petros06 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 παιδιά μετά απο δυο χρόνια φουλ χρήσης με το G2 μου ,το κινητακι έπεσε στην μπανιέρα με νερό :cry: ,το παραξενο είναι οτι μετα απο στεγνωμα με μπιστολακι δουλευουν όλα εκτος απο το σήμα του που πίανει όποτε θελει .Παιδια αξίζει να ασχοληθώ να το φτιάξω ? Παράθεση nokia c5,samsung galaxy y duos,LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 παιδιά μετά απο δυο χρόνια φουλ χρήσης με το G2 μου ,το κινητακι έπεσε στην μπανιέρα με νερό :cry: ,το παραξενο είναι οτι μετα απο στεγνωμα με μπιστολακι δουλευουν όλα εκτος απο το σήμα του που πίανει όποτε θελει .Παιδια αξίζει να ασχοληθώ να το φτιάξω ? Nα το βαλεις και μεσα σε ενα σακουλάκι με ρυζι για μια ημερα αν εισαι τυχερος και το σωσεις Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 (edited) παιδιά μετά απο δυο χρόνια φουλ χρήσης με το G2 μου ,το κινητακι έπεσε στην μπανιέρα με νερό :cry: ,το παραξενο είναι οτι μετα απο στεγνωμα με μπιστολακι δουλευουν όλα εκτος απο το σήμα του που πίανει όποτε θελει .Παιδια αξίζει να ασχοληθώ να το φτιάξω ? Καταρχην κακος εβαλες σεσουαρ και ακομα πιο κακος το ανοιξες. Συνηθως τα πρωτα βηματα ειναι να το κλεισουμε (αν εχει παραμεινει ανοιχτο). Επειτα ανοιγουμε οτι μπορουμε να ανοιξουμε (πχ συρταρακι της sim, καπακι-μπαταρια κλπ) και τελος οπως λεει και ο φιλος απο πανω, σε ενα σφραγισμενο σακουλακι με ρυζι βαζουμε το κινητο για ενα 24ωρο. Edited February 5, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 παιδιά μετά απο δυο χρόνια φουλ χρήσης με το G2 μου ,το κινητακι έπεσε στην μπανιέρα με νερό :cry: ,το παραξενο είναι οτι μετα απο στεγνωμα με μπιστολακι δουλευουν όλα εκτος απο το σήμα του που πίανει όποτε θελει .Παιδια αξίζει να ασχοληθώ να το φτιάξω ? Το πιο σωστό είναι να κανεις απευθείας απενεργοποίηση για να μην προχωρήσει το πρόβλημα Μετά αμέσως πρέπει να βγει η μπαταρία κάτι το οποίο θέλει κατσαβίδι και είναι μερικές βίδες Αφού βγει η μπαταρία πρέπει να ανοίξει η συσκευή σε κομμάτια και να στεγνώσει και αν έχουν απομείνει άλατα να καθαριστούν Τώρα έτσι δεν ξέρεις τι ζημιά έγινε η ποτέ και ποσό θα προχωρήσει η ζημιά γιατί μπορεί να έχει ακόμα υγρασία την οποία το πιστολάκι από έξω δεν μπορεί να στεγνώσει Και να στεγνώσει μπορεί να μείνουν άλατα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros06 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Ευχαριστώ παιδιά...λέω να ρωτήσω κανα απο αυτα τα σκρουτζομαγαζιά που επισκευαζουν .. μέχρι 30€ τα δίνω Παράθεση nokia c5,samsung galaxy y duos,LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatusf13 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 εκανα σημερα root το lg g2. μπορειτε να μου πειτε της τοπ 3 καλύτερες ρομ για το κινητο. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 εκανα σημερα root το lg g2. μπορειτε να μου πειτε της τοπ 3 καλύτερες ρομ για το κινητο. thanks Στο "Επίσημο" νήμα που έγραψες, λίγο δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος!! :) Έλα στο νήμα των "Τροποποιήσεων" και θα βρεις απαντήσεις....... κυρίως στις τελευταίες σελίδες! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4956649 Επιγραμματικά θα σου πω κάποιες σταθερές και δοκιμασμένες από αρκετά παιδιά: CloudyG2 2.2 (Kit Kat) CloudyG2 3.3 (Lollipop) SKRG2 3.0 ή 4.0 (Lollipop) Google Edition 1.5 (Lollipop) Αν "ψήνεσαι" για android 6.0 ή 7.0, επειδή δεν βγήκαν επίσημα για το G2, πρέπει να δεις σε CM ή aosp γενικώς, χάνοντας όμως κάποια καλούδια των stock based rom's ή παιδευεσαι να τα βρεις και να τα βάλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Mετα απο 2 μηνες αναμονης και καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη,επιτελους σε μια εβδομαδα θα παραλαβω το LG G5 SE που μου προτειναν(αφου πριν 3 εβδομαδες αρνηθηκα την αρχικη τους προταση για αντικατασταση του κινητου με το LG STYLOYS 2-γελαει ο κοσμος) Το g2 ηταν οτι καλυτερο ειχε βγαλει η εταιρια και ασχετα με το προβλημα που μου εβγαλε (πλακετα),πραγματικα θα μου λειψει.Βεβαια μετα απο την απαραδεκτη αντιμετωπιση που ειχα απο την LG πολυ δυσκολα να την ξαναεμπιστευτω και το G5 SE θα το δωσω πριν καν το ανοιξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Mετα απο 2 μηνες αναμονης και καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη,επιτελους σε μια εβδομαδα θα παραλαβω το LG G5 SE που μου προτειναν(αφου πριν 3 εβδομαδες αρνηθηκα την αρχικη τους προταση για αντικατασταση του κινητου με το LG STYLOYS 2-γελαει ο κοσμος) Το g2 ηταν οτι καλυτερο ειχε βγαλει η εταιρια και ασχετα με το προβλημα που μου εβγαλε (πλακετα),πραγματικα θα μου λειψει.Βεβαια μετα απο την απαραδεκτη αντιμετωπιση που ειχα απο την LG πολυ δυσκολα να την ξαναεμπιστευτω και το G5 SE θα το δωσω πριν καν το ανοιξω..[/QUO δεν λες παλι καλα που σου δωσανε το g5 γιατι σε μας τους υπολοιπους οσο βλεπω απο δω μεσα μας εκαναν μετα απο 5μηνο και βαλε αναμονη,αντικατασταση με το g4! επισης το εχω να στεκεται και το πουλαω φυσικα!!τι να πω,,τα εκανε μανταρα η εταιρεια!! κριμα που δεν υπηρχαν ανταλλακτικα να επισκευαστουν τα g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Mετα απο 2 μηνες αναμονης και καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη,επιτελους σε μια εβδομαδα θα παραλαβω το LG G5 SE που μου προτειναν(αφου πριν 3 εβδομαδες αρνηθηκα την αρχικη τους προταση για αντικατασταση του κινητου με το LG STYLOYS 2-γελαει ο κοσμος) Το g2 ηταν οτι καλυτερο ειχε βγαλει η εταιρια και ασχετα με το προβλημα που μου εβγαλε (πλακετα),πραγματικα θα μου λειψει.Βεβαια μετα απο την απαραδεκτη αντιμετωπιση που ειχα απο την LG πολυ δυσκολα να την ξαναεμπιστευτω και το G5 SE θα το δωσω πριν καν το ανοιξω..[/QUO δεν λες παλι καλα που σου δωσανε το g5 γιατι σε μας τους υπολοιπους οσο βλεπω απο δω μεσα μας εκαναν μετα απο 5μηνο και βαλε αναμονη,αντικατασταση με το g4! επισης το εχω να στεκεται και το πουλαω φυσικα!!τι να πω,,τα εκανε μανταρα η εταιρεια!! κριμα που δεν υπηρχαν ανταλλακτικα να επισκευαστουν τα g2 Το G5 SE , ειναι αλλο κινητο, δεν ειναι το G5. Υποδυεστερο cpu-gpu και λιγοτερη ραμ, νομιζω και υποδυεστερη καμερα. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Το G5 SE , ειναι αλλο κινητο, δεν ειναι το G5. Υποδυεστερο cpu-gpu και λιγοτερη ραμ, νομιζω και υποδυεστερη καμερα. ναι οντως,,μολις τελειωσα ενα αρθρο που ελεγε για το se Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 ναι οντως,,μολις τελειωσα ενα αρθρο που ελεγε για το se Ενταξει , ανωτερο ειναι απο το G2 σιγουρα, απλα το G2 ειναι ερωτας. Δε το ειχα ποτέ μου, αλλα το εχει η κοπελα μου και ειναι δυνατο ακομη και σημερα! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Το G5 SE , ειναι αλλο κινητο, δεν ειναι το G5. Υποδυεστερο cpu-gpu και λιγοτερη ραμ, νομιζω και υποδυεστερη καμερα. Παρ' όλα αυτά δεν είναι κακό κινητό και εν γένει καλύτερο σε αρκετά τεχνικά χαρακτηριστικά από το G2 - δυστυχώς όχι σε όλα, όπως η διάρκεια μπαταρίας. Εάν το έδιναν σε εμένα για αντικατάσταση του G2, θα ήμουν ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Παρ' όλα αυτά δεν είναι κακό κινητό και εν γένει καλύτερο σε αρκετά τεχνικά χαρακτηριστικά από το G2 - δυστυχώς όχι σε όλα, όπως η διάρκεια μπαταρίας. Εάν το έδιναν σε εμένα για αντικατάσταση του G2, θα ήμουν ικανοποιημένος. καλα ενταξει απο μπαταρια ακομα το σκεφτομαι τι νουμερα επιανα και δεν ξερω αν τα ξανασυναντησω πουθενα!! α ρε g2 αθανατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Παρ' όλα αυτά δεν είναι κακό κινητό και εν γένει καλύτερο σε αρκετά τεχνικά χαρακτηριστικά από το G2 - δυστυχώς όχι σε όλα, όπως η διάρκεια μπαταρίας. Εάν το έδιναν σε εμένα για αντικατάσταση του G2, θα ήμουν ικανοποιημένος. Ναι , το αναφερω πιο πανω οτι ειναι σαφως ανωτερο! Και εγω δε θα ελεγα οχι , εννοειται ;) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 (edited) Η μόνη διαφορά του Se με το κανονικό g5 είναι ο επεξεργαστής και η ραμ που αντί για 4gb είναι 3. Κάμερα, οθόνη, μπαταρία είναι ακριβώς τα ίδια. Ένα g4 χωρίς bootlloop.. Παρόλα αυτά δεν είμαι διατεθεινος να το κρατήσω και θα το πουλήσω όπως είναι σφράγισμενο,οσο καλό κινητό και αν είναι. Η αντιμετώπιση που είχα από την εταιρία ήταν άθλια και δεν την έχω ξανασυναντησει πουθενά. Ο μόνος λόγος που κατάφερα αντικατασταση του κινητού στους 2 μήνες και όχι στους 6 ήταν η καταγγελία στο συνήγορο από το πρώτο 20ημερο. Αλλιώς ούτεε μέχρι τον Ιούνιο δεν θα είχαν επικοινωνήσει μαζί μου. Όσοι έχετε παρόμοιο πρόβλημα με τα κινητά σας στο σέρβις τόσο καιρό, μην τους χαριζεστε.. Κυνηγηστε τους..δεν κοστίζει τίποτα η καταγγελία στον συνήγορο, που όπως αποδείχθηκε κάνει πολύ καλή δουλειά.. Edited February 22, 2017 by tasosmtm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Η μόνη διαφορά του Se με το κανονικό g5 είναι ο επεξεργαστής και η ραμ που αντί για 4gb είναι 3. Κάμερα, οθόνη, μπαταρία είναι ακριβώς τα ίδια. Ένα g4 χωρίς bootlloop.. Παρόλα αυτά δεν είμαι διατεθεινος να το κρατήσω και θα το πουλήσω όπως είναι σφράγισμενο,οσο καλό κινητό και αν είναι. Η αντιμετώπιση που είχα από την εταιρία ήταν άθλια και δεν την έχω ξανασυναντησει πουθενά. Ο μόνος λόγος που κατάφερα αντικατασταση του κινητού στους 2 μήνες και όχι στους 6 ήταν η καταγγελία στο συνήγορο από το πρώτο 20ημερο. Αλλιώς ούτεε μέχρι τον Ιούνιο δεν θα είχαν επικοινωνήσει μαζί μου. Όσοι έχετε παρόμοιο πρόβλημα με τα κινητά σας στο σέρβις τόσο καιρό, μην τους χαριζεστε.. Κυνηγηστε τους..δεν κοστίζει τίποτα η καταγγελία στον συνήγορο, που όπως αποδείχθηκε κάνει πολύ καλή δουλειά.. και εγω αν διαβαζες σε αρκετα ποστ πισω θα εβλεπες οτι ασχοληθηκα και απευθυνθηκα στον συνηγορο,,,αρχικα ασχοληθηκαν μαζι μου αλλα μετα ειχαν μια παυση των 2 μηνων πραγμα ανεπιτρεπτο,,και οταν επαιρνες τηλ δεν το σηκωνε κανενας για μερες!! αφου εγινε η ατνιακτασταση μετα απο καμια 10αρια μερες με πηρανε τηλ και τους ειπα το και το και μου στειλανε χαρτι οτι και καλα διευθετηθηκε το θεμα με την αντικατασταση(αφου ειχα τελειωσει ενα κουτακι υπογλωσια:lol::lol::lol: ) !! τεσπα,,απο το να καθεσαι και να νευριαζεις πρεπει να απευθυνθεις εκει σαν εσχατη λυση!! ευχομαι να μην ξαναμπλεξω ετσι με καμια εταιρεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Το g2 ειναι προς το παρον ενα και μοναδικο οσοι το εχουμε το χαιρομαστε οσοι το "χαλασαν" η δε του φερθηκαν ευγενικα ας προσεχαν κριμα γιαυτους. Και οσοι το αγαπησαν και τους προδωσε για χψ λογους υπομονη το g6 "ακουγεται"οτι θα αναστησει την μετα G2 εποχη την LG υπομονη λοιπον. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 (edited) Ρε παιδια τι λετε; Γκρινιαζετε για το g5 se? Εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη (snapdragon 652), τρελα ανωτερη καμερα και μεγαλυτερη ram απο το g2. Επιπλεον θα ναι και στη Nougat ;) Εφοσον στο δινουν αντικατασταση παρτο και κρατα το. Στα λεφτα του g5 se, με εξτρα 25 ευρω βρισκεις μονο το honor 8 που εχει μεν 1 gb παραπανω ram αλλα αρκετα κατωτερη καμερα. Χωρια οτι παντρευεσαι τη stock rom λογω του kirin. Edited February 24, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ρε παιδια τι λετε; Γκρινιαζετε για το g5 se? Εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη (snapdragon 652), τρελα ανωτερη καμερα και μεγαλυτερη ram απο το g2. Επιπλεον θα ναι και στη Nougat ;) Εφοσον στο δινουν αντικατασταση παρτο και κρατα το. Στα λεφτα του g5 se, με εξτρα 25 ευρω βρισκεις μονο το honor 8 που εχει μεν 1 gb παραπανω ram αλλα αρκετα κατωτερη καμερα. Χωρια οτι παντρευεσαι τη stock rom λογω του kirin. Δε λεμε οτι δεν ειναι καλυτερο, κανεις δε το ειπε. Και δε βλεπω να ειναι στη Nougat (ενω το G5 ειναι). Δεν υπαρχουν καν ενδειξεις για το ποτε θα την παρει και αναφερεται οτι ισως να μην το παρει και ποτέ.. Ο 652 ειναι υποδυεστερος του 820, και το κινητο ειναι κατωτερο απο το G5, οχι απο το G2. Η καμερα ειναι ιδια (καποιοι λενε πως δεν ειναι - νομιζω ομως οτι ειναι η ιδια) με του g5. Δε θελει με το δικιο του να το κρατησει. Ομως δε ξερω ποσο καλυτερα θα τον αντιμετωπισουν σε καποια αλλη εταιρεια. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 (edited) Δε λεμε οτι δεν ειναι καλυτερο, κανεις δε το ειπε. Και δε βλεπω να ειναι στη Nougat (ενω το G5 ειναι). Δεν υπαρχουν καν ενδειξεις για το ποτε θα την παρει και αναφερεται οτι ισως να μην το παρει και ποτέ.. Ο 652 ειναι υποδυεστερος του 820, και το κινητο ειναι κατωτερο απο το G5, οχι απο το G2. Η καμερα ειναι ιδια (καποιοι λενε πως δεν ειναι - νομιζω ομως οτι ειναι η ιδια) με του g5. Δε θελει με το δικιο του να το κρατησει. Ομως δε ξερω ποσο καλυτερα θα τον αντιμετωπισουν σε καποια αλλη εταιρεια. Qualcomm επεξεργατης και να μην παρει ουτε ενα update? Δυσκολο. Στη τελικη ως qualcomm θα εχει υποστηριξη απο cm/aosp. Οσον αφορα το κανονικα g5, τι νοημα εχει να τα συγκρινουμε? Ο φιλος ειχε g2. Ο 652 ειναι μακραν καλυτερος απο τον 800 του g2. Σε αυτα τα λεφτα αν θελει καλη καμερα και ελληνικη εγγυηση (οκ εδω γελαμε) ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει. Γιατι αν το πουλησει θα το δωσει καπου 290 ευρω (αν ειναι τυχερος). Με 290 τι παιρνεις ομως; Αν δεν τρελαινεται για καμερα σκαει ενα 35αρη ακομα για honor 8 (με kirin αρα χωρις υποστηριξη cm/aosp). Αν αδιαφορει για τη καμερα, παει στο mi5 που το βρισκεις 280 με το κτηνος επεξεργαστη 820 και τη πραγματικα καλη οθονη του (αλλα εγγυηση μονο απο καταστημα). Αν δεν τον πειραζουν οι 5.5 ιντσες μεγεθος και ακομα κατωτερη καμερα (οχι ομως χειροτερη απο g2, τη μερα μαλιστα ειναι εντυπωσιακα καλυτερο) παει στο redmi note 4 στα 249 απο κωτσοβολο. Αυτες ειναι οι πιο vfm επιλογες κοντα σε αυτα τα λεφτα. Απο εκει και περα ας κρινει ο φιλος τι προτιμαει. Edited February 25, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Qualcomm επεξεργατης και να μην παρει ουτε ενα update? Δυσκολο. Στη τελικη ως qualcomm θα εχει υποστηριξη απο cm/aosp. Οσον αφορα το κανονικα g5, τι νοημα εχει να τα συγκρινουμε? Ο φιλος ειχε g2. Ο 652 ειναι μακραν καλυτερος απο τον 800 του g2. Σε αυτα τα λεφτα αν θελει καλη καμερα και ελληνικη εγγυηση (οκ εδω γελαμε) ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει. Γιατι αν το πουλησει θα το δωσει καπου 290 ευρω (αν ειναι τυχερος). Με 290 τι παιρνεις ομως; Αν δεν τρελαινεται για καμερα σκαει ενα 35αρη ακομα για honor 8 (με kirin αρα χωρις υποστηριξη cm/aosp). Αν αδιαφορει για τη καμερα, παει στο mi5 που το βρισκεις 280 με το κτηνος επεξεργαστη 820 και τη πραγματικα καλη οθονη του (αλλα εγγυηση μονο απο καταστημα). Αν δεν τον πειραζουν οι 5.5 ιντσες μεγεθος και ακομα κατωτερη καμερα (οχι ομως χειροτερη απο g2, τη μερα μαλιστα ειναι εντυπωσιακα καλυτερο) παει στο redmi note 4 στα 249 απο κωτσοβολο. Αυτες ειναι οι πιο vfm επιλογες κοντα σε αυτα τα λεφτα. Απο εκει και περα ας κρινει ο φιλος τι προτιμαει. Η αληθεια ειναι οτι σε αυτα τα χρηματα δυσκολα βρισκεις κατι με καλη καμερα... Καλα τα λες, αλλα LG ειναι , οποτε μπορει να το "ξεχασει" το κινητο :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 (edited) Γιατι νομιζεις οτι η huawei εχει καλο σερβις στα παραεισαγωγης; Για να μην μιλησουμε για το mi5 που εχεις εγγυηση μονο καταστηματος/κινα και πολλες φορες μονο 1 ετος (εκτος αν εχει προσθεσει κανα χρονο ακομα το καταστημα). Και γενικοτερα και αλλες εταιρειες ειναι αστα να πανε στο σερβις. Ειναι δυστυχως γενικοτερο φαινομενο. Για παραδειγμα η lenovo αν βρει οποιοδηποτε αλλο ελαττωμα που μπορει να προηλθε απο χτυπημα (πχ οθονη) δεν σε καλυπτει σε εγγυηση αν δεν επισκευασει πρωτα αυτο (πχ στην οθονη σημαινει 180 ευρω). Για αυτο παρε το g5 se να το χαρεις να μη μπλεκεις και με πωλησεις και μη σκας. Αλλωστε δεν τους "τιμωρεις" αφου το κινητο εχει ηδη δοθει. Να μου λεγες δεν ξαναγοραζω lg να το καταλαβω απολυτα. Εκτος εαν θες να παρεις κατι φτηνοτερο και να κρατησεις κανα φραγκο στη τσεπη. Edited February 25, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 (edited) Καλησπερα σε ολους.Ποτε δεν ειπα οτι δεν θα κρατησω το g5 se επειδη δεν ειναι καλο κινητο..Ισα ισα απο το g2 που ειχα στο se ειναι σιγουρα αναβαθμιση.Ο μονος λογος που θα το δωσω ειναι καθαρα η αντιμετωπιση που ειχα ,που με εκανε να τους σιχαθω και το γενικοτερο χαλι που επικρατει στην εταιρια στο τμημα των κινητων.Ποιος μου εγγυαται οτι σε εναμιση χρονο απο τωρα αν παθει κατι το κινητο ,δεν θα περασω τα ιδια η αν θα εχουνε ανταλλακτικα??Ισως και να σταθηκα και τυχερος με τον συνηγορο ,γιατι διαβαζω πιο πανω στην περιπτωση ενος παιδιου δεν εγινε τιποτα οταν εκανε και αυτος καταγγελια.Οπως και να 'χει,LG τελος για μενα ,ποσο μαλλον οταν η υποστηριξη ενος κινητου ειναι κατι σημαντικο και παντα το λαμβανω υποψιν. ΥΣ1 Το κινητο που θα μου δωσουνε ειναι ιταλικο..Η κοπελα στην procordia μου ειπε οτι η LG HELLAS σταματησε και επισημα να φερνει κινητα και πλεον παραλαμβανει απο Ιταλια.Οτι δηλαδη κανει και ενα σκρουτζομαγαζο.Οι τυποι ειναι ικανοι να μου πουνε στο τελος ,αν παθει κατι ,οτι ειναι παραεισαγωγης το κινητο και δεν μπορουν να το φτιαξουν αχαχα ΥΣ2 Εχω σκοπο να παρω το ΗΟΝΟR 8 απο πλαισιο που δουλευει φιλος ,οποτε με την εκπτωση θα μου παει οσο και απο σκρουτζ και θα ειμαι τουλαχιστον εξασφαλισμενος απο την ''ελληνικη εγγυηση'' Edited February 25, 2017 by tasosmtm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Μα και οι αλλες αντιπροσωπειες χαλια ειναι (δυστυχως). Χωρια οτι με το να το πουλησεις δεν τους "τιμωρεις". Δεν λες οτι δεν θα ξαναγορασεις lg (που πολυ λογικο να το πεις) αλλα οτι δεν θα κρατησεις το κινητο που σου δινουν. Honor 8 απο πλαισιο οκ, οντως θα εισαι καλυμμενος. Αλλα θα δωσεις και καποια χρηματα διαφορα. Ειναι γενικα πολυ καλο vfm αλλα με κατωτερη καμερα απο το g5 se, χωρις qualcom επεξεργαστη (δεν παιζουν customies) και χωρις gorilla glass. Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Αμα το πιανεις και βγαζεις καντυλες απο την ξενερα πυο εφαγες (λογικο) οκ δωστο. Και αμα το δινεις στειλε μου και μηνυμα μηπως το τσιμπησω (ειμαι risky αντρας :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts