prioxxx Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Μια συμβουλή, το g2 γίνεται εύκολα Ν5.....(με καστομ Ρομ) το Ν5 όμως δεν γίνετε με τίποτα g2!!!! Άρα πρόσεχε τι θα επιλέξεις για αγορά....... Δεν το χω δοκιμάσει ακόμα αλλά έτσι λένε όντως! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδιά, όποιος έχει το ελληνικό μοντέλο (δλδ της ελληνικής αντιπροσωπειας ) Μπορείτε να δείτε αν υπάρχει 4.4.2 για το ελληνικό και να ποσταρετε το λινκ για να το κατεβάσω; Δεν εχει βγει ακομα..μπορεις να βλεπεις και μονος σου εδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 η 4.4 ειναι V20A-V20B Βγηκε και πολωνικη σημερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Δεν εχει βγει ακομα..μπορεις να βλεπεις και μονος σου εδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 η 4.4 ειναι V20A-V20B Βγηκε και πολωνικη σημερα.. Λες να γυρίσω στο backup στοκ και να πάρω 4.4; γιατί πολωνικο εχω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Λες να γυρίσω στο backup στοκ και να πάρω 4.4; γιατί πολωνικο εχω και με custom recovery τι θα κανεις??Γυρνα πισω παρε backup με το προγραμμα της lg φλασαρε το kdz της official kk και κανε restore απο το προγραμμα της lg παλι.Λογικα θα πετυχει,με Custom recovery δεν μπορεις να παρεις ΟΤΑ.(Ξεχνα τα καλα του mako) Και μην ξεχασεις να γραψεις εντυπωσεις..Γιατι ψηνομαι να κανω και εγω φλασαρισμα αλλα ψιλοβαριεμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Το Nexus 5 είναι σαφώς πιο γρήγορο σε ΟΛΑ. Το G2 με κερδίζει στο θέμα του μεγέθους της οθόνης (5.2 ίντσες) και στην εμφάνιση γενικά της μπροστινής πλευράς που έχει πολύ μικρά bezels και η οθόνη δείχνει να ξεχειλίζει πραγματικά. Επίσης έχει πολύ καλύτερη μπαταρία και κάμερα αλλά ΠΟΛΥ χειρότερο ακουστικό κατά της διάρκεια κλήσης. Τσιρίζει όταν είναι στο τέρμα και δεν έχει την απίστευτη καθαρότητα και ακουστική που έχει το nexus 5. Το ηχείο του g2 είναι καλύτερο απ του nexus 5. Στο θέμα ταχύτητας όμως, το nexus 5 είναι πραγματικά ΑΠΙΑΣΤΟ! Δε με ενδιαφέρει αυτά που λένε ότι είναι pure android κτλ...με ενδιαφέρει απλά που είναι ΣΦΑΙΡΑ και αλαγκάριστο σε σχέση με το g2. Ειλικρινά δεν ξέρω πιο απ τα δύο να διαλέξω... Το θέμα με το ακουστικό για κοίταξέ το γιατί υπάρχουν g2 με ελαττωματικό ακουστικό που στο τέρμα κάνει σαν να τρίζει. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 καλησπερα κ καλο σ/κ,χρεισιμοποιω την συγκεκριμενη εφαρμογη..lux auto brightness..δεν νομιζω να δημιουργει προβλημα στην οθονη η ξενικα στην συσκευη,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 και με custom recovery τι θα κανεις??Γυρνα πισω παρε backup με το προγραμμα της lg φλασαρε το kdz της official kk και κανε restore απο το προγραμμα της lg παλι.Λογικα θα πετυχει,με Custom recovery δεν μπορεις να παρεις ΟΤΑ.(Ξεχνα τα καλα του mako) Και μην ξεχασεις να γραψεις εντυπωσεις..Γιατι ψηνομαι να κανω και εγω φλασαρισμα αλλα ψιλοβαριεμαι Ωχ Ναι έχω recovery. Καλά άστο γιατί το Θέλω το κινητό μέσα στο σκ :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Παιδια καλησπερα!! Μπορει καποιος που εχει βαλει στο lg G2 του την kit kat να μας πει αν παιζει κανονικα ο flash player και σε ποιον browser?? Eγω π,χ δουλευω τον boat ισχυει οτι στην kit kat οτι δουλευει ο flash player μονο στο dolphin με ενα πατσαρισμενο adobe flash apk η στην 4.4.2 δεν δουλευει καθολου γενικως σε κανενα browser?? Μιλαω παντα για κινητο official χωρις root. Επισης αν με την kit kat μπορει στο μενου να κανει κανονικα αποκρυψη εφαρμογων η οχι και να μας πει ?? Μολις μιλησα με φιλο κολλητο μου (εχει samsung s4 με kit kat) και αυτος μετα το update δεν τα εχει αυτα!! Μην παθουμε και εμεις που εχουμε G2 καμια νιλα ...!!! ;) ;) ;) Edited March 15, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Το θέμα με το ακουστικό για κοίταξέ το γιατί υπάρχουν g2 με ελαττωματικό ακουστικό που στο τέρμα κάνει σαν να τρίζει. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο. Το τρίξιμο καταρχήν το κάνει μόνο όταν η ένταση είναι στο τέρμα και δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Πάνως και ένας φίλος μου που έχει το ίδιο κινητό έχει το ίδιο θέμα. Αν όμως μιλήσεις και με τα 2 κινητά...τότε θα καταλάβεις τη διαφορά στην ποιότητα του ακουστικού που είναι αρκετά μεγάλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Το τρίξιμο καταρχήν το κάνει μόνο όταν η ένταση είναι στο τέρμα και δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Πάνως και ένας φίλος μου που έχει το ίδιο κινητό έχει το ίδιο θέμα. Αν όμως μιλήσεις και με τα 2 κινητά...τότε θα καταλάβεις τη διαφορά στην ποιότητα του ακουστικού που είναι αρκετά μεγάλη! Βασικά για το δικό μου αυτί κ το Ν4 είχε καλύτερο. Αλλά Εμένα με καλύπτει κ αυτό δεν βαριέσαι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εγώ από την άλλη, θεωρώ ότι το g2 έχει καλύτερο ακουστικό. Ήταν κάτι που με χάλαγε πολύ στο nexus 5. Τι ισχυει τελικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εγώ από την άλλη, θεωρώ ότι το g2 έχει καλύτερο ακουστικό. Ήταν κάτι που με χάλαγε πολύ στο nexus 5. Τι ισχυει τελικά; Εγώ πάντως μιλάω από προσωπική εμπειρία και μόνο αφού έχω και τις δύο συσκευές εδώ και δύο μήνες. Μαζί μου πάντως συμφωνεί και ο Κώστας Βλαχάκης στο hands on nexus 5 του techblog.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εγώ πάντως μιλάω από προσωπική εμπειρία και μόνο αφού έχω και τις δύο συσκευές εδώ και δύο μήνες. Μαζί μου πάντως συμφωνεί και ο Κώστας Βλαχάκης στο hands on nexus 5 του techblog.gr Κι εγώ τις είχα και τις δύο και πίστεψε με, θα πιστέψω τα αυτιά μου από τα αυτια του Βλαχακη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Κι εγώ τις είχα και τις δύο και πίστεψε με, θα πιστέψω τα αυτιά μου από τα αυτια του Βλαχακη. Κι εγώ τα αυτιά μου πιστεύω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδια μην την ψαχνετε το G2 ειναι καλυτερο στο συνολο απο το Nexus 5 τα υπερ του Nexus 5 ειναι η υποστυρηξη και τπτ παραπανω. Με kitkat το G2 ηρθε στα ισα του πριν θα ελεγα ειχε μεγαλη διαφορα με το Nexus 5 σε ταχυτητα τωρα οχι. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Γραμμές στην οθόνη?συμβαίνει κάτι τέτοιο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Γραμμές στην οθόνη?συμβαίνει κάτι τέτοιο? Δεν υπαρχει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 2-3 ερωτησουλες... 1} η καμερα λεει ότι λες καποιες λεξεις και τραβαει μονο του φωτογραφια .... (smile , LG μερικες λεξεις) στο δικο μου δοκιμασα αλλα τιποτα.... εχει δοκιμασει κανεις ? 2} τα ακουστικα εχουν ένα θεματακι αν και κουμπονουν δεν κανουν καλη επαφη.... 3} μπορω να αφαιρεσω τον ηχω της καμερας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα!Έχει κάποιος από εσάς Ελβετικό g2?Αν ναι,πήρε την αναβάθμιση σε kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 1) Διάβασε το manual της συσκευής το λέει μέσα. Αλλιώς πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάμερας το λέει και εκεί. 2) Εξαρτάται το αυτί. 3) Όχι,μόνο με root 1 το εκανα πριν γραψω εδώ ... αλλα τιποτα δεν εκανε. 2 κουνισα λιγο το βισμα για να με ακουσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 2-3 ερωτησουλες... 1} η καμερα λεει ότι λες καποιες λεξεις και τραβαει μονο του φωτογραφια .... (smile , LG μερικες λεξεις) στο δικο μου δοκιμασα αλλα τιποτα.... εχει δοκιμασει κανεις ? 2} τα ακουστικα εχουν ένα θεματακι αν και κουμπονουν δεν κανουν καλη επαφη.... 3} μπορω να αφαιρεσω τον ηχω της καμερας ? Για το 2 Έτσι πίστευα κ γω. Κουμπωνουν μέχρι τέρμα μέσα. Πίεσε το να μπει μη το φοβάσαι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα!Έχει κάποιος από εσάς Ελβετικό g2?Αν ναι,πήρε την αναβάθμιση σε kitkat? Όχι ακόμα. Υπομονή Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 1 το εκανα πριν γραψω εδώ ... αλλα τιποτα δεν εκανε. 2 κουνισα λιγο το βισμα για να με ακουσουν... Σίγουρα έχεις ενεργοποιήσει την λειτουργία αυτή ; Δοκίμασε να πεις ουίσκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Το ουίσκι είναι πολύ πιο εύκολο ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Σίγουρα έχεις ενεργοποιήσει την λειτουργία αυτή ; Δοκίμασε να πεις ουίσκι. μετα από restart δουλεψε....!!! ακουει στο ουίσκι.... χε χε αλκοολικο κινητο πρωτη φορα βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts