kotsos75 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 παιδια υπαρχει κανενας τροπος να δουλεψω με OTG στο κινητο??? θελω να χρησιμοποιησω ποντικι και usb κυριως :wacko: απλά σύνδεσε το otg καλώδιο στο κινητο σου με το usb ποντίκι σου και ίσε έτοιμος αν αυτό δέν δουλέψει τότε θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω αγοραστή να το σπρώξω μόλις το παραλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 απλά σύνδεσε το otg καλώδιο στο κινητο σου με το usb ποντίκι σου και ίσε έτοιμος αν αυτό δέν δουλέψει τότε θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω αγοραστή να το σπρώξω μόλις το παραλάβω Φιλε μου ειδες στα specs του κντ να αναφαιρει καπου οτι υποστιριζει otg λειτουργια? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos75 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Φιλε μου ειδες στα specs του κντ να αναφαιρει καπου οτι υποστιριζει otg λειτουργια? οχι δεν το έψαξα αλλά το θεώρισα σίγουρο. μεγάλο λάθος τόρα θα πρέπει να βρω κάποιον να το πουλήσω και δεν το έχω παραλάβη ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 οχι δεν το έψαξα αλλά το θεώρισα σίγουρο. μεγάλο λάθος τόρα θα πρέπει να βρω κάποιον να το πουλήσω και δεν το έχω παραλάβη ακόμα Σιγουρο?? Βρε συ εδω κντ διπλασιας κια τριπλασιας τιμης δεν υποστιριζουν otg.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos75 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Σιγουρο?? Βρε συ εδω κντ διπλασιας κια τριπλασιας τιμης δεν υποστιριζουν otg.....:) τοτε γιατι το κινεζικο Star N7189 που πηρα πριν 7 μηνες με 125 ευρω το υποστηρίζει ok τελος παντον για μενα το otg ειναι απαραιτητο και τορα πρεπι να ψαξω για αλλο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 τοτε γιατι το κινεζικο Star N7189 που πηρα πριν 7 μηνες με 125 ευρω το υποστηρίζει ok τελος παντον για μενα το otg ειναι απαραιτητο και τορα πρεπι να ψαξω για αλλο κινητο Και πολυ καλα θα κενεις.Εγω απο την αλλη,δεν την εχω δουλεψει ποτε την λειτουργια αυτη. Καλη συνεχεια φιλε μου και καλη αγορα,και την επομενη φορα πιο προσεκτικα διαβαζουμε τα specs,μην ταλαιπωρησε αδικως βρε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos75 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν μου ειναι και τοσο απαραιτητο το otg επειδη μπορω να συνδεσω ενα bluetooth mouse και να κανω την δουλεια μου αλλα θα πρεπει να δουλευει σωστα γιατι μεχρι τωρα εχω απογοητευτεί με τα bluetooth mouse που εχω δοκιμαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 γεια σας παιδια μετα απο την χρηση του τηλ αισθανεσθε ευχαριστημενοι ειμαι αναμεσα σε αυτο και το amoi 900w γραφτει καποιο review να διαβασω? Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 γεια σας παιδια μετα απο την χρηση του τηλ αισθανεσθε ευχαριστημενοι ειμαι αναμεσα σε αυτο και το amoi 900w γραφτει καποιο review να διαβασω? Με μια λεξη,απολυτα,για τα λεφτα που ζητα,και ειναι και lenovo.......:) Eιναι ενα απο τα λιγα κντ που το κρατησα πανω απο 1 μηνα........:lol: Τωρα σχετικα με το amoi 900w που αναφαιρεις δεν εχω αποψη,εκτος απο τα πιο γνωστα επωνυμα Κινεζικα zte-lenovo-huawei-zoppo-Xiaomi,εχω δουλεψει ελαχιστα κομματια-μαρκες και δεν θα ειμαι αντικειμενικος σε οτι και να πω-γραψω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 @kostas1 ευχαριστω πολυ , μπαταρια? ολη μερα 3g mails λιγο σερφαρισμα 40 λεπτα ομιλια και 30 λεπτα gps βγαζει δυο τετοιες? wifi ? σημα? Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 @kostas1 ευχαριστω πολυ , μπαταρια? ολη μερα 3g mails λιγο σερφαρισμα 40 λεπτα ομιλια και 30 λεπτα gps βγαζει δυο τετοιες? wifi ? σημα? 1.5 εως 2 μερουλες..εύκολα και λίγο βσζω..όλα μια χαρά! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rl20vt Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Με μια λεξη,απολυτα,για τα λεφτα που ζητα,και ειναι και lenovo.......:) Eιναι ενα απο τα λιγα κντ που το κρατησα πανω απο 1 μηνα........:lol: Τωρα σχετικα με το amoi 900w που αναφαιρεις δεν εχω αποψη,εκτος απο τα πιο γνωστα επωνυμα Κινεζικα zte-lenovo-huawei-zoppo-Xiaomi,εχω δουλεψει ελαχιστα κομματια-μαρκες και δεν θα ειμαι αντικειμενικος σε οτι και να πω-γραψω. θα συμφωνησω κ γω αν εξαιρεσουμε οτι πρεπει να διαλεξεις ελληνικα η μεταφορα στην καρτα. κατα τ αλλα ΚΙΝΗΤΑΡΑ για τα $$ του!! Το μονο που ειναι λιγο χειροτερο απ οτι περιμενα (μετα απο καμποσες δοκιμες) ειναι οι ποιοτητα των φωτο.. Κ παλι ομως για τα $$ του πιστευω απ τις καλυτερες επιλογες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 εγω παντως με την s123 εχω και Ελληνικα και μεταφορα στην sd και με το procapture οι φωτο βελτιωνονται αισθητα για τα λεφτα του ειναι κορυφη δεν το συζηταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitg7 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά για καινούργιος εδώ. Πήρα το α850 εδώ και 5μερες και μου έπεσε και τέλος οθωνη ξέρετε αν μπορώ να πάω κάπου για επισκευή περιμένω να μου έρθει καινούργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά για καινούργιος εδώ. Πήρα το α850 εδώ και 5μερες και μου έπεσε και τέλος οθωνη ξέρετε αν μπορώ να πάω κάπου για επισκευή περιμένω να μου έρθει καινούργια Ψάξε στο Ebay. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά για καινούργιος εδώ. Πήρα το α850 εδώ και 5μερες και μου έπεσε και τέλος οθωνη ξέρετε αν μπορώ να πάω κάπου για επισκευή περιμένω να μου έρθει καινούργια Σε καποιο καταστημα που πουλα κντ καινουργια-μεταχειρισμενα,ως συνηθως επισκευαζουν κιολας εκει.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά για καινούργιος εδώ. Πήρα το α850 εδώ και 5μερες και μου έπεσε και τέλος οθωνη ξέρετε αν μπορώ να πάω κάπου για επισκευή περιμένω να μου έρθει καινούργια Που μένεις; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitg7 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Νέα Σμύρνη ευχαριστώ παντός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasrigas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Νέα Σμύρνη ευχαριστώ παντός Θα σε βοηθήσω, στείλε email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Να ρωτηςω ειναι bluetooth 4 η 2 Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Να ρωτηςω ειναι bluetooth 4 η 2 v4.0 with A2DP:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donviperii Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ρε παιδιά εδώ και λίγες μέρες έχω τρελό θέμα με την συσκευή. Κλείνει στα καλά καθούμενα συνέχεια. Τώρα μάλιστα υπάρχουν φορές που δεν μπουτάρει καθόλου. Αν το αφήσω κάποια ώρα και δοκιμάσω αργότερα ανοίγει αλλά αρχίζει τα σβησίματα. Έχει τύχει σε κανέναν τίποτα παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ρε παιδιά εδώ και λίγες μέρες έχω τρελό θέμα με την συσκευή. Κλείνει στα καλά καθούμενα συνέχεια. Τώρα μάλιστα υπάρχουν φορές που δεν μπουτάρει καθόλου. Αν το αφήσω κάποια ώρα και δοκιμάσω αργότερα ανοίγει αλλά αρχίζει τα σβησίματα. Έχει τύχει σε κανέναν τίποτα παρόμοιο? Tην γρηγορη εκκινηση την εχεις εκτος??Ποια rom ρχει επανω? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STANTARGIORGOS Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Καλησπέρα παιδεία πήρα ένα κινέζικο lenovo a850 για την γυναίκα μου αλλά δεν έχει ελληνικά. Διάβασα της παραπάνω σελίδες για άλλες ρομ με ελληνικά αλλά δεν βγάζω νόημα γιατί δεν έχω ασχοληθεί με κινητά . Θα μπορούσε να μου πει κάποιος της οδηγίες που θα ακολουθήσω για να βάλω μια ρομ με ελληνικά, ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts