζι στην Αγ.Σοφιας 102. Μαλλον θα την παρω, κοιταξε την κι εσυ στο Skroutz Edited November 19, 2011 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Μήπως ξέρετε αν το έχει κάποιο κατάστημα στην Πάτρα σε λευκό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maria8746 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 το πηρα το neo V και ειναι απιστευτο για την τιμη του!Τωρα πηρα απο την vodafone συγκεκριμενα πηγα σε 5 μαγαζια και στα 4 μου παν πως εχουν ελειψη γιατι τα πηραν πολλοι!Τελικα βρηκα το τελευαταιο σε ενα κατσταημα της vodafonw στα 199 ευρω το ηθελα σε ασπρο αλλα δυστηχως δεν το ειχε οποτε το πηρα σε μπλε σκουρο!Ψαχνω να βρω θηκη-σιλικονη αλλα δεν βρακα τιποτα!αν γνωριζει καποιος που μπορω να βρω... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Θέλω να αλλάξω την ρομ στο κινητό της γυναίκας μου. Της είχα βάλει κάποια στιγμή μια ρομ που μου προτείνατε αλλά έχει περάσει πάνω από 6 μήνες και επειδή γενικά έχει κολλήματα Θέλω να περάσω μια πιο νέα ρομ. Τώρα έχει (αν καταλαβαίνω καλά) την thilinac@xda_pureness_14.0 (4.0.4) Ποιά να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Την πέρασα πριν μερικές μέρες (γιατί με την 2 που είχα, όταν έπαιζα games το κινητό σερνότανε). Πέρασα λοιπόν (με κλειδωμένο BL) την επιλογή για gaming και όχι multitasking όπως είχα. Έχω παρατηρήσει δύο πράγματα λοιπόν. 1) Σαν gaming στο κινητό μας δεν αξίζει, γιατί σέρνεται κανονικότατα όλο το σύστημα. Κάνω κλικ να πάρω ένα τηλ και αργεί αφάνταστα. 2) Έχει πρόβλημα με το δίκτυο. Δυσκολεύεται πάρα πολλά να πιάσει 3g. MAX πιάνω E, για H πρέπει να κάνω τάμα! bonus: Δεν βρήκα συντόμευση για το Walkman, και το Titanium Backup δεν είναι το Pro όπως στην HD 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Έβαλα την Gin2JellyBean και είναι υπέροχη. Το μόνο θέμα που έχω είναι πως δε μπορώ με τίποτα να βάλω flash player. Έχει κανένας καμιά ιδέα ποιο apk είναι το σωστό ή τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Την πέρασα πριν μερικές μέρες (γιατί με την 2 που είχα, όταν έπαιζα games το κινητό σερνότανε). Πέρασα λοιπόν (με κλειδωμένο BL) την επιλογή για gaming και όχι multitasking όπως είχα. Έχω παρατηρήσει δύο πράγματα λοιπόν. 1) Σαν gaming στο κινητό μας δεν αξίζει, γιατί σέρνεται κανονικότατα όλο το σύστημα. Κάνω κλικ να πάρω ένα τηλ και αργεί αφάνταστα. 2) Έχει πρόβλημα με το δίκτυο. Δυσκολεύεται πάρα πολλά να πιάσει 3g. MAX πιάνω E, για H πρέπει να κάνω τάμα! bonus: Δεν βρήκα συντόμευση για το Walkman, και το Titanium Backup δεν είναι το Pro όπως στην HD 2.0 Πρόβλημα με το δίκτυο δεν είναι θέμα της Rom.σιγουρέψου ότι έχεις επιλογή wcdma στις ρυθμίσεις δικτύου.Όσο για το tb δεν σε εμποδίζει κανείς να κάνεις extract το apk από την ultimate 2.0 και να το έχεις όπου θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Λέω να δοκιμάσω την ρομ Super Jelly Bean™ 6.0 :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108632 1)πως Μπαίνω fastboot για να βάλω πρώτα τον κέρνερ? (αυτό δεν πρέπει να κάνω πρώτα?) Edited August 24, 2013 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Λέω να δοκιμάσω την ρομ Super Jelly Bean™ 6.0 :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108632 1)πως Μπαίνω fastboot για να βάλω πρώτα τον κέρνερ? (αυτό δεν πρέπει να κάνω πρώτα?) Την έβαλα χτες. Πρώτες εντυπώσεις. Το κινητό πάει αρκετά καλά χωρίς κολλήματα. Η ελεύθερη Ram βέβαια έχει πέσει γύρω στα 30-50ΜΒ. το έχω κάνει βέβαια overclocking στα 1,6Ghz. για το fastboot . Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Λέω να δοκιμάσω την ρομ Super Jelly Bean™ 6.0 :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108632 1)πως Μπαίνω fastboot για να βάλω πρώτα τον κέρνερ? (αυτό δεν πρέπει να κάνω πρώτα?) Γενικά έπειδη σε βλέπω λίγο αρχάριο ψάξε λίγο πρώτα στο forum και στο xda γιατί θα έρχεσαι μετά και θα λες βοήθεια δεν ανοίγει το κινητό μου.Για να βάλεις custom kernel θες unlocked bootloader.ρίξε λίγο ψάξιμο και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Γενικά έπειδη σε βλέπω λίγο αρχάριο ψάξε λίγο πρώτα στο forum και στο xda γιατί θα έρχεσαι μετά και θα λες βοήθεια δεν ανοίγει το κινητό μου.Για να βάλεις custom kernel θες unlocked bootloader.ρίξε λίγο ψάξιμο και μετά. To SGSiii που έχω του περνάω ρομ κάθε τρεις και λίγο. Στο κινητό αυτό (της γυναίκας μου) το έκανα μια φορά και πέρασα μια ρομ και τώρα έχω μπει στην διαδικασία να το ξανα θυμηθώ πως το έκανα γιατι το κινητό έχει κωλύματα. Αυτά με διάβασμα και λίγο βοήθεια απο εσάς πιστεύω θα τα ξανα καταφέρω. Πως διαπιστώνω πχ αν έχει το κινητό Unlocked Bootloaders (καπου έχω χαθει με αυτον τον ορο). Αφου του έχω κάνει ρουτ και έχω και άλλη ρομ επάνω αρα το κινητό δεν είναι ξεκλείδωτο? Είναι απαντώ εγω. Το Bootloaders είναι κάτι άλλο απο αυτό που περιγράφω? Edited August 24, 2013 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 To SGSiii που έχω του περνάω ρομ κάθε τρεις και λίγο. Στο κινητό αυτό (της γυναίκας μου) το έκανα μια φορά και πέρασα μια ρομ και τώρα έχω μπει στην διαδικασία να το ξανα θυμηθώ πως το έκανα γιατι το κινητό έχει κωλύματα. Αυτά με διάβασμα και λίγο βοήθεια απο εσάς πιστεύω θα τα ξανα καταφέρω. Πως διαπιστώνω πχ αν έχει το κινητό Unlocked Bootloaders (καπου έχω χαθει με αυτον τον ορο). Αφου του έχω κάνει ρουτ και έχω και άλλη ρομ επάνω αρα το κινητό δεν είναι ξεκλείδωτο? Είναι απαντώ εγω. Το Bootloaders είναι κάτι άλλο απο αυτό που περιγράφω? Όχι δεν σημαίνει ότι είναι ξεκλείδωτο.άλλο το ένα άλλο το άλλο.Είμαι από το κινητό τώρα και δεν μπορώ να σου υπεραναλυω δυστυχώς.μπες στο xda τα έχει όλα.Από κει και πέρα βλέπουμε.Γενικά πάντως αν το θες για την γυναίκα και δεν θέλει πολλά πολλά άλλα απλά να μην κολλάει το κινητό ψάξε για gb based Rom .Όλες οι άλλες απλά δεν κάνουν για σοβαρή χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Έβαλα την Gin2JellyBean και είναι υπέροχη. Το μόνο θέμα που έχω είναι πως δε μπορώ με τίποτα να βάλω flash player. Έχει κανένας καμιά ιδέα ποιο apk είναι το σωστό ή τι πρέπει να κάνω? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Πάω να βάλω την [ROM][Neo V][JB] [4.1.2] Super Jelly Bean™ 6.0 αλά μετά το τηλέφωνο κάνει bootloop, μετά εγκατέστησα την cwm μέσω flashtool μπαίνει σε CWM πάω στο backup restore κάνω την ultimate HD λέει OK κάνω restart αλλα με βγάζει πάλι στην CWM τι κάνω τώρα?? ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Πάω να βάλω την [ROM][Neo V][JB] [4.1.2] Super Jelly Bean™ 6.0 αλά μετά το τηλέφωνο κάνει bootloop, μετά εγκατέστησα την cwm μέσω flashtool μπαίνει σε CWM πάω στο backup restore κάνω την ultimate HD λέει OK κάνω restart αλλα με βγάζει πάλι στην CWM τι κάνω τώρα?? ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κάτι δεν κάνεις σωστά? Ακολούθησες τις οδηγίες σωστά? Σου έστειλα pm. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μπορεί να μου πει υπεύθυνα κάποιος ποια ειναι προς το παρόν η καλύτερη ρομ για να ασχοληθώ; Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μπορεί να μου πει υπεύθυνα κάποιος ποια ειναι προς το παρόν η καλύτερη ρομ για να ασχοληθώ; H Super Jelly Bean™ 6.0 που έχω βάλει αν και 4.1.2 δουλεύει μια χαρά. Το μόνο μειονέκτημα ότι έχω χάσει μέρος της Ram (30-50 Mb) ενώ πριν με την 2.3.4 και custom kernel έφτανε μέχρι τα 240 περίπου. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Πρόβλημα με το δίκτυο δεν είναι θέμα της Rom.σιγουρέψου ότι έχεις επιλογή wcdma στις ρυθμίσεις δικτύου.Όσο για το tb δεν σε εμποδίζει κανείς να κάνεις extract το apk από την ultimate 2.0 και να το έχεις όπου θες. Α) Έχω την επιλογή WCDMA (πρωτινόμενο)/GSM με την οποία πριν από 1 βδομάδα στο χωριό μου έπιανα 4/4 H. Τώρα δυσκολεύεται πάρα πολύ να πιάσει H (δεν είναι ότι δεν πιάνει καθόλου). Β) Αυτό με το TB δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Μπορεί να μου πει υπεύθυνα κάποιος ποια ειναι προς το παρόν η καλύτερη ρομ για να ασχοληθώ; miui v2.τρομερη μπαταρια,πολλες δυνατοτητες,γρηγορη,πολύ σταθερη,φουλ παραμετροποιησιμη(δεν εχει ραδιο.προσοχη!!) ..το κινητο ειναι φταγμενο για GB.Gb roms υπαρχουν καμποσες,αυτες προτιμα με τη σειρα που τις βαζω.το μονο κακο που βρισκω σαυτες θα θελα να δουλευε το greennify και οτι η καμερα JB π.χ ειναι καλυτερη. 1.miui v2 2.XtremE_GB 3.Gin2JellyBean_v2.4.0 παραπερα μετα απο GB,υπαρχουν πολλες καλες ρομ για μενα.η νεα jelly bean v6,ειναι πολύ καλη,αλλα η μπαταρια υποφερει,ασε τι λεει ο δημιουργος.επισης η ram ειναι καλη αλλα οχι σαν miui.διαχειριση ενεργειας μετρια,οπωσδηποτε ondemand.οτιδηποτε αλλο δεν λειτουργει σωστα. viper xperia καλη ρομ και αυτη. Edited August 25, 2013 by giannisgr41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts