Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, πως μπορό να είναι ενεργοποιημένο το 4g? θυμάμαι κάποιος είχε γράψει ένα κωδικό όπου πατούσαμε στο dialer αλλά δέν μπορώ να το βρώ..

--------------------------------------

S 20 +

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα, η v30d ειναι

Ειναι της google ή της LG?? Εμενα τρωει σκαλωματα κι κολληματα ωρες ωρες. Δε ξερω αν επηρεαζει το γεγονος αλλαγης τηε οθονη το Σεπτεμβρη.. Επειδη εσπασε η πρωτη του.... Τι να πω... Γενικα με βλεπω για factory reset καποια στιγμη. Οσον για την 6 Android ουτε εγω πιστευω οτι θα τη παρουμε... Ιδωμεν...

Καλησπέρα, πως μπορό να είναι ενεργοποιημένο το 4g? θυμάμαι κάποιος είχε γράψει ένα κωδικό όπου πατούσαμε στο dialer αλλά δέν μπορώ να το βρώ..

Ο κωδικός για να μπεις στο κρυφό μενού είναι 3845#*802# μετά δε θυμάμαι τι επιλέγεις, δεν το χρειάστηκα ποτέ. Πιστεύω αν δοκιμάσεις θα το βρεις....

Μιας και λέτε για το κρυφό μενού..... Βλέπω μπαίνοντας ότι έχει πολλές επιλογές αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Που μας χρησιμεύει και τι μπορούμε να κάνουμε με το κρυφο μενού;

Μιας και λέτε για το κρυφό μενού..... Βλέπω μπαίνοντας ότι έχει πολλές επιλογές αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Που μας χρησιμεύει και τι μπορούμε να κάνουμε με το κρυφο μενού;

Ότι δεν γνωρίζουμε δεν το πειράζουμε.

Εγώ μόνο update touch firmware έχω κάνει από εκεί.

Nokia 8800 Scirocco

Ότι δεν γνωρίζουμε δεν το πειράζουμε.

Εγώ μόνο update touch firmware έχω κάνει από εκεί.

Ισχύει!! Δεν έχω πειράξει κάτι από κει. Μόνο μπηκα να δω τι είναι και βλέπω ότι Γράφει πολλά

Κάνει κάτι ψιλοκολληματακια ...Δεν θα το γλυτώσει το hard....
το έκανε κάποιος άλλος το update; 5.0.2 παραμένει;

Ισχύει!! Δεν έχω πειράξει κάτι από κει. Μόνο μπηκα να δω τι είναι και βλέπω ότι Γράφει πολλά

Παιδια καλησπερα για να κανω αναβαθμιση στο touch firmware πως γινεται?Μπηκα στο κρυφο μενου αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο!Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιον εχει την διαθεση να απαντησει

https://drive.google.com/file/d/0BzgBgW_w2wltWEw3ZFRhUlhKUlU/view?usp=docslist_api

Αυτή είναι η αναβάθμιση... Γύρω στα 24mb ήταν...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Κάθε φορά που τραβάω μια φωτο και μετα την βλέπω κανει τόσο μεγαλο ζουμ που αρχίζει και πιξελιαζει.το κανει και σε άλλους πως το σταματάμε αυτό το πράγμα?

Κάθε φορά που τραβάω μια φωτο και μετα την βλέπω κανει τόσο μεγαλο ζουμ που αρχίζει και πιξελιαζει.το κανει και σε άλλους πως το σταματάμε αυτό το πράγμα?

Τι θες να πεις απο μονη της η με την εκταση των δαχτυλων σου?

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

το έκανε κάποιος άλλος το update; 5.0.2 παραμένει;

Την έκανα το μεσημέρι. Πρόκειται για μια κλασική maintence update της Lg, δε νομίζω να είναι της Google και ας γράφει έτσι. Ίσως να περιλαμβάνει και μερικές ενημερώσεις ασφαλείας της Google. Εννοείται ότι η συσκευή παραμένει στην έκδοση 5.02. Είχε δώσει και μία τέτοια με το που πήρε το G2 την Lollypop (10 μέρες μετά) και είχε βοηθήσει πολύ στην σταθερότητα.

Δεν μπορώ να πω ότι παρατήρησα καμία διαφορά, όλα τρέχουν μια χαρά. Σε καμία περίπτωση δε χρειάζεται hard reset, εκτός και αν κάποιος φίλος συναντήσει προβλήματα. Σε λίγες μέρες θα μπορώ να πω αν υπάρχει καμία αισθητή διαφορά.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Σε μένα δεν το κάνει !!! Όταν την κάνω φουλ ζουμ (με επέκταση δαχτύλων όπως λέει και το παιδί πιο πίσω) δεν μου πιξελιαζει καθόλου. Θαμπώνει όμως ελαφρώς και είναι λογικο Αφού την κάνεις ζουμ στο τερμα.

Μιλάω για φωτογραφίες που έχω τραβήξει Εγώ με την κάμερα του κινητού.

Εdit: Με ρύθμιση στην κάμερα που έχει το κινητό από την μάνα του W10M. Δεν ξέρω αν βοηθάω καπου.

Edited by lek88

Παιδια εμενα εξαφανίστηκαν κατι κολλήματα μερικών εφαρμογών. Οπως πχ το κυκλακι του messenger οταν παράλληλα χρησιμοποιούσα αλλα εφαρμογη κολλαγε κ δεν εφευγε οταν το εσερνα. Οπως και το instamessage οταν ηταν ανοικτο κ εσβημε η οθόνη ελεγε δεν ανταποκρινεται κ έσβηνε. Γενικα απο το απογευμα δεν εχω θεμα. Ακόμα και το πληκτρολόγιο κόλλαγε κ ανταποκρίνονταν ορισμένες φορές αργά. Ελεγα να κανω επαναφορά. Αλλα τωρα δε βρίσκω τον λογο. Καμερα δεν ειδα. Δε ξερω αν αλλαξε κατι. Ουτε μπαταρια. Οτιδήποτε αλλο θα ενημερωσω. Σκαλωσα οταν ειδα ενημεφωση λεω μας προετοιμαζει για την 6.0??

εκανα την αναβαθμιση και σε μια μερα εχει φαει 2-3 καλα κολληματα οταν παω στην αρχικη πατωντας το home button.

εκτος απο αυτο το βαζω για φορτιση κ μου λεει αργη φορτιση ενω το εχω με το μαμισιο φορτιστη.δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι αλλα δεν το βλεπω καλα το πραγμα :wacko: :(

Καλημέρα κι από μένα. Έκανα κι εγώ χθες το απόγευμα την αναβάθμιση και αυτό που μπορώ να πω σαν πρώτη αίσθηση είναι ότι μου φαίνεται κάπως καλύτερη η ανταπόκριση της συσκευής σε χρήση wifi (ανοίγει πιο γρήγορα συγκεκριμένες σελίδες ο browser και γενικά υπάρχει καλύτερη απόκριση). Θα δείξει βέβαια τις επόμενες μέρες αν είναι η ιδέα μου ή όντως υπάρχει διαφορά.

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Τι θες να πεις απο μονη της η με την εκταση των δαχτυλων σου?

Με την έκταση των δαχτύλων μου.δεν σταματάει δηλαδη σε ενα σημείο...συνεχίζει το ζουμ όσο τοβπαω...

Με την έκταση των δαχτύλων μου.δεν σταματάει δηλαδη σε ενα σημείο...συνεχίζει το ζουμ όσο τοβπαω...

Ετσι ειναι φυσιολογικο αφου γινεται τεραστιο φλουταρει σε ολα σχεδον τα κινητα

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καιρός ήταν να ξεκινήσει επιτέλους η αναβάθμιση σε V30d σε ευρεία κλίμακα. Άν θυμάμαι καλά αρχικά ήρθε μόνο σε ελάχιστα branded μοντέλα..εδώ και λίγους μήνες. Ελπίζω να έρθει εν τέλει σε όλα γιατι το δικό μου είναι Σκανδιναβικό και ακόμα δεν ήρθε τίποτα. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο site που αναφέρει τι αλλαγές φέρνει η 30d; Άν και δεν περιμένω και πολλές αλλαγές.

Παιδιά Θέλω τα φώτα σας για το πώς μπορώ να αγοράσω περιεχόμενο που είναι επί πληρωμή από την εφαρμογή smartworld. Υπάρχει δυνατότητα να το κάνω να τραβηξει τα χρήματα από την κάρτα μου και να το αγοράσω; Έχω και μια κάρτα προπληρωμένη από Τράπεζα. Μπορώ να αγοράσω από κει η οχι; Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με περιεχόμενο που είναι επί πληρωμή. Παντα κατέβασα τα δωρεαν.

Βλέπω ότι έχει 2 επιλογές. Η μία είναι paypal και η άλλη credit

Είναι και το cc .... Ξέχασα!

Edited by lek88