mariodj Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Τί έγινε τελικά Μάριε; Κι εμένα μου έσπασε για δεύτερη φορά και τελικά πήγα στο LG V30. Δεν έχει έρθει ακόμη.......20 μέρες περιμένω...! Αν δουλεύει καλά, καλό ειναι να το φτιάξεις με 18€ + τοποθέτηση.;) Και εγω πήγα στο G6, αλλά το G2 το θέλω για συνεσθηματικους λόγους...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Δεν έχει έρθει ακόμη.......20 μέρες περιμένω...! Αν δουλεύει καλά, καλό ειναι να το φτιάξεις με 18€ + τοποθέτηση.;) Και εγω πήγα στο G6, αλλά το G2 το θέλω για συνεσθηματικους λόγους...!18€ πώς γίνεται; Μιλάς για μούφα οθόνη. Τοποθέτηση την κάνω μόνος μου. Το έκανα και πριν. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 18€ πώς γίνεται; Μιλάς για μούφα οθόνη. Τοποθέτηση την κάνω μόνος μου. Το έκανα και πριν. Πήρα την παρακάτω οθόνη. Από οτι βλέπω την κατέβασε στα 16€/ Περίμενε να την βάλω, να σου πω εντυπώσεις....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Με το καλό! Περιμένω κ εγώ εντυπώσεις!! Πήρα την παρακάτω οθόνη. Από οτι βλέπω την κατέβασε στα 16€/ Περίμενε να την βάλω, να σου πω εντυπώσεις....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Άρα τώρα που η οθόνη ράγισε και το touch δεν αποκρίνεται πώς θα πάρω τα αρχεία μου;;;; Α ρε καρτούλα SD, λείπεις! Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Άρα τώρα που η οθόνη ράγισε και το touch δεν αποκρίνεται πώς θα πάρω τα αρχεία μου;;;; Α ρε καρτούλα SD, λείπεις! Sent from my LG-H930 using Tapatalk Με ένα OTG adapter μπορείς να του συνδέσεις ένα ποντίκι και να στείλεις τα αρχεία είτε σε άλλη συσκευή μέσω wifi direct (για πιο γρήγορα) ή να τα ανεβάσεις στο cloud. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Με ένα OTG adapter μπορείς να του συνδέσεις ένα ποντίκι και να στείλεις τα αρχεία είτε σε άλλη συσκευή μέσω wifi direct (για πιο γρήγορα) ή να τα ανεβάσεις στο cloud.Αυτό είναι το θέμα. Να αποφύγω το χρονοβόρο ανέβασμα. Είναι 21GB. Τόσες μέρες ειμαι με ποντίκι. WiFi direct δεν έχω γιατί είμαι με custom ROM. Υπάρχουν κάποια προγράμματα στο PC αλλά λειτουργούν μόνο με κάποιες συσκευές της Samsung. Τώρα ψάχνομαι μπας και υπάρχει κάνας τρόπος με εντολές μέσω adb. Με βλέπω να δανείζομαι το G2 του κολλητού, να του βάλω την δικιά μου motherboard, να κάνω τη δουλειά μου μεταφέροντας τα αρχεία στο PC και μετά πάλι ανταλλαγή πλακέτας. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση όπως και να 'χει. Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Μα πόσο χαζός πρέπει να είμαι;;; Στην ROM Google Edition 1.5 που φοράω υπάρχει επιλογή για να προεπιλέξεις το mode που θες όταν συνδεθεί η συσκευή με τον υπολογιστή. Οπότε το έβαλα με το ποντίκι στο MTP και το κούμπωσα στο PC και χωρίς να χρειαστεί να επιλέξω κάτι ο υπολογιστής το βλέπει σαν χώρο αποθήκευσης αρχείων και έτσι μπορώ να πάρω επιτέλους το πολυπόθητο back up μου γρήγορα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Υπάρχει και το airdroid για μεταφορά αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) ξερει κανεις αν και πως αλλαζουν τα κουμπια στο g2 (πισω και προσφατα); εγκατεστησα google edition & xceed kernel, εβαλα και το button mapper, αλλα δεν βλεπω να αλλαζουν Edited November 30, 2018 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 ξερει κανεις αν και πως αλλαζουν τα κουμπια στο g2 (πισω και προσφατα); εγκατεστησα google edition & xceed kernel, εβαλα και το button mapper, αλλα δεν βλεπω να αλλαζουν Πατάς παρατεταμένα στο κουμπί που θες, σου βγάζει ένα πινέλο και απο εκεί αλλάζεις, μπορείς να βάλεις και δικά σου...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 το δοκίμασα, δεν παίζει, το δεξί βγάζει ρυθμίσεις Νόβα, το αριστερό πρόσφατα κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 2 φορες χρέωσε 1 ευρώ για είσοδο στο ιντερνετ, ενώ ήταν το WiFi ανοικτό και τα δεδομένα κλειστά. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 2 φορες χρέωσε 1 ευρώ για είσοδο στο ιντερνετ, ενώ ήταν το WiFi ανοικτό και τα δεδομένα κλειστά. Τι μπορεί να φταίει; Ο πάροχός σου. Μου το έχει κάνει η Wind και τους έφαγε η μαρμάγκα :p Να σημειώσω ότι ήταν ακριβώς στο τελευταίο δεκαήμερο του 2014 το συμβάν. Κάτι μου λέει πως, αν έχεις Wind, το έχουν κάνει σύστημα... Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 (edited) Ο πάροχός σου. Μου το έχει κάνει η Wind και τους έφαγε η μαρμάγκα :p Να σημειώσω ότι ήταν ακριβώς στο τελευταίο δεκαήμερο του 2014 το συμβάν. Κάτι μου λέει πως, αν έχεις Wind, το έχουν κάνει σύστημα... Το κανει και η VODA & O COSM ......πας σε ένα κατάστημα και ζητάς να απενεργοποιηθει η ρυθμίσει...;) Edited December 23, 2018 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Το κανει και η VODA & O COSM ......πας σε ένα κατάστημα και ζητάς να απενεργοποιηθει η ρυθμίσει...;) Σαν λύση μου είχαν πει να απενεργοποιήσω την χρήση δεδομένων (εντελώς ) :lol: για αυτό τους πήρε και τους σήκωσε :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 (edited) Σαν λύση μου είχαν πει να απενεργοποιήσω την χρήση δεδομένων (εντελώς ) :lol: για αυτό τους πήρε και τους σήκωσε :pΣου βρήκα καλύτερη λύση. Μην χρησιμοποιείς καθόλου κινητό. Μόνο σταθερό. Κάν'το και θα με θυμηθείς. Δεν θα σε ξαναχρεώσει η Wind. Μα είναι σοβαροί οι άνθρωποι;;;!! "Απενεργοποίησε τα δεδομένα..." ;;! Edited December 23, 2018 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το g2. Ενώ φοράει την 4.4.2 μου λέει ότι διαθέτω την τελευταία έκδοση λογισμικού. Το γράφει και μέσα στο μενού του κινητού αλλά και μέσα στο Lg mobile support tool. Με ποιον τρόπο θα εγκαταστήσω την 5.0.2 (Lollipop)? Σας ευχαριστώ πολύ, καλές γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Σου βρήκα καλύτερη λύση. Μην χρησιμοποιείς καθόλου κινητό. Μόνο σταθερό. Κάν'το και θα με θυμηθείς. Δεν θα σε ξαναχρεώσει η Wind. Μα είναι σοβαροί οι άνθρωποι;;;!! "Απενεργοποίησε τα δεδομένα..." ;;! :lol: :lol: :lol: :lol: Σοβαρότατα, αυτό μου είχαν πει. "Στείλε μήνυμα εκεί για απενεργοποίηση". Στο μεταξύ, είχα τουλάχιστον 800Mb δεδομένα, αλλά δεν είχα μπει καθόλου (μόνο WiFi), ώστε να πεις ότι θα χρεωθώ. Δεν έβγαζα άκρη και έφυγα από αυτούς. Μάλλον το ότι δεν μου συνέβη με άλλο πάροχο, είναι καθαρή τύχη! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το g2. Ενώ φοράει την 4.4.2 μου λέει ότι διαθέτω την τελευταία έκδοση λογισμικού. Το γράφει και μέσα στο μενού του κινητού αλλά και μέσα στο Lg mobile support tool. Με ποιον τρόπο θα εγκαταστήσω την 5.0.2 (Lollipop)? Σας ευχαριστώ πολύ, καλές γιορτές Η αλλη γινεται μονο μεσω πισι αλλα σου συνθστω να αφησεις την υπαρχουσα ειναι η καλυτεροτερη για το κινητο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Θα συμφωνήσω με τον φίλο από πάνω. Καλύτερα κράτα την έκδοση που έχεις. Πολύ ανώτερη από την 5.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Απίθανος αυτός ο τύπος: Έτσι προσπαθεί να πουλήσει το smartphone του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Απίθανος αυτός ο τύπος: Έτσι προσπαθεί να πουλήσει το smartphone τουΘεούλης ο τύπος! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Θεούλης ο τύπος! Μάλλον ηλίθιος είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρω ότι μπορεί να μη "ζει" κανένα τζι2 εκτός του δικού μου και μιας ξαδέρφης μου αλλά αυτό το κινητό είναι καλύτερο από πολλά σήμερα μεσαιας κατηγορίας μια μπαταρία έχω αλλάξει στη προκορντια και κάνει τα πάντα ο σκύλος. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Εντωμεταξύ είναι κορυφαίο και σαν design, στο χέρι σαν κράτημα, δεν γλυστράει λόγω πλαστικού πίσω, στο βάρος... Μακάρι να ξαναέβγαινε με σύγχρονα χαρακτηριστικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts