mariodj Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μέγα φάουλ αυτό το θέμα με την κιτρινίλα μετά από παραγωγή τόσων πολλών (εκατομμυρίων )συσκευών που δεν κατάφερε να το εξαλείψει στις τελευταίες τουλάχιστον παρτίδες...κρίμα...ευτυχώς το σέρβις το αντιμετωπίζει με υποδειγματικο τρόπο προς όλους θα έλεγα. Δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς, δεν μιλάμε για αστοχία υλικού, αλλά για λάθος σχεδιασμό. Κρίμα λέω και εγώ, να έχει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα το καλύτερο για μένα κινητό της LG. Και λέω το καλύτερο, γιατί πουλά ακόμα τρελά, παρόλο που έχουν περάσει 3 χρόνια...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Παιδιά σας έχει τύχει να μην δουλεύει η αυτόματη περιστροφή της οθόνης; και να επανέρχεται μετά από επανεκκίνηση; μου το κάνει αρκετές φορές τώρα τελευταία, τι λέτε να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) Παιδιά σας έχει τύχει να μην δουλεύει η αυτόματη περιστροφή της οθόνης; και να επανέρχεται μετά από επανεκκίνηση; μου το κάνει αρκετές φορές τώρα τελευταία, τι λέτε να φταίει; Ακριβώς το ίδιο και σε μένα!!!!! Και δεν εφτιαξε με εργοστασιακές ρυθμίσεις! Αρουταριστο το κινητο! Edited July 28, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Με έχετε αγχώσει με την κιτρινίλα και όλο το βάζω με άσπρο φόντο να δώ , εμμονή θα πάθω η δόλια :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Με έχετε αγχώσει με την κιτρινίλα και όλο το βάζω με άσπρο φόντο να δώ , εμμονή θα πάθω η δόλια :lol: Βάλε κίτρινο wallpaper να ξενοιασεις μια για παντα!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) CloudyG2_3.3 Lollipop φορτωμένο με 64 εφαρμογές...! http://s21.postimg.org/qexzqkww7/Screenshot_2015_07_28_18_48_09.png how do you print screen Edited July 28, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Με έχετε αγχώσει με την κιτρινίλα και όλο το βάζω με άσπρο φόντο να δώ , εμμονή θα πάθω η δόλια :lol: Βάλε υπενθύμιση να το κοιτάξεις 1-2 μήνες πριν λήξει η εγγύηση - problem solved :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Lek88 αν σου πω ότι το σκέφτηκα.. Minast Δεν γίνεται, οπότε μπω βλέπω φωτο και διαβάζω άσχημες εμπειρίες. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Γιατι σκατε; Αν σας αλλαξουν οθονη εχει ξανα 2 χρονια εγγύηση η οθονη. Εγω με clougy g2 3.3 σχεδον αδειο απο εφαρμογες!!! Βγαζω 34493 στο αντουτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisTs Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Ακούστε τί έπαθα παιδιά. Έκανα ενα backup στο kit kat. Έβαλα Lollipop. Έκανα factory reset γιατί κόλλαγαν τα προγράμματα. Προσπαθώ να κάνω restore το backup και δεν γίνεται. Έχω μεγάλη άναγκη να αποκτήσω πρόσβαση στα αρχεία του backup. Έψαξα το ιντερνετ δεν βρήκα λύση. Έχει κανείς καμια καλή ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Γιατι σκατε; Αν σας αλλαξουν οθονη εχει ξανα 2 χρονια εγγύηση η οθονη. Εγω με clougy g2 3.3 σχεδον αδειο απο εφαρμογες!!! Βγαζω 34493 στο αντουτου. Εμένα ένα χρόνο νομίζω μου είχαν πει και τώρα θα τους το ξαναπάω για δεύτερη αλλαγή. Εγώ σκάω γιατί το πλήρωσα 600 τότε και αν βλεπεις δεύτερη φορά κιτρινιλα,προβληματικό gps,Μπαταρια που στην αρχή κράταγε πολύ αλλά μετά το 6 μηνό μειώθηκε στο 50% η διάρκεια ,την αλλάζω με καινούργια και δεν είχε διαφορά.εγω τώρα τι να πάω να πω στη procordia από αυτά; Θα με πούνε και κομπλεξικό σου λέει δεν μπορεί να έχει τόσα προβλήματα!!! Όποτε δεν ξαναπερνεις lg και τελιωνει το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Γιατι σκατε; Αν σας αλλαξουν οθονη εχει ξανα 2 χρονια εγγύηση η οθονη. γιατι πρεπει να γυρίσω σε stock, να μην έχω κινητό για τουλάχιστον 10 μέρες και μετά να το επαναφέρω όπως ήταν. Και όλα αυτά για δεύτερη φορά:!: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisTs Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ακούστε τί έπαθα παιδιά. Έκανα ενα backup στο kit kat. Έβαλα Lollipop. Έκανα factory reset γιατί κόλλαγαν τα προγράμματα. Προσπαθώ να κάνω restore το backup και δεν γίνεται. Έχω μεγάλη άναγκη να αποκτήσω πρόσβαση στα αρχεία του backup. Έψαξα το ιντερνετ δεν βρήκα λύση. Έχει κανείς καμια καλή ιδέα? Υπάρχει κανενα πρόγραμμα να διαβάζει τα backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Nandroid Manager Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ακούστε τί έπαθα παιδιά. Έκανα ενα backup στο kit kat. Έβαλα Lollipop. Έκανα factory reset γιατί κόλλαγαν τα προγράμματα. Προσπαθώ να κάνω restore το backup και δεν γίνεται. Έχω μεγάλη άναγκη να αποκτήσω πρόσβαση στα αρχεία του backup. Έψαξα το ιντερνετ δεν βρήκα λύση. Έχει κανείς καμια καλή ιδέα? To backup πως το έκανες? Με πιο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Γιατι σκατε; Αν σας αλλαξουν οθονη εχει ξανα 2 χρονια εγγύηση η οθονη. Εγω με clougy g2 3.3 σχεδον αδειο απο εφαρμογες!!! Βγαζω 34493 στο αντουτου. Φίλε μου "σκαμε" για πολλούς και διάφορους λόγους. Προσωπικά στο δικό μου η εγγύηση τελειώνει μέσα γεναρη, αν εμφανίσει την κιτρινίλα μετά τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisTs Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 To backup πως το έκανες? Με πιο τρόπο? Με το Lg Pc Suite. Έστειλα μαιήλ στην lg και απάντησαν να αντιγραψω τα αρχεία στο κατάλογο LGbackup. Όμως αυτό διαβάζει αρχεία τύπου.ldt ενω το δικό μου είναι.brinfo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 cloudy g2 2.2 kitkat ( μη σας μπερδεύει η status bar είναι theme με tweaksbox ) stock kernel Καλά είναι? Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 σήμερα μου συνέβη κάτι κουλό. Ξαφνικά χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι η οθόνη του κινητού ήταν αναμένη. Το λειτουργικό εβγαλε μάλιστα και ένα μήνυμα κάτω, αλλά δεν πρόλαβα να το δω. Μετά αφου έκλεισα την οθόνη δεν το ξανάκανε. Σας έχει τύχει ποτέ ή παει το μυαλό σας ποια εφαρμογή μπορεί να το προκάλεσε αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Μαγκες καλησπέρα. Πήρα σήμερα το τηλέφωνο, ήρθε με kit kat, πάω στις ρυθμίσεις αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση για lollipop. Το συνέδεσα στο Mac και πάλι όμως δεν μου λέει ότι έχει αναβάθμιση. Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Μαγκες καλησπέρα. Πήρα σήμερα το τηλέφωνο, ήρθε με kit kat, πάω στις ρυθμίσεις αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση για lollipop. Το συνέδεσα στο Mac και πάλι όμως δεν μου λέει ότι έχει αναβάθμιση. Τι παίζει; Μπες ΕΔΩ βάλε το ΙΜΕΙ και κατέβασε την Lollipop που πρέπει να έχει η συσκευή σου. Μετά πέρνα την με LG Flash Tool 2014 και μόλις την περάσεις (πριν στήσεις το τηλ.) κανε και μια Επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, και θα είσαι o.k.;) Ειναι ο μονος τροπος για να εχεις μια καθαρή και γρήγορη συσκευή....!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Περίπτωση να μου έρθει σε ota υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Όχι δεν παίζει κάτι τέτοιο.. Μόνο μέσω LG pc suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Περίπτωση να μου έρθει σε ota υπάρχει; Αστο σε κιτκατ καλυτερα εγω θεωρω οτι η λολιποπ ειναι παπαρδελα το κινητο φυσαει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Αστο σε κιτκατ καλυτερα εγω θεωρω οτι η λολιποπ ειναι παπαρδελα το κινητο φυσαει. Για να το λες εσύ......έτσι θα είναι...!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts