dimitris231 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) ποσο καιρο την περιμενεις? Status Date Status Description 18-01-2014 Received from Customer 20-01-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) Με παραγγελία 16/01/2014 από minideal.. Και έχει κολλήσει στο Despatched to overseas :( Edited January 29, 2014 by dimitris231 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 εγω το παραγγειλα 22/1 και ειναι Despatched to overseas απο τις 26/1...αντε να μου ρθει γιατι με εχει φαει η αγωνια :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Από το minideals το πηρά αλλά δεν πρόσεξα εάν δεν είχε ΙΜΕΙ από όταν το πήρα η έγινε κάτι κατά το πέρασμα της ρομ . ΙΜΕΙ δεν είχε η συσκευή, στο κουτί τον είχε τον αριθμό :) .Πάντως λύνεται πολύ εύκολα τα πρόβλημα άλλα είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να επαναλαμβάνει κάποιος κάθε φορά που φλασάρει την ρομ του . Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να χάνεται το imei σε αλλαγή ρομ.Δύσκολο το βλέπω να το στείλανε χωρίς. Εγώ ακόμα δε μπορώ να βρώ τι τρώει την μπαταρία πάντως... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να χάνεται το imei σε αλλαγή ρομ.Δύσκολο το βλέπω να το στείλανε χωρίς. Εγώ ακόμα δε μπορώ να βρώ τι τρώει την μπαταρία πάντως... Μπορεις να το επαναφερεις σε εργοστασιακη μορφη??Οπως ηρθε απο το καταστημα δλδ. Μονο ετσι θα βρεις εαν εχει θεμα το soft,η εαν ειναι καποιο αλλο προβλημα σε επιπεδο hardware,δυσκολο αυτο βεβαια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Μπορεις να το επαναφερεις σε εργοστασιακη μορφη??Οπως ηρθε απο το καταστημα δλδ. Μονο ετσι θα βρεις εαν εχει θεμα το soft,η εαν ειναι καποιο αλλο προβλημα σε επιπεδο hardware,δυσκολο αυτο βεβαια. Καλά αν έχει και αυτό θέμα hardware θα πηδηχτώ από το παράθυρό... η απλά θα το πάρω απόφαση πως θα το φορτίζω τουλάχιστον μία φορά την μέρα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλά αν έχει και αυτό θέμα hardware θα πηδηχτώ από το παράθυρό... η απλά θα το πάρω απόφαση πως θα το φορτίζω τουλάχιστον μία φορά την μέρα. Κατα 99.9999999999999999% ειναι θεμα soft φιλε μου,ε εαν εισαι τοσο ατυχος πια.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Κατα 99.9999999999999999% ειναι θεμα soft φιλε μου,ε εαν εισαι τοσο ατυχος πια.......:) Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ.Αλλά,έχω περάσει την ίδια ρομ s123 όπως τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα....γιαυτό δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει.τι γίνεται και ξυπνάει συνέχεια η συσκευή;;;:wacko::wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ.Αλλά,έχω περάσει την ίδια ρομ s123 όπως τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα....γιαυτό δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει.τι γίνεται και ξυπνάει συνέχεια η συσκευή;;;:wacko::wacko: Παρε ενα backup,και πετα εξω μια μια τις εφορμογες που εβαλες εσυ μετα το περασμα τις rom.Μονο ετσι θα εισαι βεβαιος οτι καποια εφαρμογη φταιει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Παρε ενα backup,και πετα εξω μια μια τις εφορμογες που εβαλες εσυ μετα το περασμα τις rom.Μονο ετσι θα εισαι βεβαιος οτι καποια εφαρμογη φταιει. θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή.τώρα βαριέμαι να στήνω και να ξεστήνω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή.τώρα βαριέμαι να στήνω και να ξεστήνω. Ειναι και αυτος ενας σοβαρος λογος........:) Εαν το παρεις το backup με cwm recovery,στο 5λεπτο,βαρια-βαρια.βαζεις βγαζεις τα παντα. Τελος παντων πιστευω οτι καποια εφαρμογη στην κανει την δουλεια......στα μουλοχτα.........:lol: Την εχω πατηση πολλες φορες με καποιες απο αυτες............αλλα και παλι μυαλο δεν .........:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 αν παντως καποια στιγμη ξαναφλασαρεις την ρομ δουλεψε το για ενα διαστημα ετσι χωρις να εγκαταστησεις ουτε μια εφαρμογη για να δεις τι γινεται αν ολα ειναι ενταξει τοτε θα ψαχτεις σιγα σιγα πια εφαρμογη φταιει, καλο ειναι να τις περνας σιγα σιγα και σταδιακα μπορει να σου φαει λιγο χρονο αλλα μονο ετσι θα βγαλεις ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) αυτό θα κάνω βασικά,μέσα στο σουκου. άπλωσα τα πλοκάμια μου στο Ρωσικό φόρουμ.Η 123 είναι κινέζικη λέει και τους κάνει εντύπωση που την χρησιμοποιώ... Edited January 30, 2014 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 αυτό θα κάνω βασικά,μέσα στο σουκου. άπλωσα τα πλοκάμια μου στο Ρωσικό φόρουμ.Η 123 είναι κινέζικη λέει και τους κάνει εντύπωση που την χρησιμοποιώ... Δηλαδή κατ' αυτούς ποια έπρεπε να χρησιμοποιούμε; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Δηλαδή κατ' αυτούς ποια έπρεπε να χρησιμοποιούμε; http://lenovo-forums.ru/topic/4105-custom-rom-a850-s121-05012014-multi-lng-by-linerty/page-5 αυτή Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 http://lenovo-forums.ru/topic/4105-custom-rom-a850-s121-05012014-multi-lng-by-linerty/page-5 αυτή Την έχει δοκιμάσει κανένας; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatApo Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εγω έχω την προηγούμενη της έκδοση (έτοιμο απο minideal)... το μόνο πρόβλημα που είχα είναι με τον ήχο κλήσης... δεν ξέρω αν το διόρθωσαν. Και αναβάθμισα και τον lenovo launcher στην τελευταία του έκδοση... Παράθεση Phones: - A850 - Waiting for a Cyanogenmod! - Xperia X8 - A phone Legend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Την έχει δοκιμάσει κανένας; μάντεψε ποιός θα την δοκιμάσει.....:ninja: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 αν δεν υποστηριζει app2sd αχρηστο ειναι την να την κανω; κοιταω πρωτα την λειτουργικοτητα του τηλεφωνου μου και μετα ολα τα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinak Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 αν δεν υποστηριζει app2sd αχρηστο ειναι την να την κανω; κοιταω πρωτα την λειτουργικοτητα του τηλεφωνου μου και μετα ολα τα αλλα Από όσο διάβασα υποστηρίζει την μεταφορά σε sd ! Την κατεβάζω και εντυπώσεις αργότερα !! Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Περιμενουμε λοιπον εντυπωσεις πες μας και αν υποστηριζει Ελληνικα η αν μπορουμε να τα βαλουμε με καποιον τροπο αν δεν υποστηριζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδες....μια ερωτηση διοτι εχω μπερδευτει λιγο.... Το Α850 εχει μαγνητικη πυξιδα;;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μόλις παρέλαβα :D . Πρώτες εντυπώσεις όμορφο, μεγάλο, πολύ γρήγορο στην απόκριση. Κάμερα τυπικά Κινέζικη,την κάνει τη δουλειά της.Καλή χρωματική απόδοση. Δεν έχει περασμένα Ελληνικά... rom s116 για πείτε πρέπει να αλλάξουμε έχω την εντύπωση. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinak Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Λοιπόν από την σύντομη περιήγηση μου στην ρώσικη ρομ μερικές εντυπώσεις : Καταρχάς περνιέται με flash tool ακριβώς όπως και η 123 .Είναι η ρομ που φοράει από το minideals αλλά πειραγμένη από τον Linerty. Γενικά smooth χρήση και χωρίς κινέζικα υπολείμματα 1ον αποθηκεύει στην sd προγράμματα 2ον δεν υποστηρίζει ελληνικά στο μενού της οπότε εάν κάποιος τα χρειάζεται αυτά τα κουτσο ελληνικά που έχει η 123 ..αλλά έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και λεξικό για όσους χρησιμοποιούν Τ9 3ον στην συσκευή μου έχω χαμηλότερη φωτεινότητα στην οθόνη μου 4ον εάν επιλέξεις μόνο 3G δίκτυο δεν το βρίσκει ενώ στο αυτόματο όταν υπάρχει το πιάνει 5ον από όταν την πέρασα για λιγότερο από ώρα που την δούλεψα με wifi ρυθμίσεις και 3-4 installation η μπαταριά από 88 πήγε 66% βέβαια για να είναι κάποιος αντικειμενικός πρέπει να την τεστάρει 2-3 μέρες ,αλλά κάπου στο φόρουμ το Ρώσικο διάβασα κάποιους πως δεν κραταγε η μπαταριά επισης προβληματα με το ράδιο και με το Bluetooth .Το ράδιο το τέσταρα παίζει οκ αλλά Bluetooth δεν έχω μαζί μου Ξαναβάζω την 123 . Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μόλις παρέλαβα :D . Πρώτες εντυπώσεις όμορφο, μεγάλο, πολύ γρήγορο στην απόκριση. Κάμερα τυπικά Κινέζικη,την κάνει τη δουλειά της.Καλή χρωματική απόδοση. Δεν έχει περασμένα Ελληνικά... rom s116 για πείτε πρέπει να αλλάξουμε έχω την εντύπωση. :O Mετά τα κολλήματα που έτρωγα με το galaxy y duos νομίζω οτι οδηγώ porshe... :P Η μπαταρία ήταν στο 48 % έχει πέσει στο 40 ανοιγοκλείνω wifi και κατέβασα και 8 εφαρμογές να έχουμε... :lol: έβαλα και μια 100αρα τραγούδια με bluetooth χωρίς προβλήματα. Ακουστικά μαμάς δεν με ενθουσίασαν. Πολύ καλύτερη απόδοση απο κάτι after market samsung τα οποία εφαρμόζουν καλύτερα στο αυτί και δεν έχουν και αυτό τεράστιο μικρόφωνο. Μηνύματα 160 χαρακτήρες και Ελληνικά. Απόδοση στην τηλεφωνική συνομιλία μέσω wind καλή. 3g δουλεύει απροβλημάτιστα πάντα απο την πρώτη slot. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την αγορά αυτή την οποία πλήρωσα 114 ευρώ!!! 130 είχα δώσει για το galaxy πέρυσι τέτοια εποχή και με αυτά τα χρήματα απέκτησα τηλεφωνάρα lenovara. Κατά τα λοιπά θέλω φροντιστήριο απο τα τζιμάνια του φόρουμ μπας και αποσείσω απο πάνω μου την επωνομασία του πιο noobα ever. Nα ευχαριστήσω επίσης όλα τα παιδιά που ποστάρουν κ ενημερώνουν οδηγώντας με σε μια καλή αγορά! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Λοιπόν από την σύντομη περιήγηση μου στην ρώσικη ρομ μερικές εντυπώσεις : Καταρχάς περνιέται με flash tool ακριβώς όπως και η 123 .Είναι η ρομ που φοράει από το minideals αλλά πειραγμένη από τον Linerty. Γενικά smooth χρήση και χωρίς κινέζικα υπολείμματα 1ον αποθηκεύει στην sd προγράμματα 2ον δεν υποστηρίζει ελληνικά στο μενού της οπότε εάν κάποιος τα χρειάζεται αυτά τα κουτσο ελληνικά που έχει η 123 ..αλλά έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και λεξικό για όσους χρησιμοποιούν Τ9 3ον στην συσκευή μου έχω χαμηλότερη φωτεινότητα στην οθόνη μου 4ον εάν επιλέξεις μόνο 3G δίκτυο δεν το βρίσκει ενώ στο αυτόματο όταν υπάρχει το πιάνει 5ον από όταν την πέρασα για λιγότερο από ώρα που την δούλεψα με wifi ρυθμίσεις και 3-4 installation η μπαταριά από 88 πήγε 66% βέβαια για να είναι κάποιος αντικειμενικός πρέπει να την τεστάρει 2-3 μέρες ,αλλά κάπου στο φόρουμ το Ρώσικο διάβασα κάποιους πως δεν κραταγε η μπαταριά επισης προβληματα με το ράδιο και με το Bluetooth .Το ράδιο το τέσταρα παίζει οκ αλλά Bluetooth δεν έχω μαζί μου Ξαναβάζω την 123 . εγώ λέω να την δοκιμάσω πάντως.δεν έχω και τίποτα να χάσω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts