Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρε μια Tempered Glass για να ησυχάσεις από όλα...!!!;)

εχω μια αλλα τωρα ποια εχω θα σε γελασω! το θεμα ειναι αξιζει να την βγαλω η ειναι πολυ ευαισθητη η οθονη και θα παρω καμια τρομαρα?

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω μια αλλα τωρα ποια εχω θα σε γελασω! το θεμα ειναι αξιζει να την βγαλω η ειναι πολυ ευαισθητη η οθονη και θα παρω καμια τρομαρα?

έχει Gorilla Glass 2

Εγω το εχω 1 χρονο, δεν εβαλα ποτε "γυαλι", ουτε ζελατινα. Το εχω (στη δουλεια) μεσα σε τσαντακι μεσης, και οπουδηποτε αλλου παω το εχω μεσα σε τζεπες παντελονιου ή μπουφαν, χωρις ομως με αλλα αντικειμενα μαζι!!

Η οθονη μου δεν εχει το παραμικρο σημαδακι. Ειναι τελειως αθικτη.

Το gorilla glass 2 ειναι αρκετα ανθεκτικο.

Τετοιο ειχε και το galaxy s2 που ειχα και 2.5 χρονια δεν ειχε επισης το παραμικρο....... ωσπου μια μερα μου το 'ριξαν τα παιδια στο πλακακι και εσπασε :p

Δουλευει ομως ακομη κανονικα, μετα απο 3.5 χρονια!

Καλησπέρα,

Έχω το ταιβανέζικο LG G2 32GB με

Έκδοση λογισμικού: D80220c-TWN-XX

Δεν έχει βγει άλλο update, το C είναι το τελευταίο για Ταιβάν. Για τα 16GB βλέπω ότι έχει βγει μέχρι G για Ελλάδα. Αλλά για τα 32GB δεν βλέπω κάτι καινούριο στο site ούτε για Open Europe, ούτε για Γερμανία π.χ.:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Ξέρει κάποιος αν υπάρχει νεότερη έκδοση για τα 32GB και αν ναι που μπορώ να τη βρω και πως να την εγκαταστήσω;

Καλησπέρα,

Έχω το ταιβανέζικο LG G2 32GB με

Έκδοση λογισμικού: D80220c-TWN-XX

Δεν έχει βγει άλλο update, το C είναι το τελευταίο για Ταιβάν. Για τα 16GB βλέπω ότι έχει βγει μέχρι G για Ελλάδα. Αλλά για τα 32GB δεν βλέπω κάτι καινούριο στο site ούτε για Open Europe, ούτε για Γερμανία π.χ.:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Ξέρει κάποιος αν υπάρχει νεότερη έκδοση για τα 32GB και αν ναι που μπορώ να τη βρω και πως να την εγκαταστήσω;

Ριξε μια ματια εδω

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-original-eur-80220g-kdz-to-recovery-t2907216

για πιο πολλα ποσταρε στο θρεντ για τις τροποποιησεις

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ προσωπικά δεν έχω δει μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρια,(μόνο root και όχι custom recovery).

Εγω το εχω μαμα οπως ολα μου τα κινητα με παντα ενεργα δεδομενα και wi fi και πρωτα στην εφ με αυτοματη φωτεινοτητα οταν ηταν 100% κραταγε 3 η 4 ωρες αναμονη επεφτε στο 99 τωρα πεφτει στο 92 με 91 % με τις ιδιες ρυθμισεις.Οποτε ?:mad::mad:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Κατσε εκει που εισαι ειναι πολυ καλη η εφ το ανικανοποιητο εχεις???:lol::lol::lol:Η ΤΖΙ ΤΡΩΕΙ μπαταρια...

Μου τι σπάει ο τρόπος που λειτουργεί το Skype. Έχω ξενερώσει αφάνταστα. Τα μηνύματα δεν εμφανίζονται στη μπάρα ειδοποιήσεων εκτός και αν έχεις το πρόγραμμα σε πρώτη μούρη.

Όταν όμως το έχει κλειστό το πρόγραμμα και κάποιος σε πάρει τηλέφωνο, ή κλήση έρχεστε κανονικά

Μ_ο_δ_λ_ δηλαδή. ...ότι θέλει κάνει.

Τι να πω....

Μου τι σπάει ο τρόπος που λειτουργεί το Skype. Έχω ξενερώσει αφάνταστα. Τα μηνύματα δεν εμφανίζονται στη μπάρα ειδοποιήσεων εκτός και αν έχεις το πρόγραμμα σε πρώτη μούρη.

Όταν όμως το έχει κλειστό το πρόγραμμα και κάποιος σε πάρει τηλέφωνο, ή κλήση έρχεστε κανονικά

Μ_ο_δ_λ_ δηλαδή. ...ότι θέλει κάνει.

Τι να πω....

Σε αυτο δεν εχω αποψη γιατι σκα ιπ δεν εχω το βα ιμπερ που εχω λειτουργει κανονικα μονο η πτωση της αυτονομιας μου την δινει ολα τα αλλα που εχω εγω δουλευουν αψογα.

Εγω το εχω μαμα οπως ολα μου τα κινητα με παντα ενεργα δεδομενα και wi fi και πρωτα στην εφ με αυτοματη φωτεινοτητα οταν ηταν 100% κραταγε 3 η 4 ωρες αναμονη επεφτε στο 99 τωρα πεφτει στο 92 με 91 % με τις ιδιες ρυθμισεις.Οποτε ?:mad::mad:

Τι να σου πω ; εγώ μετά από κάθε αναβάθμιση /αλλαγή Rom πάντα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και απεγκατάσταση /εγκατάσταση των ίδιων εφαρμογών.την φωτεινότητα την έχω μόνιμα στο 80.το WiFi μόνιμα ανοικτό ,την ίδια χρήση κάνω.από την f στην g Δεν έχω παρατηρήσει μεγαλύτερη κατανάλωση .

Τι να σου πω ; εγώ μετά από κάθε αναβάθμιση /αλλαγή Rom πάντα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και απεγκατάσταση /εγκατάσταση των ίδιων εφαρμογών.την φωτεινότητα την έχω μόνιμα στο 80.το WiFi μόνιμα ανοικτό ,την ίδια χρήση κάνω.από την f στην g Δεν έχω παρατηρήσει μεγαλύτερη κατανάλωση .

εγω δεν κανω επαναφορα ποτε μονο αν κολαει πχ.χρησιμευει καπου?

Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση g παρατηρώ ότι ενώ το βράδυ αφήνω το τηλέφωνο με τον ήχο κλήσης ενεργό, το πρωί το βρίσκω στο αθόρυβο!(και αυτό χωρίς να είναι ενεργοποιημένο κάτι στις ρυθμίσεις στις επιλογές για την ήσυχη λειτουργία)

Καμιά καλή ιδέα-λύση εκτός από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Καλημέρα αν και το είχα αναφέρει σε προηγούμενο post, τελικά υπάρχει γενικό πρόβλημα με τα push notiffications στο yahoo mail ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα; Όποτε θέλει συγχρονίζει αυτόματα και το πρόβλημα παρατηρείται συνήθως όταν αλλάζω σύνδεση από WiFi σε δεδομένα κινητού. Θα δοκιμάσω και καμιά άλλη εφαρμογή εκτός από τον stock cient να δω...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Εγώ που έχω μείνει στην 4.2.2 και γενικά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ τους τελευταίους μήνες, αξίζει να βάλω την kitkat ή να μείνω εκεί που είμαι;

Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα πάντως στην 4.2.2.

Iphone 7 plus 32GB

Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση g παρατηρώ ότι ενώ το βράδυ αφήνω το τηλέφωνο με τον ήχο κλήσης ενεργό, το πρωί το βρίσκω στο αθόρυβο!(και αυτό χωρίς να είναι ενεργοποιημένο κάτι στις ρυθμίσεις στις επιλογές για την ήσυχη λειτουργία)

Καμιά καλή ιδέα-λύση εκτός από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

το ιδιο συμβαινει κ σε εμενα αλλα αντιθετα: ενεργοποιώ δονηση μονο για την νυχτα κ το πρωι το βρισκω με τον ήχο κλήσης ενεργό !!! Καμιά λύση?

Εγώ που έχω μείνει στην 4.2.2 και γενικά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ τους τελευταίους μήνες, αξίζει να βάλω την kitkat ή να μείνω εκεί που είμαι;

Αξιζει. Εχει πολλα πλεονεκτηματα εκτος απο ενα. Στη μπαταρια θα εχεις μια ωρα λιγοτερης ενεργης οθονης.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μονο αν ο πρωταρχικος σου στοχος ειναι η αυτονομια, μονο τοτε θα σε συμβουλευα να μεινεις σε 4.2.2!

Με την kit kat το κινητο ειναι πιο smooth και γρηγορο, σε ολα, και κυριως στο ανοιγμα εφαρμογων!

Γενικως το κινητο ειναι "ενα βημα" πανω με 4.4.2, με ενα ομως "μικρο" τιμημα στη μπαταρια!

Edited by Titarasaudi

Αξιζει. Εχει πολλα πλεονεκτηματα εκτος απο ενα. Στη μπαταρια θα εχεις μια ωρα λιγοτερης ενεργης οθονης.

Με stock 4.4.2 μπορεί να έχει και 2h λιγότερο shot.

το ιδιο συμβαινει κ σε εμενα αλλα αντιθετα: ενεργοποιώ δονηση μονο για την νυχτα κ το πρωι το βρισκω με τον ήχο κλήσης ενεργό !!! Καμιά λύση?

Και γω το ίδιο. Χθες το βράδυ το έβαλα στη σίγαση και με ξύπνησε το πρωι μήνυμα. Ακολούθησαν χριστοπαναγίες

Θα την περάσω. Μου κάνει εντύπωση πάντως που ενώ έχω ακόμα την D80210a-EUR (την έχω περάσει μόνος μου πάνω σε κινητό SEA), το software update του κινητού μου βγάζει ότι δεν υπάρχει update. Δε θα έπρεπε να μου βγάζει έστω τη νεότερη SEA έκδοση;
Iphone 7 plus 32GB

εγω δεν κανω επαναφορα ποτε μονο αν κολαει πχ.χρησιμευει καπου?

Συνοπτικά η επαναφορά βοηθάει εκτός των άλλων και στο να έχεις αντικειμενική άποψη για την όποια αναβάθμιση κάνεις ,είτε στην ίδια έκδοση είτε από έκδοση σε έκδοση (Π.χ Από 4.3 σε 4.4).ο λόγος είναι ότι ενώ θεωρητικά δεν χρειάζεται στην πράξη έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα,συνήθως από εφαρμογές που δεν είναι συμβατές μετά την αναβάθμιση ,αλλά και το ίδιο το λειτουργικό "παταει"καλύτερα(αυτό έχω παρατηρήσει εγώ).τώρα αν δεν έχεις δικαιώματα υπερχρήστη Εκεί υπάρχει θέμα,χάνεις όλα τα δεδομένα των εφαρμογών και γενικα το στήσιμο του τηλεφώνου από την αρχή φαντάζει (και εναι βουνό).

Συνοπτικά η επαναφορά βοηθάει εκτός των άλλων και στο να έχεις αντικειμενική άποψη για την όποια αναβάθμιση κάνεις ,είτε στην ίδια έκδοση είτε από έκδοση σε έκδοση (Π.χ Από 4.3 σε 4.4).ο λόγος είναι ότι ενώ θεωρητικά δεν χρειάζεται στην πράξη έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα,συνήθως από εφαρμογές που δεν είναι συμβατές μετά την αναβάθμιση ,αλλά και το ίδιο το λειτουργικό "παταει"καλύτερα(αυτό έχω παρατηρήσει εγώ).τώρα αν δεν έχεις δικαιώματα υπερχρήστη Εκεί υπάρχει θέμα,χάνεις όλα τα δεδομένα των εφαρμογών και γενικα το στήσιμο του τηλεφώνου από την αρχή φαντάζει (και εναι βουνό).

ΕΥτυχως δε θα χρειαστει να μαθω, γιατι μετα την τριτη φορτιση σχεδον διορθωθηκε ολα καλα.:)

Θα την περάσω. Μου κάνει εντύπωση πάντως που ενώ έχω ακόμα την D80210a-EUR (την έχω περάσει μόνος μου πάνω σε κινητό SEA), το software update του κινητού μου βγάζει ότι δεν υπάρχει update. Δε θα έπρεπε να μου βγάζει έστω τη νεότερη SEA έκδοση;

κάπως έτσι κι εγώ. έχω περάσει την ελληνική 20d και δεν μου βγάζει με ΟΤΑ την 20g. δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι για να την βγάλει γιατί βαριέμαι να την περνάω με το flashtool (έχει φάει και αρκετό σκάλισμα το κινητό τις τελευταίες μέρες και δεν θέλω να το πειράξω άλλο).

τις τελευταίες 2 νύχτες, πέφτω για ύπνο και το πρωί που θα σηκωθώ το κινητό είναι νεκρό, ενώ η μπαταρία μόλις το ανοίγω γράφει 90%. είμαι με Cloudy και dori 8.5

γιατι φορατε τον dori ρε παιδια, αφου ολο SOD και προβληματα διαβαζω, μηπως δεν συνεργαζεται καλα με την συγκεκριμενη ρομ και ταιριαζει καλυτερα με AOSP?
All it takes is a swipe...

γιατι φορατε τον dori ρε παιδια, αφου ολο SOD και προβληματα διαβαζω, μηπως δεν συνεργαζεται καλα με την συγκεκριμενη ρομ και ταιριαζει καλυτερα με AOSP?

G3 δεν υποστηρίζει επίσημα και ο ίδιος αναφέρει ότι τα sods οφείλονται στις ρομ σύμφωνα με τα logs. Δεν υποστηρίζει επίσης AOSP νομίζω. Stock υποστηρίζει. Ο dev της Vanir κάνει κάποια τροποποίηση για να μπορεί να τρέξει σε AOSP.

Google Pixel 9 Pro XL