TheBerliner Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Πως γίνεται τότε και το είδαν σε εμένα; Δεν μπορώ να καταλάβω... :X Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!!! ;) Ισως να μη το εψαξαν, ισως επειδη ηταν προβλημα hardware και μαλιστα πολυ συνηθισμενο, τι να πω. Παντως δεν μου ειπαν τιποτα οτι το ειχα ρουταρει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Η οθόνη σας όταν είναι κλειστό το κινητό, έχει κάποιες λεπτές κάθετες γραμμές κατά μήκος της οθόνης; Φαίνεται όταν χτυπάει ο ήλιος. Είναι η κατασκευή της οθόνης έτσι; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Πηγα για αναβαθμιση και βγηκα κουρεμενος Εχει κολλησει στο 0% και λεει do not unplugin the usb Τι κανω ?Καμια ιδεα κανεις? πηρα τηλτην αντιπροσωπεία και μου ειπαν να τους το παω Το κινητο ειναι της γυναικας μου και δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ στο φορουμ αν εχει ξανα απαντηθεί ευχαριστω Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skydiver80 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ελπίζω να έχεις πάρει πρώτα BackUp... Παράθεση ΕΛΛΑΣ "Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ" ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ελπίζω να έχεις πάρει πρώτα BackUp...δεν εχω παρει αλλα δεν εχω και τιποτα μεσα Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Πηγα για αναβαθμιση και βγηκα κουρεμενος Εχει κολλησει στο 0% και λεει do not unplugin the usb Τι κανω ?Καμια ιδεα κανεις? πηρα τηλτην αντιπροσωπεία και μου ειπαν να τους το παω Το κινητο ειναι της γυναικας μου και δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ στο φορουμ αν εχει ξανα απαντηθεί ευχαριστω Υπομονή και θάρρος... Εμένα μου το έκανε αυτό πάνω από 10 φορές, χωρίς υπερβολή ξεκίνησα την αναβάθμιση κάπου 10 το βράδι και την τελείωσα κοντά μεσάνυχτα γιατί ΚΑΘΕ φορά κολλούσ, αλλά κάθε φορά κολλούσε σε μεγαλύτερο ποσοστό %. Ξανακάνε το, βγάλε το τηλέφωνο, επανεκκίνηση, προσπάθεια ξανά. Πιθανώς καλύτερα με το LG mobile tool. Σήμερα πήγα procordia. Νόμιζα ότι θα το κρατήσουν και με το που μπήκα το πήρα backup σε στικάκι, τελικά δεν χρειάστηκε να μείνει εκεί, το πήρα πίσω μέσα σε λίγη ώρα. Τώρα γελάω γιατί μου φαίνεται περίεργη η οθόνη χωρίς την κιτρινίλα (που είχε γίνει και τεράστια), μου φαίνεται περίεργο που "ακούει" στο πάτημα όλη η οθόνη, νομίζω δε ότι έχει καλύτερα μαύρα και αντίθεση η νεά οθόνη αλλά τέλος πάντων μπορεί και να είναι ιδέα μου. Ευγενικοί και τυπικοί και αν κρίνω από την ολιγόλεπτη επίσκεψη πρέπει να ακούνε τέρατα κάθε μέρα και οι πελάτες είναι συχνά αγριεμένοι και αγενείς. Επειδή το "αν έχει γίνει ρουτ το τηλέφωνο δεν ισχύει η εγγύηση" το έλεγαν σε όλους, απορρώ -γενικά- με την σύνδεση ενός ζητήματος λογισμικού και της κατάστασης της οθόνης ας πούμε... Αλλά αφού είναι οι κανόνες... Πήγε και ένα παλικάρι και ζητούσε αναβάθμιση σε λολιποπ και δεν πρόλαβα να του πω "ασ'το όπως έχει".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Η οθόνη σας όταν είναι κλειστό το κινητό, έχει κάποιες λεπτές κάθετες γραμμές κατά μήκος της οθόνης; Φαίνεται όταν χτυπάει ο ήλιος. Είναι η κατασκευή της οθόνης έτσι; Είναι η κατασκευή της οθόνης. Κάποιοι το βλέπουν περισσότερο, κάποιοι λιγότερο (εξαρτάται και από τη συσκευή και από τον άνθρωπο :P) . Νομίζω έχουμε και χωριστό θέμα για την οθόνη, αλλά εάν δεν σε ενοχλεί δε χρειάζεται να ασχοληθείς. Πηγα για αναβαθμιση και βγηκα κουρεμενος Εχει κολλησει στο 0% και λεει do not unplugin the usb Τι κανω ?Καμια ιδεα κανεις? πηρα τηλτην αντιπροσωπεία και μου ειπαν να τους το παω Το κινητο ειναι της γυναικας μου και δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ στο φορουμ αν εχει ξανα απαντηθεί ευχαριστω Εάν το άφησες εύλογο χρόνο (>15min) δοκίμασε να αποσυνδέσεις το USB και να κάνεις επανεκκίνηση, αγνοόντας την προτροπή του. Επειδή σχεδόν σίγουρα θα ξεκινήσει κανονικά, μετά μπορείς να ξαναξεκινήσεις την αναβάθμιση. Εάν η εναλλακτική σου είναι να το πας στο service και δεν έχεις και τίποτα μέσα, δεν αγχωνόμαστε :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Θα ήθελα να ρωτησω κάτι. Τι πρέπει να κάνω για να περάσω την cloudy την καινούργια ? Τώρα φοραω την Resurrection-Remix. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skydiver80 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 δεν εχω παρει αλλα δεν εχω και τιποτα μεσα Μια χαρά τότε!!! ;) Παράθεση ΕΛΛΑΣ "Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ" ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Θα ήθελα να ρωτησω κάτι. Τι πρέπει να κάνω για να περάσω την cloudy την καινούργια ? Τώρα φοραω την Resurrection-Remix. Ευχαριστώ. Πήγαινε στο διπλανό θέμα με τις τροποποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klp1tyklop Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα, έκανε εχτές το update σε lollipop και δεν μπορώ να πω πως διακρίνω καμία μεγάλη διαφορά, υπάρχουν βέβαια κάποια μικρό κολιματα αλλά έχω μια απορία γιατί εξαφαμιστηκαν αμέσως μόλις το κινητό μπηκε σε battery safe mode απλά πήγαινε σφαίρα, το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πήρα ένα USB otg και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αποθηκεύω βίντεο κατευθείαν εκεί. Δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις.... Αν το έχει ψάξει κανείς..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πήρα ένα USB otg και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αποθηκεύω βίντεο κατευθείαν εκεί. Δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις.... Αν το έχει ψάξει κανείς..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Με αντιγραφή και επικόλληση....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Με αντιγραφή και επικόλληση....;) Ναι σίγουρα αυτός είναι ένας τρόπος αλλά εννοούσα άμεσα εκεί όχι μέσω αντιγραφής Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Κουμπωσε το στικακι να το αναγνωρισει το τηλεφωνο και πηγαινε στις ρυθμισεις της καμερας να δεις αν εχει καμια επιλογη για τοποθεσια αποθηκευσης , αν οχι βαλε το snap camera η καποια αλλη εφαρμογη που μπορεις να της θεσεις το σημειο αποθηκευσης και δες αν εκει σου επιτρεπει να επιλεξεις το στικακι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Κουμπωσε το στικακι να το αναγνωρισει το τηλεφωνο και πηγαινε στις ρυθμισεις της καμερας να δεις αν εχει καμια επιλογη για τοποθεσια αποθηκευσης , αν οχι βαλε το snap camera η καποια αλλη εφαρμογη που μπορεις να της θεσεις το σημειο αποθηκευσης και δες αν εκει σου επιτρεπει να επιλεξεις το στικακι σου. Με την στοκ εφαρμογή δεν μου δίνει αυτή την δυνατότητα. Θα κοιτάξω διάφορες εφαρμογές κάμερας και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ :) Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Με εβαλε στην μπριζα ενα βιντεο note 5 vs g4 vs O+2...και ηθελα να δω τι παιζει με το πεπαλαιωμενο g2 μας σε σχεση με το s6 edge.... Δειτε ιδιαιτερα προς το τελος που ανοιγε εφαρμογες απο το μενου των προσφατων τι multitasking εχει το s6 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Με εβαλε στην μπριζα ενα βιντεο note 5 vs g4 vs O+2...και ηθελα να δω τι παιζει με το πεπαλαιωμενο g2 μας σε σχεση με το s6 edge.... Δειτε ιδιαιτερα προς το τελος που ανοιγε εφαρμογες απο το μενου των προσφατων τι multitasking εχει το s6 ! Μια χαρά........για μια συσκευή 2 χρονών....! θα αντέξει άλλα 2 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μια ερώτηση παιδιά. Το τηλέφωνο ή ένταση σε ήχο κλήσης είναι εντάξει αλλά τα μηνύματα και το viber δεν χτυπάει δυνατά. Από ρυθμίσεις και ένταση είμαι εντάξει δεν ξέρω τι παίζει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Με την στοκ εφαρμογή δεν μου δίνει αυτή την δυνατότητα. Θα κοιτάξω διάφορες εφαρμογές κάμερας και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ :) Δεν βρήκα κάτι και σε άλλες εφαρμογές αλλά εντάξει δεν καίγομαι κιόλας, καλό θα ήταν. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ερώτηση. Στην lock screen μπορώ να αλλάξω τα κάτω 4 εικονίδια να βάλω κάποια που θέλω εγώ αντί για τηλέφωνο μηνύματα σημειώσεις και κάμερα? Το τηλέφωνο είναι εντελώς official Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ρυθμίσεις , προβολή ,κλείδωμα οθόνης , συντομεύσεις και τα αλλάζεις η προσθετεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Δεν βρήκα κάτι και σε άλλες εφαρμογές αλλά εντάξει δεν καίγομαι κιόλας, καλό θα ήταν. To δοκιμασα με snap camera και δουλευει κανονικα.Τραβηξα φωτο , την αποθηκευσε στο στικακι και μετα την ειδα κανονικα στον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μια ερώτηση παιδιά. Το τηλέφωνο ή ένταση σε ήχο κλήσης είναι εντάξει αλλά τα μηνύματα και το viber δεν χτυπάει δυνατά. Από ρυθμίσεις και ένταση είμαι εντάξει δεν ξέρω τι παίζει είσαι σίγουρος; πάτα δοκιμαστικά το πάνω ή το κάτω βελάκι για να αυξομειώσεις ένταση και πάτα το γραναζάκι θα σου βγάλει όλο το μενού ,διαφορετική επιλογή είναι ο ήχος κλήσης από ειδοποιήσεις κλπ Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ερώτηση. Στην lock screen μπορώ να αλλάξω τα κάτω 4 εικονίδια να βάλω κάποια που θέλω εγώ αντί για τηλέφωνο μηνύματα σημειώσεις και κάμερα? Το τηλέφωνο είναι εντελώς official Αν εννοείς τα παρακάτω.....ΝΑΙ...! πατάς παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο, θα σου βγάλει ένα πινέλο, ξανά πατάς και μετά το + ;) ΕΔΩ έχω μερικά φτιαγμένα απο μένα....αν σε ενδιαφέρουν...! http://s14.postimg.org/lwbj9gs3l/2015_08_21_20_12_20.png photos upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts