Peleus17 Δημοσιεύτηκε August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 19, 2013 Όπως λέει και ο τίτλος, το topic το έφτιαξα για να λέμε ποιές γλώσσες κατέχουμε η και ποιές θέλουμε να μάθουμε κάποια στιγμή στό μέλλον. Ας αρχίσω εγώ.... 1) Ρωσικά (δεν είμαι αλλοδαπός :P) 2) Αγγλικά 3) Και εννοείται Ελληνικά Από το Σεπτέμβριο θα αρχίσω να μαθαίνω γερμανικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Αγγλικά Ισπανικά Θέλω να ξεκινήσω ιταλικά. Αν βρω χρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Αγγλικά Θεωρητικά ξέρω και γερμανικά, αλλά δεν έχω επαφή χρόνια και τα έχω ξεχάσει. Ίσως τι ψάξω για άλλη μια γλώσσα αν βρω χρόνο, αλλά δεν ξέρω ακόμα ποια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Αγγλικά και είχα αρχίσει να μαθαίνω ισπανικά μέσω μιας ιστοσελίδας...τωρα τα ξέχασα βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Η πιο χρησιμη γλωσσα ειναι στην Ελλαδα τα πακιστανικα, τα αλβανικα (ή βαλκανικα) για να ξερεις τι λενε πισω απο την πλατη σου. Χτες περασα απο το μοναστηρακι και εκει στη στοα που γινοταν χαμος απο τουριστες, ενας ελληνας σερβιτορος μιλησε σε κατι τουριστες ισπανικα νομιζω. Και μετα επιασαν την κουβεντα. Τον παραδεχτηκα τον τυπο. Η Ελλαδα εχει πολυ τουρισμο. Οποτε τα αγγλικα πρεπει να ειναι στανταρ σε ολους. Γαλλικα, ισπανικα, και γενικως οι γλωσσες που ειναι περισσοτερο ομιλουμενες. Εγω ωστοσο δεν εχω παρει χαρτι απο καμια γλωσσα. Λαθος μου, αλλα βαριεμαι να μαθω..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Αγγλικά και είχα ξεκινήσει για 2 χρόνια τα Γερμανικά, αλλά τα σταμάτησα λόγω σχολείου και τώρα σκέφτομαι να ξεκινήσω τα Γαλλικά μιας και από τη δεύτερη γλώσσα δε θυμάμαι τίποτα και θα 'ναι σα να τα μαθαίνω από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Εγω ωστοσο δεν εχω παρει χαρτι απο καμια γλωσσα. Λαθος μου, αλλα βαριεμαι να μαθω..:O Ένα χαρτί δεν λέει τίποτα εκτός αν το θες για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Αλλά δεν νομίζω ότι ο εργοδότης θα κοιτάξει τα χαρτιά πλέον. Αν θέλει να ξέρεις καλά αγγλικά, θα σε περάσει από συνέντευξη στα αγγλικά. Αν θέλει να ξέρεις καλά γερμανικά, θα σε περάσει στα γερμανικά. Χαρτιά ζητάνε στα μεταπτυχιακά και για τα αγγλικά τουλάχιστον που το ξέρω καλά, δεν θέλουν proficiency, αλλά gmat /gre/toefl /ielts και μάλιστα θέλουν και συγκεκριμένο score για να σε πάρουν, συγκεκριμένο σκορ για να πάρεις υποτροφία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Ελληνικά Αγγλικά Και θέλω να μάθω και Ιταλικά Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. August 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Χαίρομαι που υπάρχει συμμετοχή στο topic! Και αυτό που είπε ένας φίλος πιο πάνω, καλά είναι να κατέχουμε αρκετές γλώσσες για να ξέρουμε τι λένε οι ξένοι από πίσω μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Δεν θα πω πολλά, αλλά δείτε αυτό: Duolingo Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Με εξαίρεση τα Ελληνικά που προφανώς είναι η μητρική σε άριστο επίπεδο μόνο τα Αγγλικά. Θεωρητικά μιλώ Γερμανικά, αν μου μιλήσεις θα καταλάβω προχωρημένο επίπεδο, αλλά έχω χάσει επαφή και δε μπορώ να απαντήσω :p Επειδή θέλω Erasmus θέλω να ξανακάνω και θέλω επίσης να κάνω Ρώσικα και Ισπανικά ή Ιταλικά. Γενικά λατρεύω τις γλώσσες Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. August 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλά στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε το μόνο κορόιδα εδώ και χρόνια που κοιτάζουμε για χαρτιά! Τα σχολεία των γλωσσών εδώ και στην Ολλανδία σου δίνουν μια βεβαίωση επιπέδου και τίποτα άλλο. Αν πεις ότι ξέρεις κάτι τότε το ξέρεις. Άσε που εύκολα το επαληθεύουν! Φίλε μου, σε αυτό έχεις ένα μεγάλο δίκιο. Στην χώρα μας μόνο και μόνο εάν έχεις Lower είσαι μάγκας αλλά στα χαρτιά μόνο. Στην πράξη υστερούν όλοι, και πολύ μάλιστα. Είμαι 17 χρόνων και παραδέχομαι ότι μέχρι στιγμής μόνο το Lower έχω πάρει, αλλά όταν μιλάω σε κάποιον που υποτίθεται είναι Proficiency, δεν ξέρει χριστό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Με εξαίρεση τα Ελληνικά που προφανώς είναι η μητρική σε άριστο επίπεδο μόνο τα Αγγλικά. Μια σκεψη που μου ηρθε μολις. Σε "αριστο" επιπεδο ποσοι απο εμας παραδεχομαστε οτι ξερουμε ελληνικα?..:p (Δεν αναφερομαι σε σενα one-tree-hill, απλως παρεθεσα μια προταση σου που με εμπνευσε) Εγω πχ, ως RedHotStef ξερω τα ελληνικα ως μητρικη μου γλωσσα εδω και 26 χρονια. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι τα γνωριζω αριστα. Τρανο παραδειγμα, οι Φιλολογοι και οι Νομικοι οι οποιοι σπουδαζουν την γλωσσα μας! Λογικο, ετσι;.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αγγλικα(επιπεδο proficiency) και Γερμανικα(επιπεδο Β1).Βεβαια,τα Γερμανικα τα εχω ψιλοξεχασει γιατι εχω 4 χρονια απο τοτε που πηρα το πτυχιο αλλα απο Σεπτεμβριο σκοπευω να συνεχισω για το Β2. Γλωσσες που θα ηθελα να μαθω μελλοντικα:Ισπανικα,Ρωσικα,Κινε ζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ελληνικά, Αγγλικά (αμερικάνικα Αγγλικά με προφορά hillbilly/redneck. βρετανικά Αγγλικά με προφορά Οξφόρδης και ανάλογη έκφραση) Τους 4 τελευταίους μήνες μαθαίνω χωρίς τη θεληση μου ολόκληρες εκφράσεις Τούρκικα Όποτε πάω σπίτι κάτι παίζει πάντα στο χαζοκούτι ταμάμ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Άσχετο έχει πολύ φάση κάποιος να μπορεί να κάνει διάφορες προσφορές στα αγγλικά, πχ με γαλλική, ρωσική αραβική κλπ, και να προσαρμόζει και λίγο την γραμματική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Θα ήθελα να μάθω Ιαπωνικά, προσπάθησα λίγο μόνος μου αλλά είναι πολύ δύσκολο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Όπως λέει και ο τίτλος, το topic το έφτιαξα για να λέμε ποιές γλώσσες κατέχουμε η και ποιές θέλουμε να μάθουμε κάποια στιγμή στό μέλλον. Ας αρχίσω εγώ.... 1) Ρωσικά (δεν είμαι αλλοδαπός :P) 2) Αγγλικά 3) Και εννοείται Ελληνικά Από το Σεπτέμβριο θα αρχίσω να μαθαίνω γερμανικά! μια απο τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Αγγλικά Ελληνικά Και λίγο ισπανικά εως καθόλου Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Και που τις ξέρουμε τι τις κάνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Αγγλικα Γαλλικα Προφανως Ελληνικα! Θα' θελα να βαλω μπροστα τα Ισπανικα! Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiad Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Και που τις ξέρουμε τι τις κάνουμε Ταξίδεψε τις! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αγγλικά λίγα Γερμανικά Ελληνικά λίγα Βλάχικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Το θέμα είναι.. κάπως ανούσιο. Δηλαδή, να γράφουμε ο καθένας πόσες γλώσσες μιλάμε, απλά σα λίστα, χωρίς καμμία ουσιαστική συζήτηση...είναι άσκοπο. Ας γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον, αλλιώς δεν έχει λόγο ύπαρξης κατά τη γνώμη μου. Προτάσεις ευπρόσδεκτες. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Θα μπορουσε να μπει στο θεμα μια δημοσκοπηση με δυνατοτητα πολλαπλων επιλογων,ωστε να ψηφιζει κανεις τις γλωσσες που κατεχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts