Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα δεν μου κάνει τέτοια κόλπα με το εικονάκι. Αλλά πάντα δείχνει μιά εφαρμογή gps (πχ άλλη φορά το here maps, άλλη το trial route 66) να τρώει μπαταρία (και μάλιστα μακράν πρώτα σε κατανάλωση) γράφει λεπτομέρειες χρήσης gps κάποιες ώρες, άσχετα με το αν τα έχω ανοίξει όλη την ημέρα. Δεν ξέρω αν σχετίζεται αυτό με το θέμα ή όχι.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά η ποιότητα στις κλήσεις πως είναι? Το ακουστικό είναι δυνατό και καθαρό?

Laund and clear!!! Τέλεια ποιότητα κλήσεων...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Ο ήχος στο αυτί είναι λίγο "μεταλλικός" αλλά καθαρός και έχει ωραία μικρόφωνα/μεγάφωνο για ανοιχτή ακρόαση, σήμερα που ξέμεινε από μπαταρία το μπλεδόντι το είχα στο αυτοκίνητο έτσι.

Παιδιά η ποιότητα στις κλήσεις πως είναι? Το ακουστικό είναι δυνατό και καθαρό?

Εγώ μια φορά το βρίσκω από τα χειρότερα μαζί με το Νεξουσ 5. Μπασάρει πολύ και είναι και αρκετά τριζάτο. Τώρα ή εγώ ή τα παιδιά έχουμε άλλη συσκευή, δεν εξηγείται αλλιώς. :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Laund and clear!!! Τέλεια ποιότητα κλήσεων...

μια χαρα ειναι

Εγώ μια φορά το βρίσκω από τα χειρότερα μαζί με το Νεξουσ 5. Μπασάρει πολύ και είναι και αρκετά τριζάτο. Τώρα ή εγώ ή τα παιδιά έχουμε άλλη συσκευή, δεν εξηγείται αλλιώς. :lol:

μαλλον μερικες συσκευες να εχουν προβληματα οπως εχουν αναφερθει και σε αλλους τομεις

Εμενα και τα δυο υχεια(το πανω για κλησεις και το κατω για μουσικη) με αφηνουν αδιαφορο. Μετρια πραματα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα φίλε μου. Ο μόνος τρόπος για να βγεί είναι να ανοίξεις μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το gps όπως google maps και μετά να κλείσεις αυτην την εφαρμογή. Μετά εξαφανίζεται αλλά η λύση είναι προσωρινή. Με λίγα λόγια το εικονίδιο μετά απο κάποιες ώρες θα ξαναεμφανιστεί απο μόνο του και πάλι. Άν θέλεις να μην σου ξαναεμφανιστεί, θα πρέπει πρώτα να το βγάλεις με τον τρόπο που σου είπα και αμέσως μετά απο τις ρυθμίσεις να απενεργοποιήσεις το gps. Με αυτήν την σειρά όμως. Μην δοκιμάσεις άδικα να απενεργοποιήσεις πρώτα το gps πριν εξαφανίσεις το εικονίδιο γιατι πολύ απλά δεν θα φύγει (τουλάχιστον έτσι γίνεται στο δικό μου). Ελπίζω να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα με κανένα update στο μέλλον...

Φίλε μου έχω δοκιμάσει τον τρόπο που λές 2 φορές αλλά πάλι τα ίδια . Δέν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά δεν νομίζω .

Thank you

Εμενα και τα δυο υχεια(το πανω για κλησεις και το κατω για μουσικη) με αφηνουν αδιαφορο. Μετρια πραματα.

Δεν υπαρχουν 2 ηχεια.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου αλλά μάλλον δεν έχετε ακούσει τα ηχεία άλλων συσκευών πχ του παλιού N8 μου. Αντικειμενικά τώρα τα ηχεία του G2 είναι μέτρια επαρκούν όμως για την καθημερινή χρήση.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα τελευταία και θέλω την βοήθεια σας. Με την επιλογή gsm only στο δίκτυο, δεν συνδέετε στο internet. Για να μπορέσω να συνδεθώ πρέπει να το γυρίσω σε gsm/3g auto με αποτέλεσμα να συνδέετε με 3g. Λόγο κατανάλωσης μπαταρίας (και ακτινοβολίας) το θέλω σε gsm. Πριν από λίγο καιρό δούλευε κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;
http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg

Ισως ο παροχος εκπεμπει σε 3g και για την ακτινοβολια μη τρελενεσαι ειναι πολυ χαμηλη μη το σκεφτεσαι.:)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παιδια το κινητο με εκανε λακουβα στα πλαγια λογο πεσιματος. Η εγγυηση το καλυπτει για να το στειλω να μου το φτιαξουν ή οχι???

Lineage os 15.1

Νίκος...

Παιδια το κινητο με εκανε λακουβα στα πλαγια λογο πεσιματος. Η εγγυηση το καλυπτει για να το στειλω να μου το φτιαξουν ή οχι???

Φυσικά και δεν το καλύπτει.

Φιλικά Γιώργος

Φυσικά και δεν το καλύπτει.

Περιμένεις σοβαρη απάντηση;;;;; αφου εσυ το εριξες γιατι να στο καλύψει;;;

Κοιτα και εγω αυτο πιστευα αλλα με λεει ο αδερφος μου το καλυπτει. Οτι νανε!!!

Ποσο θα κοστισει περιπου αμα το στειλω να το φτιαξουν?

Lineage os 15.1

Νίκος...

Καλησπέρα σε όλους.

Το ξέρω ότι θα έχει συζητηθεί εκτενώς, και ζητώ συγγνώμη για την ερώτηση, αλλά είμαι απο κινητό οπότε δεν μπορώ να ψάξω και επείγει η απάντηση.

Μόλις αγόρασα ένα μεταχειρισμένο G2 για τον ξάδερφό μου. Ο πώλητης με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει γίνει root, αλλά τώρα που πέρασα τις ρυθμίσεις εγκατάστασης, είδα ότι υπάρχει το SuperSU περασμένο.

Υπάρχει τρόπος να γίνει unroot και να επαναφερθεί η συσκευή εντός εγγύησης;

Δες αν οντως ειναι ρουτ.. Δεν εχει παντα σημασια αν ειναι περασμενο..
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Καλησπέρα σε όλους.

Το ξέρω ότι θα έχει συζητηθεί εκτενώς, και ζητώ συγγνώμη για την ερώτηση, αλλά είμαι απο κινητό οπότε δεν μπορώ να ψάξω και επείγει η απάντηση.

Μόλις αγόρασα ένα μεταχειρισμένο G2 για τον ξάδερφό μου. Ο πώλητης με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει γίνει root, αλλά τώρα που πέρασα τις ρυθμίσεις εγκατάστασης, είδα ότι υπάρχει το SuperSU περασμένο.

Υπάρχει τρόπος να γίνει unroot και να επαναφερθεί η συσκευή εντός εγγύησης;

Αν υπαρχει περιπτωση να ειναι root, η ποιο σωστη λυση (και μην εχεις θεμα με την εγγυηση) ειναι να περασεις ξανα απ' την αρχη την official rom που φοραει "μαμα" το κινητο!

Edited by Titarasaudi

Είναι δυστυχώς. Πέρασα έναν file explorer και απέκτησε κανονικά root access.

Με λίγο ψάξιμο έιδα ότι βγαίνει, αλλά τα περισσότερα guides έιναι ενός έτους. Έχει αλλάξει κάτι από τότε;

Αν υπαρχει περιπτωση να ειναι root, η ποιο σωστη λυση (και μην εχεις θεμα με την εγγυηση) ειναι να περασεις ξανα απ' την αρχη την official rom που φοραει "μαμα" το κινητο!

Οκ, εφόσον γίνεται αυτό με ενδιαφέρει, γιατί κόντεψα να πάθω ένα εγκεφαλικό όταν είδα το SuperSU περασμένο. :P

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παίδες!!

Edited by Cuore_Sportivo

κατεβάζεις απο εδώ το τελευταίο ελληνικό (ή αυτό που είναι για τη χώρα του κινητού σου) firmware και το περνάς με το lg flash tool 2014.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Το lg flash tool 2014 κάνει για όλα τα lg ή είναι μόνο για το G2? :confused:

Φιλε θα σου προτεινα να κρατησεις το root. Δε σε χαλαει, ισα ισα μπορεις να κανεις πολλα πραματα, απο το να κοψεις τις διαφημισεις μεχρι το εικονιδιο της μπαταριας.

Όποτε θες να το πας σε service και θες την εγγυηση τοτε περνας μια επισημη ROM. Θελω να πω οτι αφου θα το κανεις που θα το κανεις το περασμα της επισημης, καντο πιο αργα οταν την χρειαστεις.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά!

Φίλε TUPAC_RIP αν ήταν για μένα το κινητό, όχι μόνο θα το κράταγα, αλλά θα του είχα περάσει ήδη άλλη ROM. Απλά επειδή προορίζεται για τον ξάδερφό μου, ο οποίος δεν έχει καμμία σχέση με το αντικείμενο, καλό θα ήταν να επιστρέψει σε τελείως μαμά κατάσταση, γιατί αν χρειαστεί εγγύηση, μετά παίζει να έχει θέμα.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά!

Φίλε TUPAC_RIP αν ήταν για μένα το κινητό, όχι μόνο θα το κράταγα, αλλά θα του είχα περάσει ήδη άλλη ROM. Απλά επειδή προορίζεται για τον ξάδερφό μου, ο οποίος δεν έχει καμμία σχέση με το αντικείμενο, καλό θα ήταν να επιστρέψει σε τελείως μαμά κατάσταση, γιατί αν χρειαστεί εγγύηση, μετά παίζει να έχει θέμα.

Και επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι έχει εγκαταστήσει ο προηγούμενος, ειδικά σε rooted συσκευή :)