DjTony Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Φίλε έχω ενεργοποιημένη την βελτίωση φωνής το απενεργοποίησα και το ενεργοποίησα πάλι αλλά τα ιδιά αύριο θα πάρω την lg να δω τι θα κάνω το κινητό είναι καινούριο δυο εβδομάδες το έχω. Μην ψάχνεσαι φίλε μου. Είναι γνωστό το πρόβλημα αυτό σε ΟΛΑ τα G2. Μόλις απομακρυνθείς λίγο από το ακουστικό δεν σε ακούνε. Δεν έχει βρεθεί λύση. Νομίζω είχε ειπωθεί ότι αν μιλάς από τη δεξιά μεριά ακούγεται καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Υπαρχει αλλα καλυτερα να το αφησεις στην κιτ κατ. Με ετρωγε ο ποπος μου και τελικα εβαλα την λολι!!!!Υπαρχει καποια καλη custom rom να προτινετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Με ετρωγε ο ποπος μου και τελικα εβαλα την λολι!!!!Υπαρχει καποια καλη custom rom να προτινετε??? Έλα από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375710 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Μην ψάχνεσαι φίλε μου. Είναι γνωστό το πρόβλημα αυτό σε ΟΛΑ τα G2. Μόλις απομακρυνθείς λίγο από το ακουστικό δεν σε ακούνε. Δεν έχει βρεθεί λύση. Νομίζω είχε ειπωθεί ότι αν μιλάς από τη δεξιά μεριά ακούγεται καλύτερα. Mε συγχωρεις δεν ειναι ετσι μια χαρα ειναι τα μικροφωνα στα τζι 2 μπορει καποια να βγηκαν βλαμμενα αλλα μη τα τσουβαλιαζουμε.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Φίλε από που το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται; Το σκέφτομαι κι εγώ! Το πήρες branded ή όχι; Φίλε αν θέλεις να μάθεις για το g3 το πήρα μεταχειρισμένο το g2 το πήρα από μαγαζί του skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Φίλε αν θέλεις να μάθεις για το g3 το πήρα μεταχειρισμένο το g2 το πήρα από μαγαζί του skroutz. Για το G2 έλεγα... στο skroutz τα περισσότερα είναι branded... Ποιες ακριβώς είναι οι διαφορές με το unbranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Θα θελα να ευχαριστήσω την παρέα για όσες φορές χρειάστηκε να με βοηθήσουν με τις γνώσεις τους. Μπορεί να άλλαξα συσκευή αλλά το g2 θα το έχω σαν μια από τις καλύτερες συσκευές που είχα. Να είστε καλά. Τώρα θα χρειαστεί να το αποχωριστώ για να βοηθήσει στην άλλη αγορά. Για όσο το κρατήσετε είναι τούμπανο.... Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Φίλε έχω ενεργοποιημένη την βελτίωση φωνής το απενεργοποίησα και το ενεργοποίησα πάλι αλλά τα ιδιά αύριο θα πάρω την lg να δω τι θα κάνω το κινητό είναι καινούριο δυο εβδομάδες το έχω. Πιθανόν να είναι πρόβλημα μικροφώνου,συνέβη και σε μένα που με άκουγαν μόνο από τα handsfree ή ανοιχτή ακρόαση. το έστειλα,το φτιάξανε και όλα οκ. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosgvr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 http://postimg.org/image/v449wxnff/ http://postimg.org/image/62pfa2s7v/ Ειναι αυτες φυσιολογικες τιμες? Με 3g ,κιτκατ χωρις θηκη. Μετρηση με cputemp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 http://postimg.org/image/v449wxnff/ http://postimg.org/image/62pfa2s7v/ Ειναι αυτες φυσιολογικες τιμες? Με 3g ,κιτκατ χωρις θηκη. Μετρηση με cputemp. Οχι, δεν ειναι, εγω με LP δεν εχω δει παρα σπανιες φορες 72-73 βαθμους, το νορμαλ σε σερφαρισμα ή σε βιντεο στο youtube ειναι 45-50 βαθμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 http://postimg.org/image/v449wxnff/ http://postimg.org/image/62pfa2s7v/ Ειναι αυτες φυσιολογικες τιμες? Με 3g ,κιτκατ χωρις θηκη. Μετρηση με cputemp. Με τίποτα δεν είναι λογικό. Ειδικά με kit kat. Πρέπει να το ψάξεις πριν κιτρινίσει η οθόνη σου. Στα γρήγορα κάνε κάτι μην το αφήνεις έτσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Παιδιά έχω παρατηρήσει μια ευχάριστη αλλαγή εδώ και περίπου 1 μήνα. Το κινητό μου απο τότε που το πήρα, πάντα είχε ένα θέμα όταν το έκλεινα. Έχανε την ημερομηνία/ώρα και μετά για να συγχρονιστεί ξανά έπρεπε να συνδεθώ στο internet. Το ξέρω οτι δεν είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα μιας και είχα διαβάσει στο forum αλλά και σε άλλα sites οτι αυτό το είχαν και άλλοι. Εδώ όμως και 1 μήνα, αυτό το πρόβλημα φαίνεται πως διορθώθηκε απο μόνο του (δεν άλλαξα τίποτα απολύτως). Μόλις ανοίγω το κινητό και πληκτρολογώ το pin, ναι μεν για 1-2 δευτερόλεπτα δείχνει οτι να 'ναι αλλά μετά αλλάζει απο μόνο του στην σωστή ημερομηνία και ώρα, χωρίς να κάνω εγώ τίποτα και χωρίς να συνδεθώ στο internet. Ελπίζω μόνο να μην το γκαντεμιάσω :-) Έχει παρατηρήσει κάποια αλλαγή και κανείς άλλος με το ίδιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πιθανόν να είναι πρόβλημα μικροφώνου,συνέβη και σε μένα που με άκουγαν μόνο από τα handsfree ή ανοιχτή ακρόαση. το έστειλα,το φτιάξανε και όλα οκ. Σήμερα πήρα τηλέφωνο στην lg ο ευγενέστατος υπάλληλος μου είπε αύριο έρχεται ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα το παίρνει και σε πέντε εργάσιμες ημέρες έρχεται πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Παιδιά έχω παρατηρήσει μια ευχάριστη αλλαγή εδώ και περίπου 1 μήνα. Το κινητό μου απο τότε που το πήρα, πάντα είχε ένα θέμα όταν το έκλεινα. Έχανε την ημερομηνία/ώρα και μετά για να συγχρονιστεί ξανά έπρεπε να συνδεθώ στο internet. Το ξέρω οτι δεν είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα μιας και είχα διαβάσει στο forum αλλά και σε άλλα sites οτι αυτό το είχαν και άλλοι. Εδώ όμως και 1 μήνα, αυτό το πρόβλημα φαίνεται πως διορθώθηκε απο μόνο του (δεν άλλαξα τίποτα απολύτως). Μόλις ανοίγω το κινητό και πληκτρολογώ το pin, ναι μεν για 1-2 δευτερόλεπτα δείχνει οτι να 'ναι αλλά μετά αλλάζει απο μόνο του στην σωστή ημερομηνία και ώρα, χωρίς να κάνω εγώ τίποτα και χωρίς να συνδεθώ στο internet. Ελπίζω μόνο να μην το γκαντεμιάσω :-) Έχει παρατηρήσει κάποια αλλαγή και κανείς άλλος με το ίδιο θέμα; Σε μένα αυτό γίνεται όταν το κλείσω και έχω ξεχάσει να βγάλω τη λειτουργία πτήσης. όποτε το κλείσω αφού την βγάλω είναι οκ. Σήμερα πήρα τηλέφωνο στην lg ο ευγενέστατος υπάλληλος μου είπε αύριο έρχεται ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα το παίρνει και σε πέντε εργάσιμες ημέρες έρχεται πίσω έτσι ακριβώς. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 1000 σελ. :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με την θερμοκρασία στο κινητό και εξ αιτίας ενός προηγούμενου ποστ πέρασα το cputemp και έκανα ένα speedtest με 3g Να δω πόσο θα φτάσει και χτύπησε 60άρι. Να πανικοβληθώ;;; :cry: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 1333 είναι:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 http://s28.postimg.org/zd44o3o4t/screenshot_12.png :worry: Tελικά ξαναέβαλα λολιποπ, με έτρωγε και μέχρι στιγμής τα πάει καλά στην θερμοκρασία. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 :confused:................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 :confused:................. Αν έχεις προβολή 20 μηνύματα ανά σελίδα (όπως και 'γω) είναι 1000 οι σελίδες, αν έχεις την προρυθμισμένη επιλογή, ειναι 1333...... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosgvr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Με τίποτα δεν είναι λογικό. Ειδικά με kit kat. Πρέπει να το ψάξεις πριν κιτρινίσει η οθόνη σου. Στα γρήγορα κάνε κάτι μην το αφήνεις έτσι Λοιπον. Το κινητο εκεινη τη στιγμη που ποσταρα βαραγε φωτιες.. τωρα ειναι κομπλέ. . 45 με 55 δουλευει.. Δεν ξερω γτ ζοριστηκε τοσο πολυ το μεσημερι... Η οθονη δυστηχως εχει κιτρινησει ηδη.. 5 μηνων κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Αν έχεις προβολή 20 μηνύματα ανά σελίδα (όπως και 'γω) είναι 1000 οι σελίδες, αν έχεις την προρυθμισμένη επιλογή, ειναι 1333...... ;) Την προρυθμισμένη έχω ρε φίλε γι' αυτό και βλέπω τις σωστές σελίδες...;):cool: Εγώ στη 1000 ήμουν το Φεβρουάριο , ούτε lollipop δεν είχαμε πάρει ακόμη... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Μια που μιλάμε για σελίδες. Δεν κολλάει λεμεεεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Λοιπον. Το κινητο εκεινη τη στιγμη που ποσταρα βαραγε φωτιες.. τωρα ειναι κομπλέ. . 45 με 55 δουλευει.. Δεν ξερω γτ ζοριστηκε τοσο πολυ το μεσημερι... Η οθονη δυστηχως εχει κιτρινησει ηδη.. 5 μηνων κινητο. Σε κανονικό σερφάρισμα λίγο ταπατολκ για το φόρουμ και καμιά φωτο βγάζει θερμοκρασία στους 44βμε 45 βαθμούς . Αν το αφήσω εντελώς πέφτει ακόμα και στους 22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδιά καλημέρα. Σήμερα τα ξημερώματα (προφανώς) μου ήρθε ειδοποίηση από τις αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού του κινητού ότι υπάρχει διαθέσιμη μια ενημέρωση από την google που λύνει κάποια θέματα κλπ. Δυστυχώς την είδα τώρα που έφτασα στο γραφείο στη δουλειά όπου δεν υπάρχει αξιόπιστο wifi για να την κατεβάσω, οπότε θα προσπαθήσω το απόγευμα στο σπίτι. Για ψαχτείτε να δείτε τι παίζει. Είναι μήπως η έκδοση 5.1.1 ή κάτι άλλο; Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts