Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο!

Από sw δε θα χρειαστώ κάτι, έτσι; Είναι plug n play κατάσταση, φαντάζομαι...

Ναι φίλε μου δε χρειάζεται τίποτα άλλο!

Απλά πάνω στο slim port πρέπει να κουμπώσεις και το φορτιστή. Έτσι λειτουργούν. Ρυθμίζεις στην τηλεόραση στην ανάλογη έξοδο του HDMI και βλέπεις το κινητό σου στην TV.

Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με το OTE TV.....

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια μολις το πηρα μεταχειρισμενο...εχει V30b-EUR-XX λολιποπ...διαβασα γιa να το καvω ροοτ αλλα τιποτα...μπορειτα να μου πειτε πως?

και κατι αλλο,,,,μετα μπορω να σε ροοτ στοκ λολιποπ να βαλω το mode για την camera για να τραβαει 4k video?μπορειται να μου πειτε απο που να το κατεβασω? σορρυ αν σας κουρασα!

Για root δες εδώ:

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186

Όσο αφορά την βελτίωση της κάμερας, εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974

Για οτιδήποτε άλλο καλύτερα όμως στο θέμα των "Τροποποιήσεων"......;)

Edited by Titarasaudi

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν μόλις κάλεσα στην Q και μου εξήγησε η κοπέλα πως το κινητό μου πρέπει να αναβαθμιστεί σε λόλιποπ για να εμφανίσει την επιλογή lte καθώς η wind έβαλε τώρα τελευταια 4g και το λογισμικό του κινητού είναι "παλιό" .

Εγώ δεν θέλω να περάσω λόλιποπ οπότε μένω ως έχει,ούτως ή άλλως με τη νέα σιμ πάει ένα τσικ καλύτερα το νετ.

Φίλε δεν ξέρω για πιο λόγο δεν θέλεις Lollipop αλλά σε wind το 4G είναι σωτηρία. Όχι τόσο για τις μεγάλες ταχύτητες που στην τελική πέρα από ελάχιστους στους υπόλοιπους είναι ανούσιες αλλά γιατί κλείνει τα κενά στο σήμα που έχει η wind σε 3G. Εάν βέβαια είσαι ικανοποιημένος με το 3G στα μέρη που κυκλοφορείς τότε δεν βλέπεις μεγάλη διαφορά. Εάν πάντως είσαι root μπορείς εύκολα να ενεργοποιήσεις το 4G χωρίς να χρειαστεί να πας σε lollipop

Μια γρήγορη ερώτηση σχετικά με το GPS test ...οταν λέτε πόσους δορυφόρους κλειδώνει είναι αυτο που λέει στην εφαρμογή in use ??Επίσης εγώ έχω παρατηρήσει πως μπορεί να κλειδώνει 15 δορυφόρους αλλά στο sygic να χάνει σήμα ανά δεκάλεπτο τι παίζει γενικά?

Καλησπέρα σε όλους.

Σκεύτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο G2 και έχω 2 βασικές ερωτήσεις.

1. Παίζει LTE band 20 ( 800mhz )?

2. Τα πάει καλά με Cyanogenmod?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους.

Σκεύτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο G2 και έχω 2 βασικές ερωτήσεις.

1. Παίζει LTE band 20 ( 800mhz )?

2. Τα πάει καλά με Cyanogenmod?

Ευχαριστώ.

Σύμφωνα με το gsm arena το D802 υποστηριζει δλδ αυτό που έχουμε όλοι εδώ στο Ελλάδα.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Λοιπόν μόλις κάλεσα στην Q και μου εξήγησε η κοπέλα πως το κινητό μου πρέπει να αναβαθμιστεί σε λόλιποπ για να εμφανίσει την επιλογή lte καθώς η wind έβαλε τώρα τελευταια 4g και το λογισμικό του κινητού είναι "παλιό" .

Εγώ δεν θέλω να περάσω λόλιποπ οπότε μένω ως έχει,ούτως ή άλλως με τη νέα σιμ πάει ένα τσικ καλύτερα το νετ.

Βλακεία σου είπε. Και στην 4 και στην 5, ή επιλογή 4g υπάρχει. Στο δικό μου βγάζει gsm, wcdma, gsm/wcdma, gsm/wcdma/lte.

Θα μπορούσε κάποιος ένα Λίνκ με το kdz αρχείο της λολιποπ για 16αρι ελληνικό τηλ;

ONE PLUS 9 PRO

Ευχαριστώ. Κάτι ακόμα είμαι με λολι και twrp recovery και πηγα να βαλω xposed με ενα apk το οποιο εβαλε κανονικα το xposed αλλα χαθηκε το γραφικο του καιρου, παταω και κανω uninstall το xposed μεσω της εφαρμογης και απο τοτε κολλησε το τηλεφωνο και μενει στο λογκο της lg. Μπαινει κανονικα σε recovery μπορω να κανω κατι; ή παω για flashtool;

ONE PLUS 9 PRO

Βλακεία σου είπε. Και στην 4 και στην 5, ή επιλογή 4g υπάρχει. Στο δικό μου βγάζει gsm, wcdma, gsm/wcdma, gsm/wcdma/lte.

Δεν ξέρω τι να κάνω, έχω γκουγκλαρει 520 φορές και μου βγάζει τα ίδια, οπότε το αφήνω ως έχει

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Οταν είχα λολιποπ είχα κι εγώ τις επιλογές που λες. Από την στιγμή που γύρισα σε στοκ κιτ-κατ δεν έχω την lte επιλογή.

Οχι ότι με νοιάζει το 4g αλλά παίζουν πολλά με τις στοκ ρομς.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν ξέρω τι να κάνω, έχω γκουγκλαρει 520 φορές και μου βγάζει τα ίδια, οπότε το αφήνω ως έχει

Πάντως έχει αναφερθεί και από άλλα παιδιά, που είχαν wind, ότι δεν είχαν την επιλογή 4G στις ρυθμίσεις των δικτύων!

Μια λύση, όντως που έχει υποθεί είναι η αναβάθμιση ή η αλλαγή rom!

Αν δε θες να πας σε lollipop μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις μια open official kit kat rom με το flash tool, μήπως σου εμφανίσει έτσι την επιλογή!

Χωρίς να ξέρω όμως αν σιγουρα θα έχεις αποτέλεσμα.

Αν βέβαια έχεις όρεξη να μπεις σ' αυτή τη διαδικασία!

Αν και προσωπικά πιστεύω το 4G είναι πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους....... και με 3G μια χαρά γίνεται η δουλειά, εκτός κ' αν έχεις μεγάλες απαιτήσεις στην ταχύτητα του internet μέσω δικτύου!

Θα το αφήσω ως έχει, Γιατί αν το πειράξω σίγουρα θα κάνω κάτι.λάθος. ούτως η άλλως με τη Νέα σιμ είδα διάφορα.

Σας ευχαριστώ

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Δοκιμασε να πας στον αποθηκευτικο χωρο της συσκευης (οχι στην sd) και πανε data/app εκει θα πρεπει να εχεις μια εφαρμογη lteconfig.apk ή καπως ετσι, σβησε την ή κανε την cut & paste καπου αλλου (για backup) εγω ειχα το ιδιο θεμα, ετσι μου εμφανισε την επιλογη LTE/3g/2g auto.

αν δεν γινει και με αυτο τοτε πανε XDA και βρες στο θεμα LG G2 apps & themes καπου μια εφαρμογη που εχει (ειναι .apk) για αναβαθμιση του lteconfig αρχειου.

Αν και προσωπικά πιστεύω το 4G είναι πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους....... και με 3G μια χαρά γίνεται η δουλειά, εκτός κ' αν έχεις μεγάλες απαιτήσεις στην ταχύτητα του internet μέσω δικτύου!

Δεν είναι θέμα ψυχολογικό αλλά ουσιαστικότατο το 4G. Η wind έχει σημαντικές τρύπες στο 3G δίκτυο της και πλέον τις καλύπτει με 4G. Δηλαδή υπάρχουν μέρη αν η συσκευή σου δεν υποστηρίζει το 4G δεν θα πας σε 3G αλλά σε edge. Και είναι κρίμα τα παιδιά να έχουν το G2 που υποστηρίζει 4G και να ταλαιπωρούνται. Υπάρχουν 2 λύσεις για να έχουν 4G. H μία είναι να βάλουν lollipop που όμως δεν θέλουν αν και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Η δεύτερη λύση είναι σε kitkat αλλά θέλει να είσαι root. Κατεβάζεις το built prop editor και εκεί που λέει ro.build.taget_country άλλαξε το COM σε GR και θα έχεις 4G

Καλησπέρα παιδιά σήμερα αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Ενώ όλα ήταν οκ ξαφνικά σε όλες τις κλήσεις τώρα όταν μιλάω άκου ελάχιστα τον άλλον. Η ένταση είναι φουλ αλλά πραγματικά δεν ακούω σχεδόν τίποτα. Τι φταίει;
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Καλησπέρα παιδιά σήμερα αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Ενώ όλα ήταν οκ ξαφνικά σε όλες τις κλήσεις τώρα όταν μιλάω άκου ελάχιστα τον άλλον. Η ένταση είναι φουλ αλλά πραγματικά δεν ακούω σχεδόν τίποτα. Τι φταίει;

Στο μεγάφωνο και σε ακουστικά ακούγονται κανονικά? Επανεκκίνηση έκανες?

Σε εμένα είχε συμβεί το ίδιο πράγμα, αλλά σε άλλο κινητό (samsung galaxy s) και τελικά αποδείχτηκε ότι οφειλόταν σε σκόνη. Μετά από άνοιγμα και καθαρισμό, ξαναλειτούργησε κανονικά. Εξέτασε και αυτό το ενδεχόμενο. Αλλά καλύτερα απευθύνσου σε κάποιο service για τον καθαρισμό.

Κωνσταντίνος

Καλησπερα, ειμαι νεος στο φορουμ..τον τελευταιο καιρο ψαχνω για κινητο και βρηκα το G2 στα 270..αν και σχετικα παλιο κινητο θεωρω οτι παραμενει ακομη ενα απο τα καλυτερα..με προβληματιζουν ομως τα σχολια σχετικα με την αναβαθμιση σε 5.0.2 lollipop...αν το αγορασω, γινεται να το αναβαθμισω σε 4.4.2 κιτκατ (απο 4.2 που εχει) ??και αν ναι, αξιζουν τα χρηματα που θα ξοδεψω ή να κινηθω σε κατι αλλο?

Καλησπερα, ειμαι νεος στο φορουμ..τον τελευταιο καιρο ψαχνω για κινητο και βρηκα το G2 στα 270..αν και σχετικα παλιο κινητο θεωρω οτι παραμενει ακομη ενα απο τα καλυτερα..με προβληματιζουν ομως τα σχολια σχετικα με την αναβαθμιση σε 5.0.2 lollipop...αν το αγορασω, γινεται να το αναβαθμισω σε 4.4.2 κιτκατ (απο 4.2 που εχει) ??και αν ναι, αξιζουν τα χρηματα που θα ξοδεψω ή να κινηθω σε κατι αλλο?

Προσωπικά σε 5.0.2 το έχω και δεν έχω κανένα παράπονο και μάλιστα θεωρώ ότι είναι και καλύτερα από πριν. Εάν πάλι δεν σου αρέσει η 5.0.2 μπορείς ανά πάσα στιγμή να βάλεις την 4.4.2 ή και την πιο παλιά 4.2.2 Το αν αξίζει η αγορά του εξαρτάται από τις δικές σου ανάγκες. Γενικά πάντως σχεδόν όλοι μας εδώ είμαστε υπερευχαριστημένοι γιαυτό και το έχουμε - κάποιοι κοντεύουν ή ίσως και να περάσαν τα 2 χρόνια. εάν πάντως προχωρήσεις στην αγορά του δες καλύτερα το 32GB μοντέλο που είναι καμιά 30αριά ευρώ πιο ακριβό

Προχωρά άφοβα αν είναι κατασκευή τέλη 14 η αρχές 15 ευρωπαϊκό παντα εννοείται έχει την 4.4.2 και ΣΕ περιπτωση που δεν την έχει θα κανει άμεσα αναβάθμιση ΟΤΑ και όπως λέει ο φίλος πάρε 32αρι αν μπορείς.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra