Jump to content

harisarhos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by harisarhos

  1. Το έκανα φίλε μου, αλλά εξακολουθεί να μην δουλεύει.
  2. Ρε παιδιά δεν βρίσκω την επιλογή double tap. Μια βοήθεια. Δεν υπάρχει?
  3. Κάποια βοήθεια. Μετά την αναβάθμιση δεν μου ανοίγει τα αρχεία pdf μέσα σε άλλες εφαρμογές π. χ whatsapp. Πρέπει να πάω στην διαχείριση αρχείων για να τα ανοίξω. Υπάρχει λύση.?
  4. Μηπως γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μου ανοίγει μέσα από την εφαρμογή whatsapp τα pdf αρχεία? Μου λέει δεν υπάρχει το αρχείο, ενώ υπάρχει.
  5. Μια βοήθεια παιδιά. Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχω κάποια προβληματάκια.δεν είχα κάνει hard reset. Πως μπορώ να πάω στο προηγούμενο firmware?
  6. Γνωριζει κάνεις εάν υπάρχει κάποια κρυφή ρύθμιση για αύξηση της έντασης?
  7. Ευχαριστώ για την συμβουλή φίλε,αυτό θα κάνω.
  8. Εχεις δίκιο, μπορεί να την πατήσω. Ελπίζω να πανε όλα καλά.
  9. Θεωρείς ότι είναι καλύτερο από Τζαμάκι? Γιατί? Και δώσε σαιτ να το πάρω.
  10. Καλησπέρα στην παρέα. Το παρήγγειλα και εγώ από το alliexpress, ελπίζω να μην το μετανιώσω. Τώρα θέλω να μου προτείνετε μια καλή θήκη ασφαλείας, και φυσικά ένα καλό Τζαμάκι, που να μην δημιουργεί πρόβλημα στο δαχτυλικο αποτύπωμα.
  11. Ο. Κ φιλε θα περιμένω να μας ενημερώσεις όταν έρθει,και μετά θα το παραγγείλω. Ελπίζω να σου παν καλά τα πράγματα.
  12. Το ξέρω. Ρωτάω αν είναι αξιόπιστο σαιτ, για να μην κλαίω τα λεφτά μου.
  13. Καλημέρα κύριοι, από εδώ που το έχει πάμφθηνα, το πήρε κανείς? https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-s10-lite-g770f-6gb-128gb-dual-sim-prism-black-1.html
  14. Αντε κάνε την αγορά να δούμε άμα έρθει, για να το πάρω και εγώ
  15. Καλημέρα φίλε μου, είναι αξιόπιστο αυτό το σαιτ, έχεις κάνει αγορές?μήπως πέσω σε τελωνειο?
  16. Καλημέρα αυτό το σαιτ θα το εμπιστευοσασταν? Το έχει 380 ευρώ. https://eu.etoren.com/products/samsung-galaxy-s10-lite-dual-sim-g770fd-128gb-black-8gb-ram
  17. Μια βοήθεια παιδιά. Πάω να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο mb και μου βγάζει συνέχεια ότι εκκρεμεί άλλο αίτημα, τι να κάνω?
  18. Καμιά αναλυτική περιγραφή παιδιά, από αυτούς που το πήρανε. Και συμπεράσματα στο τέλος.
  19. Έχω την global stable 8.1.1.0. Δεν αναπαράγει βίντεο, ξέρει κανείς ττιποτα.?
  20. Γεια Χάμερ "χακερα",σε ευχαριστω. Θα το προσπαθήσω.
  21. Φιλε μου με ποιο τροπο προτείνεις να περασω την official global stable? Με Fastboot Update?η με update του κινητού? Το εχω ξεκλείδωτω με την τελευταία China stable.
  22. Ευχαριστώ φιλε, αλλά άκουσα ότι έχει θεματάκια η Official Global Stable .και για τις Ρομ απο το xiaomi-miui.gr. ,γνωρίζεις ότι υποστηρίζουν το nova go ?
  23. Εχει κάποιος και το nova go στο κινητο, να μου προτείνει κάποια καλή Ρομ με ελληνικα.? Εγω το εχω ακομη με China stable, επειδή ειναι απροβλημάτιστη αλλά δεν έχω ελληνική γλώσσα.
  24. Μια βοήθεια γιατί είμαι άσχετος. Εχω την τελευταία επίσημη China stable. Μπορω κατευθείαν μεσω του update του κινητού να περασω την τελευταία global official stable 8.1.1.0: ?μια απαντησουλα please .και εάν γίνεται ,εχει ελληνικη γλώσσα? :(
  25. ΚΑΝΟΝΙΚΑ cosmote 4 G
×
×
  • Create New...