alfa Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Θα έλεγα να ξαναφλασάρεις την ιδια ρομ μήπως δεν έχει κάτσει καλά.Και εγώ αυτή φοράω και το Hotspot δουλεύει μια χαρά. πέρασα την 2.2 του Cloudy τώρα και έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα... δεν μπορώ να καταλάβω, με μια LP Xenon HD που έβαλα λειτουργούσε... παίζει ρόλο το μοντέλο και η χώρα προορισμού? και αν ναι από που μπορώ να δω ποιο έχω? είναι αγορασμένο γεναρη 2014 από Kaizer και είναι το 802... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Τι μπορώ να κάνω για να αύξησω την αυτονομία του κινητού? Εκτός από το να χαμηλωσω την φωτεινότητα και να κλείσω το wifi που είναι τα πιο απλά. Εχω κλείσει και την τοποθεσία και τους αυτόματους συγχρονισμους. Τι άλλο γίνεται? Με την λιλιποπ φεύγει η μπαταρία νερακι και θέλω έστω και λίγο να το διορθώσω. Με την κιτκατ ξεχνουσα να το φορτισω και τώρα έχει μεγάλη διαφορά. Edited May 22, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Προσωπικά δεν μου τελειώνει εύκολα η μπαταρία. Η Λολιποπ για μένα είναι στα ίδια επίπεδα με την kk και 3 επίπεδα καλύτερη στο standby mode. Για κοίτα ποια app στην κάνει την δουλειά γιατί σίγουρα κάτι στην καταναλώνει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 [ATTACH]61146[/ATTACH] Αυτά μου βγάζει πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Τι μπορώ να κάνω για να αύξησω την αυτονομία του κινητού? Εκτός από το να χαμηλωσω την φωτεινότητα και να κλείσω το wifi που είναι τα πιο απλά. Εχω κλείσει και την τοποθεσία και τους αυτόματους συγχρονισμους. Τι άλλο γίνεται? Με την λιλιποπ φεύγει η μπαταρία νερακι και θέλω έστω και λίγο να το διορθώσω. Με την κιτκατ ξεχνουσα να το φορτισω και τώρα έχει μεγάλη διαφορά. Με dorimanx kernel θα σου βγάζει τουλάχιστον 1:30 ώρα παραπάνω οθόνη Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Με dorimanx kernel θα σου βγάζει τουλάχιστον 1:30 ώρα παραπάνω οθόνη Με τι?? Kernel? Stok το εχω. Ούτε καν σκαμπαζω από τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Τι μπορώ να κάνω για να αύξησω την αυτονομία του κινητού? Εκτός από το να χαμηλωσω την φωτεινότητα και να κλείσω το wifi που είναι τα πιο απλά. Εχω κλείσει και την τοποθεσία και τους αυτόματους συγχρονισμους. Τι άλλο γίνεται? Με την λιλιποπ φεύγει η μπαταρία νερακι και θέλω έστω και λίγο να το διορθώσω. Με την κιτκατ ξεχνουσα να το φορτισω και τώρα έχει μεγάλη διαφορά. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανες? Μάλλον όχι απ' ότι έχω διαβάσει γι' αυτό κάνε για να ησυχάσεις από τα προβλήματα ;) Με dorimanx kernel θα σου βγάζει τουλάχιστον 1:30 ώρα παραπάνω οθόνη Ρε παιδιά μη λέτε τέτοια πράγματα στο ''επίσημο''... θα νομίζει κανείς ότι τον βρίζετε... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανες? Μάλλον όχι απ' ότι έχω διαβάσει γι' αυτό κάνε για να ησυχάσεις από τα προβλήματα ;) Ρε παιδιά μη λέτε τέτοια πράγματα στο ''επίσημο''... θα νομίζει κανείς ότι τον βρίζετε... :lol: Δεν έκανα Όχι..... Όσο για το kernel που λέει ο φίλος μάλλον έχει να κάνει με root αποτι κατάλαβα.... Κλεφτά Χαράλαμπε δηλαδη. Όσο με ξέρει αυτό άλλο τόσο το ξέρω κ εγω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Όσο δεν κάνεις θα σου προκύπτουν διάφορα προβλήματα που δεν θα οφέιλονται στην lollipop ως αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 [ATTACH]61146[/ATTACH] Αυτά μου βγάζει πρώτα Πάντως όλα φαίνονται φυσιολογικά στην εικόνα που δείχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Δεν έκανα Όχι..... Όσο για το kernel που λέει ο φίλος μάλλον έχει να κάνει με root αποτι κατάλαβα.... Κλεφτά Χαράλαμπε δηλαδη. Όσο με ξέρει αυτό άλλο τόσο το ξέρω κ εγω!! Aπό σήμα πως πας? Μηπως το έχεις μόνιμα στο LTE και ψάχνει συνεχώς να βρει σημα? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Aπό σήμα πως πας? Μηπως το έχεις μόνιμα στο LTE και ψάχνει συνεχώς να βρει σημα? Το σήμα του είναι πολύ πιο καλό αποτι ήταν στην κιτκατ. Σε σημεία που δεν έπιανε καθόλου σημα και ήμουν μονο με επειγουσες κλήσεις Τώρα έχω 2 γραμμές. Το έχω στο 4g lte. Εκεί το είχα και με κιτκατ άλλα η μπαταρία δεν έπεφτε. Συγκεκριμένα το λέει: Αυτόματο GSM/WCDMA/LTE Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι λέει πως η οθόνη ευθύνεται για την κατανάλωση. Το LTE είναι το 4g αν δεν κάνω λάθος. Τα άλλα 2 τι είναι? Αν το βάλω μόνο GSM θα κρατάει πιο πολύ η μπαταρία? Θα έχω καλύτερο σήμα κινητής? Είναι μόνο για κλήσεις το gsm ? LTE= 4g GSM= καθόλου ίντερνετ μόνο τηλεφωνια. WCDMA= 3g Καλα τα λέω? Edited May 22, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Το σήμα του είναι πολύ πιο καλό αποτι ήταν στην κιτκατ. Σε σημεία που δεν έπιανε καθόλου σημα και ήμουν μονο με επειγουσες κλήσεις Τώρα έχω 2 γραμμές. Το έχω στο 4g lte. Εκεί το είχα και με κιτκατ άλλα η μπαταρία δεν έπεφτε. Συγκεκριμένα το λέει: Αυτόματο GSM/WCDMA/LTE Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι λέει πως η οθόνη ευθύνεται για την κατανάλωση. Το LTE είναι το 4g αν δεν κάνω λάθος. Τα άλλα 2 τι είναι? Αν το βάλω μόνο GSM θα κρατάει πιο πολύ η μπαταρία? Θα έχω καλύτερο σήμα κινητής? Είναι μόνο για κλήσεις το gsm ? LTE= 4g GSM= καθόλου ίντερνετ μόνο τηλεφωνια. WCDMA= 3g Καλα τα λέω? Η οθόνη είναι το πιο ενεργοβόρο υποσύστημα του τηλεφώνου. Το LTE καταναλώνει αρκετά, αλλά το ίδιο και η εναλλαγή μεταξύ των 2G/3G/4G. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της κατανάλωσης θα το δεις ως cell standby / αναμονή κυψέλης. Από πλευράς κατανάλωσης είναι πάντα προτιμότερο να το "καρφώνεις" χειροκίνητα σε ένα από τα τρία, παρά να το αφήνεις αυτόματο. Παρεμπιπτόντως, το GSM δε σημαίνει καθόλου δεδομένα, σημαίνει ταχύτητες 2ης γενιάς (GPRS/EDGE). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Η οθόνη είναι το πιο ενεργοβόρο υποσύστημα του τηλεφώνου. Το LTE καταναλώνει αρκετά, αλλά το ίδιο και η εναλλαγή μεταξύ των 2G/3G/4G. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της κατανάλωσης θα το δεις ως cell standby / αναμονή κυψέλης. Από πλευράς κατανάλωσης είναι πάντα προτιμότερο να το "καρφώνεις" χειροκίνητα σε ένα από τα τρία, παρά να το αφήνεις αυτόματο. Παρεμπιπτόντως, το GSM δε σημαίνει καθόλου δεδομένα, σημαίνει ταχύτητες 2ης γενιάς (GPRS/EDGE). Στην αναμονή κυψέλης μου δείχνει μόνο 7% κατανάλωσ η όμως.... Ψιλοπραγματα Μπορώ να το "κλειδωσω" μόνο στο GSM και όποτε θέλω data να το αλλάζω χειροκίνητα και να το βάζω και για ιντερνετ. Αν το κάνω αυτό θα έχω και καλύτερη ποιότητα από θεμα σήματος ? Edited May 22, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Στην αναμονή κυψέλης μου δείχνει μόνο 7% κατανάλωσ η όμως.... Ψιλοπραγματα Μπορώ να το "κλειδωσω" μόνο στο GSM και όποτε θέλω data να το αλλάζω χειροκίνητα και να το βάζω και για ιντερνετ. Αν το κάνω αυτό θα έχω και καλύτερη ποιότητα από θεμα σήματος ? Αν το κάνεις έτσι, θα έχεις και καλύτερη ποιότητα σήματος και περισσότερη μπαταρία. Βέβαια θα χάσεις το HD voice (εάν το έχεις ενεργοποιημένο). Επίσης, για λόγους πληρότητας σημειώνω ότι με το ίδιο επίπεδο σήματος, το 3G είναι λιγότερο ενεργοβόρο από το 2G, αλλά σπάνια θα βρεις 3G στα ίδια επίπεδα με 2G σε όλους τους χώρους που κινείσαι. Για ευκολία μπορείς να χρησιμοποιείς widgets για τις εναλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Αν το κάνεις έτσι, θα έχεις και καλύτερη ποιότητα σήματος και περισσότερη μπαταρία. Βέβαια θα χάσεις το HD voice (εάν το έχεις ενεργοποιημένο). Επίσης, για λόγους πληρότητας σημειώνω ότι με το ίδιο επίπεδο σήματος, το 3G είναι λιγότερο ενεργοβόρο από το 2G, αλλά σπάνια θα βρεις 3G στα ίδια επίπεδα με 2G σε όλους τους χώρους που κινείσαι. Για ευκολία μπορείς να χρησιμοποιείς widgets για τις εναλλαγές. Που βρίσκω το widget αυτό για τις εναλλαγες? Στο play ετσι? Δεν βλέπω να έχει κάτι το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Παιδιά με την lollipop βλέπω μια αύξηση της της ζωής της μπαταρίας μου από τις 5 ώρες πάνω κάτω οθόνη με Kit Kat τώρα ξεπέρασε τις 6 με ίδια χρήση. Όλα στοκ και χωρίς επαναφορά. Καλά είναι η τσάμπα χαίρομαι? Edited May 22, 2015 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 τι προέλευσης είναι το δικό σου; Εμένα γράφει 6de πάνω από το white white, λογικά γερμανικό (?) ειναι:rolleyes: Ποτέ θα πάρει λολλιποπ Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εμένα γράφει 6de πάνω από το white white, λογικά γερμανικό (?) ειναι:rolleyes: Ποτέ θα πάρει λολλιποπ καλημέρα βάλε το imei εδώ να το δείς http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Re4cTiV3 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλησπέρα έβαλα lollipop με 6DE και έχω δυο προβλήματα. Όταν ανοίγω στις ρυθμίσεις του wifi κολλάει απίστευτα και δεν μου αναγνωρίζει το κινητό στον υπολογιστή. Έχετε τίποτα παρόμοιο; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Έχει ρυθμίσει κανένας το cell broadcast ή ξέρετε αν παίζει στην χώρα μας?? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Έχει ρυθμίσει κανένας το cell broadcast ή ξέρετε αν παίζει στην χώρα μας?? Δεν κανει τιποτα αυτη η λειτουργια, μονο σε Wind (telestet καποτε) υπηρχε ενα προγραμμα που χρεωνε πολυ φθηνοτερα ολα τα νουμερα σε μια περιοχη, οταν λοιπον το ενεργοποιουσες σου εβγαζε (δεν ξερω αν βγαζει και τωρα) την περιοχη και το προθεμα, οποτε ηξερες ποια ηταν τα δωρεαν ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Δεν κανει τιποτα αυτη η λειτουργια, μονο σε Wind (telestet καποτε) υπηρχε ενα προγραμμα που χρεωνε πολυ φθηνοτερα ολα τα νουμερα σε μια περιοχη, οταν λοιπον το ενεργοποιουσες σου εβγαζε (δεν ξερω αν βγαζει και τωρα) την περιοχη και το προθεμα, οποτε ηξερες ποια ηταν τα δωρεαν ..... Ευχαριστώ... Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 και πως τα τρεχω στο κινητο?? Ρυθμίσεις --> Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας-->υπηρεσία δημιουρ.αντιγράφου LG--> επαναφορά και διαχείριση αρχείων Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 http://www.aliexpress.com/item/100-Original-New-Lcd-Touch-Screen-Digitizer-with-Frame-Assembly-for-LG-G2-D802-Only-One/32276823611.html?spm=2114.32010308.4.19.0jccPZ. Τι λετε για αυτο ρε παιδια?Να το επιχειρησω ή θα ειναι βρωμα η δουλεια?Στο chat ο τυπος λεει οτι η οθονη ειναι original και οτι δεχονται επιστροφες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts