Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι ειναι οι ιδιες..μα το κουφο που μαλλον ξεχασα να το αναφερω πριν,ειναι οτι δοκιμαζω κ βαζω την ελληνικη καρτα στην Κυπρο,κι εχω την επιλογη LTE κανονικοτατα..φυσικα δεν εχω καλυψη ετσι?μολις ξαναβαλω την κυπριακη,χανεται.

Μήπως έχεις ακόμη Kit Kat;;

Ένα τέτοιο παρόμοιο "πρόβλημα" είχαν, εδώ στην Ελλάδα, οι συνδρομητές της wind! Αλλά μετά από αναβάθμιση σε Lollipop είχε λυθεί.

Απ' ότι είχε υποθει τότε, λέγαν ότι αυτό συνέβη γιατί στην κατασκευή του κινητού η wind δεν ειχε 4G και το έβαλε μετά!

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως έχεις ακόμη Kit Kat;;

Ένα τέτοιο παρόμοιο "πρόβλημα" είχαν, εδώ στην Ελλάδα, οι συνδρομητές της wind! Αλλά μετά από αναβάθμιση σε Lollipop είχε λυθεί.

Απ' ότι είχε υποθει τότε, λέγαν ότι αυτό συνέβη γιατί στην κατασκευή του κινητού η wind δεν ειχε 4G και το έβαλε μετά!

Ναι σε κιτκατ ειμαι ακομα,δεν εβαλα λολλιποπ..το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια κι αυτο,αλλα δε μου το ανεφερε κανενας απο τους εδω ''ειδημονες'' που το παιζουν ξερολες ταχα μου κι εξυπηρετουν τον κοσμο χωρις να ειναι πληρως ενημερωμενοι..λες να φταιει αυτο ρε γμτ?

δε θελω να παω σε λολλιποπ μονο κ μονο για το 4G,επειδη εχω διαβασει αρκετα αρνητικα για τη συγκεκριμενη εκδοση,κι εσυ σαν παλιος εδω στο θεμα ισως γνωριζεις πολλα παραπανω..αξιζει να κανω αυτη τη μεταβαση?εχω τη συσκευη ακριβως 2 χρονια,κι η μπαταρια ακομα αντεχει καλα,ενω αν αναβαθμισω ισως χασω σε αυτονομια..παιζει κατι τετοιο?

Ναι σε κιτκατ ειμαι ακομα,δεν εβαλα λολλιποπ..το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια κι αυτο,αλλα δε μου το ανεφερε κανενας απο τους εδω ''ειδημονες'' που το παιζουν ξερολες ταχα μου κι εξυπηρετουν τον κοσμο χωρις να ειναι πληρως ενημερωμενοι..λες να φταιει αυτο ρε γμτ?

δε θελω να παω σε λολλιποπ μονο κ μονο για το 4G,επειδη εχω διαβασει αρκετα αρνητικα για τη συγκεκριμενη εκδοση,κι εσυ σαν παλιος εδω στο θεμα ισως γνωριζεις πολλα παραπανω..αξιζει να κανω αυτη τη μεταβαση?εχω τη συσκευη ακριβως 2 χρονια,κι η μπαταρια ακομα αντεχει καλα,ενω αν αναβαθμισω ισως χασω σε αυτονομια..παιζει κατι τετοιο?

Αλλοι λενε πως τα παει χειροτερα σε μπαταρια και αλλοι οχι. Ολοι ομως συμφωνουν οτι εχει κολληματακια που δεν ειχε η kitkat τα οποια θα μπορουσαν να λυθουν με καποια update αλλα δυστυχως σταματησε εκει. Αν δεν βαριεσαι τυχον flasharismata, μπορεις να κανεις το update και αν δεν σου αρεσει κανεις downgrade (δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγεται) ή αν δεν φοβασαι ρουταρισματα και custom rom βαζεις καποια custom lolipop και εισαι αρχοντας. (δες το θεμα με τροποποιησεις).

Ενημερωτικα, αν σε νοιαζει η μπαταρια το 4g σε αναμονη ξοδευει περισσοτερη μπαταρια απο οτι το 3g (αναλογως και ποσο καλο σημα εχεις)

Edited by Antretng

Λίγο-πολύ πρέπει να καλύφθηκες απ' τον προλαλήσαντα! ;)

Προσωπικά δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο μειον το 4G για να αναγκαστείς να κάνεις τη μετάβαση (και αν λυθεί το πρόβλημα)!

Επίσης δε μπορώ να είμαι και πολύ άξιος κριτής των official λογισμικών γιατί η τελευταία official rom που είχα στο G2 μου ήταν ακόμη JellyBean. Από τότε (δηλαδή εδώ και 3 χρόνια) "παίζω" μόνο με custom rom's.

Θεωρώ πιο όμορφη την Lollipop, αλλά πιο σταθερή την Kit Kat. Σε αυτονομία (αν υπάρχει) η διαφορά δε νομίζω να είναι και τόσο σημαντική!

Τέλος θέλω να σου υπενθυμίσω (αν σε τρώει το χέρι σου) ότι είναι σχετικά απλή η διαδικασία να φλασάρεις official firmware με το flash tool.

Και εκτός αυτού αν κάνεις μια φορά τη διαδικασία μετά θα σου φαίνεται παιχνιδάκι να ξαναγυρίσεις σε Kit Kat!

Edited by Titarasaudi

Λίγο-πολύ πρέπει να καλύφθηκες απ' τον προλαλήσαντα! ;)

Προσωπικά δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο μειον το 4G για να αναγκαστείς να κάνεις τη μετάβαση (και αν λυθεί το πρόβλημα)!

Επίσης δε μπορώ να είμαι και πολύ άξιος κριτής των official λογισμικών γιατί η τελευταία official rom που είχα στο G2 μου ήταν ακόμη JellyBean. Από τότε (δηλαδή εδώ και 3 χρόνια) "παίζω" μόνο με custom rom's.

Θεωρώ πιο όμορφη την Lollipop, αλλά πιο σταθερή την Kit Kat. Σε αυτονομία (αν υπάρχει) η διαφορά δε νομίζω να είναι και τόσο σημαντική!

Τέλος θέλω να σου υπενθυμίσω (αν σε τρώει το χέρι σου) ότι είναι σχετικά απλή η διαδικασία να φλασάρεις official firmware με το flash tool.

Και εκτός αυτού αν κάνεις μια φορά τη διαδικασία μετά θα σου φαίνεται παιχνιδάκι να ξαναγυρίσεις σε Kit Kat!

Ολα οσα λετε εσυ κι ο φιλος Antretng,φαινονται πολυ λογικα..απλα ηθελα να ζησω λιγο την εμπειρια του 4G μιας κ μας τα εχουν ψιλοπρηξει οι εταιριες..απο την αλλη παλι νομιζω πως ισως ηρθε η ωρα να δοκιμασω την αναβαθμιση ετσι για μια αλλαγη βρε αδερφε..σιγουρα θα φαινεται σαν να εχω νεο τηλεφωνο..το πολυ πολυ αν δεν μεινω ικανοποιημενος,την ξανααλλαζω μιας κι οπως αναφερατε ειναι εντελως απλη η μεθοδος με το flash tool..εξαλλου εχω κ μια μικρη εμπειρια απο ενα samsung που ειχα παλαιοτερα κ το ειχα φλασαρει με επιτυχια χωρις απροοπτα..

Σας ευχαριστω κ τους 2 για τη βοηθεια σας!!

Προχώρησε στην λολιποπ άφοβα. Πιο ωραίο περιβάλλον φεύγουν τα soft Keys και εχεις καθαρή 5.2" οθόνη στο browsing και όχι μόνο. Άρχικα θα σου ανεβάζει λίγο παραπάνω θερμοκρασία και θα καταναλώνει και μπαταρία παραπάνω, με τον καιρό και την χρήση θα στρώσει...εγώ το είχα 3 μήνες περίπου με λολιποπ και το ευχαριστηθηκα...όλα αυτά ισχύουν σε official καταστάσεις, αν το ρουταρεις τότε η Κ.Κ είναι σίγουρα εξαιρετική...περισσότερα από τους θαμώνες του χώρου ;)
Konakis.

Η κιτ κατ ειναι η καλυτερη κατ εμε για αυτο το κινητο και απροβληματιστη εντελως.Οσο για το 4τζι αποκλειεται να ειναι ιδια συχνοτητα και να μην δουλευει κατι σε δρακο παιζει,αυτο θα το διαπιστωσεις αν βαλεις την σιμ σε αλλο κινητο και δουλεψει 4τζι κανε μια δοκιμη και πεςμας πριν μπης σε διαδικασια για λολιποπ .

Ριξε και εδω μια ματια.

http://www.willmyphonework.net/

Edited by komias2
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Η κιτ κατ ειναι η καλυτερη κατ εμε για αυτο το κινητο και απροβληματιστη εντελως.Οσο για το 4τζι αποκλειεται να ειναι ιδια συχνοτητα και να μην δουλευει κατι σε δρακο παιζει,αυτο θα το διαπιστωσεις αν βαλεις την σιμ σε αλλο κινητο και δουλεψει 4τζι κανε μια δοκιμη και πεςμας πριν μπης σε διαδικασια για λολιποπ .

Ριξε και εδω μια ματια.

http://www.willmyphonework.net/

Σημερα θα δειξει αν δουλευει η οχι..θα αλλαξει σιμ κι η γυναικα μου γιατι αλλαξε κινητο κ θα δοκιμασω κι εκει..αναμεινατε ενημερωση..

Σημερα θα δειξει αν δουλευει η οχι..θα αλλαξει σιμ κι η γυναικα μου γιατι αλλαξε κινητο κ θα δοκιμασω κι εκει..αναμεινατε ενημερωση..

Λοιπον,εκανα δοκιμη την καρτα μου στο τηλεφωνο της γυναικας μου που εχει λολλιποπ 5.1.1,και πιανει κανονικα 4G,ενω οταν εβαλα την καρτα της στο δικο μου τηλεφωνο,δυστυχως κ παλι δεν εβγαζε την επιλογη για 4G..οποτε νομιζω κι αποδεδειγμενα φταιει η εκδοση android της συσκευης μου..μαλλον με βλεπω για λολλι να δουμε τι λεει κι αυτη.

• 2 weeks later...
Το πιθανότερο είναι να έχει κάτι εσωτερικά η κεραία του από το χτύπημα. Σε βλέπω για σέρβις δυστυχώς......

Αν μένεις Αθήνα πήγαινε το μόνος σου στην procordia να το δουν (επιτόπου) και να σου πούνε το κόστος επισκευής και τη βλάβη που έχει άσχετα που είσαι εκτός εγγύησης. Και αν δεις και είναι ακριβή η επισκευή και δεν θες να δώσεις τόσα (μπορεί να είναι φθηνά όμως) πες τους να μην το φτιάξουν.

Πληροφορίες και διεύθυνση procordia

http://www.procordia.gr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=59

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Σε ευχαριστώ πολυ..

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Λοιπον,εκανα δοκιμη την καρτα μου στο τηλεφωνο της γυναικας μου που εχει λολλιποπ 5.1.1,και πιανει κανονικα 4G,ενω οταν εβαλα την καρτα της στο δικο μου τηλεφωνο,δυστυχως κ παλι δεν εβγαζε την επιλογη για 4G..οποτε νομιζω κι αποδεδειγμενα φταιει η εκδοση android της συσκευης μου..μαλλον με βλεπω για λολλι να δουμε τι λεει κι αυτη.

Δεν φταίει η κιτ κατ πάντως. Εδώ κ ένα χρόνο είμαι με 4g Κ κιτ κατ

kohatzim

Αν έχεις cosmote (όπως βλέπω στο προφίλ σου) τότε έτσι κι αλλιώς δε υπήρχε πρόβλημα στο 4G με Kit Kat. Όπως και με Vodafone δεν υπήρχε πρόβλημα!

Πρόβλημα στην Ελλάδα είχε η wind με την Kit Kat.

Edited by Titarasaudi

Αν έχεις cosmote (όπως βλέπω στο προφίλ σου) τότε έτσι κι αλλιώς δε υπήρχε πρόβλημα στο 4G με Kit Kat. Όπως και με Vodafone δεν υπήρχε πρόβλημα!

Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Κι ομως φιλε,τελικα εφταιγε η κιτ κατ..εκανα αναβαθμιση σε λολλιποπ κ τωρα δουλευει μια χαρα..εχω την επιλογη 4G..βασικα απο οτι μου ειπαν σε ενα καταστημα που ρωτησα,αλλης εταιριας κινητης απο αυτη που εχω,οταν ηρθε το 4G στην Κυπρο,ηδη ειχε κυκλοφορησει η λολλιποπ κι ετσι δεν ενσωματωσαν στα δικτυα τους την κιτ κατ λογω παλαιοτητας ως λειτουργικο..μου το ειχε πει κι ο φιλος Titarasaudi οτι ειχε γινει το ιδιο κ με τη wind στην Ελλαδα.

Επί ευκαιρίας πώς σου φαίνεται η λολιποπ ?

Αν και την εχω πολυ λιγες μερες για να εκφερω πληρη αποψη,γενικα φαινεται καλη..βασικα ειναι σαν να εχω μια νεα συσκευη ετσι οπως φαινεται το μενου και με τις μικροαλλαγες που εχουν γινει γενικα..τωρα απο θεμα αποκρισης γενικα αλλα κ στις εφαρμογες,θεωρω οτι λειτουργει αψογα οπως κ με την κιτ κατ..απο μπαταρια θα ελεγα οτι εγω τουλαχιστον ειμαι στο ιδιο επιπεδο αυτονομιας οπως κ πριν,παρολο που εχω τη συσκευη 2 χρονια,κ μου βγαζει κατι παραπανω απο 4 ωρες οθονης στις 3 μερες..αναλογως των εφαρμογων που δουλευω,ειχε βγαλει κ 5 ωρες..

Μια διαφορα που εντοπισα προς το καλυτερο,ειναι στην καμερα..βγαζω πιο γρηγορες συνεχομενες ληψεις σε σχεση με πριν,αν κι ισως μπορει να εφταιγε οτι ηταν λιγο επιβαρυμενη η συσκευη με πολλες εφαρμογες,κι εκανε μια μικροκαθυστερηση..γενικα μου εκατσε καλα για την ωρα η αναβαθμιση..κι επισης οπως προανεφερα σε αλλο ποστ,ενεργοποιηθηκε η επιλογη LTE..νταξει αλλη φαση ετσι?καμια σχεση με 3G..θα δειξει στο μελλον αν θα εντοπισω κατι περιεργο.

Ναι cosmote εχω. Δεν το ήξερα αυτό πάντως αλλά για να το λέτε έτσι θα ναι.

Χαίρομαι που σου αρέσει και που έκατσε φυσικά καλά μιας και αν δεις πιο πίσω σε είχα παροτρύνει να προβείς στην αναβάθμιση. Όπως τα περιγράφεις είχε γίνει και στην δική μου περίπτωση...άλλος αέρας σαν να άλλαξες συσκευή είναι με ομορφότερο περιβάλλον χρήσης τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και δεδομένα ;)
Konakis.

Χαίρομαι που σου αρέσει και που έκατσε φυσικά καλά μιας και αν δεις πιο πίσω σε είχα παροτρύνει να προβείς στην αναβάθμιση. Όπως τα περιγράφεις είχε γίνει και στην δική μου περίπτωση...άλλος αέρας σαν να άλλαξες συσκευή είναι με ομορφότερο περιβάλλον χρήσης τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και δεδομένα ;)

Να σου πω την αληθεια ημουν λιγο διστακτικος στο να αναβαθμισω μεσω του προγραμματος της LG,για το λογο οτι θα περνουσε πανω απο την παλια ρομ,κ δεν θα ηταν εντελως καθαρη οπως με το flash tool,αλλα λεω ας δοκιμασω κι αν δεν κατσει καλη,την ξαναπερναω απο την αρχη..

φυσικα ειχα φροντισει κι εκανα hard reset πριν την αναβαθμιση,κι ισως αυτο να βοηθησε ωστε να κατσει καλα η νεα ρομ..φαινεται μεχρι στιγμης πως δουλευει αψογα..οποτε ειδομεν..ετσι κι αλλιως δε σκοπευω να αλλαξω συσκευη συντομα,εκτος συγκλονιστικου απροοπτου..ξερεις ζημια,απωλεια η οτιδηποτε αλλο..

εχουμε καμια ενημερωση σχετικα με διαθεσιμοτητα μπαταριων?γιατι ειναι ηδη 2 ετων,αντεχει βεβαια αρκετα ακομα,αλλα πιστευω ως το καλοκαιρι θα δειξει σημαδια αντικαταστασης.

Η κάμερα είναι καλύτερη ίση ή χειρότερη από την στοκ;

Καλύτερη

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω