Nizl84 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Δεν έχει καλό κράτημα στο χέρι; πέφτει ; Δεν γλιστράει καθόλου. Ειδικά με το δέρμα. Σαν κράτημα είναι χειρότερο εννοείται από το G2 καθώς είναι μεγαλύτερη συσκευή και οι γωνίες του δεν έχουν την καμπύλη του g2. Γλιστράει όμως πιο δύσκολα από g2 ασυζητητί. Μπαταρία έχει διαφορά. Εγώ πάντως την μέρα την βγάζω. Στο g2 έβγαζα μισή μέρα παραπάνω (δεν θα μπω στο κόπο για sot) αλλά επειδή το βράδυ μπαίνει φόρτιση ουτως η αλλως, δεν με νοιάζει. Καλό θα ήταν να είχε μεγαλύτερη αυτονομία αλλά τι να κάνουμε. Τώρα διαφορες στη ταχύτητα υπάρχουν. Όχι στο άνοιγμα τόσο όσο στο multitasking. Πρώτα απ όλα παίζεις μπάλα με 3gb. Δεν υπάρχει redraw στον μαμά launcher ούτε για δείγμα. Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες περί κάμερας, οθόνης. Αν αξίζει να φύγει κάποιος από το g2? Κατά τη γνώμη μου όχι. Έχει πολλά ψωμιά ακόμα το g2. Έχω και τα δύο ταυτόχρονα. Αν ειναι καλύτερη συσκευή από το g2? Εννοείται πως είναι. Μην κάνουμε το άσπρο μαύρο. Αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά για τραμπα είναι άλλο θέμα. Το g2 είναι δυναμιτης ακόμα.. Αλλά δεν θα γύρναγα πίσω για κανένα λόγο. Μόνο αν δεν τον βολέψει κάποιον λόγω μεγαλύτερης συσκευής. Edit : Εχω g2 που δεν έχει θέμα στο GPS. Εννοείται πειραγμενα config για γρηγορότερο κλείδωμα. Αν όμως μπει δίπλα σε g4 και συγκριθεί σε ένταση σήματος και κλείδωμα δορυφόρων (και σε αριθμό και σε ταχύτητα) τότε παθαίνει πανωλεθρια. Edited December 13, 2015 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλησπέρα σας γενικά απο το κινητό είμαι αρκετα ικανοποιημένος αν και ήδη η οθόνη του έχει αλλαχτεί 2 φορές λόγω κιτρινίλας.Ειδικά με την αναβάθμιση (30d) to κινητό είναι σαν να έχει κιτ κατ αλλά πολυ πιο όμορφο (προσωπική γνώμη). Με το σήμα δεν ειχα ποτέ θέμα (αν και όντως μπορεί να είναι λίγο αδύναμο) Χρειάζομαι την γνώμη σας στο εξής: Θέλω να αγοράσω στη σύζυγο νεα σύσκευη όπου εκτός από τηλέφωνο και λίγο internet θελει να βγάζει φωτογραφίες + video. Υπάρχουν οι εξης ενναλακτικες με περίπου 250€ διαθέσιμα 1) Να πάρω το LGG2. μόνο που η κάμερα (ειδικά το βράδυ) δεν είναι το δυνατό του σημείο 2) Να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο κινητό στα χρηματα αυτά για την παραπάνω χρήση. 3) Αν δεν βρεθεί κάτι να αναβαθμίσω το G2 (μέχρι 400€) και να δώσω το δικό μου :) -> Τι θα προτείνατε? Με ενδιαφέρει δυνατή μπαταρία, ταχύτητα στο σερφαρισμα + καλή κάμερα + λίγο μεγαλύτερη οθόνη ( δηλαδή το LGG2 κυρίως με καλύτερη κάμερα :) ) Ρωτάω εδω γιατί γνωρίζετε τις δυνατότητες του κινητού και αρκετοί έχετε και "αλλες εμπειρίες". Επειδή είναι λίγο off topic αν ενοχλει παρακαλώ διαγράψτε το ποστ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλησπέρα σας γενικά απο το κινητό είμαι αρκετα ικανοποιημένος αν και ήδη η οθόνη του έχει αλλαχτεί 2 φορές λόγω κιτρινίλας.Ειδικά με την αναβάθμιση (30d) to κινητό είναι σαν να έχει κιτ κατ αλλά πολυ πιο όμορφο (προσωπική γνώμη). Με το σήμα δεν ειχα ποτέ θέμα (αν και όντως μπορεί να είναι λίγο αδύναμο) Χρειάζομαι την γνώμη σας στο εξής: Θέλω να αγοράσω στη σύζυγο νεα σύσκευη όπου εκτός από τηλέφωνο και λίγο internet θελει να βγάζει φωτογραφίες + video. Υπάρχουν οι εξης ενναλακτικες με περίπου 250€ διαθέσιμα 1) Να πάρω το LGG2. μόνο που η κάμερα (ειδικά το βράδυ) δεν είναι το δυνατό του σημείο 2) Να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο κινητό στα χρηματα αυτά για την παραπάνω χρήση. 3) Αν δεν βρεθεί κάτι να αναβαθμίσω το G2 (μέχρι 400€) και να δώσω το δικό μου :) -> Τι θα προτείνατε? Με ενδιαφέρει δυνατή μπαταρία, ταχύτητα στο σερφαρισμα + καλή κάμερα + λίγο μεγαλύτερη οθόνη ( δηλαδή το LGG2 κυρίως με καλύτερη κάμερα :) ) Ρωτάω εδω γιατί γνωρίζετε τις δυνατότητες του κινητού και αρκετοί έχετε και "αλλες εμπειρίες". Επειδή είναι λίγο off topic αν ενοχλει παρακαλώ διαγράψτε το ποστ Ευχαριστώ Έχεις pm!!!! Για να μην επεκταθώ εδώ πολύ γιατί θα ειμαι οff topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλησπέρα σας γενικά απο το κινητό είμαι αρκετα ικανοποιημένος αν και ήδη η οθόνη του έχει αλλαχτεί 2 φορές λόγω κιτρινίλας.Ειδικά με την αναβάθμιση (30d) to κινητό είναι σαν να έχει κιτ κατ αλλά πολυ πιο όμορφο (προσωπική γνώμη). Με το σήμα δεν ειχα ποτέ θέμα (αν και όντως μπορεί να είναι λίγο αδύναμο) Χρειάζομαι την γνώμη σας στο εξής: Θέλω να αγοράσω στη σύζυγο νεα σύσκευη όπου εκτός από τηλέφωνο και λίγο internet θελει να βγάζει φωτογραφίες + video. Υπάρχουν οι εξης ενναλακτικες με περίπου 250€ διαθέσιμα 1) Να πάρω το LGG2. μόνο που η κάμερα (ειδικά το βράδυ) δεν είναι το δυνατό του σημείο 2) Να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο κινητό στα χρηματα αυτά για την παραπάνω χρήση. 3) Αν δεν βρεθεί κάτι να αναβαθμίσω το G2 (μέχρι 400€) και να δώσω το δικό μου :) -> Τι θα προτείνατε? Με ενδιαφέρει δυνατή μπαταρία, ταχύτητα στο σερφαρισμα + καλή κάμερα + λίγο μεγαλύτερη οθόνη ( δηλαδή το LGG2 κυρίως με καλύτερη κάμερα :) ) Ρωτάω εδω γιατί γνωρίζετε τις δυνατότητες του κινητού και αρκετοί έχετε και "αλλες εμπειρίες". Επειδή είναι λίγο off topic αν ενοχλει παρακαλώ διαγράψτε το ποστ Ευχαριστώ Πιστεύω g2 δαγκωτό κιόλας. -Και άριστες διαστάσεις εχει -Πολύ καλή οθόνη -Μπαταρία -Κάμερα παραπάνω από αξιόλογη(μόνο σε σύγκριση με τα καινούργια, αλλιώς πολύ καλη) Για μένα δεν υπάρχει αντίπαλος σε αυτά τα λεφτά ότι και να λέμε. Edit: Για τα βραδυνα είναι πολύ λίγα τα κινητά που καταφέρνουν καλό αποτέλεσμα. Οπότε βγάλε το από την εξίσωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Βάλε την επιλογή ΙSO 800 για βραδινές ληψεις και χωρίς φλας.Μια χαρά βγαίνουν για κινητό Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Γεια σας παιδια μια συμβουλη χρειαζομαι.Εχω το lg g2 με οfficial lollipop και αρχισε να κολλαει παρα πολυ το κινητο δεν ηταν ετσι απο τοτε που πηρα lollipop.Προτεινετε να κανω επαναφορα εργοστασικων δεδομενων?Θα στρωσει η σε λιγο καιρο θα εχω τα ιδια ? Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Γεια σας παιδια μια συμβουλη χρειαζομαι.Εχω το lg g2 με οfficial lollipop και αρχισε να κολλαει παρα πολυ το κινητο δεν ηταν ετσι απο τοτε που πηρα lollipop.Προτεινετε να κανω επαναφορα εργοστασικων δεδομενων?Θα στρωσει η σε λιγο καιρο θα εχω τα ιδια ? Αν δεν του έκανες Όταν έβαλες την λολιποπ θέλει μια επαναφορά. Θα σου λύσει πολλά προβλήματα πιστεύω. Να ξέρεις όμως ότι δεν θα μείνει τίποτα μέσα στο κινητο!! Γι αυτό κρατά ότι σημαντικό δεν θες να χαθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αν δεν του έκανες Όταν έβαλες την λολιποπ θέλει μια επαναφορά. Θα σου λύσει πολλά προβλήματα πιστεύω. Να ξέρεις όμως ότι δεν θα μείνει τίποτα μέσα στο κινητο!! Γι αυτό κρατά ότι σημαντικό δεν θες να χαθεί Ευχαριστω φιλε θα το κανω επαναφορα δεν εκανα οταν περασα την lollipop Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Παιδιά από εχθές το απόγευμα όταν ανοίγω την κάμερα του κινητού για φωτογραφίες ή βίντεο φαίνεται στην οθόνη σε ένα σημείο ένα μικρό γκρι με μαύρο στίγμα σαν κάτι να έχει η κάμερα μπροστά. Μόνο στην κάμερα στα άλλα όλα δείχνει κανονικά. Μπορεί να φταίει το τζαμακι της κάμερας που έχει γρατζουνιες η η ίδια η κάμερα; Τι κάνω; Edited December 15, 2015 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδια καλησπερα, Ηθελα να ρωτησω καποιο καλο powerbank. ( εδω να πω οτι βγαζω ανετα 4 ωρες οθονης , σημερα στο 12% ειχα 5 ωρες και 7 λεπτα :lol: ) Στο θεμα μας. Κοιταξα τον φορτιστη λεει output 5v kai 1.8A θελω κατι παρομοιο γιατι οπως ξερετε με το δικο του φορτιστη για τα δικα του δεδομενα φορτιζει πιο γρηγορα σε σχεση με αλλες φορτιστες οποτε δεν θελω να αργει παραπανω απο το κανονικο να φορτισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδια καλησπερα, Ηθελα να ρωτησω καποιο καλο powerbank. ( εδω να πω οτι βγαζω ανετα 4 ωρες οθονης , σημερα στο 12% ειχα 5 ωρες και 7 λεπτα :lol: ) Στο θεμα μας. Κοιταξα τον φορτιστη λεει output 5v kai 1.8A θελω κατι παρομοιο γιατι οπως ξερετε με το δικο του φορτιστη για τα δικα του δεδομενα φορτιζει πιο γρηγορα σε σχεση με αλλες φορτιστες οποτε δεν θελω να αργει παραπανω απο το κανονικο να φορτισει Έχω πάρει το xiaomi 10400mah και φορτιζει τον ίδιο χρόνο σαν να το είχα στην πρίζα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Έχω πάρει το xiaomi 10400mah και φορτιζει τον ίδιο χρόνο σαν να το είχα στην πρίζα Επιβεβαιώνω, έχω τον ίδιο, εξαιρετικός! Τώρα θα σου έλεγα να πας στον αντίστοιχο με τα 10000mah που είναι λίγο πιο μαζεμένος σε μέγεθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Επιβεβαιώνω, έχω τον ίδιο, εξαιρετικός! Τώρα θα σου έλεγα να πας στον αντίστοιχο με τα 10000mah που είναι λίγο πιο μαζεμένος σε μέγεθος! Το ειχα βαλει και εγω στο ματι λογο αξιοπιστιας γιατι ειδα κατι μαρκες που δεν τις ξερει ουτε οι μανες τους , Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhxmhx Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδια, την βοηθεια σας. Εχω το lg g2 ενα χρονο περιπου και εδω και 2 μερες εχει αρχισει να τρεμοπαιζει η οθονη του (σαν να ανεβοκατεβαινουν ολα κατακορυφα). Το εχει αντιμετωπισει κανεις; Παω για service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Νομιζω οτι εχει ξανα αναφερθει κατι τετοιο.Πας για σερβις και ελπιζεις να εχουν οθονες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Το είχα πάθει εγώ. Δεν είναι θέμα οθόνης γιατί σε εμένα την είχαν αλλάξει (έλειπαν οι γρατζουνιες) και τελικά μου έδωσαν νέα συσκευή. Τώρα ή θέμα του image driver (hardware) ή γενικά ολοκλήρου του soc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το τζι 2 επειτα απο 20μηνες εξακολουθει να ειναι φονεας γιγαντων. ΥΓ θα ηθελα ενα δευτερο κονητο που πρεπει να παω στο φορουμ να μαθω προτασεις και γνωμες; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Το τζι 2 επειτα απο 20μηνες εξακολουθει να ειναι φονεας γιγαντων. ΥΓ θα ηθελα ενα δευτερο κονητο που πρεπει να παω στο φορουμ να μαθω προτασεις και γνωμες; 1) Ισχύει !!!!! 2) άνοιξε ένα νέο δικό σου θεμα στο φόρουμ και γράψε τι περίπου θες-ψαχνεις για να μπαίνουν να σου λένε γνώμες Edited December 19, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το τζι 2 επειτα απο 20μηνες εξακολουθει να ειναι φονεας γιγαντων. ΥΓ θα ηθελα ενα δευτερο κονητο που πρεπει να παω στο φορουμ να μαθω προτασεις και γνωμες; http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το τζι 2 επειτα απο 20μηνες εξακολουθει να ειναι φονεας γιγαντων. ΥΓ θα ηθελα ενα δευτερο κονητο που πρεπει να παω στο φορουμ να μαθω προτασεις και γνωμες; κάτσε όπως είσαι :p δες το βιντεάκι μέχρι τέλους ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 κάτσε όπως είσαι :p δες το βιντεάκι μέχρι τέλους ;) Ειναι ο ΤΑΡΖΑΝ των κινητων με 12 ωρες λειτουργιας και 4.5 ωρες οθονη ανοιχτη και υπολειπομενο 5.30 ωρες ακομα ποιο κινητο ακομα και απο τα κορυφαια 2 χρονια μετα υπαρχει; Γιαυτο αν δεν καει δε προκειται να το αλλαξω.Ισως η lg δεν καταφερει ποτε να ξαναβγαλει τετοιο κινητο . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κάτι έχει ο κουμπάρος μου έκδοση 4.4.2 20h eur έκδοση και δεν μπορεί να βρει οτα ενημέρωση για lollipop ξέρει κανείς γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πω πω σφαίρα μιλάμε το g2 πώς πάει έτσι με την 6... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κάτι έχει ο κουμπάρος μου έκδοση 4.4.2 20h eur έκδοση και δεν μπορεί να βρει οτα ενημέρωση για lollipop ξέρει κανείς γιατί; Η lollipop Βαγγέλη δεν βγήκε μέσω ΟΤΑ! Πρέπει να ελέγξει με υπολογιστή, με LG Suite! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Πω πω σφαίρα μιλάμε το g2 πώς πάει έτσι με την 6... Ποια rom 6 είναι αυτή ; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts