DarthGRE Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Καλημέρα.Η συσκευή μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα με το ξεκλείδωμα της κυρίως.Έχω βάλει επιλογή ξεκλείδωμα με μοτίβο και κάθε φορά που προσπαθώ είτε με το nock on είτε με το κουμπί από πίσω η οθόνη ανάβει για 2 δευτερόλεπτα και μετά σβήνει πάλι.Χρειάζομαι 4-5 προσπάθειες για να καταφέρω να το ξεκλειδώσω.Γνωρίζει κανείς κάτι?? Μου το κανει κι εμενα αυτο το κουλο την τελευταια εβδομαδα, ενω μεχρι τωρα δεν το ειχα το θεμα. Σημερα ευτυχως ηρθε η αναβαθμιση του και θα την περασω ελπιζοντας να σταματησει αυτες τις τρέλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Με ή χωρίς θήκη; Αυτό που λένε οι περισσότεροι, απ' ό,τι κταλαβαίνω, είναι μήπως κάνεις κάποια απότομη κίνηση και σπάσεις ή γρατζουνίσεις καμιά οθόνη. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Με θήκη σιλικόνης της puro το έχω , η οποία το μεγαλώνει ελάχιστα. Το τηλέφωνο αν δεν κάτσεις πάνω του και δεν έχεις κλειδιά μαζί στην τσέπη δεν πρόκειται να πάθει τίποτε, μην αγχώνεσαι ρε συ τόσο, δεν είναι από τσιγαροχαρτο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα έκανα και ένα 20λεπτό τεστ στο GPS και τα πήγε περίφημα. Κλείδωσε άμεσα και δεν μου έκανε το παραμικρό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Με θήκη σιλικόνης της puro το έχω , η οποία το μεγαλώνει ελάχιστα. Το τηλέφωνο αν δεν κάτσεις πάνω του και δεν έχεις κλειδιά μαζί στην τσέπη δεν πρόκειται να πάθει τίποτε, μην αγχώνεσαι ρε συ τόσο, δεν είναι από τσιγαροχαρτο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα έκανα και ένα 20λεπτό τεστ στο GPS και τα πήγε περίφημα. Κλείδωσε άμεσα και δεν μου έκανε το παραμικρό. Nα 'σαι καλά ρε φίλε, γιατί ψήνομαι πολύ γι' αυτό το κινητό και το θέμα μεγέθους-τσέπης-επικινδυνότητας με έκανε να κωλώνω να το παραγγείλω. Δεν την παλεύω να χρησιμοποιώ τσαντάκια κτλ (θέλω να έχω πάνω μου όσο πιο λίγα πράγματα μπορώ το καλοκαίρι) και νόμιζα ότι χωρίς τσαντάκι δεν θα έκανα τη δουλειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Nα 'σαι καλά ρε φίλε, γιατί ψήνομαι πολύ γι' αυτό το κινητό και το θέμα μεγέθους-τσέπης-επικινδυνότητας με έκανε να κωλώνω να το παραγγείλω. Δεν την παλεύω να χρησιμοποιώ τσαντάκια κτλ (θέλω να έχω πάνω μου όσο πιο λίγα πράγματα μπορώ το καλοκαίρι) και νόμιζα ότι χωρίς τσαντάκι δεν θα έκανα τη δουλειά μου. Παντως με μηχανη εγω, δεν μου ειναι και οτι πιο ευχαριστο να το εχω στην τσεπη. Λεμε τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Καλησπέρα. Εγώ έχω SEA κινητό, με περασμένη όμως την Open Europe. Τι πρέπει να κάνω για να πάρω την αναβάθμιση, έστω και αν αυτή είναι για SEA; Αν το συνδέσω στο pc θα το αναγνωρίσει και θα μου τη βάλει, ή θα δει το Open Europe και θα μου πει δεν έχει τίποτα, οπότε θα πρέπει να την περάσω χειροκίνητα; Δεν είμαι σπίτι για να τσεκάρω και έχω αγωνία. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παντως με μηχανη εγω, δεν μου ειναι και οτι πιο ευχαριστο να το εχω στην τσεπη. Λεμε τωρα Το θεμα ειναι ότι χρησιμοποιω κι εγώ μηχανή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παιδια μια βοηθεια. Κατεβασα την εκδοση του λογισμικου που αντιστοιχει στο κινητο μου, και θελω να κανω την αναβαθμιση. Μπορω να "δειξω" στο LG Mobile Suite να δει το download, ή πρεπει να ξαναπεριμενω να κατεβει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Φιλε δοκιμασε εφαρμογες που επαναφερουν αυτα που εχασες.Επειδη δεν θυμαμαι πως λεγεται αν θες στειλε pm στον χρηστη taliban απο το νημα Nexus 4 γαιτι επαθε κατι παρομοιο να σου πει πως λεγεται!Ειναι στο Playstore Έγινε,σε ευχαριστώ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wer Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Βγηκε η kitkat για Ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Θα υπάρξει πρόβλημα εαν κατά την αναβάθμιση μέσω LG PC Suite αφαιρέσω το καλώδιο σε αυτή τη φάση που την κατεβάζει?? http://i.imgur.com/n4wROnr.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Λεω να το παραγγείλω τωρα από εδώ EU λέει, οπότε κομπλε δεν είναι; Και ας ελπίσουμε να με βολεψει με τσέπες στο τζιν κλπ. Όχι τίποτα άλλο, ξεπέρασα αρκετά το μπάτζετ για κινητό. Αν θέλετε, προτείνετέ μου κάμια θήκη - τέτοια που να προστατεύει όσο γίνεται το κινητό όταν βρίσκεται στην τσέπη. Edited March 20, 2014 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Λεω να το παραγγείλω τωρα από εδώ EU λέει, οπότε κομπλε δεν είναι; Και ας ελπίσουμε να με βολεψει με τσέπες στο τζιν κλπ. Όχι τίποτα άλλο, ξεπέρασα αρκετά το μπάτζετ για κινητό. Αν θέλετε, προτείνετέ μου κάμια θήκη - τέτοια που να προστατεύει όσο γίνεται το κινητό όταν βρίσκεται στην τσέπη. καλε μου φιλε το εχεις κουρασει πολυ,μια χαρα ειναι σε ολα του,κ απο καταστημα μια χαρα ειναι το birphone,εγγυημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ok, σταματάω :) Απλά πλέον, στις εποχές που ζούμε, όπως καταλαβαίνει ο κάθε ένας που δεν του έρχονται έτοιμα τα χρήματα στην τσέπη, θελει να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος για τις αγορές του. Αλλά, εντάξει, ίσως το κούρασα αρκετά. Το birphone τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ηλεκτρονικό κατάστημά είναι οπού και μπορείς να κάνεις την αγορά σού. Υποστηρίζει doa κανονικά πού σημαίνει αντικατάσταση συσκευής σε περίπτωσή βλάβης.η εντός 7 ημερών η 15 εργασίμων ημερών,δε θυμάμαι ακριβώς.έχει διαθέσιμά εκδόσεις ευρωπαϊκές 401serial κι έπειτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εγώ όμως δεν την έκανα από εκεί την παραγγελία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Μολις αναβαθμιστηκα σε 4.4.2 και δεν ανοιγει το μενου που εβγαζε το google now, δηλαδη κανοντας ενα μικρο swype το home button προς τα επανω edit: οκ, απλα θελω περισσοτερη ωρα κρατημα :/ Edited March 20, 2014 by DarthGRE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εγώ όμως δεν την έκανα από εκεί την παραγγελία μου. Δεν ξέρω από πού την έκανες,το συγκεκριμένο πάντως είναι εγγύηση και κυρίως με doa.βασικό αυτό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Δεν ξέρω από πού την έκανες,το συγκεκριμένο πάντως είναι εγγύηση και κυρίως με doa.βασικό αυτό. Ok, thank you! Αλήθεια από πού διαπιστώνεις ότι είναι με doa; Λέω να πάρω κι αυτή τη θήκη, δεν θα το μεγαλώσει πολύ λογικά, έτσι δεν είναι; Το screen protector είναι ζελατίνα που κολλάει πάνω στην οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ok, thank you! Αλήθεια από πού διαπιστώνεις ότι είναι με doa; Λέω να πάρω κι αυτή τη θήκη, δεν θα το μεγαλώσει πολύ λογικά, έτσι δεν είναι; Το screen protector είναι ζελατίνα που κολλάει πάνω στην οθόνη; Οχι μια χαρα ειναι η θηκη.....αρκει να το εχεις παραγγειλει σε μαυρο! Και μια χαρα θα χωραει και στην τσεπη σου και οταν οδηγας! Εγω το εχω βγαλει και απο την τσεπη οταν οδηγαω αμαξι, οχι πολλες φορες βεβαια μια δυο.... Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Οχι μια χαρα ειναι η θηκη.....αρκει να το εχεις παραγγειλει σε μαυρο! Και μια χαρα θα χωραει και στην τσεπη σου και οταν οδηγας! Εγω το εχω βγαλει και απο την τσεπη οταν οδηγαω αμαξι, οχι πολλες φορες βεβαια μια δυο.... Απλά είμαι με μηχανή, κι αυτό είναι ένα θέμα, αλλά πιστεύω θα βρω λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 παιδια η D80220b-EUR-XX ειναι η kit kat για Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 παιδια η D80220b-EUR-XX ειναι η kit kat για Ελλαδα; ναι αυτη ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 ναι αυτη ειναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 παιδια η D80220b-EUR-XX ειναι η kit kat για Ελλαδα; Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή. .Μπορεί να είναι είτε για Ιταλία Γερμανία Ελλάδα κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή. .Μπορεί να είναι είτε για Ιταλία Γερμανία Ελλάδα κλπ.. Σωστοτατος....Η ελληνική ξεκινάει με 6gr.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts