Jump to content

yannis11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yannis11

  • Ημ. Γέννησης 09/08/1966

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

yannis11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. yannis11

    LG V40

    Καλησπέρα ,απαράδεκτοι οι τύποι που φλασαραν τα TIM τα έβγαλαν στην αγορά και μετά τρέχουμε εμείς να γινόμαστε γκουρού για να είναι το τηλέφωνο μας αναβαθμισμένο!! Εγώ έχω αυτή την στιγμή την 30d NEU/NORTHEN EUROPE,πριν κάνα μήνα είχα την γερμανική χωρίς πρόβλημα θεωρητικά παίρνει όλες τις open eu ,σε TIM δεν κατάφερα να το γυρίσω ούτε στην 10 που παρεμπιπτόντως αξίζει η μετάβαση από την 9.για τις κάρτες sim το έχω δοκιμάσει εναλλάξ και λειτουργεί κανονικά (Όχι συγχρόνως όμως γιατί δεν έχω δύο κάρτες )πριν προχωρήσεις με το lgup και αν δεν το έχεις ξανακάνει ρίξε ένα καλο διάβασμα για να μην ταλαιπωρηθείς,αν και δεν είναι δύσκολο ,το φλασάρισμα παίρνει περίπου 5 λεπτά και δυστυχώς όχι δεν παίρνει OTA UPDATE θα πρέπει κάθε φορά να κάνεις αναβάθμιση χειροκίνητα. Ελπίζω να βοήθησα .
  2. yannis11

    LG V40

    Ναι, αυτό κατάλαβα και εγώ από tim σε open γίνεται, το αντίθετο δεν... Θέλει μάλλον procordia. Μια χαρά είναι η έκδοση που αναφέρεις.
  3. yannis11

    LG V40

    Ο,τι χρειάστηκα τα πήρα από εδώ https://forum.xda-developers.com/lg-v40/how-to/guide-lgup-root-t3967858, εκτός από τους οδηγούς της συσκευής όπου πρέπει να τους κάνεις εγκατάσταση, να συνδέσης την συσκευή για να αναγνωριστεί πλήρως. Εναλλακτικά κατέβασε την εφαρμογή της LG, την LG Bridge. Μετά ακολούθησε τις οδηγίες στην διεύθυνση που έγραψα παραπάνω, μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και το dll μαζί με το lgup και το ui config, για kdz, EU open άμα γράφει είσαι μια χαρά από την διεύθυνση που έγραψε και ο φίλος πιο πάνω που βρίσκεις kdz με το imei. Από 20b σε 20f δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Δες όμως με την εγγύηση αν παίζει κάτι πριν προχωρήσεις. Και ένα τελευταίο για να μην παρεξηγηθώ για την procordia, είναι για να μην μείνω από τηλέφωνο για μια δυο μέρες, όχι για τίποτα άλλο.
  4. yannis11

    LG V40

    Την καλησπέρα μου σε όλους, κάτοχος και εγώ εδώ και μια βδομάδα έχω το ίδιο πρόβλημα. Το κουτί γράφει Tim και έχει περασμένη την open 20e. Πέρασα μέσω LGUPτην 20f την πήρε κανονικά, δεν κατάφερα να περάσω την αντίστοιχη της Tim μου έβγαζε σφάλμα, αν βρω καιρό και διάθεση θα ξαναδοκιμάσω μια προγενέστερη αλλά δεν είναι λύση αυτή με τα φλασαρίσματα, γεράσαμε κιόλας:D η μόνη εφαρμογή που δεν δουλεύει είναι αυτή της κάρτας SIM αυτή που έχει τα τηλέφωνα ανάγκης και εξυπηρέτησης πελατών, ούτε με την 20e ούτε με την 20f και με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, τέλος πάντων το τηλέφωνο είναι μια χαρά εκτός από την μπαταρία που θα την ήθελα πιο μεγάλη σε διάρκεια. Αν έχει κάποιος λύση για επαναφορά σε Tim χωρίς procordia καλοδεχούμενη.
  5. yannis11

    Huawei Mate 20

    Καλησπέρα στην παρέα, τα είπες όλα. Να προσθέσω μόνο και τη ύπαρξη των υπέρυθρων. Προερχόμενος από το s9 plus και για ένα φεγγάρι από το 9t θα πω ότι είναι κάτι παραπάνω από τίμιο το συγκεκριμένο κινητό
  6. yannis11

    LG V30

    Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Και για να πω την αμαρτία μου, ενώ έχουν περάσει διάφορα τηλέφωνα από τα χέρια μου με το συγκεκριμένο έχω πιάσει τον εαυτό μου απλώς να το ανοίγω και κάνω περιήγηση στο μενού μόνο και μόνο γιαυτό. Τόσο καλή εμπειρία χρήσης είχα καιρό να δω σε ναυαρχίδα με Android λειτουργικό.
  7. yannis11

    LG V30

    Καλησπέρα σε όλους, κάτοχος και εγώ περίπου δέκα μέρες, ήθελα να ρωτήσω αν το χρησιμοποιείτε με την εγγενή ανάλυση (κυρίως αν αξίζει από άποψη κατανάλωσης) η στην 2160x1080 που το έχω εξαρχής και που δεν με χαλάει για λέμε την αλήθεια. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει αν τα ακουστικά του είναι όντως καλά (τα έχω ακόμα σφραγισμένα) και αξίζει να κάνω την μετάβαση από αυτά που χρησιμοποιώ τώρα (από το ηρωικό Samsung note 4 που ακόμα δουλεύει). Ευχαριστώ
  8. Την έκανα και εγώ τελικά την μετάβαση με καθαρή εγκατάσταση μέσω Odin. Προβλήματα με την κάρτα μνήμης δεν είδα Ούτε αυξήθηκε η εσωτερική χωρητικότητα. Γενικά στην χρήση είναι πιο άμεσο στην ανταπόκριση(έτσι φαίνεται),στην nougat έκανε κάποια σπασίματα πού και πού. Για την μπαταρία είναι νωρίς ακόμα θα δείξει. Η βλακεία είναι ότι μου απενεργοποιήθηκε η επιλογή OEM unlock από τις ρυθμίσεις -επιλογές προγραμματιστή!!θα περιμένω μία εβδομάδα και θα δω τι θα κάνω.
  9. Για να απαντήσω εν μέρει στο δικό μου ερώτημα το δοκίμασα και δεν γίνεται. (Κολλάει το odin),αυτό που δεν δοκίμασα είναι τι θα γίνει αν στο Odin αφήσω κενή την θέση του bl και απλός να βάλω Ap cp και csc.,αλλά δεν το σκέφτηκα εκείνη την στιγμή ,κάποια άλλη φορά θα το κάνω (το στήσιμο απο την αρχή σκέφτομαι και όχι την διαδικασία με το Odin).
  10. Παιδιά καλημέρα...υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει στο εξής ερωτημα; μπορώ να φλασάρω την oreo με τον bl από την nougat για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το cf autoroot η θα είναι χάσιμο χρόνου;θελω να κανω την Μετάβαση αλλα με αποτρέπει το δύσκολο root στην oreo. Ευχαριστώ!
  11. Έχουν βγάλει στο xda εργοστασιακές Rom σε μορφή zip Τις περνάς μέσω recovery Και είσαι μια χαρά ,χάνεις root , custom recovery αλλά επανέρχεται στην αρχική μορφή,έχουν βγάλει για την έκδοση f,g,h.Είναι ένας εύκολος τρόπος για να επαναφέρεις το τηλεφωνο στην αρχική μορφή χωρίς να μπλέκεις με kdz Και υπολογιστές .Εχουν βγάλει και εκδόσεις όπου κρατάς custom recovery Και είναι και root
  12. Να την κάνεις,γιατί να μην την κάνεις;
  13. Δοκίμασε πρώτα διαγραφή προσωρινών αρχείων /Δεδομένων. Τι εννοείς αναβάθμιση μέσω usb ; Για επαναφορά πάς ρυθμίσεις >γενικές >δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας & επαναφορά >επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
  14. Δοκίμασε και το stump root δεν θέλει υπολογιστή έχοντας όμως ενεργό τον εντοπισμό σφαλμάτων απο τις επιλογές προγραμματιστή.
  15. Και εγώ απο κει ήρθα ,στη αρχή το μέγεθος ξενίζει αλλά συνηθίζεται πιστεύω .πολύ καλή αναβάθμιση (αν και τα δύο τηλέφωνα δεν συγκρινονται).τώρα η μη επέκταση της χωρητικότητας για μένα είναι πρόβλημα και η λύση otg usb η stick σε micro usb είναι προσωρινή η λύση ανάγκης ,γιατί κάποιες φορές θέλεις ταυτόχρονα να το φορτιζεις και δεν μπορείς .το δεύτερο αρνητικό (καθαρά υποκειμενικό)είναι τα κουμπιά μέσα στην οθόνη, θα τα προτιμούσα εκτός.κατά τ'αλλα είναι άριστη επιλογή και με την τιμή που έχει τώρα είναι χωρίς ανταγωνισμό .
×
×
  • Create New...