Jump to content

American Horror Story Series (FX Networks)

unagi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρόλο που είμαι φαν της σειράς το πρώτο επεισόδιο δεν μου άφησε την ίδια γεύση με το αντίστοιχο του δεύτερου κύκλου. Ούτε καν με αυτό του πρώτου. Όπως πάντα οι ηθοποιοί είναι απίστευτοι και είμαι σίγουρος για ανατροπές κλπ. Αλλά καθόλου horror ρε αδερφέ.

Υγ. Λόγω σεναρίου περιμένω τρελά εφέ. Και η αλήθεια είναι μια πρώτη γεύση την πήρα. Ελπίζω να έχει τηλεθέαση για να μην την κρεμάσουν την σειρά.

• Απαντήσεις 348
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πραγματικά πρέπει να πω η 2η σεζόν μάλλον θα παραμείνει και η καλύτερη.

Όσον αφορά την 3η και την πρεμιέρα, απλά εντυπωσιάστηκα! Πολύ καλοραμμένη, η Roberts έδωσε απλά ρέστα, τρομερή ηθοποιός και έκλαψα όταν είπε "my freakin' vagina's sweating" :lol: Είμαι ενθουσιασμένος!

Το δεύτερο επεισόδιο είχε ενδιαφέρον και μου το προκαλεί και για το επόμενο. Βελτιώνεται η κατάσταση αλλά πάλι δεν είναι τόσο horror ακόμη.

Στα 2 πρώτα επεισόδια δεν έχει το horror που μπορεί να περίμενε κάποιος. Αναγνωρίζω βέβαια ότι (από όσο καταλαβαίνω) έχει αρκετούς χαρακτήρες και το story line είναι περίπλοκο. Με αυτό το σκεπτικό είναι λογικό να χρειάζονται λίγα επεισόδια "επεξήγησης" ώστε τα υπόλοιπα να προχωρήσουν κανονικά. Ελπίζω να δούμε horror στοιχεία και σκηνές καθώς αυτό ξέρουν να το προσφέρουν καλά.

:D

Άρης

Follow me

Στα 2 πρώτα επεισόδια δεν έχει το horror που μπορεί να περίμενε κάποιος. Αναγνωρίζω βέβαια ότι (από όσο καταλαβαίνω) έχει αρκετούς χαρακτήρες και το story line είναι περίπλοκο. Με αυτό το σκεπτικό είναι λογικό να χρειάζονται λίγα επεισόδια "επεξήγησης" ώστε τα υπόλοιπα να προχωρήσουν κανονικά. Ελπίζω να δούμε horror στοιχεία και σκηνές καθώς αυτό ξέρουν να το προσφέρουν καλά.

Δηλαδή οι μαύροι στα κλουβιά τι ήταν;

Στοιχεία κωμωδίας;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δηλαδή οι μαύροι στα κλουβιά τι ήταν;

Στοιχεία κωμωδίας;

Δεν αντιλέγω φίλε μου. Δεν είπα ότι δεν είχε καθόλου. Απλώς επειδή αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό προφανώς, για τα δικά μου "γούστα-απαιτήσεις" δεν ήταν τόσο πολύ. Όχι κάτι λιγότερο ή περισσότερο από αυτό.

Είμαι φαν της σειράς από τότε που βγήκε. Απλώς ελπίζω μετά την περσινή κορυφαία σαιζόν να έχουμε άλλη μια τέτοια. Είναι αρχή ακόμα. We shall see. :):rolleyes:

Άρης

Follow me

Πραγματικά πρέπει να πω η 2η σεζόν μάλλον θα παραμείνει και η καλύτερη.

Είμαι φαν της σειράς από τότε που βγήκε. Απλώς ελπίζω μετά την περσινή κορυφαία σαιζόν να έχουμε άλλη μια τέτοια. Είναι αρχή ακόμα. We shall see. :):rolleyes:

H 2η σεζον με το Briarcliff δεν μου αρεσε.Καλυτερη μεχρι τωρα μου φανηκε η 1η με το Μurder house.Ειχε το περισσοτερο horror και το περισσοτερο μυστηριο.Για την 3η ειναι νωρις ακομα να βγαλουμε συμπερασματα....

Ρε πού** είναι δυνατόν να

σκότωσαν τη Madison

? Έλεος δηλαδή

Ρε πού** είναι δυνατόν να

σκότωσαν τη Madison

? Έλεος δηλαδή

Η μαύρη χήρα πρέπει να πεθάνει και γρήγορα. Κάθε επεισόδιο και μια βλακεια κάνει

Τελικα ολοι οι χαρακτηρες της σειρας ειναι τελειως προβληματικοι.

Μονο η μαυρη Ραστα μαγισσα ειναι πιο νορμαλ.

Σχετικα με την συμπεριφορα της Φιονα δεν καταλαβαινω γιατι το πλατιασανε τοσο χωρις λογο.

Αφου ηθελε να σκοτωσει απο την αρχη την ξεκωλιδου χωρις να το κανει να φανει ως ατυχημα, ποιος ο λογος για τα ποτα και το θεατρο του να την σκοτωσει η αλλη πρωτα. Θα μπορουσε να την φαει με τοσες ευκαιριες, ειδικα με τις δυναμεις που εχει.

Amazon Fire stick 4k max

Τελικα ολοι οι χαρακτηρες της σειρας ειναι τελειως προβληματικοι.

Μονο η μαυρη Ραστα μαγισσα ειναι πιο νορμαλ.

Σχετικα με την συμπεριφορα της Φιονα δεν καταλαβαινω γιατι το πλατιασανε τοσο χωρις λογο.

Αφου ηθελε να σκοτωσει απο την αρχη την ξεκωλιδου χωρις να το κανει να φανει ως ατυχημα, ποιος ο λογος για τα ποτα και το θεατρο του να την σκοτωσει η αλλη πρωτα. Θα μπορουσε να την φαει με τοσες ευκαιριες, ειδικα με τις δυναμεις που εχει.

Την έιχε σε δοκιμασία να δει κατα πόσο κάνει τα 7 θαύματα, και μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει. Έγινε όμως και δεν το μετάνιωσε

Κρίμα πάντως γιατί την γούσταρα την Μάντισον με την προοπτική να είναι η επόμενη ξέρετε τι... Για να δούμε, ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι έγινε καταλάθος.

Άρης

Follow me

Ε καλά, σε αυτή την σειρά όλα τα περιμένουμε! Μην είστε και σίγουροι ότι

πέθανε

...τελείως!!:p

Μπορεί να κάνει ένα δυναμικό come back με ...δαιμονικό χαρακτήρα!!! :lol::ninja:

(Εδώ τον άλλον τον

έραψαν και τον ανέστησαν

, στην μάγισσα θα κολλήσουν?)

Δε νομίζω να την βγάλουν τελείως από την σειρά, μιας και κάθε σειρά χρειάζεται και μια σέξι παρουσία! :D

Δεν ξέρω αν θα κάνει come back αλλά έχει τόσα πολλά θέματα να ασχοληθει και να αναπτύξει η σειρά που δεν νομίζω να ασχοληθούν.

Τη Taissa Farmiga θελω να την στέιλουν με συνοπτικές διαδικασίες γιατί με κούρασε. Πάντως θα κάνω spoiler για την σειρά γενικά

Για το Imdb η Roberts δεν πέθανε μέχρι το 13 επεισοδιο

Πάντως η χοντρή μαύρη σκέτη αηδία ρε παιδιά!!

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι

η Μαντισον ήταν supreme γιατί δεν είδαμε να κάνει και τα 7 θαύματα. Η Φιόνα βιάστηκε. Μάλλον κάποιο από τα άλλα κορίτσια είναι η supreme.

Η σεζόν δεν μου αρέσει, είδα και το 4ο επεισόδιο και κάπου εδώ την αφήνω. Άντε και του χρόνου πάλι...

Η σεζόν δεν μου αρέσει, είδα και το 4ο επεισόδιο και κάπου εδώ την αφήνω. Άντε και του χρόνου πάλι...

Τώρα που μπήκε στο ψητό? Βέβαια τα trailers είναι παραπλανητικά

Κάνεις πλάκα έτσι;

Δεν ήθελα να τελειώσει το 4ο. Η μία εξέλιξη μετά την άλλη. Μας έδωσε τόσες πολλές πληροφορίες για το παρελθόν όλων των βασικών χαρακτήρων, ενώ μας άφησε πριν μια τρομερή μάχη!

Amazon Fire stick 4k max

Τι να πω, δεν με πολυτραβάει το κεντρικό θέμα της σεζόν. Με κάνει να βαριέμαι :p Δεν έχει το περσινό horror στοιχείο.

Ό,τι και να λέμε η περυσινή είναι απλά αξεπέραστη

Άποψή μου είναι ότι η 2η έως τώρα ήταν η καλύτερη. Δεν το δένω κόμπο καθώς θα περιμένω πρώτα να ολοκληρωθεί η 3η και μετά θα κρίνω.

Παρόλα αυτά πραγματικά φαίνεται ότι "τελείωσε"(όχι 100% προφανώς) με τους χαρακτήρες, με την έννοια έδειξε το παρελθόν τους κλπ και πλέον ξεκινάει η δράση. F*ck Yeaaah!!!

Αναμένω λοιπόν για το επόμενο επεισόδιο με μεγάλη αγωνία.

Άρης

Follow me

Δεν μου άρεσε καθόλου το 4ο επεισόδιο ..., το μόνο παρήγορο ήταν στο τέλος οι σκηνές από το επόμενο!