Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε να κάνεις τους χρήστες που θα συνδεθούν 4 και να βάλεις πολύ εύκολο κωδικό ή άστο χωρίς κωδικό.

Δοκίμασε Επίσης wpsk2

Το δοκιμασα και αυτο..τιποτα..

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το δοκιμασα και αυτο..τιποτα..

Όταν πάει να συνδεθεί άλλη συσκευή τι ακριβώς γίνεται?

Δειχνει οτι συνδεθηκε κανονικα..εμφανιζει στην αλλη συσκευη το σημα wifi

Αλλα οταν ανοιγω οποιαδηποτε σελιδα δε κανει τιποτα..λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολις εκανα κ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...εχασα τα παντα αλλα κ παλι δε διορθωθηκε :(

Αλλα οταν ανοιγω οποιαδηποτε σελιδα δε κανει τιποτα..λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση

Μολις εκανα κ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...εχασα τα παντα αλλα κ παλι δε διορθωθηκε :(

Ίσως λίγο τραβηγμένο να κάνεις επαναφορά για κάτι τέτοιο. Άλλες εφαρμογές έχουν ίντερνετ ή μόνο τον browser δοκίμασες?

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Η δική σου συσκευή δηλαδή έχει κανονικά internet με τα δεδομένα και δεν μπορεί να "δώσει" σε άλλη;

Ναι εγω εχω κανονικα..

Με πόσες συσκευές δοκίμασες να μπεις στο hotspot σου?

Δοκιμασα σε ipad air 2 (σε αυτο το οποιο με ενδιαφερει) ,σε samsung galaxy s5 και σε ενα αλλο samsung που δε θυμαμαι πιο ειναι

Δοκιμασα σε ipad air 2 (σε αυτο το οποιο με ενδιαφερει) ,σε samsung galaxy s5 και σε ενα αλλο samsung που δε θυμαμαι πιο ειναι

Κατάλαβα..ελεγα μήπως είχες δοκιμάσει μόνο σε μια συσκευή. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου..

Δε νομιζω οτι πρεπει να ειναι root η συσκευη ε?

Όχι βέβαια, δε χρειάζεται... Πειραξες κάτι εσύ στις ρυθμίσεις; Το είχες δοκιμάσει άλλη φορά και δούλευε ή είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεις;

Δεν ετυχε ποτε να το δοκιμασω..εχω 2 χρονια την συσκευη κ τωρα το κανω πρωτη φορα..σαν να μου λεει "πουλα με κ βρες αλλη"

Δεν ετυχε ποτε να το δοκιμασω..εχω 2 χρονια την συσκευη κ τωρα το κανω πρωτη φορα..σαν να μου λεει "πουλα με κ βρες αλλη"

Ε φτάνει ο καιρός του σιγα σιγα! :p

Η αλήθεια είναι ότι το δικό μου κοντεύει 3 χρόνια και ούτε εγώ το έχω δοκιμάσει ποτέ!!

Αντιθέτως δίνω απo ενα Huawei με κάρτα της cosmote με free megabite στο δικό μου.

Τι να πω...παντως ξενερωσα..δε πιστευα να με πουλουσε ετσι..το διαλεξα αναμεσα σε τοσες ωραίες συσκευες..δε ξερω..αλλα πρεπει να κανω κατι αμεσα αν δε λυθει το ζητημα..

Οπως κ να χει παιδια σας ευχαριστω καλο βραδυ και αν καποιος ειχε το ιδιο πρόβλημα κ το αντιμετωπισε ας στειλει ;)

Καλησπερα..μπορει καποιος να με βοηθησει σε σχεση με το hotspot? Δε μπορω να διαμοιρασω την συνδεση μου σε αλλη συσκευη ενω διχνει οτι εχει γινει συνδεση

Συγγνώμη που θα επαναλάβω ερώτηση που έχεις ήδη απαντήσει, αλλά επειδή το hotspot είναι πολύ απλή διαδικασία, θέλω να είμαστε σίγουροι:

Έχεις ανοίξει δίκτυο δεδομένων (3G/4G) και έχεις από αυτό δίκτυο στο κινητό? Στη συνέχεια ανοίγεις το hotspot και συνεχίζεις να έχεις δίκτυο στο G2? Παρ' όλα αυτά όταν συνδεθείς από δεύτερη συσκευή πάνω στο hotspot, αυτή δεν βλέπει δίκτυο?

Χρησιμοποιω το tethering στο G2 κοντα στα 3 χρονια. παντα συνδεονται οι αλλοι με την 1η και μπαινουν απευθειας στο Ιντερνετ...

Πρεπει απλα να εχεις ανοιχτα τα δεδομενα, τιποτα αλλο

και εγώ το έχω χρησιμοποιήσει και έχω συνδέσει windows laptops, android κινητά & tablets χωρίς κανένα θέμα...

θα δοκιμασω να περασω ελληνικη rom... εφαγα μια φλασια κ θυμαμαι οτι πριν το κανω αναβαθμιση σε lollipop μπορουσα να συνδεω αλλες συσκευες. ειχα περασμενη αλλη rom..το δοκιμαζω κ ενημερωνω

14112117_10205933621214295_642619888_n.png?_nc_ad=z-m&oh=4a9ebd22f902a8b5c004270f9865db29&oe=57BFEC7D 14111993_10205933620974289_1269672459_n.png?_nc_ad=z-m&oh=76c592fe51991bf2996c3bc159272988&oe=57C0291B 14080915_10205933620934288_463010783_n.png?_nc_ad=z-m&oh=f482219d060fadb8e98cd269b137f35c&oe=57BEF390 14137915_10205933620694282_318663310_n.png?oh=df9904838180ad7ca830e24dc759602d&oe=57BFB0FA

Μετά από 20μήνες που έχω το g2 τι άλλο να περιμένεις από ένα κινητό :):):)

Edited by drakak1s

θα δοκιμασω να περασω ελληνικη rom... εφαγα μια φλασια κ θυμαμαι οτι πριν το κανω αναβαθμιση σε lollipop μπορουσα να συνδεω αλλες συσκευες. ειχα περασμενη αλλη rom..το δοκιμαζω κ ενημερωνω

Γιαυτό δε πειραζουμε τα κινητά ούτε ρομ ούτε ραμ ούτε ρουτ ούτε κερνελ και πα@@@ριες και μετά αν έχουμε θέματα μας φταίει το κινητό.Αστο μανούλα και εκμεταλευσου το :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Γιαυτό δε πειραζουμε τα κινητά ούτε ρομ ούτε ραμ ούτε ρουτ ούτε κερνελ και πα@@@ριες και μετά αν έχουμε θέματα μας φταίει το κινητό.Αστο μανούλα και εκμεταλευσου το :)

Aν δεν πειράζουμε τα κινητά καλύτερα να τα πετάξουμε και να πάρουμε με κουμπιά που κρατάνε και μία εβδομάδα οι μπαταρίες τους... χαχαχαχα

Root is freedom

No root No phone...;)

μανουλα ειναι και δε λειτουργει το hotspot...

4 4 2; Ή 5 0 1;

Δηλαδή ανοίγει το φορητό σημείο πρόσβασης στο g2 και οι άλλες συσκευές δε το βλέπουν καθόλου;ή ενώ βάζουν τον κωδικό δέν συνδέονται;

Edited by komias2
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra