john_vl Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 παιδες σε ιταλικες συσκευες η λολλιποπ εφτασε μονο για βονταφον? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) Κ εγώ 16αρι ισπανικό αλλά τίποτα ακόμα... Έκανες update ΟΤΑ;;; Όχι φίλε, δεν μου ήρθε update διότι έχω είδη lolli, σήμερα είμαι εκτός, αύριο θα την φλασαρω με flash tool Edit πιστεύω μέχρι το βράδυ να σου έρθει με OTA Edited April 2, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ήρθε σε κάποιον ΟΤΑ update; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 βγηκανε και οι open , αντε παμε για φλασαρισμα, 30Α η εκδοση τους Εχεις δίκιο μου φαίνεται ,δεν το γλυτωνουμε το ξαναστήσιμο .Θα μου πείς αυτή είναι και η χαρά....μέχρι να βγουν και οι custom... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ιταλικο και σημερα ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ηρθε ΕΠΙΣΗΜΑ απο LG SUITE!!!! Απλα ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!! Eίναι της Vodafone ή open ?Με ρώτησε ενας φίλος που έχει Ιταλικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darknoto Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Παιδια μπορω να ρωτησω κατι γιατι δεν γνωριζω...Εγω το εχω ρουταρει το κινητο...Για να κανω κανονικα την αναβαθμιση πρεπει να το ξε ρουταρω ??? Αν γινεται πειτε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vl Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μεσω pc suite μου εβγαλε αναβαθμιση που τελειωνει σε 30Α (ιταλικη συσκευη) ! ειναι η λολλιποπ? αν ναι γνωριζετε αν ειναι της vodafone ? το κινητο μου παντως δεν ειναι συσκευη vodafone δεν εχει καποιο λογοτυπο της! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Και flashable zip Το κινητό μου είναι ελληνικο(6gr γράφει το κουτί) και έχει περασμένη έκδοση λογισμικού 20h.θα κατεβάσω την 20h για την Ελλάδα και θα την περάσω με το flash tool;δεν χρειάζεται κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Γιώργο αφού έχεις την 20h θα περάσεις πάλι την 20h? Περίμενε να βγεί η λόλι για Ελλάδα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μεσω pc suite μου εβγαλε αναβαθμιση που τελειωνει σε 30Α (ιταλικη συσκευη) ! ειναι η λολλιποπ? αν ναι γνωριζετε αν ειναι της vodafone ? το κινητο μου παντως δεν ειναι συσκευη vodafone δεν εχει καποιο λογοτυπο της! :) H V30a 1,65 GB είναι η οpen .H V30d 1,78 GB είναι της Voda.Ρίξε μια ματιά εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ήρθε σε κάποιον ΟΤΑ update; Πριν λιγο το τηλεφωνο μου εκανε καποια περιεργα κολληματα,ανευ λογου. Δεν ξερω γιατι αλλα το μυαλο μου πηγε στην αναβαθμιση.Προσπαθησα να κανω τσεκ απο το τηλεφωνο ανεπιτυχως. Συνδεθηκα στο LG Pc Suit,και μου εβγαλε πως υπαρχει νεωτερη εκδοση λογισμικου. Το τηλεφωνο αυτη τη στιγμη εχει Kit Kat 4.4.2. H προς εγκατασταση ενημερωση λογισμικου ειναι η D80230A. Προκειται για τη lollipop;Και αν ναι προτεινεται να γινει η να περιμενουμε λιγο ακομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Παιδια μπορω να ρωτησω κατι γιατι δεν γνωριζω...Εγω το εχω ρουταρει το κινητο...Για να κανω κανονικα την αναβαθμιση πρεπει να το ξε ρουταρω ??? Αν γινεται πειτε μου :) Πρέπει να το ξανακάνεις stock .Mην κάνεις αναβάθμιση έτσι όπως είσαι γιατί θα μπλοκάρει .Ευκολο είναι αν χρειαστεί πεσμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 καποιος να μας πει οτι μπορουμε να την περασουμε με update ρε παιδια, δεν το ξαναστηνουμε ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vl Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Για να κανω εγκατασταση την 3Α απο το pc suite πρεπει πρωτα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Πριν λιγο το τηλεφωνο μου εκανε καποια περιεργα κολληματα,ανευ λογου. Δεν ξερω γιατι αλλα το μυαλο μου πηγε στην αναβαθμιση.Προσπαθησα να κανω τσεκ απο το τηλεφωνο ανεπιτυχως. Συνδεθηκα στο LG Pc Suit,και μου εβγαλε πως υπαρχει νεωτερη εκδοση λογισμικου. Το τηλεφωνο αυτη τη στιγμη εχει Kit Kat 4.4.2. H προς εγκατασταση ενημερωση λογισμικου ειναι η D80230A. Προκειται για τη lollipop;Και αν ναι προτεινεται να γινει η να περιμενουμε λιγο ακομα; Λογικά είναι η Lollipop .Mέσω ΟΤΑ το βλέπω δύσκολο γιατί είναι μεγάλο το αρχείο 1,65 GB μάλλον μέσω pc suite θα το βάλουμε .Απλά παρακολουθώ την επίσημη σελίδα της LG και για Ελλάδα δεν το έχει δώσει ακόμα http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Λογικά είναι η Lollipop .Mέσω ΟΤΑ το βλέπω δύσκολο γιατί είναι μεγάλο το αρχείο 1,65 GB μάλλον μέσω pc suite θα το βάλουμε .Απλά παρακολουθώ την επίσημη σελίδα της LG και για Ελλάδα δεν το έχει δώσει ακόμα http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Το δικο μου κινητο ειναι D80220h-EUR-XX.Αγορασμενο απο Κaizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Για τα πολωνικά βλέπετε τιποτα παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 βαλτε την ιταλικη , μην παιδευεστε. Ιδιες θα ειναι ολες οι ΟΡΕΝ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Περιμένετε να βγει η δικιά σας ρομ, αυτήν που αντιστοιχεί στο κινητό σας, μη βιάζεστε, σε μία -δύο μέρες θα την έχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 βαλτε την ιταλικη , μην παιδευεστε. Ιδιες θα ειναι ολες οι ΟΡΕΝ Άμα την περάσω με το flash tool Πρέπει να κάνω μπακ απ φώτο βίντεο κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Περιμένετε να βγει η δικιά σας ρομ, αυτήν που αντιστοιχεί στο κινητό σας, μη βιάζεστε, σε μία -δύο μέρες θα την έχετε αν βιαζομαστε; καθολου, το αντιθετο, ακομα κ να μου βγαλει μηνυμα το κιν να την βαλω θα το σκεφτω πολυ σοβαρα, δεν εχουμε καμια ορεξη να κανουμε τους beta testers τα χουμε ξανα πει, βαλτε την εσεις που βιαζεστε, σκουξτε για τα προβληματα σας κ αμα τα διορθωσουν τοτε θα την βαλουμε εμεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Το οτι ρωταμε αν αξιζει να αναβαθμισουμε η οχι,καποιον που γνωριζει και εχει διαθεση να πει,ειναι νομιζω θεμιτο και λογικο και δεν δειχνει βιασυνη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Λογικά είναι η Lollipop .Mέσω ΟΤΑ το βλέπω δύσκολο γιατί είναι μεγάλο το αρχείο 1,65 GB μάλλον μέσω pc suite θα το βάλουμε .Απλά παρακολουθώ την επίσημη σελίδα της LG και για Ελλάδα δεν το έχει δώσει ακόμα http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Κ πως την περνάμε; με το flash tool 2014; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 αν βιαζομαστε; καθολου, το αντιθετο, ακομα κ να μου βγαλει μηνυμα το κιν να την βαλω θα το σκεφτω πολυ σοβαρα, δεν εχουμε καμια ορεξη να κανουμε τους beta testers τα χουμε ξανα πει, βαλτε την εσεις που βιαζεστε, σκουξτε για τα προβληματα σας κ αμα τα διορθωσουν τοτε θα την βαλουμε εμεις ;) Είδη την έχουμε φίλε μου καμιά δεκαριά μέρες, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα, εγώ προσωπικά δε βρήκα κάποιο bug ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darknoto Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Πρέπει να το ξανακάνεις stock .Mην κάνεις αναβάθμιση έτσι όπως είσαι γιατί θα μπλοκάρει .Ευκολο είναι αν χρειαστεί πεσμου Θα ηθελα να το κανω stock να σου πω την αληθεια...Αν μπορουσες να μου δωσεις ενα guide θα ημουν πολυ ευγνωμων :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Άμα την περάσω με το flash tool Πρέπει να κάνω μπακ απ φώτο βίντεο κλπ; ναι, θα τα χασεις ολα. μην ξεχασεις CSE flash. Λοιπον περασα την ιταλικη ΟΡΕΝ, ενα πραγμα θα πω γιατι βιαζομαι να φυγω. Μην δειξετε το κινητο σε κανενα παιδι με Lg G3 , θα τον ξενερωσετε ασχημα. Παει φετες σε σχεση με το μεγαλο αδερφο. :lol: Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts