RENESISS Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Και εγω κατοχος εδω και 2 μερες του LG G2 με ταιβαν ρομ,προερχομενος απο samsung S3...Να πω λιγο καποιες πρωτες εντυπωσεις καθαρα προσωπικες. 1.Καταπληκτικη οθονη. 2.Πολυ καλο μεγεθος για τις ιντσες που "κουβαλα". 3.Παρα πολυ γρηγορο γενικα,δεν κολλα πουθενα. 4.Απο οτι φαινεται εχει καταπληκτικη μπαταρια. 5.Τα κουμπια πισω ειναι θεμα συνηθειας,ουτε κρυο,ουτε ζεστη. 6.Φωτογραφιες δεν εχω βγαλει ακομα πολλες για να βγαλω συμπερασμα. 7.Πολυ καλο το knock on,βολευει πολυ. 8.Αρκετες επιλογες για παραμετροποιηση. 9.Πολυ καλο wi-fi και δεδομενα-σε σχεση παντα με το s3-. 10.Mου αρεσει το notificatioon led που εχει και πολλα χρωματα. 11.Ποιο καλη φωτεινοτητα απο το s3. Αυτα μου ερχονται στο μυαλο τωρα... Τωρα καποια αρνητικα.. 1.Δεν μου αρεσει που δεν εχει δυνατοτητα να μην ανοιγει η καμερα με πατημενο το volume down,μερικες φορες ανοιγει καταλαθος οταν το εχω μεσα στη θηκη. 2.Οταν το πιεζεις με το δακτυλο απο την πισω πλευρα απο τι μεση και κατω ακουγεται τσικ,τσικ,ελεου πλαστικου καλυμματος. Αυτα και απο τα αρνητικα που μου ερχονται τωρα... Και μια ερωτηση θελω να κανω...4g παιζει στην δικια μου rom,γιατι στις ρυθμισεις εχει μονο GSM KAI WCDMA..και αν ναι,πρεπει να αλλαξω sim για να δω 4g? Αυτα και ελπιζω να μην σας κουρασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το λινκ που δινει εκει εχει να κατεβασεις μονο το ioroot για να κανεις root.Δεν βρισκω καποιοα εφαρμογη. Το διαβασες ολο;Στο τελος γραφει Πηγη http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46097466 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Γι αυτο μπαίνω αμέσως στο ψητό και ρωτάω έχει δώσει την 4.3 η LG ή ακομα περιμένετε? Περιμένουμε: http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/lg-g2-android-44-kitkat-update-pegged-for-q4-roll-out-report-441801 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Πιστεύω πάντως ότι η LG θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα αλλάξει πολιτική όπως έκανε και η HTC από τότε που κυκλοφόρησε το One, που δίνει αναβαθμίσεις πιο γρήγορα κ από την Samsung... Επίσης πιστεύω ότι θα πάρετε κατευθείαν την 4.4 και το ένστικτο μου λέει πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες. Όλα αυτά είναι εικασίες αλλά τα πιστεύω μια και θεωρώ πως η LG με το G2 έχει καταλάβει ότι παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά όσο αφορά στην απόκτηση μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς στην κατηγορία των Smartphones. Εκτός και αν θεωρεί ότι η πιο επιθετική τιμολογιακή πολιτική που ακολούθησε στην περίπτωση του G2 (τιμολογεί πιο χαμηλά από τους υπόλοιπους την ναυαρχίδα της κατά την κυκλοφορία της - δεν αναφέρομαι στην κατηφόρα των τιμών μετά από κάποιο διάστημα) της είναι αρκετή για να αποκτήσει αυτό που θέλει. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνδυάσει και τα 2. Και καλές τιμές και υποστήριξη με updates... Για να δούμε.. Μακάρι γιατί είναι κρίμα με τέτοιες υλοποιήσεις να συνεχίζει να κυκλοφορεί μόνη της η Samsung... Edited November 14, 2013 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Συγνωμη παιδια αλλα καπως μπερδευτικα. Λετε οτι η ασιατικη συσκευη και η ευρωπαϊκη ονομαζοντε το ιδιο, D802. Αρα πώς ξερουμε ποια εχουμε; Κοιτωντας το firmware; Αν ναι, αν καποιος εχει ασιατικο μοντελο και περασει την ευρωπαϊκη ROM σημαινει οτι θα τον καληπτει η εγγυηση; Ή απο το IMEI φαινεται για που προοριζεται το κινητο οποτε αν ειναι ασιατικο δεν εχεις ευρωπαϊκη εγγυηση; Σας ευχαριστω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το διαβασες ολο;Στο τελος γραφει Πηγη http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46097466 Στραβωμαρα...Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 2.Οταν το πιεζεις με το δακτυλο απο την πισω πλευρα απο τι μεση και κατω ακουγεται τσικ,τσικ,ελεου πλαστικου καλυμματος. Αυτό και εμένα με ενοχλεί πολύ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 2.Οταν το πιεζεις με το δακτυλο απο την πισω πλευρα απο τι μεση και κατω ακουγεται τσικ,τσικ,ελεου πλαστικου καλυμματος. Αυτό και εμένα με ενοχλεί πολύ.. ειναι λιγο σπαστικο ειναι η αληθεια αλλα οκ...στο κανει και σενα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ειναι πλέον το μόνο κινητο που θα αφήσω το iPhone γι αυτο!το δούλεψα λίγο απο ένα φίλο και ενθουσιάστηκα!βεβαια με android μαύρα μεσάνυχτα αλλα που θα παει θα βρω την άκρη!πανεμορφο τηλέφωνο και πολυ καλη κάμερα και τρομερή οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 2.Οταν το πιεζεις με το δακτυλο απο την πισω πλευρα απο τι μεση και κατω ακουγεται τσικ,τσικ,ελεου πλαστικου καλυμματος. Αυτό και εμένα με ενοχλεί πολύ.. Το πίεσα παντού πανω-κάτω,περιμετρικά,πίεση με αρκετή δύναμη αλλά δεν εντόπισα κάτι. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Και μια ερωτηση θελω να κανω...4g παιζει στην δικια μου rom,γιατι στις ρυθμισεις εχει μονο GSM KAI WCDMA..και αν ναι,πρεπει να αλλαξω sim για να δω 4g? Αυτα και ελπιζω να μην σας κουρασα... Δεν ξέρω αν φταίει η ROM πάντως έχε υπόψη σου τα εξής: - Η Wind δεν έχει 4G - H Vodafone έχει 4G σε ΟΛΑ τα προγράμματα, συμβόλαια καρτοκινητά κλπ μέχρι τέλος του Νοεμβρίου, αλλά πρέπει να τους ζητήσεις να στο ενεργοποιήσουν, δε δουλεύει αυτόματα. - Η Cosmote έχει 4G σε προγράμματα με πάγιο €45 και πάνω, καθώς και σε συγκεκριμένους χρήστες καρτοκινητής κλπ (βλέπε http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HNMS/xml/Personal__microsite__4G__4GFAQ/section/Personal#). Επίσης δεν ενεργοποιείται αυτόματα και πρέπει να το ζητήσεις. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Το πίεσα παντού πανω-κάτω,περιμετρικά,πίεση με αρκετή δύναμη αλλά δεν εντόπισα κάτι. Οποτε ισως σε μερικα να το κανει αυτο,μπορει να στρωσει αργοτερα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Δεν ξέρω αν φταίει η ROM πάντως έχε υπόψη σου τα εξής: - Η Wind δεν έχει 4G - H Vodafone έχει 4G σε ΟΛΑ τα προγράμματα, συμβόλαια καρτοκινητά κλπ μέχρι τέλος του Νοεμβρίου, αλλά πρέπει να τους ζητήσεις να στο ενεργοποιήσουν, δε δουλεύει αυτόματα. - Η Cosmote έχει 4G σε προγράμματα με πάγιο €45 και πάνω, καθώς και σε συγκεκριμένους χρήστες καρτοκινητής κλπ (βλέπε http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HNMS/xml/Personal__microsite__4G__4GFAQ/section/Personal#). Επίσης δεν ενεργοποιείται αυτόματα και πρέπει να το ζητήσεις. Α μαλιστα,πολυ χρησιμες πληροφοριες..εχω wind!:p Απλα δεν το δειχνει καπου στις ρυθμισεις... Edited November 14, 2013 by RENESISS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αυτό και εμένα με ενοχλεί πολύ.. Το πίεσα παντού πανω-κάτω,περιμετρικά,πίεση με αρκετή δύναμη αλλά δεν εντόπισα κάτι. Ή να γίνει χειρότερο.. Το πίεσα παντού πανω-κάτω,περιμετρικά,πίεση με αρκετή δύναμη αλλά δεν εντόπισα κάτι. Οποτε ισως σε μερικα να το κανει αυτο,μπορει να στρωσει αργοτερα...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σχετικά με την κατανάλωση μπαταριάς. Θα ήθελα να μου παραθέσετε όσοι μπορείτε κάποιες ενδεικτικές καταναλώσεις στη μπαταριά σας. Δε ξέρω άλλα έχω την υποψία ότι κάτι δεν πάει κάλα. Η άπλα οι προσδοκίες μου ήταν υπερβολικές με βάση αυτά που άκουγα. Πιο συγκεκριμένα : Φορτίζω το κινητό στο 100% 4 το πρωί. Το βάζω χωρίς να κάνει τίποτα μονό με wifi ανοιχτό και το sync (sync κάνει μονό το googly account τίποτα άλλο) κ μέχρι τις 7 το πρωί έχει πάει στο 97%. Τωρα 15.40 το κινητό είναι στο 81% έχοντας μιλήσει 3-4 λεπτά, έχοντας την οθόνη στο 100% και το wifi ανοιχτό, κάνοντας χρήση fb για κάνα 10λεπτο κ viber επίσης το ίδιο. Είναι φυσιολογική αυτή η κατανάλωση ή κάτι ύποπτο παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Δεν ξέρω αν φταίει η ROM πάντως έχε υπόψη σου τα εξής: - Η Wind δεν έχει 4G - H Vodafone έχει 4G σε ΟΛΑ τα προγράμματα, συμβόλαια καρτοκινητά κλπ μέχρι τέλος του Νοεμβρίου, αλλά πρέπει να τους ζητήσεις να στο ενεργοποιήσουν, δε δουλεύει αυτόματα. - Η Cosmote έχει 4G σε προγράμματα με πάγιο €45 και πάνω, καθώς και σε συγκεκριμένους χρήστες καρτοκινητής κλπ (βλέπε http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HNMS/xml/Personal__microsite__4G__4GFAQ/section/Personal#). Επίσης δεν ενεργοποιείται αυτόματα και πρέπει να το ζητήσεις. η Cosmote προσφέρει 4G στο Monthly Pass 750 1,5GB και 3GB με 10,15 και 20 ευρώ και όχι μόνο σε προγράμματα με πάγιο €45 και πάνω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/CIOTP_Postpaid_Prs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σχετικά με την κατανάλωση μπαταριάς. Θα ήθελα να μου παραθέσετε όσοι μπορείτε κάποιες ενδεικτικές καταναλώσεις στη μπαταριά σας. Δε ξέρω άλλα έχω την υποψία ότι κάτι δεν πάει κάλα. Η άπλα οι προσδοκίες μου ήταν υπερβολικές με βάση αυτά που άκουγα. Πιο συγκεκριμένα : Φορτίζω το κινητό στο 100% 4 το πρωί. Το βάζω χωρίς να κάνει τίποτα μονό με wifi ανοιχτό και το sync (sync κάνει μονό το googly account τίποτα άλλο) κ μέχρι τις 7 το πρωί έχει πάει στο 97%. Τωρα 15.40 το κινητό είναι στο 81% έχοντας μιλήσει 3-4 λεπτά, έχοντας την οθόνη στο 100% και το wifi ανοιχτό, κάνοντας χρήση fb για κάνα 10λεπτο κ viber επίσης το ίδιο. Είναι φυσιολογική αυτή η κατανάλωση ή κάτι ύποπτο παίζει ? Σε ποια φόρτιση είσαι? Εμένα πήρε τα πάνω του για τα καλά μετά από την 3η φόρτιση από ότι θυμάμαι... Λογικά έπρεπε να τα πηγαίνει λίγο καλύτερα αλλά έχει υπόψη σου ότι συνήθως κάποια εφαρμογή προκαλεί το drain αν υπάρχει φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σχετικά με την κατανάλωση μπαταριάς. Θα ήθελα να μου παραθέσετε όσοι μπορείτε κάποιες ενδεικτικές καταναλώσεις στη μπαταριά σας. Δε ξέρω άλλα έχω την υποψία ότι κάτι δεν πάει κάλα. Η άπλα οι προσδοκίες μου ήταν υπερβολικές με βάση αυτά που άκουγα. Πιο συγκεκριμένα : Φορτίζω το κινητό στο 100% 4 το πρωί. Το βάζω χωρίς να κάνει τίποτα μονό με wifi ανοιχτό και το sync (sync κάνει μονό το googly account τίποτα άλλο) κ μέχρι τις 7 το πρωί έχει πάει στο 97%. Τωρα 15.40 το κινητό είναι στο 81% έχοντας μιλήσει 3-4 λεπτά, έχοντας την οθόνη στο 100% και το wifi ανοιχτό, κάνοντας χρήση fb για κάνα 10λεπτο κ viber επίσης το ίδιο. Είναι φυσιολογική αυτή η κατανάλωση ή κάτι ύποπτο παίζει ? Με βάση αυτά και δεδομένου ότι είμαι στη πρώτη φόρτιση η πρώτη και στη δεύτερη φόρτιση η δεύτερη φωτό,μάλλον κάτι δεν παει καλά.Πιθανόν κάποια εφαρμογή να σου κάνει τη ζημιά. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) απο τις 15.40 μεχρι τωρα 17.24 απο το 81% εχει παει στο 80% χωρις ομως να το εχω χρησιμοποιησει καθολου. απο εφαρμογες εχω βαλει διαφορα προγραμματα και δεν μου εχουν εμφανισει να τρεχει κατι υποπτο στο background εκτος απο τα συνηθισμενα δηλ google services, android system, phone idle, cell standby, android os, screen και wifi. Αυτη πρεπει να ειναι η 5η φορα που το φορτιζω αν θυμαμαι καλα. Αν υπηρχε καποιο drain δε θα επρεπε να ειχε πεσει παραπανω? Δε ξερω νοιωθω οτι αμα χρησιμοποιω το τηλεφωνα πεφτει αρκετα γρηγορα το ποσοστο. Οταν ειναι idle τα πραγματα ειναι σαφως καλυτερα... Edited November 14, 2013 by Floyd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Πραγματικα που χαθηκαν οι moderators????μπαινω μεσα για να διαβασω κατι καλο για το κινητο και απο τις 153 σελιδες οι 100 αναφερονται σε διαθεσημοτητες αγορας..ελπιζω οι διαχειριστες να ανοιξουν ενα νημα για την διαθεσημοτητα της συσκευης ξεχωριστα απο αυτο το θεμα..το lg nexus 5 συμπληρωσε 40 σελιδες και ηδη μεταφερθηκε εκει που πρεπει..αλλα εδω και 153 σελιδες ειναι χυμα στο κυμα...ειναι κριμα γιατι η συσκευη βρισκεται σε πολλα χερια και πρεπει να μπει στην σωστη θεση ωστε να ψαχνουμε στο σωστο θεμα και οχι να ξεφυλιζουμε 200 σελιδες χυμα στο κυμα... Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και τους διαχειριστες :) Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Πραγματικα που χαθηκαν οι moderators????μπαινω μεσα για να διαβασω κατι καλο για το κινητο και απο τις 153 σελιδες οι 100 αναφερονται σε διαθεσημοτητες αγορας..ελπιζω οι διαχειριστες να ανοιξουν ενα νημα για την διαθεσημοτητα της συσκευης ξεχωριστα απο αυτο το θεμα..το lg nexus 5 συμπληρωσε 40 σελιδες και ηδη μεταφερθηκε εκει που πρεπει..αλλα εδω και 153 σελιδες ειναι χυμα στο κυμα...ειναι κριμα γιατι η συσκευη βρισκεται σε πολλα χερια και πρεπει να μπει στην σωστη θεση ωστε να ψαχνουμε στο σωστο θεμα και οχι να ξεφυλιζουμε 200 σελιδες χυμα στο κυμα... Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και τους διαχειριστες :) +1 και από εμένα δλδ πρέπει να είναι Samsung Για να έχουμε ένα σωστό νήμα ; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 συμφωνω καλυτερα να υπαρχει ενα ξεχωριστω thread για την διαθεσημοτητα και την εγγυηση του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 :!: Σταματήστε να γκρινιάζετε .Ασχοληθείτε με την συσκευής σας και αφήστε την ομάδα διαχείρισής να κάνει την δουλειάς της ,αν πιστεύει ότι πρέπει να γίνει ξεχωριστό θέμα για την διαθεσιμότητα θα γίνει . Ευχαριστώ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 :!: Σταματήστε να γκρινιάζετε .Ασχοληθείτε με την συσκευής σας και αφήστε την ομάδα διαχείρισής να κάνει την δουλειάς της ,αν πιστεύει ότι πρέπει να γίνει ξεχωριστό θέμα για την διαθεσιμότητα θα γίνει . Ευχαριστώ . Η γκρινια προερχεται στο οτι εχει ζητηθει αλλες 2-3 φορες να ανοιξει ξεχωριστο θεμα αλλα τιποτα..με το nexus 5 με το που εκλεισε 40 σ3λιδες δημιουργηθηκε ξεχωριστο νημα..δεν ειναι καπως αδικο?χθες ειχα ενα προβλημα με το κινητο και την καμερα μου να μην ανοιγει ξαφνικα και ηθελα να ζητησω μια βοηθεια εδω αλλα βλεποντας τις σελιδες που συζητανε μονο για διαθεσημοτητας και αγορας ντραπηκα να ρωτησω.. Δηλαδη σκεψου οτι ημουν στο εξης διλλημα να ρωτησω εχει κανεις παρομοιο προβλημα και να επαιρνα της εξης απαντησεις..απο hong kong ειναι το κινητο?απο αγγλια??απο digivire ?expansys?ντογιο γιοννννν..!! Ε ενιωσα καπως και λεω αστο θα το ψαξω μονος...και ευτυχως μην πολυλογω αλλο,βρηκα μονος τι εφταιγε.. Οπως και να χει ευχαριστω εστω για την ενημερωση..ελπιζω να δημιουργηθει συντομα ξεχωριστο νημα..και παλι ευχαριστω για τον χρονο σου! Συνεχιζουμε λοιπον επι του θεματος.. :-) Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Κι εγώ ομολογώ οτι βαρέθηκα να διαβάζω για διαθεσιμότητα και προέλευση συσκευής, θα ήταν καλύτερο να είναι σε ξεχωριστό θέμα. Πάντως βρίσκω τη συσκευή αυτή καταπληκτική, είναι κάτι ξεχωριστό και κάτι παραπάνω απο οποιαδήποτε άλλη... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts