perisB Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά, είμαι γενικά καινούριος στο φόρουμ και έχω πάρει φόρα και τα διαβάζω όλα καθώς βλέπω οτι μερικοί το έχετε κάνει επιστήμη!!:lol: Ήμουν ανάμεσα σε 2 συσκευές απο Κίνα.. η 1η ήταν το Xiaomi Hongmi (κόκκινο ρύζι) και η άλλη (με μεγαλύτερη συμπάθεια) το ZTE Geek V975.. Κατέληξα (καλώς η κακώς) στο Geek και ελπίζω σύμφωνα με όσα διαβάζω απο όλους σας να μείνω ικανοποιημένος. Ωστόσο έχω ένα μικρό πρόβλημα. Θέλησα να το παραγγείλω απο το ΕΤstar καθώς είδα οτι το έχει οικονομικότερα απο όλα τα άλλα site. (136Ε) Ωστόσο με κομπλάρει οτι η μεταφορική με την οποία συνεργάζεται είναι η DHL. Έχω ακούσει οτι τα "ψιρίζουν" όλα απο εξωτερικό και αν διαπιστώσουν οτι πρόκειται για συσκευή θα φάω τελωνείο... Γνωρίζει κανείς να μου πει τι ισχύει?? 1ον) Για το ETstar καθώς δεν έχω παραγγείλει ποτέ απο εκεί.. 2ον) Για τον τρόπο μεταφοράς του κινητού απο Κίνα.. Ταχυδρομείο ή Μεταφορική!!?? Εγώ πάντως τα 10Ε τα δίνω για να έχω το tracking number και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το θέμα είναι αυτό που προείπα για την DHL!! Υ.Γ. Αν μου προτείνετε να το παραγγείλω απο http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Geek-V975-android-phones-Intel-Z2580-2-0GHz-2GB-RAM-5-0-Inch-IPS-OGS/1554408174.html με χρήση EMS βγαίνει ένα κόστος +11 Ευρώ αλλά δεν με πειράζει αρκεί να μην βρεθώ προ εκπλήξεων!! PLEASE GIVE ME YOUR LIGHTS!!!! Edited February 12, 2014 by perisB Παράθεση Ιστορική Αναδρομή: Sony_Ericsson_T28s --> Motorola_V50 --> Νοκια_5210 --> Sony_Ericsson_W700 --> Samsung_GT5500 --> ZTE_Geek_V975 -->Xiaomi Mi3W!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλημέρα παιδιά, είμαι γενικά καινούριος στο φόρουμ και έχω πάρει φόρα και τα διαβάζω όλα καθώς βλέπω οτι μερικοί το έχετε κάνει επιστήμη!!:lol: Ήμουν ανάμεσα σε 2 συσκευές απο Κίνα.. η 1η ήταν το Xiaomi Hongmi (κόκκινο ρύζι) και η άλλη (με μεγαλύτερη συμπάθεια) το ZTE Geek V975.. Κατέληξα (καλώς η κακώς) στο Geek και ελπίζω σύμφωνα με όσα διαβάζω απο όλους σας να μείνω ικανοποιημένος. Ωστόσο έχω ένα μικρό πρόβλημα. Θέλησα να το παραγγείλω απο το ΕΤstar καθώς είδα οτι το έχει οικονομικότερα απο όλα τα άλλα site. (136Ε) Ωστόσο με κομπλάρει οτι η μεταφορική με την οποία συνεργάζεται είναι η DHL. Έχω ακούσει οτι τα "ψιρίζουν" όλα απο εξωτερικό και αν διαπιστώσουν οτι πρόκειται για συσκευή θα φάω τελωνείο... Γνωρίζει κανείς να μου πει τι ισχύει?? 1ον) Για το ETstar καθώς δεν έχω παραγγείλει ποτέ απο εκεί.. 2ον) Για τον τρόπο μεταφοράς του κινητού απο Κίνα.. Ταχυδρομείο ή Μεταφορική!!?? Εγώ πάντως τα 10Ε τα δίνω για να έχω το tracking number και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το θέμα είναι αυτό που προείπα για την DHL!! PLEASE GIVE ME YOUR LIGHTS!!!! Και με τους δυο τρόπους θα έχεις tracking number. Ειναι γεγονός ότι μέσω DHL ειναι σχεδον βεβαιο ότι θα σταματήσει στο τελωνείο αφού ειναι κάτι που το επιδιώκει και η ίδια η DHL καθώς έχει εσοδα απο τους εκτελωνισμούς. Τους ειχα ρωτήσει εαν υπαρχει δυνατότητα αποστολής με EMS αλλα μου είχαν απαντήσει αρνητικά. Προσωπικά εκανα παραγγελία απο το Εternal Team το οποίο ειναι το ίδιο με το ETstar. Με Sing Post πήρα tracking number σε μια ημερα. Απλά με Ταχυδρομείο ο χρόνος αποστολής ειναι μεγαλύτερος Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perisB Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και με τους δυο τρόπους θα έχεις tracking number. Ειναι γεγονός ότι μέσω DHL ειναι σχεδον βεβαιο ότι θα σταματήσει στο τελωνείο αφού ειναι κάτι που το επιδιώκει και η ίδια η DHL καθώς έχει εσοδα απο τους εκτελωνισμούς. Τους ειχα ρωτήσει εαν υπαρχει δυνατότητα αποστολής με EMS αλλα μου είχαν απαντήσει αρνητικά. Προσωπικά εκανα παραγγελία απο το Εternal Team το οποίο ειναι το ίδιο με το ETstar. Με Sing Post πήρα tracking number σε μια ημερα. Απλά με Ταχυδρομείο ο χρόνος αποστολής ειναι μεγαλύτερος Ποτέ με DHL λοιπόν! :mad: Υπέροχη η πληροφορία σου και εξαιρετικά χρήσιμη για το μέλλον!!! Ευχαριστώ!:D Τώρα όσον αφορά την παραγγελία θα το κάνω απο http://www.aliexpress.com/ και θα επιλέξω αποστολή με EMS. 11 ευρώ παραπάνω σε τελικό κόστος αλλά με μεγαλύτερη σιγουριά! Παράθεση Ιστορική Αναδρομή: Sony_Ericsson_T28s --> Motorola_V50 --> Νοκια_5210 --> Sony_Ericsson_W700 --> Samsung_GT5500 --> ZTE_Geek_V975 -->Xiaomi Mi3W!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Ρε παιδιά και εγώ με etstar έκανα τη παραγγελία και είχε επιλογή κανονικά singapore post. :) Free Shipping to Greece via Singapore Post Delivery: 15-60 days (ships out within 3 days) edit* Τέλος και από etstar/eternal team! Sorry, this item is no longer available! Edited February 12, 2014 by PanagiotaroS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Ποτέ με DHL λοιπόν! :mad: Υπέροχη η πληροφορία σου και εξαιρετικά χρήσιμη για το μέλλον!!! Ευχαριστώ!:D Τώρα όσον αφορά την παραγγελία θα το κάνω απο http://www.aliexpress.com/ και θα επιλέξω αποστολή με EMS. 11 ευρώ παραπάνω σε τελικό κόστος αλλά με μεγαλύτερη σιγουριά! Εαν έχεις βρει καποιο αξιόπιστο κατάστημα στο αλι που να στέλνει με EMS τότε ακόμη καλυτερα. Συνήθως λόγου όγκου αποστολών τα πακετα με EMS περνανε χωρίς προβληματα. Θυμησου βεβαια να τους ζητήσεις να το στειλουν με χαμηλή αξία ως Gift. Απο το Eternal και το ETstar πάντως έχουν παραγγείλει αρκετά ατομα απο το φόρουμ και μέχρι τωρα δεν έχει ακουστεί κάτι. Και το απλό Singapore Post να επιλέξεις πάλι θα έχεις tracking number με λίγο μεγαλυτερο χρονο παραδοσης. Edited February 12, 2014 by clicker007 Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perisB Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Εαν έχεις βρει καποιο αξιόπιστο κατάστημα στο αλι που να στέλνει με EMS τότε ακόμη καλυτερα. Συνήθως λόγου όγκου αποστολών τα πακετα με EMS περνανε χωρίς προβληματα. Θυμησου βεβαια να τους ζητήσεις να το στειλουν με χαμηλή αξία ως Gift. Απο το Eternal και το ETstar πάντως έχουν παραγγείλει αρκετά ατομα απο το φόρουμ και μέχρι τωρα δεν έχει ακουστεί κάτι. Αυτό το ζητάω στο store ή στο σχόλιο που γράφω στην EMS? Παράθεση Ιστορική Αναδρομή: Sony_Ericsson_T28s --> Motorola_V50 --> Νοκια_5210 --> Sony_Ericsson_W700 --> Samsung_GT5500 --> ZTE_Geek_V975 -->Xiaomi Mi3W!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Θυμησου βεβαια να τους ζητήσεις να το στειλουν με χαμηλή αξία ως Gift. Χμμ εγώ δε τους ζήτησα κάτι. Νομίζω ότι είναι "στάνταρ" αυτό για αυτούς όταν στέλνουν στην Ευρώπη. Και αντίστοιχα στο παρελθόν με SG post και παραγγελία από pandawill δε χρειάστηκε να τους πω κάτι και έφτασε μια χαρά. Αντίστοιχα ελπίζω να συμπεριλάβουν και έναν αντάπτορα ρεύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquas Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Γιατι το λες κακο το φλας? Οι φωτο που εβγαλα νυχτα πριν 3-4 σελιδες δεν σου αρεσαν? Τι κουσουρι ειχαν? Η αληθεια ειναι οτι οι σκοτεινες φωτο ειναι ο τομεας οπου σχεδον κανενα κινητο δεν μπορει να ανταπεξελθει Μπορω να πω πως το geek βγαζει αρκετας καλες φωτο σε συνθηκες μειωμενου φωτεισμου Αντικειμενικα ομως το φλας δεν... Στις πιο πολλες περιπτωσεις η δεσμη φωτος επικεντρωνεται στη γωνια την οποια προβαλεται Με ρυθμισεις κ προσπαθεια ισως ξεπερνιεται αλλα ειναι μειον οπως και να εχει Ασημαντο ομως κατα την γνωμη μου υγ1. Απο το πανω ραφι means απο τις "καλες"-"ακριβες" επιλογες οι οποιες προβαλονται στα πανω ραφια των εμπορικων καταστηματων υγ2. Ειναι απο το πανω ραφι σε σχεση και με τα επώνυμα οχι μονο σε σχεση με τα Κινεζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αυτό το ζητάω στο store ή στο σχόλιο που γράφω στην EMS? Συχνα τα περισσοτερα καταστηματα το κανουν ετσι και αλλιως καθως εχουν την σχετική εμπειρία. Το λές απλά "δια παν ενδεχομενο". Στα σχολια που βάζεις στο κατάστημα. Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 μια ομιλια που ειχα με τον Emily Wang απο ETstar:Emily Wang(2014-02-12 01:15:12) hi Emily Wang(2014-02-12 01:15:15) cani help u? kos pit(2014-2-12 11:16:28) yes i would like to know about zte v975 is it in stock? Emily Wang(2014-02-12 01:17:03) yes, it's in stock kos pit(2014-2-12 11:17:37) here http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Geek-V975-3G-Smartphone-5-0-inch-IPS-1280x720P-8-0MP-Intel-Z2580-2-0GHz/1491772757.html it says no longer available Emily Wang(2014-02-12 01:19:10) oh, yes, it's just sold out and stopped to sale now kos pit(2014-2-12 11:20:24) when its gonna restock? Emily Wang(2014-02-12 01:20:59) should not restock any more. Emily Wang(2014-02-12 01:21:04) It's stopped by factory as well kos pit(2014-2-12 11:21:39) i see :/ can i buy it from eternal team? kos pit(2014-2-12 11:21:46) the other store Emily Wang(2014-02-12 01:22:12) no, it 's stopped sale as well kos pit(2014-2-12 11:22:31) what a pitty...ok kos pit(2014-2-12 11:22:41) thanks Emily Wang(2014-02-12 01:23:31) pls choose other models, ok/ δεν προλαβα!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 μια ομιλια που ειχα με τον Emily Wang απο ETstar:Emily Wang(2014-02-12 01:15:12) hi Emily Wang(2014-02-12 01:15:15) cani help u? kos pit(2014-2-12 11:16:28) yes i would like to know about zte v975 is it in stock? Emily Wang(2014-02-12 01:17:03) yes, it's in stock kos pit(2014-2-12 11:17:37) here http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Geek-V975-3G-Smartphone-5-0-inch-IPS-1280x720P-8-0MP-Intel-Z2580-2-0GHz/1491772757.html it says no longer available Emily Wang(2014-02-12 01:19:10) oh, yes, it's just sold out and stopped to sale now kos pit(2014-2-12 11:20:24) when its gonna restock? Emily Wang(2014-02-12 01:20:59) should not restock any more. Emily Wang(2014-02-12 01:21:04) It's stopped by factory as well kos pit(2014-2-12 11:21:39) i see :/ can i buy it from eternal team? kos pit(2014-2-12 11:21:46) the other store Emily Wang(2014-02-12 01:22:12) no, it 's stopped sale as well kos pit(2014-2-12 11:22:31) what a pitty...ok kos pit(2014-2-12 11:22:41) thanks Emily Wang(2014-02-12 01:23:31) pls choose other models, ok/ δεν προλαβα!!!!!!!! Λετε όντως να σταμάτησε η παραγωγή του? Θα ειναι πραγματικά κρίμα! Φανταζομαι ότι θα το βρείς ίσως απο άλλα καταστήματα ακόμη. Εναλλακτικά βέβαια με διαφορα τιμής όμως μπορεις να δείς και το Nubia Z5S mini με Snapdragon και ρεκόρ πωλήσεων απο οσο διάβαζω. Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Λετε όντως να σταμάτησε η παραγωγή του? Θα ειναι πραγματικά κρίμα! Φανταζομαι ότι θα το βρείς ίσως απο άλλα καταστήματα ακόμη. Εναλλακτικά βέβαια με διαφορα τιμής όμως μπορεις να δείς και το Nubia Z5S mini με Snapdragon και ρεκόρ πωλήσεων απο οσο διάβαζω. και στο pandawill που μιλησα μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσημο τωρα αλλα θα ειναι συντομα..το Nubia Z5S mini το εχω στο ματι απλα ηθελα το geek για τον αδερφο μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Πάντως εάν υπήρχε 1% πιθανότητα να βγει official update, πλέον δεν θα υπάρχει ούτε αυτή. Βέβαια με ~135ευρώ εγώ δεν έχω θέμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS55 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 στο minideal απ οτι ειδα σημερα το εχουν παλι σε στοκ μετα απο 2 βδομαδεσ...158 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perisB Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 [/color]στο minideal απ οτι ειδα σημερα το εχουν παλι σε στοκ μετα απο 2 βδομαδεσ...158 ευρω... Παιδιά το έχει και εδω πέρα με 142 Ευρώ. http://www.aliexpress.com/...554408174.html Το θέμα είναι ΑΝ είναι αξιόπιστο, καθώς στο ETstar το κινητό είχε 570+ παραγγελίες ενώ εδώ μόνο 2... Πράγμα που θεωρώ ύποπτο... :ninja: Απο εδώ σκοπεύω να το παραγγείλω.. τι λέτε? Παράθεση Ιστορική Αναδρομή: Sony_Ericsson_T28s --> Motorola_V50 --> Νοκια_5210 --> Sony_Ericsson_W700 --> Samsung_GT5500 --> ZTE_Geek_V975 -->Xiaomi Mi3W!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 [/color] Παιδιά το έχει και εδω πέρα με 142 Ευρώ. http://www.aliexpress.com/...554408174.html Το θέμα είναι ΑΝ είναι αξιόπιστο, καθώς στο ETstar το κινητό είχε 570+ παραγγελίες ενώ εδώ μόνο 2... Πράγμα που θεωρώ ύποπτο... :ninja: Απο εδώ σκοπεύω να το παραγγείλω.. τι λέτε? Το λινκ εχει καποιο προβλημα και δεν βγαινει σωστό. Εαν το κατάστημα εχει αρκετές και καλές αξιολογήσεις τοτε θα ειναι μαλλον ΟΚ. Νομίζω το έχει και το TO2C επίσης αλλα αρετά παραπάνω απο το ΕΤstar. Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perisB Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Geek-V975-android-phones-Intel-Z2580-2-0GHz-2GB-RAM-5-0-Inch-IPS-OGS/1554408174.html ορίστε αυτό έλεγα. Παράθεση Ιστορική Αναδρομή: Sony_Ericsson_T28s --> Motorola_V50 --> Νοκια_5210 --> Sony_Ericsson_W700 --> Samsung_GT5500 --> ZTE_Geek_V975 -->Xiaomi Mi3W!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoskoul Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Geek-V975-android-phones-Intel-Z2580-2-0GHz-2GB-RAM-5-0-Inch-IPS-OGS/1554408174.html ορίστε αυτό έλεγα. Απο εκεί το έχω παραγγείλει κι εγώ και περιμένω να μου το στείλει με ΕΜS. Μέσα στην εβδομάδα λέει αλλά αν δεν δώ tracking number δεν είμαι σίγουρος για τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perisB Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Απο εκεί το έχω παραγγείλει κι εγώ και περιμένω να μου το στείλει με ΕΜS. Μέσα στην εβδομάδα λέει αλλά αν δεν δώ tracking number δεν είμαι σίγουρος για τίποτα.. Πότε σου είπανε οτι θα δώσουν tracking number??? Με αγχώνουν λίγο οι αγορές απο το εξωτερικό.. και ειδικά απο την Κίνα.. Γιαυτό και το ψειρίζω τόσο πολύ.. Ελπίζω πάντως να έχεις νέα σύντομα γιατί ακόμα δεν έκανα την κίνηση.. Θα περιμένω πως και πως το ποστ σου για το tracking number!! Παράθεση Ιστορική Αναδρομή: Sony_Ericsson_T28s --> Motorola_V50 --> Νοκια_5210 --> Sony_Ericsson_W700 --> Samsung_GT5500 --> ZTE_Geek_V975 -->Xiaomi Mi3W!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoskoul Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Πότε σου είπανε οτι θα δώσουν tracking number??? Με αγχώνουν λίγο οι αγορές απο το εξωτερικό.. και ειδικά απο την Κίνα.. Γιαυτό και το ψειρίζω τόσο πολύ.. Ελπίζω πάντως να έχεις νέα σύντομα γιατί ακόμα δεν έκανα την κίνηση.. Θα περιμένω πως και πως το ποστ σου για το tracking number!! Ο συγκεκριμένος πωλητής λέει ότι στέλνει μέσα σε δέκα μέρες, οπότε του μένουν άλλες οχτώ..βέβαια μου είπε ότι θα το στείλει όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά θα δείξει! Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αργήσει! Άντε να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Τι παίχτηκε τώρα, το σταματάει η ΖΤΕ; Ή λέει βλακείες το Eternal; Αυτοί χτες προχτές είχαν ανανεώσει τη σελίδα με φωτο από στοκ αρκετά κομμάτια κτλ. Πότε έφυγαν όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 πολύ αγχώνεστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 απο σας που το εχετε παραγγειλει απο etstar ή eternal team μεσα στις γιορτες τους και μετα εχει παρει κανεις tracking number που να φανηκε στο site της singpost; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Η αληθεια ειναι οτι οι σκοτεινες φωτο ειναι ο τομεας οπου σχεδον κανενα κινητο δεν μπορει να ανταπεξελθει Μπορω να πω πως το geek βγαζει αρκετας καλες φωτο σε συνθηκες μειωμενου φωτεισμου Αντικειμενικα ομως το φλας δεν... Στις πιο πολλες περιπτωσεις η δεσμη φωτος επικεντρωνεται στη γωνια την οποια προβαλεται Με ρυθμισεις κ προσπαθεια ισως ξεπερνιεται αλλα ειναι μειον οπως και να εχει Ασημαντο ομως κατα την γνωμη μου Μαλλον το συγκρινεις με φλας φωτογραφικων μηχανων.. Σιγουρα στο κεντρο του φλας το φως ειναι ισχυροτερο με αποτελεσμα να εχει λιγοτερη διαχυση περιμετρικα, που αυξανεται και η αποσταση. Αυτο απο μια πλευρα ειναι φυσικο αλλα απο την αλλη ειναι αποτελεσμα αδυνατου φωτισμου. Σιγουρα εινα αδυνατο συγκρινομενο με τα φλας φωτογραφικων μηχανων αλλα αναμφιβολα καλυτερο απο πολλα ακριβοτερα κινητα. Εμενα προσωπικα μου ειναι υπερ αρκετο για καθημερινη χρηση. Στο τελος, φαινεται οτι συμφωνουμε, ομως σε καμμια περιπτωση δεν θα το ελεγα κακο, σε σχεση με την κατηγορια του. Edited February 12, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Μετά από χρήση 10 ημερών έχω να σχολιάσω… (+) Όμορφο Βολικές διαστάσεις…αναλογικά με το μέγεθος πάντα Ωραία αίσθηση στο χέρι Καλή ποιότητα κατασκευής Πάρα πολύ καλή οθόνη Καλός ήχος και δυνατό ηχείο Απίστευτα γρήγορο και δεν κολλάει πουθενά No lags Πολύ καλή μπαταρία Wifi καμπάνα Gps καμπάνα Φωτογραφική ικανότητα από το πάνω ράφι Βιντεοσκόπηση επίσης από το πάνω ράφι Σαν τηλέφωνο για να μην ξεχνιόμαστε είναι άριστο (-) Κακό φλας Δεν μου αρέσει ο τρόπος που κουμπώνει το backcover Γενικά Η συσκευή εντυπωσιάζει…η οθόνη σε πρώτο επίπεδο είναι πολύ καλή (πρέπει να δώσεις τα διπλά για να δεις κάτι καλύτερο και πραγματικά δεν νομίζω σε σημαντικό ποσοστό)...η υπολογιστική ισχύς είναι φανταστική...τα υπόλοιπα είναι σίγουρα καλά+ Ανταγωνίζεται στα ίσια συσκευές χλιδάτων brands οι οποίες κοστίζουν τα διπλά+ Δεν βρίσκω πραγματικά τον λόγω να πάρει κάποιος πχ ένα Samsung Galaxy S3 αντί του Geek και να δώσει τα διπλά...δεν μπαίνω στην διαδικασία να σας πω ότι είναι καλύτερο από το S3…θέλω απλά να καταδείξω πως είναι σίγουρα στο ίδιο επίπεδο…από εκεί και πέρα συγκρίνουμε λεπτομέρειες λίγο καλύτερη φωτογραφική, οθόνη ή κάτι σχετικό…το ζήτημα όμως είναι πως για κανένα λόγω αυτά δεν αξίζουν ώστε κάποιος να δίνει τα διπλά Αυτά τα σχόλια βέβαια ισχύουν και για πολλές ακόμα Κινέζικες συσκευές...δεν εξετάζω θέμα εγγύησης βέβαια, εκεί πάω πάσο υγ.1. Όσο αναφορά το φλας είναι κακό όντως αλλά μην φρικάρετε γιατί ελάχιστες συσκευές έχουν σωστό φλάς...παρατηρώ μερικοί ψειρίζεται υπερβολικά και τα θέλετε όλα τέλεια από τίμιες φθηνές συσκευές ενώ κάνετε γαργάρα παρόμοια προβλήματα ναυαρχίδων υγ.2. Ποιος θα κάνει την παλικαριά να βάλει Β06 ROM Γεια σου φίλε, το review που έκανες ήταν πολύ καλό αλλά θα ήθελα να μου πεις αν γίνεται όταν λες πολύ καλή μπαταρία πως το εννοείς? Βγάζει 1,5-2 μέρες με έντονη σχετικά χρήση? Θα αγοραστεί για εταιρικό και η χρήση του θα είναι κάπως βαριά και θα χρειαστούν καλή μπαταρία, καλός ήχος και καλή σχετικά φώτο. Για όλα είπες πως είναι πολύ καλά αν και η μπαταρία του με καλύπτει πάω για αγορά γιατί ήμουν έτοιμος για το lenovo p780 λόγω μπαταρίας, αλλά με κέρδισε αυτό τελευταία. Στο παρακάτω site λέει πως έχει χρόνο ομιλίας 6 ώρες και αναμονής(εφεδρικός όπως λέει) 200 ώρες. Ισχύουν? Γιατί δεν μου φαίνονται και αρκετά. Ελπίζω να μην ισχύει http://www.lightinthebox.com/gr/zte-geek-v975-5-inch-android-4-2-intel-dual-core-smartphone-2-ghz-dual-camera-2gb-ram-8gb-rom-3g-gps-wifi_p944086.html Edited February 12, 2014 by wabs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts