Jump to content

perisB

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by perisB

  1. Αυτό ψάχνω εδώ και 4 ώρες.. ανοίγει το Fastboot και ψάχνω να βρω μια flashrom να βάλω. Έχω κατεβάσει το ABD Drivers Updated για να τρέξω με command promt το installation αλλά δεν βγάζω άκρη γιατί δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή!!! Οπότε τώρα ψάχνω πως ενω την διαβάζει σαν συσκευή στο pc δεν την αναγνωρίζει σαν συσκευή στο ABD!! Kατέβασα drivers απο την Xiaomi για να το κάνω manual install αλλά και πάλι τπτ... θα δοκιμάσω να ρωτήσω εκεί που λες μήπως μπορούν να κάνουν κάτι! Πάντως η μπαταρία δεν νομίζω οτι είναι.. Το είχα πολύ προσεγμένο για να πάθει κάτι με σωστές φορτίσεις..
  2. Καλησπέρα παιδιά, είμαι κάτοχος ενός Xiaomi Mi3W εδώ και 1μιση χρόνο.. Το κινητό με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο και ήμουν μάλιστα απο τους τυχερούς που το πρόλαβαν με αγορά 211 Ευρώ ΜΟΝΟ! Value for money ξεκάθαρα! Το θέμα είναι οτι τις τελευταίες 2 βδομάδες το κινητό μου σβήνει συχνά (θεωρώ λόγο overheating) γιατί του έχω βγάλει λίγο το λάδι σε κάτι απαιτητικές εφαρμογές... Σήμερα λοιπόν το κινητό έσβησε και δεν ξανάνοιξε.. Δοκίμασα να ανοίξω μέσω Hard Reset με (Power Button) + (Vol+ Button) Έκανα restart, reset, έσβησα την Cache ... Τίποτα απολύτως.. Λεω μάλλον θα θέλει να το φορμάρω η να το κάνω update. Το συνδέω με το PC δεν κάνει τίποτα. :!: :!: Κάθε προσπάθεια να ανοίξει είναι μάταιη. Σβήνει ακριβώς πριν γίνει χρυσό το συμβολάκι Mi στην αρχή του boot. Διάβασα στο φόρουμ να δοκιμάσω με fastboot αλλά ενώ ανοίγει κανονικά το fastboot menu στο κινητό με (Power Button) + (Vol- Button) και μου βγάζει τον μπαρμπαδέλο της Xiaomi με τα κατσαβίδια, δεν εμφανίζει το κινητό στο PC. Κάνει τον ήχο του USB οτι διάβασε την συσκευή, την εμφανίζει μέσα στις συσκευές απο το Manager device του PC σαν ALCATEL συσκευή αλλά δεν μπορώ πουθενά να δω τα αρχεία του κινητού!!! PLEASE Haaaaaaaaaalp!!!! :blink: :blink: :blink: :blink: Όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ να μου λυσει τα χέρια!!!!! (BTW τώρα δεν ανοίγει ούτε το Hard reset menu το κινητό κάνει τόσο γρήγορα επανακίνηση που παρατεταμένα πατάω τα κουμπιά για hard reset και δεν κάνει τίποτα!
  3. perisB

    ZTE V975 geek

    Λοιπόν, επειδή βλέπω οτι έχουμε το κοινό άγχος με την συγκεκριμένη συσκευή και την διαδικασία παραγγελίας της δείτε και την δική μου περίπτωση. Εμένα (εφόσον έχω μιλήσει μαζί τους) μου είπαν οτι εχουν stock κομμάτια να στείλουν άμεσα. Το θέμα είναι οτι επειδή είδαν πως τελειώνουν απο παντού, ανέβασαν την τιμή απο τα 139ευρώ στα 154!!!!! εγώ είχα προλάβει να κάνω order με 144Ευρώ. Το θέμα είναι οτι δεν έκανα Checkout! καθώς ήθελα να βεβαιωθώ πως δεν θα βρώ αλλού φθηνότερα.. Έχω σκοπό να κάνω το checkout την Δευτέρα. Αλλά έχω τον εξής προβληματισμό: Θα χρεωθώ με την τωρινή τιμή? Η θα μου χρεώσουν την τιμή η οποία αναγράφεται στο order που είχα ουσιαστικά ετοιμάσει? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ;) Εικόνα απο την order http://i.imgur.com/isOHd8v.png Υ.Γ. Συγνώμη απο όσους έχουν ήδη την συσκευή και τους πρήζουμε αλλά αν δεν την πάρουμε στα χέρια μας και εμείς δεν θα μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη για το τι μπορούμε να κάνουμε μαζί της :)
  4. Εννοώ οτι ξεκινάτε την εύρεση του προβλήματος απο την ρίζα!! Δεν νομίζω να μην το σκέφτηκε ο άνθρωπος.. Ωστόσο τα logitech έχουν ΌΛΑ drivers με software ειδικά τα mouse & τα keybords. Αυτα.
  5. Εγκατέστησε τους drivers του ποντικιού σου. Βρες τους στο google. Έπειτα ψάξε να δεις πως απενεργοποιείται η συγκεκριμένη ρύθμιση. Λογικά θα είναι κάτι με "standby options". ΣΙΓΟΥΡΑ έχει επιλογή για τον χρόνο αναμονής μέσα απο τα driver.. Ψάξτο.. Υ.Γ. όσοι είπαν για τις μπαταρίες απλά θεούληδες!:p
  6. Το μόνο σίγουρο είναι οτι γίνεται το αντίστροφο... Δηλαδή απο το κινητό να παρέχεις internet σαν wifi spot μέσω τεχνολογίας Tethering που έχουν σχεδόν όλα τα smartphones! Ωστόσο το αντίστροφο δεν νομίζω οτι υφίσταται.. Θα μπορούσες να συνδέσεις το laptop σου με το κινητό σου δημιουργώντας ένα τοπικό ασύρματο δίκτυο αλλά αυτό συνεπάγεται οτι δεν θα ήσουν συνδεδεμένος και με το ίντερνετ... :wacko:
  7. perisB

    ZTE V975 geek

    Η DHL τα περνάει πάντα! EMS μόνο!
  8. perisB

    ZTE V975 geek

    Πότε σου είπανε οτι θα δώσουν tracking number??? Με αγχώνουν λίγο οι αγορές απο το εξωτερικό.. και ειδικά απο την Κίνα.. Γιαυτό και το ψειρίζω τόσο πολύ.. Ελπίζω πάντως να έχεις νέα σύντομα γιατί ακόμα δεν έκανα την κίνηση.. Θα περιμένω πως και πως το ποστ σου για το tracking number!!
  9. perisB

    ZTE V975 geek

    http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Geek-V975-android-phones-Intel-Z2580-2-0GHz-2GB-RAM-5-0-Inch-IPS-OGS/1554408174.html ορίστε αυτό έλεγα.
  10. perisB

    ZTE V975 geek

    [/color] Παιδιά το έχει και εδω πέρα με 142 Ευρώ. http://www.aliexpress.com/...554408174.html Το θέμα είναι ΑΝ είναι αξιόπιστο, καθώς στο ETstar το κινητό είχε 570+ παραγγελίες ενώ εδώ μόνο 2... Πράγμα που θεωρώ ύποπτο... :ninja: Απο εδώ σκοπεύω να το παραγγείλω.. τι λέτε?
  11. perisB

    ZTE V975 geek

    Αυτό το ζητάω στο store ή στο σχόλιο που γράφω στην EMS?
  12. perisB

    ZTE V975 geek

    Ποτέ με DHL λοιπόν! :mad: Υπέροχη η πληροφορία σου και εξαιρετικά χρήσιμη για το μέλλον!!! Ευχαριστώ!:D Τώρα όσον αφορά την παραγγελία θα το κάνω απο http://www.aliexpress.com/ και θα επιλέξω αποστολή με EMS. 11 ευρώ παραπάνω σε τελικό κόστος αλλά με μεγαλύτερη σιγουριά!
  13. perisB

    ZTE V975 geek

    Καλημέρα παιδιά, είμαι γενικά καινούριος στο φόρουμ και έχω πάρει φόρα και τα διαβάζω όλα καθώς βλέπω οτι μερικοί το έχετε κάνει επιστήμη!!:lol: Ήμουν ανάμεσα σε 2 συσκευές απο Κίνα.. η 1η ήταν το Xiaomi Hongmi (κόκκινο ρύζι) και η άλλη (με μεγαλύτερη συμπάθεια) το ZTE Geek V975.. Κατέληξα (καλώς η κακώς) στο Geek και ελπίζω σύμφωνα με όσα διαβάζω απο όλους σας να μείνω ικανοποιημένος. Ωστόσο έχω ένα μικρό πρόβλημα. Θέλησα να το παραγγείλω απο το ΕΤstar καθώς είδα οτι το έχει οικονομικότερα απο όλα τα άλλα site. (136Ε) Ωστόσο με κομπλάρει οτι η μεταφορική με την οποία συνεργάζεται είναι η DHL. Έχω ακούσει οτι τα "ψιρίζουν" όλα απο εξωτερικό και αν διαπιστώσουν οτι πρόκειται για συσκευή θα φάω τελωνείο... Γνωρίζει κανείς να μου πει τι ισχύει?? 1ον) Για το ETstar καθώς δεν έχω παραγγείλει ποτέ απο εκεί.. 2ον) Για τον τρόπο μεταφοράς του κινητού απο Κίνα.. Ταχυδρομείο ή Μεταφορική!!?? Εγώ πάντως τα 10Ε τα δίνω για να έχω το tracking number και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το θέμα είναι αυτό που προείπα για την DHL!! Υ.Γ. Αν μου προτείνετε να το παραγγείλω απο http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Geek-V975-android-phones-Intel-Z2580-2-0GHz-2GB-RAM-5-0-Inch-IPS-OGS/1554408174.html με χρήση EMS βγαίνει ένα κόστος +11 Ευρώ αλλά δεν με πειράζει αρκεί να μην βρεθώ προ εκπλήξεων!! PLEASE GIVE ME YOUR LIGHTS!!!!
  14. Μόλις το παρήγγειλα και ενώ το χάζευα εδώ και 2 ώρες έπεσε η τιμή του απο 158Ε σε 149Ε!!!!!! Εννοείται έφυγε order κατευθείαν... :cool: Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς μετά το Samsung Galaxy GT5500 που έχω τα τελευταία 3 χρόνια, αποφάσισα να πάρω ένα αξιόλογο android και με βοηθήσατε όλοι σας πάρα πολύ σε αυτή την οικονομική λύση!! Τα σπάει το φόρουμ!! Καλώς σας βρήκα! Υ.Γ. ευελπιστώ κατα την διάρκεια του rooting να πέσει κανα tip αν τα βρώ σκούρα!! :p
×
×
  • Create New...