Jump to content

GreatApo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GreatApo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

GreatApo's Achievements

  1. Έχω ακριβώς το ίδιο setup και έχω τα ίδια προβλήματα. Απαράδεκτο
  2. Καλημέρα στην ομάδα, Από τότε που πήρα το τηλέφωνο, έχω πρόβλημα με τις κλήσεις. Με το που κάνω κλήση, στο 80% των περιπτώσεων η κλήση κόβεται μέσα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα. Τις περισσότερες φορές δουλεύει όταν με περνούν πίσω, αλλά όχι πάντα. Έχω επάνω 2 κάρτες αλλά χρησιμοποιώ eSim της cosmote. Η δεύτερη κάρτα κάνει roaming. Έχει κανείς άλλος τέτοια προβλήματα?
  3. GreatApo

    Lenovo A850

    Ακολούθα αυτόν τον οδηγό. Ανάλογα με πια έκδοση των Windows έχεις, βάζεις και τους αντίστοιχους drivers. Αν πας στην διαχείριση συκευών θα στο έχει εμφανίσει κάτω από τα "Ports" ως "MediaTek USB VCOM (ANDROID)..." Ακόμα αν δεν το βλέπει το Flashtool απλά δεν θα δουλέψει... Λέγοντας λογισμικό το εννοείς? Αν εννοείς το SP Flashtool, γενικά οι πιο καινούριες εκδόσεις έχουν λιγότερα bugs και περισσότερα features. Από την άλλη όμως δεν χρειάζεται να ψάχνεις την τελευταία έκδοση, αυτές που δίνονται στα tutorial θα δουλεύψουν. Μπες στο XDA, αν δεν σου απαντήσει κανένας θα σου απαντήσω εγώ σε ότι θες... επίσης έχω δει αρκετούς καλούς οδηγούς online που τα λένε μια χαρα όλα ;)
  4. GreatApo

    Lenovo A850

    Εμένα η διαδικασία έκανε 5 λεπτά. Άνοιξε την διαχείριση συσκευών. Αν όταν με το που συνδέεις το κινητό λέει MediaTek Preloader (κάτω από το Θύρες COM & LTP), οι drivers είναι OK. Αν αυτό χάνεται μετά από 2-4 δευτερόλεπτα, τότε, ακολούθησε την διαδικασία κανονικά αλλά όταν πατήσεις το Firmware Update τότε περίμενε 2 δευτερόλεπτα και συνέδεσε το κινητό σου κλειστό με την μπαταρία μέσα. Εγώ έτσι το έχω κάνει 2-3 φορές. ;) Παρεμπιπτόντως, άνοιξε σεξιον για το κινητό μας στο XDA.
  5. GreatApo

    Lenovo A850

    Εμένα η rom μου έχει και την εφαρμογή Lenovo Power. Δοκίμασε την αν θες... Νομίζω αυτή είναι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2540641
  6. GreatApo

    Lenovo A850

    Εγω έχω την προηγούμενη της έκδοση (έτοιμο απο minideal)... το μόνο πρόβλημα που είχα είναι με τον ήχο κλήσης... δεν ξέρω αν το διόρθωσαν. Και αναβάθμισα και τον lenovo launcher στην τελευταία του έκδοση...
  7. GreatApo

    Lenovo A850

    Στο προγραμματάκι Mobileuncle Tools έχει μια επιλογή IMEI Backup - Restore... αν υπάρχει πρόβλημα όταν αλλάζει η rom, μπορεί να απλοποιεί πολύ τα πράγματα.
  8. GreatApo

    Lenovo A850

    Δοκίμασε να ξαναβάλεις την αρχική Rom (νομίζω κάπου διάβασα ότι έχεις πάει σε 123) Έχει κανείς δοκιμάσει MIUI? http://en.miui.com/thread-2651-1-1.html (κάπου διάβασα πως η έκδοση 4.1.19 δεν έχει Ελληνικά ενώ η 4.1.17 έχει)
  9. GreatApo

    Lenovo A850

    Δοκίμασε να κοιτάς απο εδώ: http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx Όταν φτάσεις Ελλάδα θα δεις να λέει ότι είναι στο αεροδρόμιο. Στα settings-> Version Infos λέει: Build Number A850_23.10.2013_RUS_by_linerty Έτοιμο με root, και google-play από minideal το πήρα...
  10. GreatApo

    Lenovo A850

    Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το πρόβλημα με την αλλαγή ringtone? Όποτε πάω να αλλάξω κρασάρουν οι ρυθμίσεις και αν ορίσω ήχο με κάποια άλλη εφαρμογή απλά δεν παίζει :P
  11. GreatApo

    Lenovo A850

    Νομίζω πως όχι... Ψάξτο λίγο. Λέει κάτω κάτω "Συμβατό μόνο με τις συσκευές Xperia Sony Ericsson (όχι τις SONY) και με Iphone/Ipad (μόνο ακοή, όχι μικρόφωνο)". Τα Sony Ericsson είχαν το παλιό βύσμα. Τα καινούρια κινητά έχουν όλα το ίδιο πλέον (Sony, Samsung)... Και αν δεις και απο κάτω ένας τύπος γράφει: "Καλό αλλά δεν δουλεύει με το S4 μου." , άρα λογικά ούτε με το Lenovo A850. Εγώ για να μην αγοράσω κάτι που δεν θα δουλεύει θα κοιτούσα Samsung ακουστικά ή συμβατά με Samsung... Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας φωτίσει :)
×
×
  • Create New...