Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό το αγόρασα για τη γυναίκα μου. Είμαι κάτοχος του Note 3. Το ζήλεψα το G2. Ειδικά αυτό με το χτύπημα στην οθόνη είναι όλα τα λεφτά. Προσωπικά έχω την 4.3 στο Note, όμως δεν μπορώ να καταλάβω διάφορα με την 4.2 της G2. Antutu έχουμε το ίδιο σκορ, μου αρέσει η θήκη, flip case, το μόνο μείον είναι για εμένα το πώς μπαίνει και βγαίνει η SIM. Κάποια παιδιά είπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει το 4g. Από τον Δεκέμβριο η Vodafone θα παρέχει full σήμα συσκευή για 4g. Το λάτρεψα το κινητό, και λάτρεψα και την τιμή που το αγόρασα από το Πλαίσιο. Ίσως να δώσω το Note3 και να πάρω και για εμένα το G2. Ούτε Knox και χαζομάρες...

Αυτό με το full σήμα δεν έχει κάποιο πλεονήκτημα, εκτός εάν δεν πιάνει καλά στο χώρο σου για ομιλία...

Η λογική είναι ότι το συνδέεις στο σταθερό σου δίκτυο (πχ ADSL) και σου δίνει μία μικροκυψέλη 4G. Για δεδομένα, είναι το ίδιο με το να συνδεθείς με WiFi - που λογικά θα έχεις στον ίδιο χώρο. Για φωνή, είτε είναι 4G, είτε 3G, είτε 2G το ίδιο κάνει.

Μεταξύ μας, εύκολα θα άλλαζα το 3G φουλ σήμα με 2G για να κάνω και οικονομία στη μπαταρία.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πηρα μολις τηλεφωνο την LG Hellas για να την ρωτησω για το LG G2.Συγκεκριμενα πηρα εδω http://www.lg.com/gr/support/contact-customer-support

Τους ρωτησα αν παρω καποιο ευρωπαικο 32αρι αν καλυπτομαι απο εγγυηση και η απαντηση ηταν ΟΧΙ.

Τον ρωτησα αν εχουν σκοπο να φερουν το 32αρι και μου λεει μπορει και ναι,μπορει και οχι.Δεν ξερουν σιγουρα αλλα το πιο πιθανο ειναι να το φερουν καποια στιγμη.

Και τελος τον ρωτησα αν παρω Ευρωπαικο 16αρι καλυπτομαι;Η απαντηση ηταν ναι αλλα εν μερη.Δεν εχω πληρης καλυψη εγγυησης οπως εχουν τα Ελληνικα.Τον ρωταω δηλαδη αν χρειαζομαι αλλαγη μητρικης πλακετας δεν θα μου την αλλαξετε;Μου λεει αν ειναι ιδια με το Ελληνικο θα μπορουσαν αλλα δεν θα μπορουν να του βαλουν Γερμανικο λογισμικο οποτε λογικα δεν θα με καλυψουν :blink:

Του λεω στο τελος η Samsung τα καλυπτει τα Ευρωπαικα κι απεφυγε να μου απαντησει.

Τωρα εγω μου λετε τι να κανω;Να τον γραψω;

32 αρι θελω αλλα μετα απο αυτα που μου ειπε ψιλοξενερωσα...

Δε μπορώ να σου πω τι να κανείς αλλά να δικαιολογήσει η LG γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διάφορα στα μικρομάγαζα που φέρνουν από Ευρώπη με τα μεγάλα καταστήματα. Και σε άλλες εταιρίες συμβαίνει αυτό και καλό είναι να μας πούνε κάποτε γιατί συμβαίνει.

Υγ: από το Σάββατο είμαι κάτοχος του κινητού και είναι άψογο δε θέμα μπαταρίας ειδικά, αλλά και σε lag δεν υπάρχει τπτ. Πολύ καλή υλοποιηση από μέρους της

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Πηρα μολις τηλεφωνο την LG Hellas για να την ρωτησω για το LG G2.Συγκεκριμενα πηρα εδω http://www.lg.com/gr/support/contact-customer-support

Τους ρωτησα αν παρω καποιο ευρωπαικο 32αρι αν καλυπτομαι απο εγγυηση και η απαντηση ηταν ΟΧΙ.

Τον ρωτησα αν εχουν σκοπο να φερουν το 32αρι και μου λεει μπορει και ναι,μπορει και οχι.Δεν ξερουν σιγουρα αλλα το πιο πιθανο ειναι να το φερουν καποια στιγμη.

Και τελος τον ρωτησα αν παρω Ευρωπαικο 16αρι καλυπτομαι;Η απαντηση ηταν ναι αλλα εν μερη.Δεν εχω πληρης καλυψη εγγυησης οπως εχουν τα Ελληνικα.

To ευρωπαϊκό 16άρι είναι υποχρεωμένη βάσει νόμου να το καλύψει, κατά πολλούς και το 32άρι, άσχετα αν δεν το φέρνει Ελλάδα. Για το 16άρι πάντως δεν τίθεται θέμα.

Iphone 7 plus 32GB

Και τελος τον ρωτησα αν παρω Ευρωπαικο 16αρι καλυπτομαι;Η απαντηση ηταν ναι αλλα εν μερη.Δεν εχω πληρης καλυψη εγγυησης οπως εχουν τα Ελληνικα.Τον ρωταω δηλαδη αν χρειαζομαι αλλαγη μητρικης πλακετας δεν θα μου την αλλαξετε;Μου λεει αν ειναι ιδια με το Ελληνικο θα μπορουσαν αλλα δεν θα μπορουν να του βαλουν Γερμανικο λογισμικο οποτε λογικα δεν θα με καλυψουν :blink:

Αυτό με το ''Γερμανικό'' λειτουργικό είναι τελείως ΚΟΥΦΟ...Σιγά μην πρέπει να περάσουν σε καινούργια πλακέτα ''Γερμανικό'', λες και το Γερμανικό είναι κάτι άλλο και το Ελληνικό κάτι άλλο...Για κάθε χώρα της Ευρώπης δηλαδή υπάρχει και ένα λειτουργικό που δεν δουλεύει σε συσκευή που πουλήθηκε απο αντιπροσωπία άλλης χώρας και αυτό x όλες τις χώρες του Πλανήτη που πωλείται το G2? :blink:

Θα με κάνεις να πάρω τηλέφωνο και να τους αρχίσω στα ''Γερμανικά''...:D

Παιδιά αντί να παίρνεται τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία εισαγωγής γιατί δεν παίρνει κάποιος τηλέφωνο στο σέρβις στην Procordia να ρωτήσει...ούτως η άλλως αν πάθει κάτι εκεί θα πρέπει να πάει ;)
Xiaomi Mi5 White 32GB

Ρε παιδιά δεν ξέρω αν φταίει το δικό μου κινητό αλλά προσωπικά βρίσκω οτι lagarei Το τηλ και αρκετά μάλιστα...

Π.χ. στο tapatalk αν το κάνω πάνω κάτω γρήγορα σε μερικά σημεία κολλάει. ..

Εν συνέχεια αν πατήσω το home button εκεί φαίνεται ξεκάθαρα το lagarisma αφού πολλές φορές ο μαμα launcher κολλάει μέχρι να φορτώσει όλα ταwidgets. ...

Μήπως φταίει ο launcher;

Δεν ξέρω τι να πω....

φλασαρες αλλη ρομ?

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Αυτό με το ''Γερμανικό'' λειτουργικό είναι τελείως ΚΟΥΦΟ...Σιγά μην πρέπει να περάσουν σε καινούργια πλακέτα ''Γερμανικό'', λες και το Γερμανικό είναι κάτι άλλο και το Ελληνικό κάτι άλλο...Για κάθε χώρα της Ευρώπης δηλαδή υπάρχει και ένα λειτουργικό που δεν δουλεύει σε συσκευή που πουλήθηκε απο αντιπροσωπία άλλης χώρας και αυτό x όλες τις χώρες του Πλανήτη που πωλείται το G2? :blink:

Θα με κάνεις να πάρω τηλέφωνο και να τους αρχίσω στα ''Γερμανικά''...:D

Και όμως νομίζω ότι ανάλογα με το IMEI πρέπει να έχουν και το αντίστοιχο firmware. Απλά το παλικάρι από την LG δεν το διατύπωσε σωστά. Έπρεπε να πει ότι ναι μεν μπορώ να αλλάξω πχ πλακέτα γιατί όλα τα Ευρωπαϊκά έχουν την ίδια αλλά μετά δεν θα μπορώ να του φλασαρω το firmware που τους δίνει η μαμά LG γιατί έχουν μόνο το Ελληνικό αυτοί και προφανώς δεν γίνεται σε ένα κινητό πχ με Αγγλικό ή Γερμανικό IMEI το επίσημο service της Ελλάδας να φλασαρει firmware που προορίζεται για Ελλάδα. Και όλο αυτό προφανώς έχει να κάνει με τα OTA που δίνει κάθε εταιρεία. Που τα σπρώχνουν σε διαφορετικές ημερομηνίες με κάθε ομάδα IMEI και ίσως έχουν και αλλαγές τα firmware όπως πχ στα modems για να παίζουν καλύτερα με τους παρόχους της κάθε χώρας.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τα αποτελεσματα sot με 3g τουλαχιστον για μενα ειναι απογοητευτικα. 18ωρες ανοιχτο το κινητο, οι 10ωρες με 3g, 2 ωρες και 30λεπτα οθονη και ειμαι στο 60%. Αψογο στο wifi αλλα στο θεμα 3g κατι δεν παει καλα.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Τα αποτελεσματα sot με 3g τουλαχιστον για μενα ειναι απογοητευτικα. 18ωρες ανοιχτο το κινητο, οι 10ωρες με 3g, 2 ωρες και 30λεπτα οθονη και ειμαι στο 60%. Αψογο στο wifi αλλα στο θεμα 3g κατι δεν παει καλα.

Πλακα κανεις ετσι?Ολα τα υπολοιπα κινητα πλην Note και Razzor Maxx θα ειχανε κλεισει ηδη :lol:

Ρε παιδιά δεν ξέρω αν φταίει το δικό μου κινητό αλλά προσωπικά βρίσκω οτι lagarei Το τηλ και αρκετά μάλιστα...

Εν συνέχεια αν πατήσω το home button εκεί φαίνεται ξεκάθαρα το lagarisma αφού πολλές φορές ο μαμα launcher κολλάει μέχρι να φορτώσει όλα ταwidgets. ...

Μήπως φταίει ο launcher;

Δεν ξέρω τι να πω....

Για το tapatalk φταίει η υλοποίηση της εφαρμογής.

Για τον Launcher, Nova κι έκλεισες.

You're joking, right?

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Και όμως νομίζω ότι ανάλογα με το IMEI πρέπει να έχουν και το αντίστοιχο firmware. Απλά το παλικάρι από την LG δεν το διατύπωσε σωστά. Έπρεπε να πει ότι ναι μεν μπορώ να αλλάξω πχ πλακέτα γιατί όλα τα Ευρωπαϊκά έχουν την ίδια αλλά μετά δεν θα μπορώ να του φλασαρω το firmware που τους δίνει η μαμά LG γιατί έχουν μόνο το Ελληνικό αυτοί και προφανώς δεν γίνεται σε ένα κινητό πχ με Αγγλικό ή Γερμανικό IMEI το επίσημο service της Ελλάδας να φλασαρει firmware που προορίζεται για Ελλάδα. Και όλο αυτό προφανώς έχει να κάνει με τα OTA που δίνει κάθε εταιρεία. Που τα σπρώχνουν σε διαφορετικές ημερομηνίες με κάθε ομάδα IMEI και ίσως έχουν και αλλαγές τα firmware όπως πχ στα modems για να παίζουν καλύτερα με τους παρόχους της κάθε χώρας.

Άς υποθέσουμε ότι είναι έτσι. Ξέρω αμέτρητα περιστατικά με Samsung απο Skroutzoμάγαζα που πήγαν στο service εδώ και ξαναπεράστηκε το λειτουργικό. Δεν έχω ακούσει να ψάξανε να βρούνε λειτουργικό της χώρας απο την οποία προερχόταν η συσκευή, βάλανε την έκδοση που έχουν εδώ, δούλεψε η συσκευή και δρόμο...Αφού εκ των πραγμάτων η συσκευή ''ζει'' και εργάζεται στην Ελλάδα, γιατί θα πρέπει να υπάρχει ''κόλλημα'' και να μην μπει η ελληνική εάν μπεί στο ελληνικό service?

Δηλαδή καλέ μου φίλε πόσο θα ήθελες να είσαι με αυτή τη χρήση;είσαι μια χαρά δεν ξέρω τι περίμενες και τι σε απογοήτευσε

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Όχι μαμα Είμαι ακόμη.

Ροοτ βέβαια το έκανα.αλλά ρόμ δεν άλλαξα

φιλε μου μην αγχώνεσαι lag εχει σε καποια σημεια και σε κάποιες κακογραμμένες εφαρμογες:)

αλλα σε γενικες γραμμες ειναι lagfree το τηλεφωνο!!!

Κοίτα το περιμένω μέχρι το τέλος της βδομάδας ελπίζω.. Αλλά δε θα έλεγα ότι αυτά που αναφέρεις είναι απογοητευτικα.. Έχω το nexus 4 και με 18ωρες αναμονή δεν βγάζει ούτε 2 ωρες οθόνης με 3g!! Φιλικα πάντα

Καλησπερα σε ολους.

Ειμαι στην διαδικασια αλλαγης κινητου.Μου αρεση παρα πολυ το G2 αλλα και το Nexus 5.Θα ηθελα καποιες γνωμες τα καλα και κακα του καθενος.

Αυτη την στιγμη και εδω και 6 μηνες ειμαι με N4 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Θα με βοηθουσε η αποψη σας.

Μήπως φταίει ο launcher;

Δεν ξέρω τι να πω....

To tapatalk κάποιες εκδόσεις περισσότερο κάποιες λιγότερο είναι κακογραμμένο και κάνει πολλά. Το 4 πχ που είχα πριν δεν παλεύονταν με τίποτα!

Ο launcher για μένα είναι πολύ τυπικός και δεν έχω αναγκαστεί να βάλω τον nova. Είναι το πρώτο κινητό που δουλεύει τόσο καλά με τον μαμα launcher, και έχω αποφασίσει να το κρατήσω έτσι μέχρι να βαρεθώ την αισθητική.

μαλλον το αντιθετο ηθελες να πεις φιλε!!!οτι τα παει απίστευτα καλα μεχρι που λενε οτι ειναι καλύτερο kai απο το note3 απο θεμα αυτονομίας!!!!:D

Κοίτα το περιμένω μέχρι το τέλος της βδομάδας ελπίζω.. Αλλά δε θα έλεγα ότι αυτά που αναφέρεις είναι απογοητευτικα.. Έχω το nexus 4 και με 18ωρες αναμονή δεν βγάζει ούτε 2 ωρες οθόνης με 3g!! Φιλικα πάντα

μετά το nexus, απο αποψη μπαταρίας θα παθεις πλάκα..

Καλησπερα σε ολους.

Ειμαι στην διαδικασια αλλαγης κινητου.Μου αρεση παρα πολυ το G2 αλλα και το Nexus 5.Θα ηθελα καποιες γνωμες τα καλα και κακα του καθενος.

Αυτη την στιγμη και εδω και 6 μηνες ειμαι με N4 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Θα με βοηθουσε η αποψη σας.

ποσταρέ εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 ή στο επιλογή συσκευής καλύτερα. εδώ όλοι g2 θα σου πουμε, λογικό δεν είναι;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Με την αυτόματη φωτεινότητα βρήκαμε λύση; Κάποιες φορές δεν δουλεύει.

γιατι δεν βάζεις σε ενα στανταρ σημειο την φωτεινοτητα εκει που σε βολεύει ας πουμε!!!!εγω το εχω στο 56 και ειμαι οκ!!!εκτος και αν βγαίνω εξω και δυσκολεύομαι να δω τοτε ανεβάζω την φωτεινότητα!!!;)

ποσταρέ εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 ή στο επιλογή συσκευής καλύτερα. εδώ όλοι g2 θα σου πουμε, λογικό δεν είναι;

Δεν εχεις αδικο.Καλο ειναι να εχω αν γινεται και η αποψη καποιου που εχει G2.Ν4 εχω οποτε πανω κατω δεν θα εχω διαφορα σε σχεση με το Ν5 στην γενικη φιλοσοφια.

Ευχαριστω για το link

Άς υποθέσουμε ότι είναι έτσι. Ξέρω αμέτρητα περιστατικά με Samsung απο Skroutzoμάγαζα που πήγαν στο service εδώ και ξαναπεράστηκε το λειτουργικό. Δεν έχω ακούσει να ψάξανε να βρούνε λειτουργικό της χώρας απο την οποία προερχόταν η συσκευή, βάλανε την έκδοση που έχουν εδώ, δούλεψε η συσκευή και δρόμο...Αφού εκ των πραγμάτων η συσκευή ''ζει'' και εργάζεται στην Ελλάδα, γιατί θα πρέπει να υπάρχει ''κόλλημα'' και να μην μπει η ελληνική εάν μπεί στο ελληνικό service?

Είσαι σίγουρος ότι βάλανε την δική μας έκδοση?

Αλλά και έτσι να έγινε μπορεί η Samsung να έχει δώσει σε όλα τα επίσημα service να βαζουν το firmware που τους έχουν δώσει σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό τηλέφωνο.

Οπότε μιλάμε για διαφορετική πολιτική εταιρειών. Θέλω να πω ότι πιστεύω πως δεν είναι στο χέρι της LG Hellas. Εκτός αν κάποιος επικοινωνήσει με την κεντρική LG και το διαψεύσει οπότε θα μιλάμε για λάθος αντιμετώπιση της LG Hellas.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.