toubano44 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Γενικά συστήνεται να μην μηδενίζει η μπαταρία κι εκει γύρω στο 15~20% να το φορτίζεις. Τώρα με μία φορά δεν έπαθε και τίποτα. Επίσης άπαξ και φορτίσει στο 100% σταματάει να τραβάει ρεύμα οπότε δεν φθείρεται η μπαταρία. Δηλαδη ως πρωτη φορτιση που εκανα ειναι ολα οκ?Δεν εγινε καμια ζημια ετσι? Γιατι εγω ας πουμε ως τωρα ηξερα οτι η πρωτη φορτιση του κινητου θα πρεπει να γινεται αφου τελειωσει η μπαταρια και κατω απο πολυωρη φορτιση.Ισχυει κατι τετοιο? Παντως αμα ειναι αλλη φορα θα το φορτιζω εκει στα 15-20% Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Led ειδοποιήσεων έχει? καποιο αρνητικο που σας ενοχλει πολυ που ΔΕΝ θα το αγοραζατε? edit:ελπιζω οχι πισω που διαβασα καπου Edited August 6, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δηλαδη ως πρωτη φορτιση που εκανα ειναι ολα οκ?Δεν εγινε καμια ζημια ετσι? Γιατι εγω ας πουμε ως τωρα ηξερα οτι η πρωτη φορτιση του κινητου θα πρεπει να γινεται αφου τελειωσει η μπαταρια και κατω απο πολυωρη φορτιση.Ισχυει κατι τετοιο? Παντως αμα ειναι αλλη φορα θα το φορτιζω εκει στα 15-20% Το ιδανικό για την μπαταρία ως αναφορά το χρόνο ζωής της είναι σίγουρα να μην κατεβαίνει χαμηλά... Δηλαδή το 25% να είναι στο μυαλό σου σαν το 0%.. Επίσης πολλοί αναφέρουν ότι βέλτιστα είναι να λειτουργεί μόνιμα μεταξυ 45-85% με ενδιάμεσες φορτίσεις καμία από τις οποίες όμως δεν θα είναι πλήρης και δεν θα φορτίζει το κινητό πάνω από το 90% Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Χαρείτε το κινητό σας και μην σας νοιάζει πόσο φορτίζεται ή ξεφορτίζεται η μπαταρία. Ισχύουν αυτά που γράφουν τα παιδιά, αλλά δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα! Το κινητό πρέπει να μας υπηρετεί και όχι το αντίστροφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Led ειδοποιήσεων έχει? καποιο αρνητικο που σας ενοχλει πολυ που ΔΕΝ θα το αγοραζατε? edit:ελπιζω οχι πισω που διαβασα καπου Έχει LED. Τώρα αναφορικά με το άλλο που ρωτάς αν δεν έχεις θέμα με τη μη αποσπώμενη μπαταρία και την έλλειψη SD card slot δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει τίποτα. Χαρείτε το κινητό σας και μην σας νοιάζει πόσο φορτίζεται ή ξεφορτίζεται η μπαταρία. Ισχύουν αυτά που γράφουν τα παιδιά, αλλά δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα! Το κινητό πρέπει να μας υπηρετεί και όχι το αντίστροφο. Agreed.:happy: Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harucci Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εγω το πηρα (γαλλικο ηταν) και μου εβγαλε προβλημα απο την πρωτη μερα, τωρα το εχω παει πισω θα ζητησω αντικατασταση...Απ'οτι ειδα στο ιντερνετ το προβλημα αυτο ειναι γενικο σε αυτο το κινητο...Aπλα το θεμα ειναι οτι το προβλημα εμφανιζεται τυχαια και κραταει για 1 λεπτο...Μπορει να το χρησιμοποιεις 4 ωρες και να μην συμβει αλλα μολις το ξεκλειδωσεις μια φορα να εχει το προβλημα και φοβαμαι μην με βγαλουν τρελο και μου πουν οτι ειναι μια χαρα το κινητο...Αυτο το προβλημα που φαινεται στο βιντεο εχω https://www.youtube.com/watch?v=f4QOMB8UTx4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Διαμορφωση σε xfat η σε exfat πως γινεται ρε παιδια , νομιζω οτι σε fat32 και NTFS σου δινει σαν δυνατοτητα στο pc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Υπάρχουν διάφορα προγράμματα, που το κάνουν με μια αναζήτηση στο google θα σου βγάλει μερικά .Άλλα δουλεύουν και άλλα οχι δοκίμασε και βλεπεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπερα και απο μενα πηρα το απογευμα το κινητο και ειναι τουμπανο σε ολα.Το μονο που με προβληματισε λιγο ειναι η καμερα το βραδυ μου αργει πολυ να εστιασει ετσι πρεπει να ειναι η ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπερα και απο μενα πηρα το απογευμα το κινητο και ειναι τουμπανο σε ολα.Το μονο που με προβληματισε λιγο ειναι η καμερα το βραδυ μου αργει πολυ να εστιασει ετσι πρεπει να ειναι η ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω Δυστυχως υπαρχει ενα θεμα με την εστιαση το βραδυ!! Με καποια stock ρυθμιση δεν βελτιωνεται. Υπαρχουν διαφορα mod's στο xda που μπορεις να βαλεις και τη βελτιωνουν αρκετα..... αλλα θελουν ομως root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) παιδιά μόλις έβαλα κιτ κατ και έφαγα ξενέρωμα μόλις είδα τα λευκά εικονίδια (μπαταρία,σήμα , κτλ) χάλια.. Το led δε μου ανάβει όταν ξεκλειδώνω με το knock on(πριν άναβε αυτό το ωραίο λευκό). Τώρα φαίνεται πιο smooth αλλά δε το έχω δουλέψει αρκετά. -έχει αλλάξει ο τρόπος που δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα? Πριν έβαζα ένα ποσοστό 70% κ με το αυτόματο είχε μια μικρή αυξομείωση γύρω εκεί. Τώρα με το αυτόματο δε κάνει τπτ το ποσοστό όσο και να το βάλω. Έτσι είναι? Edited August 6, 2014 by kohatzim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Διαμορφωση σε xfat η σε exfat πως γινεται ρε παιδια , νομιζω οτι σε fat32 και NTFS σου δινει σαν δυνατοτητα στο pc ? Και το pc δίνει επιλογή.... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Έχει LED. Τώρα αναφορικά με το άλλο που ρωτάς αν δεν έχεις θέμα με τη μη αποσπώμενη μπαταρία και την έλλειψη SD card slot δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει τίποτα. οχι γιατι εχω καταλξει σε nexus και παιζει και G2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 παιδιά μόλις έβαλα κιτ κατ και έφαγα ξενέρωμα μόλις είδα τα λευκά εικονίδια (μπαταρία,σήμα , κτλ) χάλια.. Το led δε μου ανάβει όταν ξεκλειδώνω με το knock on(πριν άναβε αυτό το ωραίο λευκό). Τώρα φαίνεται πιο smooth αλλά δε το έχω δουλέψει αρκετά. -έχει αλλάξει ο τρόπος που δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα? Πριν έβαζα ένα ποσοστό 70% κ με το αυτόματο είχε μια μικρή αυξομείωση γύρω εκεί. Τώρα με το αυτόματο δε κάνει τπτ το ποσοστό όσο και να το βάλω. Έτσι είναι? Ναι φιλος, ετσι ειναι πλεον το auto brightness μονο μια σκαλα οπου και να έχεις τη μπάρα. Εχει και πιο συχνο refresh rate απο jelly bean αν το προσεξεις. Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Λοιπον παραθετω αποτελεσματα μιας και εκανα ερωτηση πριν 2 μερες οσο αναφορα τους εξωτερικους σκληρους δισκους: Περασα ξανα την cloudyg3 και δοκιμασα αν διαβαζει το κινητο τους σκληρους δισκους που εχω, λοιπον αυτον που ειναι 500gb usb 3.0. και format fat32 τον διαβασε κανονικα, προβολη βιντεο, φωτογραφιων, αναγνωση εγγραφων.... τα παντα. Αυτον που ειναι 1TB usb 3.0 και format NTFS τον "γυριζει" κανονικα, δηλαδη ο δισκος ακουγεται οτι δουλευει αλλα μου γραφει στο κινητο οτι δεν υποστηριζει το format.... πιστευω αν ηταν fat32 θα τον διαβαζε κανονικα. Εννοειται χωρις εξτρα παροχη ρευματος. Παιρνουν ρευμα μονο απ' το κινητο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παιδια το κινητο με εκανε μια μικρη γρατζουνια απο την δεξια μερια πανω στο μαυρο χθες αλλα οχι πανω στην οθονη ευτυχως! Ξερετε κανενα καλο προστατευτικο για την οθονη? Εγω πηρα απο vodafone μια θηκη που ειχε μαζι και 2 προστατευτικα για την οθονη.Πηγα να τα βαλω αλλα επερνε αερα και αφηνε φουσκαλες και ετσι τα εβγαλα. Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παιδια το κινητο με εκανε μια μικρη γρατζουνια απο την δεξια μερια πανω στο μαυρο χθες αλλα οχι πανω στην οθονη ευτυχως! Ξερετε κανενα καλο προστατευτικο για την οθονη? Εγω πηρα απο vodafone μια θηκη που ειχε μαζι και 2 προστατευτικα για την οθονη.Πηγα να τα βαλω αλλα επερνε αερα και αφηνε φουσκαλες και ετσι τα εβγαλα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379813 Υπάρχει θέμα εδώ να διαβάσεις και να βρεις αυτό που ψάχνεις Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Λοιπον παραθετω αποτελεσματα μιας και εκανα ερωτηση πριν 2 μερες οσο αναφορα τους εξωτερικους σκληρους δισκους: Περασα ξανα την cloudyg3 και δοκιμασα αν διαβαζει το κινητο τους σκληρους δισκους που εχω, λοιπον αυτον που ειναι 500gb usb 3.0. και format fat32 τον διαβασε κανονικα, προβολη βιντεο, φωτογραφιων, αναγνωση εγγραφων.... τα παντα. Αυτον που ειναι 1TB usb 3.0 και format NTFS τον "γυριζει" κανονικα, δηλαδη ο δισκος ακουγεται οτι δουλευει αλλα μου γραφει στο κινητο οτι δεν υποστηριζει το format.... πιστευω αν ηταν fat32 θα τον διαβαζε κανονικα. Εννοειται χωρις εξτρα παροχη ρευματος. Παιρνουν ρευμα μονο απ' το κινητο!! φιλε μου θελω να το ρουταρο αλλα δεν μπορώ να κατεβασω το iroot25 μπορει καποιος να μου το ανεβασει καπου!!! και custom recorery μπορο να περασω με flashify η τωρα που ειναι στην κιτ κατ υπαρχει άλλος τρόπος ??? τι λεει η cloudyg3 για καθημερινή χρίση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) φιλε μου θελω να το ρουταρο αλλα δεν μπορώ να κατεβασω το iroot25 μπορει καποιος να μου το ανεβασει καπου!!! και custom recorery μπορο να περασω με flashify η τωρα που ειναι στην κιτ κατ υπαρχει άλλος τρόπος ??? τι λεει η cloudyg3 για καθημερινή χρίση?? Ειχα βαλει την cloudyg3 1.2 οταν πρωτοβγηκε αλλα την κρατησα μια μερα γιατι δεν με ειχε ενθουσιασει το ui του G3 και ξαναγυρισα σε cloudystock 2.1 που ειναι πολυ σταθερη!! Τωρα ειπα να την ξαναδοκιμασω :p Την εχω τριτη μερα τωρα και μπορω να πω οτι αρχιζει να μου αρεσει, απο μπαταρια δεν προλαβα ακομη να τεσταρω αλλα συμφωνα με παιδια που την εχουν καιρο λενε οτι ειναι σε πολυ καλα επιπεδα! Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η καμερα του G3!! Αλλα φλασαρα την καμερα του G2, και τις εχω και τις 2 τωρα :D Θα βρεις εδω https://www.dropbox.com/s/qlbpg0agnfgz7jw/ioroot25.zip το iroot25, αλλα δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη :) Το Flasify δεν κανει δουλεια για custom recovery στη 4.4.2, πολλα παιδια εχουν βαλει recovery με επιτυχια με το Autorec https://www.dropbox.com/s/2upiggz1t84cnl6/D802_AutoRec.apk σου περναει το TWPR αλλα μετα αν θες φλασαρεις και το Philz! Edited August 7, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379813 Υπάρχει θέμα εδώ να διαβάσεις και να βρεις αυτό που ψάχνεις Ok ευχαριστω. :) Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ειχα βαλει την cloudyg3 1.2 οταν πρωτοβγηκε αλλα την κρατησα μια μερα γιατι δεν με ειχε ενθουσιασει το ui του G3 και ξαναγυρισα σε cloudystock 2.1 που ειναι πολυ σταθερη!! Τωρα ειπα να την ξαναδοκιμασω :p Την εχω τριτη μερα τωρα και μπορω να πω οτι αρχιζει να μου αρεσει, απο μπαταρια δεν προλαβα ακομη να τεσταρω αλλα συμφωνα με παιδια που την εχουν καιρο λενε οτι ειναι σε πολυ καλα επιπεδα! Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η καμερα του G3!! Αλλα φλασαρα την καμερα του G2, και τις εχω και τις 2 τωρα :D Θα βρεις εδω https://www.dropbox.com/s/qlbpg0agnfgz7jw/ioroot25.zip το iroot25, αλλα δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη :) Το Flasify δεν κανει δουλεια για custom recovery στη 4.4.2, πολλα παιδια εχουν ρουταρει με επιτυχια με το Autorec https://www.dropbox.com/s/2upiggz1t84cnl6/D802_AutoRec.apk σου περναει το TWPR αλλα μετα αν θες φλασαρεις και το Philz! οκ σε ευχαριστω το περασα και εγω να δω πως ειναι!!!:) μπορώ να φλασαρο ανετα τον κερνελ του dorimanx σε cloudyg3 1.2 ?? και πως και δεν εχει βγαλει κανενα update??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 οκ σε ευχαριστω το περασα και εγω να δω πως ειναι!!!:) μπορώ να φλασαρο ανετα τον κερνελ του dorimanx σε cloudyg3 1.2 ?? και πως και δεν εχει βγαλει κανενα update??:( Το εβαλες κιολας βρε θηριο....ποτε προλαβες; :lol: Προσωπικα δεν εχω δοκιμασει τον dorimanx, αλλα νομιζω οτι μπαινει. Αν δοκιμασεις πες μας εντυπωσεις. Αλλα αν τον φλασαρεις τωρα δε θα εχεις μετρο συγκρισης με τον stock κερνελ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το εβαλες κιολας βρε θηριο....ποτε προλαβες; :lol: Προσωπικα δεν εχω δοκιμασει τον dorimanx, αλλα νομιζω οτι μπαινει. Αν δοκιμασεις πες μας εντυπωσεις. Αλλα αν τον φλασαρεις τωρα δε θα εχεις μετρο συγκρισης με τον stock κερνελ! ναι φιλε μου και την πέρασα και τη έστησα!!!:p τωρα κανω αναβάθμιση της εφαρμογες μου!!!:lol: περασα και τον dorimanx και μου φαίνεται φοβερός κανει εγκατασταση της εφαμογες στο μισό χρόνω(απο το note3 που ειχα:p πραγματικα ομως!!! σου προτεινω να τον περασεις!!) πια καμερα του g2 εχεις για δωσε λινκ!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Έχω το Αγγλικό G2 με τελευταία έκδοση την 10d. Λέτε να φλασάρω τη 10f την Ιταλική ή να περιμένω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 ναι φιλε μου και την πέρασα και τη έστησα!!!:p τωρα κανω αναβάθμιση της εφαρμογες μου!!!:lol: περασα και τον dorimanx και μου φαίνεται φοβερός κανει εγκατασταση της εφαμογες στο μισό χρόνω(απο το note3 που ειχα:p πραγματικα ομως!!! σου προτεινω να τον περασεις!!) πια καμερα του g2 εχεις για δωσε λινκ!!:lol::lol: Οριστε το αρχειο της καμερας: https://www.dropbox.com/s/4wtgsexdzg0hya5/G2_Camera_G3_Rom.zip Το φλασαρεις μεσω recovery, θα εχεις και τις 2 καμερες..... δοκιμασε ποια θα σου αρεσει, εγω προς το παρον δουλευω του G2 :p Αν ακους ραδιο...... παρε δωρο και το αρχειο αυτο: https://www.dropbox.com/s/f92i7symczcppfo/CG3_FMRadio.zip δεν παιζει αλλιως το ραδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts