Titarasaudi Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Σχεδόν από τότε που κυκλοφόρησε Και 'γω από τότε το έχω..... σίγουρα η μπαταρία μας έχει πέσει, αλλά όχι τόσο απότομα!! Πιθανόν κάποια εφαρμογή να κόλλησε! Έκανες καμμία επανεκκίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 (edited) Και 'γω από τότε το έχω..... σίγουρα η μπαταρία μας έχει πέσει, αλλά όχι τόσο απότομα!! Πιθανόν κάποια εφαρμογή να κόλλησε! Έκανες καμμία επανεκκίνηση; Λογικό είναι να πέσει λίγο η μπαταρία του από τον καιρό... Έβλεπα μικροδιαφορες και ήταν λογικό. Δεν με ενοχλούσε. Άλλα Όπως λες κ εσύ Δεν γίνεται τόσο απότομα και τόσο πολύ!! Βλέπω μεγάλη διαφορά αυτές τις 2 μέρες. Καμία σχέση με πριν. Ναι του έκανα αρκετές αλλά δεν έφτιαξε. Edited November 14, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Η μπαταρια ειναι εχει χασει την μνημη της εγω ειχα τα ιδια ποτε ελεγε 12 ωρες ποτε 26 και με διακυμανσεις αλλαξα και θεριζει παλι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Η μπαταρια ειναι εχει χασει την μνημη της εγω ειχα τα ιδια ποτε ελεγε 12 ωρες ποτε 26 και με διακυμανσεις αλλαξα και θεριζει παλι. Λύνεται πολύ πιθανό με calibration (2-3 πληρεις επαναφορτίσεις και πλήρεις φορτίσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Τι καλιμπραρισμα και ξορκια ρε παιδια οταν η μπαταρια χανει δυναμικη και μνημη βαζεις μια καινουργια ξαι τελος.Αν ηταν ετσι θα καλιμπραραμε και των αυτοκινητων θα τις κραταγαμε 10 χρονια. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλημέρα παιδιά.Πρόσφατα αγόρασα μια θήκη μεταλική.Απο τότε το κινητό μεσα στο σπιτι δεν εχει ποτε σημα.Ακομη και εξω το σημα ειναι πολυ χαμηλο. Οταν βγαζω την θηκη το σημα ερχεται κανονικα. Ξερετε γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Μακριά από μεταλλικές θήκες επηρεάζουν πάρα πολύ.βάλε μια πλαστική ή κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Βλέπω ότι τις τελευταίες 2 μέρες πέφτει η μπαταρία πολύ πιο γρήγορα από ότι έπεφτε μέχρι τώρα και κάνω πάντα την ίδια χρήση στην συσκευή. Ελαφρη!! Μπαίνω στις ρυθμίσεις- μπαταρια, και δεν μου δείχνει κάποια εφαρμογή που να τραβάει μπαταρία. Πως αλλιώς μπορώ να δω τι φταίει; να σημειώσω ότι δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή στο κινητό μου που να το δικαιολογεί αυτό. Δεν έχω προσθέσει εφαρμογές πρόσφατα. Για παράδειγμα επεσε 5% (από το 100% δηλαδή πήγε 95%) μέσα σε 3 λεπτά που έκανα να γράψω αυτό το ποστ και έχω και τον φωτισμό στο 0% φανταστείτε. Ίσως με κάποια αξιόπιστη εφαρμογή μπορώ να μάθω τι τρώει μπαταρία; Έχω μόνιμα ανοιχτό το wifi και την τοποθεσία αλλά ποτέ δεν είχα θέμα με αυτά. Όταν πάω ρυθμίσεις-μπαταρία βλέπω τα εξής:::: Μπαταρία 95% αποφόρτιση , εκτιμώμενος χρόνος Που απομένει 16 ώρες και 25 λεπτά. Μετά πρώτο πρώτο μου βγάζει την οθόνη 34% Μετά το Dropbox 11% Μετά το σύστημα android 10% Mετα λειτουργικό σύστημα 9% Μετά αναμονή κινητού 7% Και τα υπόλοιπα είναι πολύ λιγοτερο Να σημειώσω ότι μέσα σε 2 λεπτά άλλαξε ο εκτιμωμενος χρόνος που γράφω παραπάνω κ έγινε ξαφνικά 12 ώρες και 15 λεπτα με 92% μπαταρια πλέον και 0% φωτισμο. Από τα παραπάνω και τα επόμενα μηνύματα, εικάζω ότι μάλλον είναι το κλασικό πρόβλημα κατανάλωσης του android system που χτυπάει τυχαία... Με μία (ή περισσότερες) επανεκκινήσεις ή και ενημερώσεις εφαρμογών μάλλον θα στρώσει. Είμαι τόσο ασαφής, γιατί παρά τις ενημερώσεις που υποτίθεται ότι έχουν γίνει για να το διορθώσουν, η δική μου εμπειρία είναι ότι ποτέ δεν έχει γίνει πλήρως προβλέψιμο. Πάντως προσωπικά στο lollipop δεν το έχω πάθει ποτέ, εδώ και αρκετούς μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Σας ευχαριστω. Προς το παρόν αυτό που μπορώ να κάνω είναι μερικές πλήρης φορτίσεις και βλέπουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Μια που λέτε για φορτίσεις,φορτιστή 1.8Α σαν τον μανίσιο που θα βρω ρε παιδιά; όλο 1Α βρίσκω. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ρώτα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379813&page=187 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 έχω ρωτήσει από χτες αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς και είπα να κάνω μία προσπάθεια κι εδώ που είναι πιο "ζωντανό" το θέμα κάθε μέρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Τι καλιμπραρισμα και ξορκια ρε παιδια οταν η μπαταρια χανει δυναμικη και μνημη βαζεις μια καινουργια ξαι τελος.Αν ηταν ετσι θα καλιμπραραμε και των αυτοκινητων θα τις κραταγαμε 10 χρονια. Μπερδεύεσαι, άλλο παλιώνει η μπαταρία και μειώνετε ο Χρόνος αναμονής και άλλο αυτό που λέει ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) Στα κινητα οταν παλιωνει η μπαταρια και εχει φορτιστει εκατονταδες φορες καποτε πλεει τα λοισθια και δεν εχει δυνατοτητα μνημης και αποθηκευση ρευματος το εχω παθει οπως ο φιλος σε σαμσουνκ και στο τζι 2 εβαλα καινουργιες και ηταν οκ .Ναι να ειναι καινουργια η λιγων μηνων το καταλαβαινω ειναι οπως τα λες.Αυτο που κανει στον φιλο ειναι φυσιολογικο ετσι αντιδρουν οι μπαταριες στα κινητα το τελευταιο σταδιο ειναι η απενεργοποιηση τους. Edited November 15, 2015 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Παντως εγω παρατηρώ πως με αυτήν την έκδοση 30d ζεσταίνεται λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatsos13 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παντως εγω παρατηρώ πως με αυτήν την έκδοση 30d ζεσταίνεται λιγότερο. Ota εχει ερθει;Εμεις εχουμε ξεμείνει με ν30b... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 αυτά τα v30b που τα βλέπετε βρε παιδιά; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παντως εγω παρατηρώ πως με αυτήν την έκδοση 30d ζεσταίνεται λιγότερο. ισχύει!! :D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 ισχύει!! :D Μέχρι τι θερμοκρασίες γράφει τώρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 δεν ξέρω. το αποτέλεσμα βλέπω στην παλάμη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 αυτά τα v30b που τα βλέπετε βρε παιδιά; Εδω η λιστα http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 αν δεν γνωρίζεις τι έχεις βάλε εδω το IMEI σου http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Δεν πρόκειται να ισχυριστώ ότι ξέρω καλύτερα τι παρατηρεί ο καθένας στο κινητό του, αλλά δε μπορώ να αγνοήσω τη σύμπτωση των υψηλών θερμοκρασιών με το καλοκαίρι και των χαμηλών όσο ψυχραίνει ο καιρός. Προσωπικά θα χαρώ πολύ να πάρω την 30d και να δω καλύτερη θερμική συμπεριφορά, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είχα τα παράπονα που διαβάζω από άλλους με την λόλιποπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εδω η λιστα http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 αν δεν γνωρίζεις τι έχεις βάλε εδω το IMEI σου http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 Πιο ηλίθια πεθαίνω μόλις είδα το ποστ σου κατάλαβα για τι λέτε (έχω ξαναρωτήσει και μου έχετε ξαναδώσει τα λίνκ ) κι εγώ 30b .. η d μας έρχεται αν βάλουμε λόλι μήπως;; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Πιο ηλίθια πεθαίνω μόλις είδα το ποστ σου κατάλαβα για τι λέτε (έχω ξαναρωτήσει και μου έχετε ξαναδώσει τα λίνκ ) κι εγώ 30b .. η d μας έρχεται αν βάλουμε λόλι μήπως;; Ναι το 30 δηλώνει έκδοση lollipop. To 20 kit kat. Λογικά έχεις 20h. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Πιο ηλίθια πεθαίνω μόλις είδα το ποστ σου κατάλαβα για τι λέτε (έχω ξαναρωτήσει και μου έχετε ξαναδώσει τα λίνκ ) κι εγώ 30b .. η d μας έρχεται αν βάλουμε λόλι μήπως;; Αν έχεις 30b, έχεις ήδη lollipop!! Όλες οι εκδόσεις που είναι π.χ. 30a, 30b, 30d κτλ είναι όλες lollipop (5.0.2) και το βλέπεις και απ' το μενού, Ρυθμίσεις- Γενικές- Σχετικά με το τηλεφώνου- Πληροφ. λογισμικού. Οι 20a, 20b..... κτλ. Είναι kit kat (4.4.2) και οι 10a, 10b...... κτλ. Ειναι jelly bean (4.2.2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts