kostast1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τα ίδια νέα από το μέτωπο.δεν αλλάζει τίποτα. Δε βλέπω και κανένα σημάδι σε άλλα sites από νέες ρομ ή κανένα άλλο κόλπο.Μάλλον δε θα έχει και τρελή υποστήριξη τελικά το κινητό μας. Με 10 ατομα που μιλησα κανενας δεν εχει παρομοιo θεμα με την μπαταρια,ολοι μιλανε για 2 μερες αυτονομια με χαλαρη χρηση. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει στο δικο σου.Να φταει ο kermel.......? Εαν ηταν θεμα hardware,θα δουλευε συνεχεια στα κοκκινα θεωρω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Με 10 ατομα που μιλησα κανενας δεν εχει παρομοιo θεμα με την μπαταρια,ολοι μιλανε για 2 μερες αυτονομια με χαλαρη χρηση. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει στο δικο σου.Να φταει ο kermel.......? Εαν ηταν θεμα hardware,θα δουλευε συνεχεια στα κοκκινα θεωρω. όχι απαραίτητα. δεν είναι ανάγκη να βαράνε και οι 4 πυρήνες υπερωρίες. κάτι φταίει σίγουρα.το θέμα είναι τι όμως;γιατί και χωρίς καμία μα καμία εφαρμογή πάλι η μπαταρία εξαντλείτε απο μόνη της.Να αναφέρω ότι το ίδιο γίνεται και με τις 2 μπαταρίες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Πέρασα την s121 και τα προβλήματα στην οθόνη εξαφανίστηκαν. Το μόνο άσχημο με την s121 που βλέπω είναι ότι το τηλεφωνο είναι πιο σκοτεινό σε σχέση με την φωτεινότητα που είχε με την s123. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Πέρασα την s121 και τα προβλήματα στην οθόνη εξαφανίστηκαν. Το μόνο άσχημο με την s121 που βλέπω είναι ότι το τηλεφωνο είναι πιο σκοτεινό σε σχέση με την φωτεινότητα που είχε με την s123. ναι αλλά έχει πιο ωραία χρώματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 όχι απαραίτητα. δεν είναι ανάγκη να βαράνε και οι 4 πυρήνες υπερωρίες. κάτι φταίει σίγουρα.το θέμα είναι τι όμως;γιατί και χωρίς καμία μα καμία εφαρμογή πάλι η μπαταρία εξαντλείτε απο μόνη της.Να αναφέρω ότι το ίδιο γίνεται και με τις 2 μπαταρίες. Τι να σου πω βρε φιλε μου,δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο εκτος απο προβληματικο kermel. Μα να το κανει με ολες τις rom πια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τι να σου πω βρε φιλε μου,δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο εκτος απο προβληματικο kermel. Μα να το κανει με ολες τις rom πια. ε δεν έχουν όλες οι ρομ τον ίδιο kernel. ας πούμε αν θυμάμαι καλά η miui den έχει τον ίδιο και άντε πες και τον είχαν.μόνο η δική μου συσκευή δεν τον γουστάρει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 ε δεν έχουν όλες οι ρομ τον ίδιο kernel. ας πούμε αν θυμάμαι καλά η miui den έχει τον ίδιο και άντε πες και τον είχαν.μόνο η δική μου συσκευή δεν τον γουστάρει; Το προηγουμενο που σου αλλαξαν ειχε το ιδιο θεμα με την μπαταρια? Σου εστειλαν αλλο καινουργιο?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Το προηγουμενο που σου αλλαξαν ειχε το ιδιο θεμα με την μπαταρια? Σου εστειλαν αλλο καινουργιο?? όχι όχι,είχε πρόβλημα με την οθόνη.πήρα τα χρήματα μου πίσω απο το to2c και αυτό παρήγγειλα απο το minideal. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τι να σου πω βρε φιλε μου,δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο εκτος απο προβληματικο kermel. Μα να το κανει με ολες τις rom πια. αν ειχε προβληματικο κερνελ θα το εκανε και σε εμας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 αν ειχε προβληματικο κερνελ θα το εκανε και σε εμας άντε γεια σου,αυτό λέω τόσο μέρες και εγώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τοτε το μονο που μενει ειναι καποιο προβλημα στο hardware,αλλα και παλι θα το εκανε συνεχεια,ακομα και με ενα πυρινα να τρεχει. Οχι κατα διαστηματα νομιζω. @Chryssostomos Ναι,τωρα καταλαβα ποιο λες,τελικα δεν ειχε θεμα η οθονη αλλα η rom που ειχε επανω ε? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τοτε το μονο που μενει ειναι καποιο προβλημα στο hardware,αλλα και παλι θα το εκανε συνεχεια,ακομα και με ενα πυρινα να τρεχει. Οχι κατα διαστηματα νομιζω. @Chryssostomos Ναι,τωρα καταλαβα ποιο λες,τελικα δεν ειχε θεμα η οθονη αλλα η rom που ειχε επανω ε? έτσι φάνηκε τελικά.βέβαια τότε ήταν απο τα πρώτα που είχαν φτάσει εδώ και δε ξέραμε τι και πως.το ρισκάρεις;εγώ όχι.βέβαια τώρα το έχω μετανιώσεις χίλιες φορες.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 έτσι φάνηκε τελικά.βέβαια τότε ήταν απο τα πρώτα που είχαν φτάσει εδώ και δε ξέραμε τι και πως.το ρισκάρεις;εγώ όχι.βέβαια τώρα το έχω μετανιώσεις χίλιες φορες.... Από το minideal τι λένε Χρυσόστομε; Τους έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Από το minideal τι λένε Χρυσόστομε; Τους έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο; Δεν λένε.Τους έχω στείλει pm εδώ και τίποτα ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NICKZAR Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Χρυσόστομε καλημέρα, Δοκίμασε να φόρτισεις με usb με το καλώδιο της Lenovo. Αποσύνδεσε το usb μετά απο πληρη φόρτιση και κάνε reboot στο κινητό. Ένας φίλος εδώ είχε γράψει για το πρόβλημα της φόρτισης μέσω usb. Εγώ το έκανα και δια μαγείας το κινητό μπαίνει σε deep sleep!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassmartphone Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Χαιρετω την παρεα :D Παραγγειλα το τηλεφωνο στις 27/1 και σημερα εγραψε dispatched to overseas (GR) Ποσες μερες θα κανει να φτασει στα χερια μου περιπου; Και κατι αλλο,οταν εκανα την παραγγελεια ξεχασα να γραψω τι γλωσσα θελω, αλλα εγω ετσι κι αλλιως Αγγλικα χρησιμοποιω...ειναι προεγκατεστημενα; και αν οχι θα βρουμε ακρη με τα κινεζικα για να περασουμε αλλη γλωσσα/ρομ 'η να αρχισω απο τωρα μαθηματα κινεζικων; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Χαιρετω την παρεα :D Παραγγειλα το τηλεφωνο στις 27/1 και σημερα εγραψε dispatched to overseas (GR) Ποσες μερες θα κανει να φτασει στα χερια μου περιπου; Και κατι αλλο,οταν εκανα την παραγγελεια ξεχασα να γραψω τι γλωσσα θελω, αλλα εγω ετσι κι αλλιως Αγγλικα χρησιμοποιω...ειναι προεγκατεστημενα; και αν οχι θα βρουμε ακρη με τα κινεζικα για να περασουμε αλλη γλωσσα/ρομ 'η να αρχισω απο τωρα μαθηματα κινεζικων; :pΚαι στα δικα μαυ απο 23/1 γραφει dispatched to overseas (GR),αλλα ακομα στο site των ελτα δεν υπαρχει ακομα,οποτε μεγαλη υπομονη.........ναι εχει κανονικα και Ελληνικα,και εννοειται Αγγλικα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Χρυσόστομε καλημέρα, Δοκίμασε να φόρτισεις με usb με το καλώδιο της Lenovo. Αποσύνδεσε το usb μετά απο πληρη φόρτιση και κάνε reboot στο κινητό. Ένας φίλος εδώ είχε γράψει για το πρόβλημα της φόρτισης μέσω usb. Εγώ το έκανα και δια μαγείας το κινητό μπαίνει σε deep sleep!!! κάτσε για να πιάσω το νόημα.Το φορτίζεις μέσω usb,δηλαδή από τον υπολογιστή,και όταν τελειώσει κάνεις αποσύνδεση,reboot και όλα καλά;και αν το φορτίσεις βράδυ δηλαδή τι γίνεται;η αν δεν είσαι στον υπολογιστή κοντά;:wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αν καταλαβα καλα ο φιλος εννοει μεσω usb στον υπολογιστη μερικες διευκρινισεις ομως αυτο πρεπει να γινεται καθε φορα που θελει φορτιση η το κανεις μια φορα και στρωνει και ξεμπερδεψες; αν ειναι για μια φορα ενταξει θα μπεις στον κοπο να το κανεις αν ειναι να στρωσει αλλα σε καθε φορτιση να φορτιζει στον υπολογιστη το κοβω λιγο δυσκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Φίλε NICKZAR δώσε περισσότερες πληροφορίες ή το αρχικό λινκ καλύτερα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NICKZAR Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σας παραθέτω το link το οποίο εξηγεί διαφορα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την φόρτιση και το deep sleep στο κινητό. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569589 Αυτό που έκανα εγώ ήταν να φορτίσω το A850 με το usb καλώδιο της Lenovo 1 φορά (πλήρη φόρτιση). Μετά έκανα reboot στο κινητό και το αποτέλεσμα ήταν το κινητό να μπαίνει σε deep sleep. Απο τότε, έχω φορτίσει πλήρως 3 φορές με το καλώδιο της lenovo στην πρίζα, και με το CPU SPY το παρακολουθώ. Η μπαταρία πλέον μπορεί να κρατήσει 2 ημέρες και είναι σε αναμονή deep sleep. έχω την σ123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σας παραθέτω το link το οποίο εξηγεί διαφορα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την φόρτιση και το deep sleep στο κινητό. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569589 Αυτό που έκανα εγώ ήταν να φορτίσω το A850 με το usb καλώδιο της Lenovo 1 φορά (πλήρη φόρτιση). Μετά έκανα reboot στο κινητό και το αποτέλεσμα ήταν το κινητό να μπαίνει σε deep sleep. Απο τότε, έχω φορτίσει πλήρως 3 φορές με το καλώδιο της lenovo στην πρίζα, και με το CPU SPY το παρακολουθώ. Η μπαταρία πλέον μπορεί να κρατήσει 2 ημέρες και είναι σε αναμονή deep sleep. έχω την σ123 Αυτό που έκανα εγώ ήταν να φορτίσω το A850 με το usb καλώδιο της Lenovo 1 φορά (πλήρη φόρτιση). Το 1ο που αναφαιρεις σαν φορτιση εγινε καi αυτο στην πρiζα η στο pc?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NICKZAR Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 1 1η φόρτιση στο pc και όλες οι υπόλοιπες με την πριζα.Παρατήρησα επίσης ότι αν χρησιμοποιηθεί άλλος φορτιστής, η μπαταρία μετά απο το reboot απο πλήρη φόρτιση πέφτει στο 44-45%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 1 1η φόρτιση στο pc και όλες οι υπόλοιπες με την πριζα.Παρατήρησα επίσης ότι αν χρησιμοποιηθεί άλλος φορτιστής, η μπαταρία μετά απο το reboot απο πλήρη φόρτιση πέφτει στο 44-45%. Oπως το καταλαβαινω τουλαχιστον,και συμφωνα με αυτα που λες,το βλεπω σαν θεμα καλιμπραρισματος την ολη ιστορια....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Oπως το καταλαβαινω τουλαχιστον,και συμφωνα με αυτα που λες,το βλεπω σαν θεμα καλιμπραρισματος την ολη ιστορια....... Μπα.εγώ το έχω ξεσκίσει στο calibrate τόσες ρομ που έχω αλλάξει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts