Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα μου ήρθε η slim armor.

Καλορίζικη. Την περιμένω και εγώ σε Metal Slate. Αφαιρείται εύκολα;

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το led απο το κουμπι που αναβοσβηνει πισω οταν μιλαμε παιζει καπως να το απενεργοποιησουμε?

μου εχει σπασει τα νευρα! :p

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Καλορίζικη. Την περιμένω και εγώ σε Metal Slate. Αφαιρείται εύκολα;

Εξαρτάται πως εννοείς το εύκολα. Από μόνη της δεν βγαίνει αλλά αν θες να την βγάλεις δεν έχει μεγάλη δυσκολία. Το αγκαλιάζει όπως πρέπει χωρίς να αφήνει κενό στις πλευρές. Σε αυτό παίζει ρόλο το σκληρό πλαστικό δεξιά και αριστερά.

το led απο το κουμπι που αναβοσβηνει πισω οταν μιλαμε παιζει καπως να το απενεργοποιησουμε?

μου εχει σπασει τα νευρα! :p

Ρυθμίσεις --> Προβολή --> LED ειδοποιήσεων --> LED πίσω πλευράς

παιδιά σκέφτομαι να πάρω το g2 από εδώ http://www.eglobaldigitals...le-phones.html (έχω φίλο που μένει Αγγλία κ έρχεται τα Χριστούγεννα Ελλάδα) αυτό που με απασχολεί είναι αν το κινητό είναι ευρωπαικο??? θέλω εγγύηση και στην Ελλάδα (όχι μόνο αυτή που δίνει ο τύπος)...κάποια παιδιά στο forum έχουν αγοράσει από το συγκεκριμένο site...μπορούν να με ενημερώσουν...??

Υ.Γ Το μήνυμα το ποσταρα κ στην διαθεσιμότητα αλλά τα παιδιά επιφυλάχθηκαν να μου απαντήσουν, κάτι πιο άμεσο γιατί οι μέρες περνάνε..!!

Ευχαριστώ!

Φίλε μου εγώ το πήρα από το eglobaldigitals (όχι εγώ δηλαδή, ο κολλητός μου από Αγγλία). Είναι η ευρωπαϊκή έκδοση αλλά έχει rom από χονγκ κονγκ. Με την εγγύηση πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει.

409 € πλέον στο eclobal ( 341 λίρες ) το 32αρι. Μέχρι τις γιορτές πιστεύω ότι θα είναι αρκετά κάτω από τα 400 € εκτιμώ γύρω στα 380 ......

Να ρωτήσω...το λευκό σε σχέση με το μαύρο έχει διαφορετικό υλικό στην πλάτη ?

αυτο εδω λες? http://www.eglobaldigitalstore.co.uk/lg-g2-d802-4g-lte-32gb-unlocked-mobile-phones.html

το unlocked που εχει στον τιτλο εννοει οτι δουλευει κανονικα στη χωρα μας? δεν ειδα να λεει ομως καπου οτι στελνει εκτος αγγλιας... χωρις γνωστο πως μπορω? με f2m? μου φενεται καλη η τιμη για το 32ρι. βεβαια ολοι οσοι το εχετε αγορασει ρισκαρετε να ειστε κ εκτος εγγυησης?αν παθει κατι μονο στο συγκεκριμενο καταστημα θα το δεχθουν με μεταφορικα δικα σας?

το δοκίμασα πριν λήγω και όντως το σήμα πέφτει οταν το κρατας με το δεξι χερι!!!:mad: τι να πω δεν το ειχα προσέξει μεχρι στιγμής!!!

εχω wind εγω αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο!!

Ποσες μπαρες πεφτει φιλε μου?

Εαν εχεις 2-3 μπαρες και το κρατησης κανενα λεπτο απο την πλατη χανει τελειως το σημα(βγαζει πανω ειτε ενα κοκκινο Χ ειτε ενα πολυ μικρο στρογγυλο εικονιδιο οτι ψαχνει για σημα?

Edited by makouin

αυτο εδω λες? http://www.eglobaldigitalstore.co.uk/lg-g2-d802-4g-lte-32gb-unlocked-mobile-phones.html

το unlocked που εχει στον τιτλο εννοει οτι δουλευει κανονικα στη χωρα μας? δεν ειδα να λεει ομως καπου οτι στελνει εκτος αγγλιας... χωρις γνωστο πως μπορω? με f2m? μου φενεται καλη η τιμη για το 32ρι. βεβαια ολοι οσοι το εχετε αγορασει ρισκαρετε να ειστε κ εκτος εγγυησης?αν παθει κατι μονο στο συγκεκριμενο καταστημα θα το δεχθουν με μεταφορικα δικα σας?

ότι δεν είναι ΄΄κλειδωμένο΄΄ μέσω κάποιου παροχου, μέσω γνωστού η f2me λογικά το φέρνεις εδώ, εμένα αλλο με προβληματιζει, ένα παιδι πρι από λίγα πόστ ανάφερε ότι παρόλο που είναι η ευρωπαϊκή version είναι με την κινέζικη ρομ, γιατί άραγε ?

Το μαγαζί πάντως είναι κινέζικων συμφερόντων από ότι έψαξα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ποσες μπαρες πεφτει φιλε μου?

Εαν εχεις 2-3 μπαρες και το κρατησης κανενα λεπτο απο την πλατη χανει τελειως το σημα(βγαζει πανω ειτε ενα κοκκινο Χ ειτε ενα πολυ μικρο στρογγυλο εικονιδιο οτι ψαχνει για σημα?

το εχω πάθει φιλε μου και αυτο ναι!!αλλα τωρα το εχω στο gsm και εχω φουλ σημα οταν χρειαζομαι 3g το γυρνάω και τέλος:)

εσυ αν το εχεις μονο στο gsm δεν εχεις καλο σημα??

παιδια το κινητό οπως φαινεται στη φωτο εχει κατω δεξιά τη κεραία. αν το πιανετε σφιχτά που λετε μερικοί κάτω δεξιά λογικό να χάνει σημα. οσοι εχετε θέμα γυρίστε το στο μονο gsm και παρακολουθηστε το

http://img.tapatalk.com/d/13/07/24/aqehuqy9.jpg

ότι δεν είναι ΄΄κλειδωμένο΄΄ μέσω κάποιου παροχου, μέσω γνωστού η f2me λογικά το φέρνεις εδώ, εμένα αλλο με προβληματιζει, ένα παιδι πρι από λίγα πόστ ανάφερε ότι παρόλο που είναι η ευρωπαϊκή version είναι με την κινέζικη ρομ, γιατί άραγε ?

Το μαγαζί πάντως είναι κινέζικων συμφερόντων από ότι έψαξα

γιατί μάλλον το κινητό προορίζεται για κινα και οχι για καποια ευρωπαικη χωρα. μαλλον ειναι οπως τα κινητα που πηραμε πολλοί απ τον γνωστό κινέζο. International εκδοσεις μεν αλλα με καλυψη εγγυησης μονο απ το καταστημα αγοράς

Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

μπορεις να βαλεις και με side load τη καμεραααα!πωω με πριζωσες τωρα!μαλλον θα το περασω

φιλε αν το περασεις πες και σε εμας πως το πέρασες γιατί εγω μπερδεύτηκα λήγω με το βιντεο του τύπου τι να πω!!:wacko:

γιατί μάλλον το κινητό προορίζεται για κινα και οχι για καποια ευρωπαικη χωρα. μαλλον ειναι οπως τα κινητα που πηραμε πολλοί απ τον γνωστό κινέζο. International εκδοσεις μεν αλλα με καλυψη εγγυησης μονο απ το καταστημα αγοράς

έχεις μήπως διαθέσημες τις 2 εκδόσεις της ρομ ώστε να τον ρωτήσω, καθώς και τι παίζει με την εγγυηση ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

φιλε αν το περασεις πες και σε εμας πως το πέρασες γιατί εγω μπερδεύτηκα λήγω με το βιντεο του τύπου τι να πω!!:wacko:

ακολουθεις ότι γράφουν τα παιδια στους οδηγους για το g2 μέχρι και το περασμα custom recovery. παιρνεις backup της ρομ σου για καλο και για κακο και μετα φλασάρεις την 4.4 οπως φλασαρεις οποιαδηποτε αλλη ρομ. το σκεφτομαι να το δοκιμασω ακομα καθως ειναι ακομα alpha, αν και δεν ειναι ακριβως custom rom αλλα ενα πορτ της ρομ του nexus 5..

Edited by gsir

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

το εχω πάθει φιλε μου και αυτο ναι!!αλλα τωρα το εχω στο gsm και εχω φουλ σημα οταν χρειαζομαι 3g το γυρνάω και τέλος:)

εσυ αν το εχεις μονο στο gsm δεν εχεις καλο σημα??

Εαν το γυρισω στην επιλογη GSM-WCDMA τοτε δεν μου το κανει..εαν το βαλω και LTE τοτε μου το κανει..παντως και σε 2-3 μαγαζια που πηγα και στο Πλαισιο και στο Media Markt το ιδιο απο οτι καταλαβα κανανε (παρομοια συμπεριφορα περιπου στο wifi αφου δεν ειχαν καρτα sim μεσα να τα δοκιμασω ..γι'αυτο και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος)..οποτε θα θεωρησω οτι προκειται για ιδιαιτεροτητα των τηλεφωνων και οχι αποκλειστηκα των δικτυων.

Ειναι κατι παρομοιο με το προβλημα των iphone 4

Δεν πεφτει απλα το σημα στις 2-3 μπαρες ΑΛΛΑ το χανει τελειως...εαν συμβαινει μονο σε 3-4 να ξερουμε οτι φταινε οι συσκευες να παμε για αντικατασταση...μην τρεχουμε αδικα για αλλαγη εαν ειναι να μας δωσουν μια που κανει ακριβως το ιδιο?

Οσο αφορα το σημα γενικα ναι ειναι πιο ενισχημενο αλλα με αυτες τις σχετικες ή περιεργες πτωσης οταν το κρατας απο πισω...

Edited by makouin

Όλα καλά με το update σε European ROM, δεν έκανα και το hard reset γιατί δεν υπήρχε λόγος, άρα δεν έχασα και τίποτα (τζάμπα τα 3 backups που πήρα :p ). Το LTE παίζει κανονικά τώρα, να δούμε αν κάτι μας χάλασε...

Έκανα και ένα Antutu να δω τι παίζει, με την πρώτη 36300+ , ενώ στο Quadrant μου έβγαλε με την πρώτη 19300+ :cool:

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καλησπερα μπορουν οι κατοχοι του κινητου να δουν αν γυρω απ τα πισω κουμπια τριζει η πλατη του κινητου;

Πιέζοντας γύρω από τα πλήκτρα καταλαβαίνεις ότι υποχωρεί (υπάρχει κενό από πίσω) μερικά μικρόμετρα, αλλά δεν τρίζει. Γύρω από την κάμερα είναι απολύτως σταθερό.

Και σε ότι αφορά το γνωστό θέμα μπαταρίας, από χθες που το πήρα μέχρι σήμερα (21:30 ώρες), είμαι στο 67%, με περίπου 2,5 ώρες οθόνη, και έχω κάνει τα πάντα όλα install, κατέβασα GBs αρχείων για τα παιχνίδια, έκανα και το πέρασμα της European, και φυσικά τα πάντα είναι μονίμως ανοιχτά (από χθες και μόνιμα το LTE) :cool:

Α, ήταν σε Airplane το βράδυ (δεν κλείνω τα κινητά μου, παλιά συνήθεια).

Πέρα από τα benchmarks, μόνο και μόνο η μπαταρία του είναι λόγος να το προτιμήσεις έναντι οποιουδήποτε κινητού σήμερα.

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καλησπερα μπορουν οι κατοχοι του κινητου να δουν αν γυρω απ τα πισω κουμπια τριζει η πλατη του κινητου;

Και το δικο μου δεν τριζει...θα συμφωνισω με οτι ειπε ο The Ace αν και για να φανει αυτη η ελαφρια υποχωρηση θελει αρκετο πατημα απο πισω.Απλα εαν το χτυπας με το δαχτυλο πισω στην πλατη φαινεται οτι εκει γυρω απο τα πληκτρα απο κατω δεν εχει τιποτα(ο ηχο εκει κοντα αλλαζει.)

Φίλε μου εγώ το πήρα από το eglobaldigitals (όχι εγώ δηλαδή, ο κολλητός μου από Αγγλία). Είναι η ευρωπαϊκή έκδοση αλλά έχει rom από χονγκ κονγκ. Με την εγγύηση πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει.

Εφόσον έχει rom από Χονγκ Κονγκ, τότε σημαίνει ότι δεν είναι ευρωπαϊκό.

Iphone 7 plus 32GB

+1@kistos τι αρχικα έχει πανω το κουτι σου απο το eglobal?

- Oneplus 12

Εφόσον έχει rom από Χονγκ Κονγκ, τότε σημαίνει ότι δεν είναι ευρωπαϊκό.

ρωτάω ξανά και αν γνωρίζεις....

ποιοι είναι οι κωδικοί για τις ρομ ( ευρωπαϊκος + κινεζικος ) και ποιοι οι κωδικοί αντιστοιχα για την συσκευή

Nα κανω μια ερωτηση? ξερουμε αν η οθόνη ειναι gorilla glass?

Ναι διαθέτει Corning Gorilla Glass 2 ;-)

http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/lg/LG-G2