jayjay5432 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Μπα θέλει κάτι παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Μπα θέλει κάτι παραπάνω Ξανά πέρασμα την Rom :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Μπα θέλει κάτι παραπάνω Αν δεν φτιάχνει με επανεκκίνηση τότε, σαν επόμενο βήμα, θα δοκιμάσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Πάρε όμως πρώτα τα back up σου γιατί θα σβήσουν όλα απ' τη συσκευή! Μετά δοκιμάζεις να ξαναπεράσεις τη rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Παιδιά δεν έχω βάλει κάποια Rom Όπως το πήρα το κινητό απ την αρχή είναι πριν 3 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Παιδιά δεν έχω βάλει κάποια Rom Όπως το πήρα το κινητό απ την αρχή είναι πριν 3 χρόνια Κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...!;) που λύει και ο Titarasaud ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Οκ Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω...γενικά αξίζει μετά να το πειράξω με κάποια Rom και τέτοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Οκ Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω...γενικά αξίζει μετά να το πειράξω με κάποια Rom και τέτοια; Αν έχεις μεσα Kitkat 4.4.2 (μαμά) ειναι ότι καλύτερο, μην το πειράζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Μια άλλη ερώτηση..καθάρισμα μέσα στις θύρες,ηχεία πως γίνεται με οδοντογλυφίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Μια άλλη ερώτηση..καθάρισμα μέσα στις θύρες,ηχεία πως γίνεται με οδοντογλυφίδα;Άνοιξε το καπάκι και καθαρισε τις τρυπουλες με καρφίτσα από μέσα προς τα έξω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Τελικα παιδια με την επαναφορά συστήματος δεν εφτιαξε το wifi και εκτος αυτου εχασα και φωτο και διαφορα αλλα επειδη δεν εκανα σωστο backup...τι μου προτεινετε να κανω;ειδα το προβλημα ειναι σχετικά γνωστο στο εξωτερικό,και ενας εχει βιντεάκι που ανοίγει το κινητο και το φτιαχνει αλλα λεω μη κανω κανα λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 (edited) Τελικα παιδια με την επαναφορά συστήματος δεν εφτιαξε το wifi και εκτος αυτου εχασα και φωτο και διαφορα αλλα επειδη δεν εκανα σωστο backup...τι μου προτεινετε να κανω;ειδα το προβλημα ειναι σχετικά γνωστο στο εξωτερικό,και ενας εχει βιντεάκι που ανοίγει το κινητο και το φτιαχνει αλλα λεω μη κανω κανα λαθος Επειδή φαντάζομαι ότι εγγύηση πλέον δεν έχεις, αν είναι απλή η διαδικασία, θα έλεγα να δοκιμάσεις να το ανοίξεις και να το "μαστορέψεις"! Φαντάζομαι ότι το ανοίγεις και βάζεις κάτι να πατάνε καλύτερα κονέντορες του wifi! Κάτι παρόμοιο είχα κάνει και 'γω στο GΡS, όπου είχα πρόβλημα με αποσυνδέσεις! Δες λίγο τη φωτό! Εγώ είχα βάλει χαρτάκι κάτω απ' τους κονέκτορες του GPS στο καπάκι: Edited October 6, 2018 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=6_0jzp65eLY να αυτο εδω ελεγα,τωρα δε ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Μου λενε για service να το παω στο ts solutions,κανουν τίποτα εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Μου ειπαν οτι θα χρειαστει αλλαγη πλακετας για το πρόβλημα στο wifi...τι κανω;συμφερει η αλλαγή χωρις εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Ποσα λεφτα σου ειπαν; Πιστευω πως δεν συμφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Στο irepair ειπαν 80..κ μετα οταν πηγα στο ts solutions στα κτελ του Κηφισού εκει π με στειλαν απ την lg ειπε αυτος στη Γραμματεία κανα 200αρι..εγω το ειχα παρει 300 πριν 3 χρονια...τι κανω,παω για redmi note 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Ναι, πας για redmi note 5 GLOBAL. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 προς το παρων το αφησα σε ενα μαγαζι θεμιστοκλεους 27,ομονοια το χει ενας πακιστανος και λεει θα κανει αλλαγη πλακετας με 15ευρω,δε ξερω τι θα δουν αυριο τα ματια μου που θα το παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 προς το παρων το αφησα σε ενα μαγαζι θεμιστοκλεους 27,ομονοια το χει ενας πακιστανος και λεει θα κανει αλλαγη πλακετας με 15ευρω,δε ξερω τι θα δουν αυριο τα ματια μου που θα το παρω Δεν θα δουν...άμα σου βάλει καμια "ψημένη" θα δουλεύει μια χαρά στην αρχή. Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει.... Για 15 ευρώ πάντως αξίζει το ρίσκο...αν σου δώσει και κανα εξάμηνο εγγύηση είσαι άρχοντας:D Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 προς το παρων το αφησα σε ενα μαγαζι θεμιστοκλεους 27,ομονοια το χει ενας πακιστανος και λεει θα κανει αλλαγη πλακετας με 15ευρω,δε ξερω τι θα δουν αυριο τα ματια μου που θα το παρωΠάρε το χιαομι, θα το ευχαριστηθείς Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2018 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 προς το παρων το αφησα σε ενα μαγαζι θεμιστοκλεους 27,ομονοια το χει ενας πακιστανος και λεει θα κανει αλλαγη πλακετας με 15ευρω,δε ξερω τι θα δουν αυριο τα ματια μου που θα το παρω Πες μας το αποτέλεσμα όταν το παραλάβεις, είμαι περίεργος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Έσπασε η οθόνη απο το G2 (και ετσι έγινε η αιτία να πάω στον G6) και παρήγγειλα την παρακάτω ! θα δουλεύει άραγε ? https://pt.aliexpress.com/item/100-Testado-Para-LG-G2-LCD-D802-D805-D800-D801-Full-Touch-Screen-Digitador-Sensor-De/32896032569.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2018 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Λογικά θα δουλεύει... αρκεί να μπει σωστά και χωρίς παρενέργειες. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Λογικά θα δουλεύει... αρκεί να μπει σωστά και χωρίς παρενέργειες. :rolleyes: Έχω φιλαράκι που έχει το service της samsung και εκεί θα το πάω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Έχω φιλαράκι που έχει το service της samsung και εκεί θα το πάω ;)Τί έγινε τελικά Μάριε; Κι εμένα μου έσπασε για δεύτερη φορά και τελικά πήγα στο LG V30. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts