Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μια ερωτηση η οποια μπορει να σαs φανει αστεια αλλα θα την κανω.αμα το αγορασω απο το expansys η ελληνικη γλωσσα ειναι εγκατεστημενη στο κινητο?

Ναι, μάλιστα δεν θα χρειαστεί να την επιλέξεις, θα την επιλέξει μόνο του όταν το εκκινήσεις (μάλλον η αναγνώριση της χώρας γίνεται μέσω της sim)

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, μάλιστα δεν θα χρειαστεί να την επιλέξεις, θα την επιλέξει μόνο του όταν το εκκινήσεις (μάλλον η αναγνώριση της χώρας γίνεται μέσω της sim)

σε ευχαριστω φιλε για την πληροφορια

Παιδιά τελικά το Unicon (xposed mod μέσω play store)....δουλεύει? Το έχει δοκιμάσει κανείς?? Ηλία μήπως ξέρεις τίποτα για το μοντακι αυτό??

Απο χθες ειμαι κι εγω κατοχος αυτου του τρομερου κινητου!με εχει κερδισει απο τη πρωτη στιγμη!εχετε καποια θηκη να μου προτεινετε και κανε καλο screen protector..?

Απο χθες ειμαι κι εγω κατοχος αυτου του τρομερου κινητου!με εχει κερδισει απο τη πρωτη στιγμη!εχετε καποια θηκη να μου προτεινετε και κανε καλο screen protector..?

αξεσουαρ εχουν ερθει απο οτι ξερω σε δυο ελληνικα μαγαζια e-click και play247.απο το πρωτο αγορασα το screen protector και απο το δευτερο μια θηκη σιλικονης tpu διαφανη πολυ ποιοτικη,εχω το λευκο.

αξεσουαρ εχουν ερθει απο οτι ξερω σε δυο ελληνικα μαγαζια e-click και play247.απο το πρωτο αγορασα το screen protector και απο το δευτερο μια θηκη σιλικονης tpu διαφανη πολυ ποιοτικη,εχω το λευκο.

Ποια ειναι η διαφανής θηκη; Δε βλέπω καμια διαφανή.

Εγώ παρήγγειλα αυτή τη διάφανη. Και μάπα να είναι 3€ έχει.

http://www.ebay.co.uk/itm/IMAK-D802-2-Crystal-Clear-Shell-Back-Case-Cover-Skin-4-LG-Optimus-G2-D801-LS980-/271306427873?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3f2b1f8de1

Σε κανένα... μήνα+ θα την έχω :p

Ποια ειναι η διαφανής θηκη; Δε βλέπω καμια διαφανή.

ειναι ακριβος σαν αυτη αλλα διαφανη,προφανως θα τους εχει τελειωσει γιατι την αγορασα την πρωτη μερα που ειχαν ερθει,παρτους ενα τηλεφωνο να δεις.την ειχα αγορασει 9,90. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=78028

Εχθές παρέλαβα σε πέντε εργάσιμες αυτήν εδώ:

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00FF0T0PG/ref=redir_mdp_mobile?ref_=pe_385721_37038051_pe_217191_31005151_M3T1_dp_1

Μια άσπρη και μία μαύρη στα 28€ με τα μεταφορικά.

http://img.tapatalk.com/d/13/11/02/y3y6u4yr.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/11/02/a8yra7a7.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/11/02/turenygu.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/11/02/gevape9u.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/11/02/mumume4y.jpg

Φιλε μου pandritis τα soft keys στο κατω μερος με ποιο τροπο τα εκανες μικροτερα (και κοκκινα);;; Φαινονται αρκετα ποιο ομορφα.

Φιλε μου pandritis τα soft keys στο κατω μερος με ποιο τροπο τα εκανες μικροτερα (και κοκκινα);;; Φαινονται αρκετα ποιο ομορφα.

Xposed G2 απο xda. Θελει root.

Ακριβώς όπως στο είπε ο Sosimple 2.

G2 Xposed αλλά θέλει ρουτ και το Xposed Framework.

Ακριβώς όπως στο είπε ο Sosimple 2.

G2 Xposed αλλά θέλει ρουτ και το Xposed Framework.

Ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεση απαντηση!! Για το Root ενταξει το φανταστηκα και γω οτι θα χρειαζεται αλλα δεν ηξερα τα υπολοιπα. . Ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω το κινητο . . . και μετα αρχιζει ο χορος (root, ισως custum roms αργοτερα κτλ) αλλα επειδη πρωτη φορα θα παρω lg σιγουρα θα χρειαστω τη βοηθεια σας και αργοτερα παιδια. Ειστε κορυφη:)

Προσωπικά το θεωρώ μεγάλη βλακεία οποιασδήποτε εταιρίας όταν βγάζει ένα καινούργιο μοντέλο,να φέρνει την μια και όχι την άλλη χωρητικότητα. ας φέρει λιγα κομμάτια αλλα να τα φέρει!ειναι δηλαδή τόσο σίγουροι για το κοινό τους οτι επιθυμεί το 16αρι;

Τι πάει να πει δε θα τους αφήσει ανικανοποίητους; Με ποιον τρόπο θα τους ικανοποιήσει...μάλλον με το γνωστό τρόπο και γιατί; Όσο είχα το N4 το έψαξα πολύ το θέμα. Αν και ήταν αγορασμένο από play store UK δεν το δεχόταν εδώ για service μέχρι να γίνει η επίσημη εισαγωγή του στην Ελλάδα. Αν ήταν αλλιώς θα είχα αγοράσει το 32άρι....χθες!! Όσοι ,λοιπόν, έχετε τα 32άρια να εύχεστε να έρθουν επίσημα εδώ,αλλιώς θα πρέπει να το στείλετε στη χώρα που το αγοράσατε.......σε περίπτωση που χρειαστείτε service.

Από ότι κατάλαβα όταν το αγόρασες εσύ δεν υπήρχε καθόλου Ελλάδα.

Οπότε είναι λογικό να μην στο δέχονταν για service μιας και δεν πρόκειται να είχαν ούτε ανταλλακτικά ούτε το ανάλογο λογισμικό.

Για το G2 είναι διαφορετικά τα πράγματα γιατί εισάγεται κανονικά Ελλάδα απλά σε μικρότερη χωρητικότητα.

Που σημαίνει ότι και ανταλλακτικά έχουν και το ανάλογο λογισμικό, τώρα αν είναι κάποιος γκαντέμης και του καεί καμία μνήμη....ναι θα πρέπει να πάει εξωτερικό γιατί εδώ δεν το έχουν σαν ανταλλακτικό.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Τι πάει να πει δε θα τους αφήσει ανικανοποίητους; Με ποιον τρόπο θα τους ικανοποιήσει...μάλλον με το γνωστό τρόπο και γιατί; Όσο είχα το N4 το έψαξα πολύ το θέμα. Αν και ήταν αγορασμένο από play store UK δεν το δεχόταν εδώ για service μέχρι να γίνει η επίσημη εισαγωγή του στην Ελλάδα. Αν ήταν αλλιώς θα είχα αγοράσει το 32άρι....χθες!! Όσοι ,λοιπόν, έχετε τα 32άρια να εύχεστε να έρθουν επίσημα εδώ,αλλιώς θα πρέπει να το στείλετε στη χώρα που το αγοράσατε.......σε περίπτωση που χρειαστείτε service.

Και πάλι κανένα πρόβλημα φιλος!!Τα είπαμε αυτά.......πολλές φορές μάλιστα το service απ έξω είναι και πιο γρήγορο από ότι εδώ (μαζί με το πήγαινε-έλα). Όποτε δεν χρειάζεται να ευχόμαστε τίποτα.Εσύ προσωπικά... μην το πάρεις το 32gb,για να είσαι και ήσυχος!!!!

Ρε παιδιά,πόσο θα μιλήσουμε ακόμα για το σερβις;;;Δε κουραστήκατε;;;;

Οποίος θέλει 32αρι ας το πάρει από expansys με καλύτερο σερβις από LG Hellas.

Οποιος θέλει 32αρι ας το φέρει από κάποιους Κινέζους που ποσταρετε, για να γλιτώσετε 40 ευρώ, που μπορεί να ανοίξει την συσκευασία και να βρει αφρολεξ ή/και να του έρθει χαράτσι από το τελωνείο.

Οποιος δεν είναι τολμηρός ας παρει το 16αρι για να καλύπτεται σίγουρα από εδώ και να πάρει ένα OTG.

Το θέμα έχει κουράσει πολύ και ξεκάθαρο δεν έχει γίνει.Ας επικεντρωθούμε στη συσκευή επιτέλους.Μεγάλα παιδιά είμαστε και θέλω να πιστεύω συνειδητοποιημένοι αγοραστές!Ή Μηπως όχι;

Edit: Προς mod.Ας ανοίξει νήμα "διαθεσιμότητα/αγορά του G2" όπως και στις άλλες συσκευές να ξεμπερδεύουμε.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ρε παιδιά,πόσο θα μιλήσουμε ακόμα για το σερβις;;;Δε κουραστήκατε;;;;

Οποίος θέλει 32αρι ας το πάρει από expansys με καλύτερο σερβις από LG Hellas.

Οποιος θέλει 32αρι ας το φέρει από κάποιους Κινέζους που ποσταρετε, για να γλιτώσετε 40 ευρώ, που μπορεί να ανοίξει την συσκευασία και να βρει αφρολεξ ή/και να του έρθει χαράτσι από το τελωνείο.

Οποιος δεν είναι τολμηρός ας παρει το 16αρι για να καλύπτεται σίγουρα από εδώ και να πάρει ένα OTG.

Το θέμα έχει κουράσει πολύ και ξεκάθαρο δεν έχει γίνει.Ας επικεντρωθούμε στη συσκευή επιτέλους.Μεγάλα παιδιά είμαστε και θέλω να πιστεύω συνειδητοποιημένοι αγοραστές!Ή Μηπως όχι;

Ίσως θα έπρεπε οι moderators να ανοίξουν διαφορετικό θέμα διαθεσιμότητας της συσκευής όπως υπάρχει για το S4.

Η συσκευή έχει μεγάλο ενδιαφέρον.:)

Φιλικά Γιώργος

Ειχα γράψει οτι το gps ειναι μετριο. Ήθελα ομως να το ξανα δοκιμασω με data ανοιχτα για να καταληξω σίγουρα. Λοιπον ειναι μακραν το χειρότερο σημειο του κινητου. Να και μια φωτο οπου τρεχω:

http://img855.imageshack.us/img855/1421/iimv.png

Τρεχω στο χωματόδρομο και αυτο δειχνει οτι να'ναι. Με εμφανιζει να κοβω στις στροφές μεσα απο το πάρκινγκ κλπ. Χανει πολυ. Κανει τις στροφες ευθείες.

Το galaxy s2 3 χρόνων συσκευή δε χανει ούτε 10 πόντους. Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να σε δείξει εκτος δρομου.

Πιθανοτατα σε προγράμματα navigation δε θα το παρατηρήσεις εύκολα ,μιας και τετοια λαθη τα διορθωνει το software, που γνωρίζει οτι εισαι παντα επι του δρομου, + καλυτερη θέση της συσκευης, αλλα το gps ειναι οντως μετριο. Οποίος κανει χρηση για αθληματα να το λαβει πολυ σοβαρά υποψην. Πρακτικα ειμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιω το galaxy σε τετοια χρηση..

Ελπιζω να ειναι και θεμα software και να βελτιωθει.

Edit. Να και μια φωτο με το galaxy για να δειτε τη διαφορα:

http://img837.imageshack.us/img837/3682/csta.png

Edited by sosimple2

Ειχα γράψει οτι το gps ειναι μετριο. Ήθελα ομως να το ξανα δοκιμασω με data ανοιχτα για να καταληξω σίγουρα. Λοιπον ειναι μακραν το χειρότερο σημειο του κινητου. Να και μια φωτο οπου τρεχω:

Τρεχω στο χωματόδρομο και αυτο δειχνει οτι να'ναι. Με εμφανιζει να κοβω στις στροφές μεσα απο το πάρκινγκ κλπ. Χανει πολυ. Κανει τις στροφες ευθείες.

Το galaxy s2 3 χρόνων συσκευή δε χανει ούτε 10 πόντους. Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να σε δείξει εκτος δρομου.

Πιθανοτατα σε προγράμματα navigation δε θα το παρατηρήσεις εύκολα ,μιας και τετοια λαθη τα διορθωνει το software, που γνωρίζει οτι εισαι παντα επι του δρομου, + καλυτερη θέση της σησκευης, αλλα το gps ειναι οντως μετριο. Οποίος κανει χρηση για αθληματα να το λαβει πολυ σοβαρά υποψην. Πρακτικα ειμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιω το galaxy σε τετοια χρηση..

Υποτίθεται ότι υποστηρίζοντας και Glonass θα περίμενα ισάξιο αν όχι καλύτερο αποτέλεσμα.:wacko:

Φιλικά Γιώργος

Θα κάνεις μια χάρη να δοκιμάσεις με το runkeeper? Και εγώ χρησιμοποιώ και τα δύο και το runkeeper μου φαίνεται πιο αξιόπιστο.δοκίμασες με data ανοιχτά?

Για να επανέλθουμε λοιπόν,απο την προηγούμενη Εβδομάδα μετά το hard reset φαίνεται σαν να έστρωσε η κατανάλωση στη διάρκεια της νύχτας σε αναμονη.

Έβαλα τα επιπλέον προγράμματα με εξαίρεση μονο 3 εφαρμογές σε σχέση με πριν:nova prime,n7player,eWeather HD το πρώτο διοτι δεν μου χρειάζεται(μια χαρα ειναι μαμά) και τα αλλα 2 που διαπίστωσα ότι μου κάνουν ζημιά στην κατανάλωση σε αναμονη.

Κατα τα αλλα μετά απο 9 μέρες χρήσης της συσκευης δηλώνω απολυτα ικανοποιημένος και ειδικα στα 3 βασικα κριτήρια επιλογής της συσκευης.

1.Συνολικη αυτονομία(αρκετα πάνω σε σχέση με το Xperia με τη χρηση που κάνω)

2.Ποιοτητα Οθόνης

3.Double tap.

Αναμένω την Τετάρτη screen protector και μια soft case απο αγγλικο αμαζον να την ντύσω την συσκευη για προστασία προσωρινα εώς παραλάβω την full body protective skin απο το amazon.com που αναμένεται κατα τις 15-20 του μηνός.:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πιθανοτατα σε προγράμματα navigation δε θα το παρατηρήσεις εύκολα ,μιας και τετοια λαθη τα διορθωνει το software, που γνωρίζει οτι εισαι παντα επι του δρομου, + καλυτερη θέση της συσκευης, αλλα το gps ειναι οντως μετριο. Οποίος κανει χρηση για αθληματα να το λαβει πολυ σοβαρά υποψην. Πρακτικα ειμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιω το galaxy σε τετοια χρηση..

Edit. Να και μια φωτο με το galaxy για να δειτε τη διαφορα:

Είναι σημαντικό μειονέκτημα το συγκεκριμένο. Γιατί αν έχει τέτοια απόκλιση (άσχετα αν και εγώ τρέχω και καταγράφω οπότε με ενδιαφέρει άμεσα) θα υπάρχει θέμα και σε πολλές άλλες μη-αθλητικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν το GPS. πχ αν θες να στείλεις το ακριβές στίγμα σου σε κάποιον αν έχεις χαθεί κάπου κλπ κλπ κλπ.

Αν συμβαίνει μόνο σε σένα και όχι στους υπόλοιπους κατόχους, μάλλον είναι κακή υλοποίηση/αστοχία υλικού (hardware). Προσπάθησε μήπως το γυρίσεις πίσω και σου δώσουν άλλο τώρα που είναι νωρίς...

Y.Γ. Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα και άλλα προγράμματα όπως πχ αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.maps.mytracks για να αποκλείσω την περίπτωση ότι το Runtastic μπορεί να έχει θέμα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο (μπορεί να παίζει και αυτό και το συγκεκριμένο πρόγραμμα να έχει θέμα με το πειραγμένο framework της LG)

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.