Jump to content

nickpol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nickpol

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

nickpol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους στο μπλογκ.Μόλις αγόρασα την συσκευή και την αναβάθμισα σε 4.4.Μπόρει κάποιος να μου πεί πως ενεργοποιώ το knock on.Νομίζω πως το ενεργοποίησα και δουλεύει εντάξει στη απενεργοποιήση της οθόνης αλλά όχι στη ενεργοποίησή.Τι να κάνω?
  2. Εγω που το πήρα σήμερα το εχω χρησιμοποιησει αρκετα πολυ απο τις 12 το μεσημερι (ωρες νετ,ραδιφωνο,gps να δω πως δουλεύει και κλησεις,και λιγο gaming)και ακόμα λεεί 30% με τόση χρήση.Ελπίζω να σε κάλυψα αλλα καλύτερα να απαντήσουν άλλοι που το έχουν περισσότερο καιρό.
  3. Πάντως να λέμε τη αλήθεια η vodafone μας έκανε ολους να παραμιλάμε.Δε μπορεί να πωλούν ελαττωματικές συσκευες γιατί δε θα έχει μόνο πρόβλημα η sony-ericsson η οποια μπορεί να γίνει sony πραγματι ,αλλα και η vodafone στη κακή φήμη οτι πουλάει προβληματικα κινητά και να μη προτιμάει ο κόσμος να αγοράζει απο εκεί.
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που το αγόρασαν τα εξής: υπάρχει ολη η σαβούρα της vodafone μέσα(μέσα σε αυτό αν είναι κλειδωμένο),αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας,αν η τιμή του ειναι πράγματι 200ε, και τέλος σαν συσκευή αξίζει τα 200ε γιάτι φαίνεται λίγο <<φιλική>> η τιμή του?ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  5. Υπάρχει κανένα κατάστημα στην αθήνα οπου μπορώ να δοκιμάσω το samsung wave?
  6. Υπάρχει κανένα καταστήμα στη αθήνα οπoυ μπορώ να δοκιμάσω το samsung wave II?
  7. Μπορεί κάποιος να μου πεί αν το κινητό εχει την δυνατότητα να διαβάζει τα αρχεία pdf?ευχαριστώ
×
×
  • Create New...