Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω, με την lolipop έχασα τον προγραμματισμό για να βάζω το βράδυ να με παίρνουν τηλέφωνο όποιοι θέλω εγώ. Χάθηκε η δεν το βρίσκω;

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους.

Με το G2 στην κατοχή μου μόλις λίγες μέρες, σήμερα μου έπεσε από πολύ χαμηλό ύψος και η οθόνη σταμάτησε να δουλεύει. Ακούω το κινητό να ανοίγει, το notification led λειτουργεί κανονικά, αλλά η οθόνη δεν δείχνει τίποτα.

Τι μπορεί να είναι αυτό;

Εν τω μεταξύ είμαι rooted, κρατάω το power button μέχρι να κλείσει η συσκευή, στη συνέχεια με πατημένο το vol up το συνδέω στο PC, αλλά και το LG Suite, και το Flash tool, σταματάνε το software στο 2% και 4% αντίστοιχα, οπότε δεν μπορώ να το γυρίσω σε στοκ...

Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει τον Φεβρουάριο.Μου είχε πέσει απτο γραφείο.Το άνοιξα και είδα ότι απτην πτώση είχε ξεκουμπώσει η κεντρική καλωδιοταινία αλλά δυστυχώς είχε κοπεί ένα πινάκι οπότε συνέχισε να μην δουλεύει όταν την κούμπωσα.Παράγγειλα από Κίνα καινούρια καλωδιοταινία,περίπου 14 ευρώ,την έβαλα και το κινητό δουλεύει άψογα από τότε.

Δεύτερη φορά μου έβγαλε τη κιτρινιλα στην οθόνη. Έχω κάνει ήδη αντικατάσταση πέρσι το Σεπτέμβριο και χτες μου την έβγαλε πάλι. Έλεγα να πάρω το g4 αλλά με αυτά που βλέπω....

Για τις κιτρινιλες δεν ξερω τι να πω ρε παιδια εγω εχω κλειση ενα χρονο μαζι του του εχω βγαλει τα ματια σετφαρω αδιακοπα εκτος των βασικων λειτουργιων παιζω και κανα μισαωρο παιχνιδια αλλα δεν εχω τετοιο θεμα,επισης μια ξαδερφη που το πηρε πριν κανα εξαμηνο και το χρησιμοποιει σαν επαγγεματικο τπτ απολυτως τι να πω δε ξερω πως συμβαινει αυτο.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Δεύτερη φορά μου έβγαλε τη κιτρινιλα στην οθόνη. Έχω κάνει ήδη αντικατάσταση πέρσι το Σεπτέμβριο και χτες μου την έβγαλε πάλι. Έλεγα να πάρω το g4 αλλά με αυτά που βλέπω....

Ούτως ή άλλως, η εγγύηση μετά από επισκευή ανανεώνεται για το εξάρτημα που επιδιορθώθηκε. Εάν η οθόνη είναι το μόνο σου πρόβλημα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα :)

Παιδια εγω ακομα δεν εχω θεμα αν και ακομα χρονο δεν εκλεισα.. Αλλα να τονίσω πως παιχνιδια στο κινητο δεν παιζω. Οταν σερφαρω και μιλαω με φιλους ταυτοχρονα σε δυο τρεις εφαρμογές και το τηλεφωνο αρχιζει και ζεματαει φανταστείτε ποσο θα ανάψει παίζοντας ενα απαιτητικο παιχνιδι..

Και στο δικό μου εμφανίστηκε κιτρινίλα πάνω δεξιά. Από το Δεκέμβριο του 2013 που το έχω δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Επισκευάζεται; Είναι στην εγγύηση; Να πάρω στην LG;

Παιδια εγω ακομα δεν εχω θεμα αν και ακομα χρονο δεν εκλεισα.. Αλλα να τονίσω πως παιχνιδια στο κινητο δεν παιζω. Οταν σερφαρω και μιλαω με φιλους ταυτοχρονα σε δυο τρεις εφαρμογές και το τηλεφωνο αρχιζει και ζεματαει φανταστείτε ποσο θα ανάψει παίζοντας ενα απαιτητικο παιχνιδι..

Το ίδιο θα ζεσταθεί, πόσο παραπάνω να πάει? :)

Και στο δικό μου εμφανίστηκε κιτρινίλα πάνω δεξιά. Από το Δεκέμβριο του 2013 που το έχω δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Επισκευάζεται; Είναι στην εγγύηση; Να πάρω στην LG;

Επισκευάζεται. Είναι στην εγγύηση. Πάρε την LG, αλλά ακούγεται ότι αυτές τις μέρες ίσως δεν έχουν άμεσα ανταλλακτικά.

Δεν ξερω ποσο παραπανω θα παει δεν το δοκιμασα και μαλλον δεν θελω να το δοκιμασω. Αλλα εαν με απλο multitasking βαραει περιοδικα παντα 72 βαθμούς φανταζομαι με ενα καλο παιχνιδι θα το ξεπερναει και ισως οχι στιγμιαια ..

Επισκευάζεται. Είναι στην εγγύηση. Πάρε την LG, αλλά ακούγεται ότι αυτές τις μέρες ίσως δεν έχουν άμεσα ανταλλακτικά.

Ευχάριστο αυτό όμως το G2 μου είναι 32άρι και το είχα πάρει στη Γαλλία. Φοβάμαι ότι δεν θα μου το επισκευάσουν στην εγγύηση. Θα τους ρωτήσω πάντως.

Ευχάριστο αυτό όμως το G2 μου είναι 32άρι και το είχα πάρει στη Γαλλία. Φοβάμαι ότι δεν θα μου το επισκευάσουν στην εγγύηση. Θα τους ρωτήσω πάντως.

Αν είναι το D802 και είναι Γαλλική συσκευή λογικά θα το δεχθούν στη εγγύηση!

Αν είναι το D802 και είναι Γαλλική συσκευή λογικά θα το δεχθούν στη εγγύηση!

Ναι το D802 είναι. Υποθέτω πρέπει και να το γυρίσω στη μαμά rom. Άντε βρες τη τώρα.

Ναι το D802 είναι. Υποθέτω πρέπει και να το γυρίσω στη μαμά rom. Άντε βρες τη τώρα.

Βαλε το ΙΜΕΙ σου εδω, και κατεβασε την:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1

Χίλια ευχαριστώ Χρήστο!

Αυτήν εδώ μου έβγαλε:

Version: V30A

Country: MAL/MODELLABS(HONGKONG)

Model: LGD802

ΗΟΝGKONG?!

Μμμμ γιατι Χονγκ Κονγκ;;

Μηπως τελικα δεν ειναι Γαλλικη συσκευη αλλα για Χονγκ Κονγκ;

Αν ειναι ετσι, καθολου απιθανο να σου κανουν μανουρες στο service........ γιατι υποτιθεται δεχονται μονο Ευρωπαικες!!

Αν ρωτησεις παντως ενημερωσε μας!

Και 'γω συσκευη απο Χονγκ Κονγκ εχω (παρτιδα 309, Σεπτεμβριος 2013), και συμφωνα μ' αυτα που διαβαζω εδω μεσα τοσο καιρο εχω την εντυπωση πως δεν εχω εγγυηση!!

Ευτυχως προς το παρων δε χρειαστηκε να το διαπιστωσω :p

Φυσικα ετσι κ' αλλιως σε 2 μηνες τελος η εγγυηση (και να ειχα)!!

Παιδια να σας πω την αποψη μου σαν πλεον ειδικος:Ρ Δυστυχως το δικο μου εχει βγαλει αυτη την κιτρινιλα 3 φορες μεσα σε 9 μηνες..το εφτιαξα και τις 3 φορες εννοειτε..λοιπον δεν χρειαζετε να απευθυνθείτε στην Lg. Παρτε ενα τηλ στη procordia να ρωτησετε αν υπαρχει ανταλακτικο και αν οντως εχει μην μπλεκετε με μεσαζοντες..σας το φτιαχνουν μεσα σε 40 λεπτα..και η εγγυση για την οθονη ανανεωνεται για 1 χρονο ακομα...τελευταια μου επισκευη την παρασκευη πριν ανακοινωθει το δημοψηφισμα..τωρα λογω κρισης δεν ξερω τι παιζει αλλα οσοι εχετε θεμα επικοινωνηστε κατευθειαν με procordia. Ειναι στη κατεχακη κοντα στο σταθμο Edited by nikos_gew

Παιδια να σας πω την αποψη μου σαν πλεον ειδικος:Ρ Δυστυχως το δικο μου εχει βγαλει αυτη την κιτρινιλα 3 φορες μεσα σε 9 μηνες..το εφτιαξα και τις 3 φορες εννοειτε..λοιπον δεν χρειαζετε να απευθυνθείτε στην Lg. Παρτε ενα τηλ στη procordia να ρωτησετε αν υπαρχει ανταλακτικο και αν οντως εχει μην μπλεκετε με μεσαζοντες..σας το φτιαχνουν μεσα σε 40 λεπτα..και η εγγυση για την οθονη ανανεωνεται για 1 χρονο ακομα...τελευταια μου επισκευη την παρασκευη πριν ανακοινωθει το δημοψηφισμα..τωρα λογω κρισης δεν ξερω τι παιζει αλλα οσοι εχετε θεμα επικοινωνηστε κατευθειαν με procordia. Ειναι στη κατεχακη κοντα στο σταθμο

Ναι φίλε μου και 'γω για την procordia μιλούσα! Για οτιδήποτε αφορά το service, απευθυνόμαστε εκεί!

Η δική του συσκευή τι προέλευσης είναι;

Όταν έγραψα ότι πιθανόν να μη δεχθούν μη Ευρωπαϊκή συσκευή, εννουσα την procordia! Προφανώς υπάρχει μεταξύ τους συνεννόηση και κοινή τακτική (lg, procordia)......... λέω εγώ τώρα :o

Edited by Titarasaudi

Καλησπέρα στην παρέα!

Παιδιά ξέρει κανείς πόσο κοστίζει μια αλλαγή οθόνης;

Παίζει να είναι χαμηλότερης ποιότητας;

Καλησπέρα mose!

Μιλώντας με αρκετά καταστήματα, τα οποία απ'ότι κατάλαβα προμηθεύονται την αυθεντική οθόνη από την επίσημη αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι το όλο κόστος (για το λευκό G2) κυμαίνεται στα 140€.

Ωστόσο λόγω έλειψης ανταλλάκτικων αλλά και της κατάστασης που επικρατεί με τις τράπεζες, θα πάρει λίγο καιρό η επισκευή.

Σχετικά με αντικατάσταση με μη αυθεντική οθόνη, δύο καταστήματα με τα οποία μίλησα με απέτρεψαν καθώς το κόστος θα ήταν ελάχιστα μικρότερο, αλλά και η ποιότητα αμφιλεγόμενη. Τα περί κόστους βέβαια αλλάζουν, αν μπορείς να παραγγείλεις εσύ οθόνη και να την εγκαταστήσεις μόνος σου.

Καλησπέρα mose!

Μιλώντας με αρκετά καταστήματα, τα οποία απ'ότι κατάλαβα προμηθεύονται την αυθεντική οθόνη από την επίσημη αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι το όλο κόστος (για το λευκό G2) κυμαίνεται στα 140€.

Ωστόσο λόγω έλειψης ανταλλάκτικων αλλά και της κατάστασης που επικρατεί με τις τράπεζες, θα πάρει λίγο καιρό η επισκευή.

Σχετικά με αντικατάσταση με μη αυθεντική οθόνη, δύο καταστήματα με τα οποία μίλησα με απέτρεψαν καθώς το κόστος θα ήταν ελάχιστα μικρότερο, αλλά και η ποιότητα αμφιλεγόμενη. Τα περί κόστους βέβαια αλλάζουν, αν μπορείς να παραγγείλεις εσύ οθόνη και να την εγκαταστήσεις μόνος σου.

Thanks Cuore_Sportivo είναι αυτό που φοβόμουν.Το θέμα είναι πόσο χειρότερη μπορεί να είναι μια μη αυθεντική οθόνη διότι τα χρήματα για την genuine είναι η μισή τιμή της συσκευής.

Καλημέρα σε όλους,

Ξαφνικα χτες,χωρις να κανω κατι στο τηλεφωνο,πηγα να εγκαταστησω καποιες εφαρμογές που ειχα ανεβάσει στο Dropbox και ενω πατωντας πανω ,μου ανοιγει,κατεβαινει,και τέλος βγάζει το μηνυμα "ακυρωση ή εγκατασταση" δεν μπορω να πατησω το "εγκατασταση"με τιποτα...ενω το ακύρωση δουλεύει....

Ναι ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη "να επιτρεπεται η εγκατασταση απο αλλες πηγες " ,ναι εκανα update touch firmware.

Καμμιά ιδέα;;;

τΟ ΑΝΕΒΑΣΑ και στο Box, αλλα και εκει το ιδιο....δεν πατιεται το εγκατάσταση..

Edited by kermitlabross

Καλημέρα σε όλους,

Ξαφνικα χτες,χωρις να κανω κατι στο τηλεφωνο,πηγα να εγκαταστησω καποιες εφαρμογές που ειχα ανεβάσει στο Dropbox και ενω πατωντας πανω ,μου ανοιγει,κατεβαινει,και τέλος βγάζει το μηνυμα "ακυρωση ή εγκατασταση" δεν μπορω να πατησω το "εγκατασταση"με τιποτα...ενω το ακύρωση δουλεύει....

Ναι ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη "να επιτρεπεται η εγκατασταση απο αλλες πηγες " ,ναι εκανα update touch firmware.

Καμμιά ιδέα;;;

Κανε 1-2 reboot το κάνει καμία φορά. Θα στρώσει.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλημέρα σε όλους,

Καμμιά ιδέα;;;

Πήγαινε ρυθμίσεις >ασφάλεια και δες αν είναι τικαρισμενο το άγνωστες πηγές

No root->No problem