Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο οταν το πηρα εγω συμπεριφεροταν ετσι, η sim ειναι 2 ετων vodafone micro sim κανονικοτατη ! reboot φυσικα και εχω κανει .

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λογικά όλοι έχουμε πρόβλημα με την ώρα, απλά πιστεύω ότι το έχουν παρατηρησει ελάχιστοι επειδή σχεδόν κανείς δεν αφήνει απενεργοποιημένο το τηλέφωνό του για ώρες. Αν π.χ. το κλείσουμε για 5 λεπτά δεν νομίζω να την χάσει, αν το κλείσουμε το βράδυ και το ανοίξουμε το πρωί θα έχει χάσει την ώρα.

Θέμα sim δεν νομίζω να είναι αφού η δική μου είναι καινούργια και δεν το έκανε στο προηγούμενο μου τηλέφωνο (note 2 4g), ενώ δεν πιστεύω να είναι ούτε θέμα παρτίδας αφού έχουν περάσει από τα χέρια μου 2 g2 με διαφορετική ημερομηνία κατασκευής και έχαναν και τα 2 την ώρα.

Edited by gre

Λογικά όλοι έχουμε πρόβλημα με την ώρα, απλά πιστεύω ότι το έχουν παρατηρησει ελάχιστοι επειδή σχεδόν κανείς δεν αφήνει απενεργοποιημένο το τηλέφωνό του για ώρες. Αν π.χ. το κλείσουμε για 5 λεπτά δεν νομίζω να την χάσει, αν το κλείσουμε το βράδυ και το ανοίξουμε το πρωί θα έχει χάσει την ώρα.

Θέμα sim δεν νομίζω να είναι αφού η δική μου είναι καινούργια και δεν το έκανε στο προηγούμενο μου τηλέφωνο (note 2 4g), ενώ δεν πιστεύω να είναι ούτε θέμα παρτίδας αφού έχουν περάσει από τα χέρια μου 2 g2 με διαφορετική ημερομηνία κατασκευής και έχαναν και τα 2 την ώρα.

Καθημερινες δεν το κλεινω γιατι το εχω για ξυπνητηρι κι επειδη αν δεν το ακουσω κι αυτο με παιρνουν απο τη δουλεια για να με ξυπνησουν :lol:

Αλλα Σαβ/κα παντα το κλεινω πριν κοιμηθω κι οταν το ανοιγω μολις ξυπνησω δεν εχει χασει την ωρα.Εκτος κι αν εννοειτε οτι σε κανα 5λεπτο την επανερχετε στην σωστη ωρα οποτε μηπως δεν το εχω παρει χαμπαρι.

Παντως σε λανθασμενη ωρα δεν εχει παραμεινει μεχρι στιγμης και το εχω απο τον Νοεμβριο.

Γιατί όσες επαφές έχω συγχρονίζει και έχουν γενέθλια μου βγάζουν ότι είναι μια μέρα νωρίτερα. Και το ίδιο έχουν και στο πεδίο γενεθλίων στην επαφή στο τηλέφωνο

Το έκλεισα για 35 λεπτά και δεν είδα να χάνει την ώρα....φυσίκα είχα κλειστα και data και wifi
Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Απο τι στιγμη που εβαλα την sim δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα με την ωρα. Και κλειστο το ειχα για καποιες ωρες μπας και χασει τιποτα , αλλα ολα καλα.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Το έκλεισα για 35 λεπτά και δεν είδα να χάνει την ώρα....φυσίκα είχα κλειστα και data και wifi

Θέλει να το έχεις κλειστό πολλές ώρες, το δοκίμασα και γω, μετά τις 3-4 ώρες πχ αν πας για υπνο ας πούμε 12 και το ανοιξεις 8 το πρωι θα λεει 12

Πληροφοριακά και reboot έκανα, και εβγαλα-ξανα μανα έβαλα την sim τιποτα δεν εφτιαξε, καθάρισα την cashe στην εφαρμογή ρολόι κλπ

Edited by Wolfox

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

εμένα πάντως, που το έχω παρατηρήσει αρκετά αυτό το πρόβλημα, την κυριακή το πρωί το άνοιξα και το άφησα να πάω να κατουρήσω και όταν ξαναήρθα στο δωμάτιο η ώρα ήταν ok (ενώ στην αρχή έδειχνε πάλι άσχετα). όντως, μπορεί να αργεί να το πάρει από το gsm. τις άλλες 2 φορές που το παρατήρησα, ήθελα να δω τι ώρα είναι με το που ξύπνησα και είδα 9:15 και λέω "δεν μπορεί" και σηκώθηκα και είδα το ρολόι μου και έλεγε 10:45 και το έβαλα αμέσως wifi και έφτιαξε. μάλλον απλά θέλει λίγη ώρα (1-2 λεπτά) για να το πάρει από το gsm.

Ισχύει και για το κολλημένο ή μόνο για το καμμένο?

Στην περίπτωση που ισχύει σου αλλάζουν τηλέφωνο ή αλλάζουν την οθόνη? Ρωτάω γιατί θα μου κακοφανεί να έχω επισκευασμένο κινητό ούτε μήνα απο την αγορά του!!!

Την οθόνη αλλάζουν.

Ξέρω από περίπτωση με optimus g. Φαντάζομαι την ίδια πολιτική θα έχουν και με όλα τα κινητά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

την κυριακή το πρωί το άνοιξα και το άφησα να πάω να κατουρήσω και όταν ξαναήρθα στο δωμάτιο η ώρα ήταν ok

Όπότε λύθηκε το πρόβλημα!!! Πρίν δείτε την ώρα, κατουρήστε!!!!:lol::p

Την οθόνη αλλάζουν.

Ξέρω από περίπτωση με optimus g. Φαντάζομαι την ίδια πολιτική θα έχουν και με όλα τα κινητά.

Όντως, πήρα και ρώτησα και μου είπαν για αλλαγή οθόνης!

Ε, δεν το σκέφτομαι για την ώρα - ας περάσει λίγος καιρός και βλέπουμε, ούτως ή άλλως δεν ενοχλεί καθόλου εκεί που ειναι, τουλάχιστόν όχι σε τέτοιο βαθμό που να με κάνει να "ανταλλάξω" το ολοκαίνουριο τηλέφωνο μου με "επισκευασμένο"!

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Κατευθασε σημερα από πουλοτηλεφωνο. Ελβετικο. Μεχρι στιγμηε ολα καλα. Πολυ δυνατο.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Ευτυχισμένος κάτοχος και εγώ από σήμερα. Πολύ ωραία αίσθηση αφής και ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Φοράει D80210a-EUR-xx. Είναι γερμανικό το τηλέφωνο μου είπαν από το μαγαζί. Όλα καλά προς το παρόν!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

παιδια δωστε μου τα φωτα σας γτ δε ξερω τι να κανω! σημερα το πρωι και ενω ειχα φορτησει το κινητο απο το προηγουμενο βραδυ με το που ξυπναω το βλεπω κλειστο! παω να το ανοιξω και αρχιζει να κανει κατι σαν ρισταρτ, δλδ ανοιγει βγαινει το logo της LG και μετα σβηνει παλι! το συνδεσα με το pc και μου βγαζει μια ενδειξη 0% με μια μπαταρια και ενα θαυμαστικο διπλα! Τι μπορει να ειναι? πως μπορω να κανω ενα reset?

Το σύστημα android γιατί τρώει τόση μπαταρία;Είναι σχεδόν πάντα πάνω από την οθόνη;;Καμία ιδέα;Σκέφτομαι για root και greenify.

παιδια δωστε μου τα φωτα σας γτ δε ξερω τι να κανω! σημερα το πρωι και ενω ειχα φορτησει το κινητο απο το προηγουμενο βραδυ με το που ξυπναω το βλεπω κλειστο! παω να το ανοιξω και αρχιζει να κανει κατι σαν ρισταρτ, δλδ ανοιγει βγαινει το logo της LG και μετα σβηνει παλι! το συνδεσα με το pc και μου βγαζει μια ενδειξη 0% με μια μπαταρια και ενα θαυμαστικο διπλα! Τι μπορει να ειναι? πως μπορω να κανω ενα reset?

Το πιο πιθανό αφορά την μπαταρία. Ή δεν φόρτωσε ή χάλασε.

Το σύστημα android γιατί τρώει τόση μπαταρία;Είναι σχεδόν πάντα πάνω από την οθόνη;;Καμία ιδέα;Σκέφτομαι για root και greenify.

Και σε μένα και σε αρκετούς άλλους έτσι είναι. Συνήθως γίνεται όταν έχεις πολλά accounts και το χρησιμοποιείς κυρίως ως κινητό. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η QuickWindow θήκη που έχω (δηλαδή αν σε quick window mode δεν μετράει την ώρα της οθόνης). Δεν είναι κάτι ανησυχητικό πάντως...

Συνέδεσέ το στο φορτιστή και άστο για καμιά ώρα τουλάχιστον. Μετά πάτα το power να δεις αν θα σου βγάλει κάποιο ποσοστό στη μπαταρία. Αν ναι, τότε για κάποιο λόγο (θέλει τσεκάρισμα) κάτι σου ρούφηξε τη μπαταρία. Αν σου βγάλει πάλι θαυμαστικό, πας για μπαταρία.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Είναι γνωστό bug, κάποιο κόλλημα τραβάει, αλλά δε μπορώ να σου πω με βεβαιότητα αν είναι από κάποια εφαρμογή ή από το ίδιο το σύστημα. Έχει παρατηρηθεί σε αρκετούς με >4.3 και ενώ έχω ακούσει/διαβάσει διάφορα γιατροσόφια, δεν ξέρω αν κάτι από αυτά δουλεύει σίγουρα. Εμένα το Galaxy Nexus το είχε κάνει 1-2 φορές αλλά με reboot έστρωσε.

Καλησπερα στο φορουμ!

Μου ηρθε σημερα το κινητο, ολα καλα αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Οποιαδηποτε εφαρμογη και να προσπαθω να κατεβασω απο playstore μου βγαζει προειδοποιηση "σφαλμα 403". Εβγαλα το λογαριασμο, τον ξαναέβαλα τιποτα.

Εφτιαξα νεο λογαριασμο παλι τιποτα...

Ιδεες!

Καλησπερα στο φορουμ!

Μου ηρθε σημερα το κινητο, ολα καλα αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Οποιαδηποτε εφαρμογη και να προσπαθω να κατεβασω απο playstore μου βγαζει προειδοποιηση "σφαλμα 403". Εβγαλα το λογαριασμο, τον ξαναέβαλα τιποτα.

Ιδεες!

Καλησπερα και καλοριζικο φιλε.

Πηγαινε στη διαχειριση εφαρμογων, βρες το Play Store και κανε εκαθαριση δεδομενων και προσορινης μνημης.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξανά τα ίδια δεν κατεβάζει... Σφάλμα 403 :(

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα και καλοριζικο φιλε.

Πηγαινε στη διαχειριση εφαρμογων, βρες το Play Store και κανε εκαθαριση δεδομενων και προσορινης μνημης.

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αφού είναι καινούρια η συσκευή δεν κάνεις ένα factory reset;

Καλησπερα στο φορουμ!

Ιδεες!

Ρώτησε εδώ Google Play (πρώην Android Market) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

Samsung galaxy s21+

Παιδια σας Ευχαριστω όλους για τη βοήθεια σας. Το προβλημα λύθηκε.

Πήγα όπως μου είπατε παραπάνω και διέγραψα τα προσωρινά δεδομένα απο την εφαρμογή play store, αλλα και απο ακομα μια εφαρμογή που λεγόταν υπηρεσίες google play. Πάτησα στο play store υποχρεωτική διακοπή και μετα απο αυτο μου έκανε ενημέρωση μόνο του. Δεν ξέρω αν ηταν υποχρεωτικά αυτά που εκανα απλα τα είδα και στο YouTube και τα αναφέρω μήπως τα χρειαστεί κάποιος ακομα. Ύστερα κατέβασε επιτέλους! Να είστε καλα!

Καλησπερα στην παρεα,σημερα το πηρα Ευρωπαικο σε μαυρο και απο της 6 δε το εχω αφησει στιγμη!Φοβερη οθονη φοβερα χρωματα και η αληθεια ειναι πως 5 μηνες με νοκια 920 μου ελειψε απιστευτα η ελευθερια του android!Πηρα και την quick view μαυρη και το συνολο ολοκληρωθηκε:-)