Titarasaudi Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Έχει βάλει κανείς APUS Η NOVA Και να του δουλεύει το διπλό πάτημα για κλείσιμο της οθόνης; Για APUS δεν ξερω, δεν το εχω βαλει ποτε! Εγω εχω nova (ομως την prime εκδοση) και δουλευει το σβησιμο με double tab με τη χρηση μιας εφαρμογης απ' το Play..... την "screen off and lock"!! EDIT: απαντησε κι' αλλος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
applesnk Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 καλησπερα σε ολο το φορουμ, πρωτο μου ποστ σε αυτο το φορουμ, ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το κινητο μου. εχω το g2 , rooted με cm11 (1102) και clockworkmod. το λειτουργω με nova και τα παραπανω απο τον ιουνη και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. προσφατα δεν λειτουργει καθολου το auto rotation και το auto brightness και εχω τρελαθει γιατι κανει το κινητο τρομερα δυσχρηστο για μενα προσωπικα. το μονο πραγμα που εκανα ειναι να κανω καποια reboot αλλα προφανως δεν λειτουργησε... προσπαθησα να βαλω καποια πιο παλια εκδοση cm11 αλλα υπαρχει καποιο θεμα με το site και δεν μπορω να κανω download (μπορει να ειναι και δικο μου λαθος). δωστε μου τα φωτα σας γτ καιγομαστε! ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpaolo3 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) γεια χαρα σε ολους. παρατησα τα Iphone και μολις παρελαβα το κινητο απο skroutzομαγαζο. με 32 gb.οποτε ειμαι ασχετος. αλλα ειδα 800 σελιδες φόρουμ και ζαλιστηκα. 1)τι πρεπει να κανω για να τσεκαρω κορεατικα και ευρωπαικο, και ποια ειναι η διαφορα? 2) επισης τι πρεπει να κανω για αρχη? ουτε την sim δεν εχω τοποθετησει ακομα. σορρυ αν εχουν προαναφερθει, οποιος εχει κουραγιο και ορεξη ας με βοηθησει. to serial number ξεκιναει απο 409. Any ideas? σε αυτο το Link που διαβασα προηγουμενως, μου βγαζει οτι το κινητο φταχτηκε το 2004. General information Made in: Korea Year: 2004 Month: September Age: 10 years and 2 months ελπιζω κατι να γινεται λαθος. Edited November 5, 2014 by superpaolo3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Απείχα λίγες μέρες από το θέμα, οπότε θα μου συγχωρήσετε μερικά μαζεμένα :) και εμενα μου ηρθε σημερα η g,,σε 32αρι γερμανικο!!να την περασουμε η αναμονη μεχρι αρχεσ 15 για την lolipop??αξιζει?? stock ola!!! Η 20g έχει ξεκινήσει να δίνεται αρκετούς μήνες. Εάν έχεις ήδη 20d, βάλε την άφοβα. Μόνο εάν έχεις ακόμα 20b και θέλεις την ελαφρώς καλύτερη μπαταρία της τίθεται ερώτημα. Σιγουρα εχεις δικιο, αλλα εγω δεν πειραζω κανενα κινητο που παιρνω γιαυτο δεν αντιμετωπιζω προβληματα οπως πολοιοιοι εδω μεσα και οχι μονο ,μια δε δουλευει το ενα μια δε δουλευει το αλλο και δοκιμαζουν την μια ρομ?μετα την αλλη και παει λεγοντας. Σιγουρα οι πειραματισμοι εχουν και καποια οφελη οπως η καμερα που λες και δεν αντιλεγω ουτε ειρωνευομαι,αλλα η μαμα ξερει καλυτερα απο τους developer?η οπως τους λενε,οπως σιγουρα ολες οι συσκευες επιδεχονται βελτιωσεις.:) To root από μόνο του δεν αποτελεί πολύ επεμβατική διαδικασία. Το τι κάνεις μετά είναι θέμα, και ευκολίες όπως backup, διαφημίσεις κλπ για πολλούς είναι αναντικατάστατες. Ειδικά όμως οι βελτιώσεις της κάμερας στο G2 είναι από μόνες τους αρκετός λόγος για να σκεφτείς το root. Δεν εχει τυχει σε κανενα να ειναι σε 20G και να θελει να γυρισει σε προηγουμενη εκδοση η να παει σε stock? Προσωπικά το 20b δεν το δούλεψα πολύ, οπότε δε μου έλειψε. Το 20d είχε πρόβλημα με προγράμματα VoIP, οπότε εάν μιλάμε για stock firmware η 20g είναι μονόδρομος. Καλημέρα σε όλους! Έχοντας περάσει την 20G και διαβάζοντας εδώ μέσα πως καλό θα ήταν να κάνω ένα reset για να την "πάρει" καλύτερα, αποφάσισα να το κάνω. Έκανα backup με το LG Backup Service αλλά όταν το έκανα restore μετά το reset, ναι μεν δεν είχα χάσει κάποιο δεδομένο, αλλά δεν έγινε πλήρες restore σε επίπεδο ρυθμίσεων: οι επαφές ήθελαν πάλι ρύθμιση, οι λογαριασμοί (google, fb κτλ) ξανά πέρασμα, πολλά εικονίδια/widgets πάλι από την αρχή... Γενικά, μετά το restore έπρεπε να ασχοληθώ αρκετές ώρες για να το φέρω στην ίδια ακριβώς κατάσταση που ήταν πριν. Υπάρχει τρόπος να κάνει κανείς backup/restore και να τα έχει όλα ΙΔΙΑ όπως πριν; Ευχαριστώ! To backup/restore είναι ακόμα το μεγάλο μειονέκτημα του android σε σχέση με iPhone (και λιγότερο WP). Εάν θέλεις να γυρίσεις ακριβώς όπως ήσουν, παίζει nandroid backup, αλλά χάνεις οποιαδήποτε αλλαγή (πχ αναβάθμιση). Non-root backup κάνει το Helium και το MyBackup pro. Ειδικά πάντως για OTA ενημερώσεις, μπορείς κάλλιστα να αποφύγεις τις εργοστασιακές επαναφορές, εκτός εάν εμφανιστεί εκ των υστέρων κάποιο πρόβλημα. Για έναν απλό χρήστη που δεν θέλει να πολυασχολείται είναι πολυτέλεια, εάν συνυπολογίσεις το χαμένο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 γεια χαρα σε ολους. παρατησα τα Iphone και μολις παρελαβα το κινητο απο skroutzομαγαζο. με 32 gb.οποτε ειμαι ασχετος. αλλα ειδα 800 σελιδες φόρουμ και ζαλιστηκα. 1)τι πρεπει να κανω για να τσεκαρω κορεατικα και ευρωπαικο, και ποια ειναι η διαφορα? 2) επισης τι πρεπει να κανω για αρχη? ουτε την sim δεν εχω τοποθετησει ακομα. σορρυ αν εχουν προαναφερθει, οποιος εχει κουραγιο και ορεξη ας με βοηθησει. 1) εδώ φαίνεται η χώρα για την οποία κατασκευάστηκε : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5683882#post5683882 αν είναι Ευρωπαϊκό έχεις εγγύηση 2) βάλε τη SIM :lol: καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpaolo3 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 1) εδώ φαίνεται η χώρα για την οποία κατασκευάστηκε : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5683882#post5683882 αν είναι Ευρωπαϊκό έχεις εγγύηση 2) βάλε τη SIM :lol: καλορίζικο! σε ευχαριστω , την sim δεν την εβαλα ακομα, γιατι ειμαι δουλεια και δεν εχω ασχοληθει ακομα.... παντως η χωρα προελευσης δεν μου καθεται καλα, κ μαλλον την πατησα... πανω απο το χρωμα BLACK λεει ARE. :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 σε ευχαριστω , την sim δεν την εβαλα ακομα, γιατι ειμαι δουλεια και δεν εχω ασχοληθει ακομα.... παντως η χωρα προελευσης δεν μου καθεται καλα, κ μαλλον την πατησα... πανω απο το χρωμα BLACK λεει ARE. :(:( Δυστυχως το τηλεφωνο που σου εδωσαν δεν ειναι ευρωπαικο: LGD802 MID ASIA: AAREBK UNITED ARAB EMIRATES OPEN 32GB Black Στη θεση σου θα τους το εδινα πισω, εφοσον εγραφαν οτι πουλουσαν ευρωπαικο μοντελο. Πες μας και πιο μαγαζι ειναι για να ξερουμε. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpaolo3 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Δυστυχως το τηλεφωνο που σου εδωσαν δεν ειναι ευρωπαικο: LGD802 MID ASIA: AAREBK UNITED ARAB EMIRATES OPEN 32GB Black Στη θεση σου θα τους το εδινα πισω, εφοσον εγραφαν οτι πουλουσαν ευρωπαικο μοντελο. Πες μας και πιο μαγαζι ειναι για να ξερουμε. το καταλαβα, γι αυτο ξενερωσα..... απο το σμαρτιες το παρελαβα σημερα... ενω γραφουν LG G2 32Gb D802 EU εκτος απο το θεμα της εγγυησης τι αλλο θα αντιμετωπισω??? Edited November 5, 2014 by superpaolo3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 το καταλαβα, γι αυτο ξενερωσα..... απο το σμαρτιες το παρελαβα σημερα... ενω γραφουν LG G2 32Gb D802 EU εκτος απο το θεμα της εγγυησης τι αλλο θα αντιμετωπισω??? Ισως θεμα με το 4G, αλλα μπορεις, ευκολα σχετικα, να περασεις μια Ευρωπα'ι'κη rom. Αλλα αν το χρησιμοποιεις και σου δουλευει, ειναι ενταξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 το καταλαβα, γι αυτο ξενερωσα..... απο το σμαρτιες το παρελαβα σημερα... ενω γραφουν LG G2 32Gb D802 EU εκτος απο το θεμα της εγγυησης τι αλλο θα αντιμετωπισω??? Καλυτερα να τους το πας πισω (με το απαραιτητο κραξιμο) και να παρεις ενα ευρωπαικο και να εισαι ησυχος! Αν πανε να κανουν τις παπιες, πες οτι θα τους κανεις βουκινο στα φορουμ και θα αφησεις αρνητικη κριτικη στο skroutz. Μην το αφηνεις, κριμα ειναι να μην εχεις εγγυηση. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ναι G3 rom Αλλά όλα ήταν μια χαρά Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpaolo3 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 εκλεισαν και δεν προλαβα... οποτε πρεπει να περιμενω αυριο να επικοινωνησω... δεν ειμαι αθηνα για να παω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 για Nova κατεβάζεις από το market την εφαρμογή sceen off and lock και μέσα από τις ρυθμίσεις του Nova ορίζεις στο διπλο κλικ την εφαρμογή αυτή, πρέπει να έχεις αγορασμένο nova όμως Θα βγω λίγο off, όμως μπορείς να μου υποδείξεις σε ποια ρύθμιση πάω στον nova για να έχω κλείδωμα με διπλό tab; Εννοείται ότι έχω και την αγορασμένη εφαρμογή screen off and lock. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Θα βγω λίγο off, όμως μπορείς να μου υποδείξεις σε ποια ρύθμιση πάω στον nova για να έχω κλείδωμα με διπλό tab; Εννοείται ότι έχω και την αγορασμένη εφαρμογή screen off and lock. Πας behavior ή gestures κατι τετοιο τελοσπαντων, επιλεγεις το δυπλο χτυπημα και επιλεγεις να ανοιγει μια εφαρμογη της αρεσκειας σου που αυτη θα ειναι το screen off. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 παιδια sorry αλλα δεν εχω χρονο να ψαξω... σημερα πουλαω το κινητο και το εχω με cyanogenmod πως μπορω να περασω την default rom? Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Θα βγω λίγο off, όμως μπορείς να μου υποδείξεις σε ποια ρύθμιση πάω στον nova για να έχω κλείδωμα με διπλό tab; Εννοείται ότι έχω και την αγορασμένη εφαρμογή screen off and lock. Ρυθμισεις Nova ->Χειρονομιες και κουμπια -> Διπλο πατημα (εκει επιλεγεις απο την καρτελα εφαρμογες )-> screen off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ρυθμισεις Nova ->Χειρονομιες και κουμπια -> Διπλο πατημα (εκει επιλεγεις απο την καρτελα εφαρμογες )-> screen off ΚΟΛΛΗΜΑ μέχρι βλακείας, σ' ευχαριστώ πάντως. Έτσι πήγαινα και εγώ, αλλά επέλεγα τη δεύτερη εφαρμογή που σε πηγαίνει στις ρυθμίσεις του screen off. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 παιδια sorry αλλα δεν εχω χρονο να ψαξω... σημερα πουλαω το κινητο και το εχω με cyanogenmod πως μπορω να περασω την default rom? Mε το lg flash tool Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Zτι κερνελ εχεις βαλει?γιατι με ρους dorimanx πολλοι εχουν sod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Έχω βάλει dorimanx v 8.0.1 φίλε μου Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpaolo3 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) το λυσαμε και αυτο με τα δεδομενα... τωρα μενει να δουμε αν εχουμε 4G Edited November 5, 2014 by superpaolo3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Αν το φορτίζεις με τον δικό του φορτιστή και καλώδιο, φορτίζει γρήγορα. Με άλλους αργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εγώ με cm11 δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντως. Ξαναπέρασε την clean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Με την μαύρη οθόνη τι κάνουμε ρε παιδιά; Εχει κανείς ιδέα; Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Με την μαύρη οθόνη τι κάνουμε ρε παιδιά; Εχει κανείς ιδέα; Είσαι με stock rom και stock kernel φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts