Jump to content

gregstar1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    215
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gregstar1

  1. Ναι ισχυει αυτό που λες. Η μεγαλη διαφορα θα είναι το νοτσ πιστευω.Αλλα δεν το βλεπω για φετος.
  2. Day one 100% ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε η apple δεν θα μεινει πισω αν δεν βαλει 3/4 καμερες ... το pixel 3xl εχει μια καμερα και τα κανει όλα εξερετικα σε βιντεο και φωτο. Το ΧR εχει μια και είναι στο ιδιο επιπεδο με το mate pro που εχει 3.Marketing είναι ολο το σκηνικο με της καμερες.
  3. Και εγω ετσι το καταλαβαινω και δεν θυμαμαι να πω την αληθεια αν ηταν σε λειτουργεια πορτρέτου η όχι. Παντως εβγαλα μια λιμνη με κοντρα ηλιο και σε ολες τις φωτο υπηρχε αυτή η πρασινη τελια. Δηλαδη πρακτικα πεταξα ολες τις φωτο γιατι ειχε σε ολες την τελια. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μερικές φώτο Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Το δικο μου όταν προχθες εβγαλα μερικες φωτογραφιες με την εμπρος καμερα με κοντρα ηλιο μου εβγαλε καπου στο κεντρο της φωτογραφιας μια πρασινη τελια. Όχι σε ολες τις φωτο αλλα με κοντρα ηλιο. Εχει γινει και σε αλλους?
  5. Eυχαριστω φιλε θα το δω αυτό που λες.
  6. Nα ρωτησω,γιατι δεν μου δειχνει ποτε σημα 4+ ? Πρεπει να παω COSMOTE είναι θεμα sim? Συνεχεια 4g μου δειχνει.
  7. Το ιδιο μέγεθος με μεγαλητερη οθονη.Landscare δεν εχει μονο στην κεντρικη οθονη με τα app. Μεσα στα μενου κανονικα.
  8. Από σήμερα και εγώ εδώ, XMAX 64GB Ασημί. Πέρσι κράτησα μια εβδομάδα το Χ και το πούλησα για να επιστρέψω στο 8plus λόγω ότι μου φάνηκε πολύ μικρό όντας κάτοχος όλων των Plus. Με το Max όμως πλέον είναι το μέγεθος και η οθόνη που πάντα ήθελα από την Apple. Οθόνη ήχος όλα τέλεια....τώρα πρέπει να πουλήσω το 8plus
  9. Oντως κολλησα,Και αν δεν εχω κανει back up στο icloud ? Θα χασω φωτο μηνηματα ιmassege? Γιατι δεν κανω back up στο icloud, κανω στον υπολογιστη.
  10. Στο icloud δεν εχει χωρο για της φωτο.Τα 5gb δεν χωρανε στο back up. Ποιος είναι ο σωστος τροπος?
  11. Φιλοι ερωτηση..σημερα για το update στην 12 με itunes... κανουμε backup μετα επαναφορα και μετα set up NEW και περνουμε το backup? Σωστα? για καθαρη εγκατασταση.
  12. gregstar1

    iPhone X

    Μονο εγω δεν μπορω να συνηθισω το μέγεθος ερχομενως από 7plus? Εννοω ότι μου φαινετε πολύ μικρο.
  13. gregstar1

    iPhone X

    Γκρινια στην γκρινια με πηρε το πλαισιο ότι ηρθε και αυριο το πρωι παω να το παρω.64gb Silver:rolleyes:
  14. gregstar1

    iPhone X

    Το ξέρω ότι δεν είναι μόνο η Ελλάδα. Αν δεν είναι την δυνατότητα να βγάλει τόσες όσες συσκευές χρειάζεται τότε ας το έκανε παρουσίαση 1,2,3 μήνες μετά. Μιλάμε για την μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο που μας ζητάει 1.400€ για το προϊόν της και θέλουμε να τα δώσουμε. Έχω κάνει προ παραγγελία από την πρώτη μέρα σε 4 reseller και μου λένε κύριε τη θέλετε? Έχετε μπει σε λίστα αναμονής όταν παραλαβουμε θα σας καλέσουμε με σειρά προτεραιοτητας. Είναι πλέον εξοργιστικη πολιτική και με ενοχλεί σαν καταναλωτής.
  15. gregstar1

    iPhone X

    Αρχίζω να εκνευριζομαι με την Apple,είναι δυνατόν να βγάζεις το καλύτερο προϊόν σου για την επέτειο 10 ετών iPhone και εγώ σαν καταναλωτής του προϊόντος σου να ψάχνω από μαγαζί σε μαγαζάκι για να το αγοράσω και να μου λένε όλοι σαν να είμαι από άλλον πλανήτη ότι μην ψάχνεις άδικα το Δεκέμβριο Ιανουαρίου θα είναι σε καλή ροή και θα το βρεις. Και ταυτόχρονα να βλέπω της εταιρίες κινητής να δίνουν συσκευές σε κάθε Blogger για να μας κάνει review το τηλέφωνό να μας πει για της ίντσες της οθόνης τι κουμπιά έχει δεξιά αριστερά. Δηλαδή η Apple κάνει παρουσίαση στους Blogger για να μας πείσουν ότι είναι τέλειο τηλέφωνο και πρέπει να το αγοράσουμε? Το ξέρουμε και θέλουμε να δώσουμε τα λεφτά για να το αγοράσουμε αλλά να γυρναμε την Αθήνα και να μας κάνει πλάκα ο καθένας πάει πολύ . Αν δεν έχεις την δυνατότητα να καλύψεις της ανάγκες και είσαι η Apple τότε μην λες ότι θα βγει στις 3 Νοεμβρίου και τελικά σε μια χώρα στέλνεις 100 συσκευές. Αυτά τα κάνει η ONE+ για να κάνει ντόρο όχι η εταιρεία που έχει 750δις αποθεματικα. Δεν καταλαβαίνω τι ανάγκη έχει μια τέτοια τεχνικη πώλησης μια εταιρεία του μεγέθους τις Apple.
  16. gregstar1

    iPhone X

    Kαλημερα τελικα μονο ο κοτσοβολος εδωσε αρκετα τηλεφωνα σημερα? Εκανα παραγγελια από την πρωτη μερα σε πλαισιο PUBLIC και isystem και μου λενε ολοι σε ένα μηνα.Το πλαισιο σε ολη την αθηνα εσωσε μονο δεκα συσκευες στο mall και θα δινουν πεντε συσκευες την ημερα σε όλα τα καταστήματα τις αθηνας.
  17. gregstar1

    iPhone X

    Εγινε η παραγγελια..και πλαισιο και PUBLIC και isystem.. οποιος το φερει την παρασκευη το περνω από εκει. Παντως τα παιδια στο πλαισιο μου εδειξαν της παραγγελιες 50/50% σε μαυρο και ασημι και 20/70% σε 64 και 256gb !!! Από το πρωι μου εδειξαν 30 παραγγελιες σε αυτό το κατάστημα μονο !! Θα πατωσει κανονικα νομιζω :lol:
  18. gregstar1

    iPhone X

    Nαι αυτό θα γινει θα το εχει στην βαλιτσα του όπως και το laptop δεν φανταζομαι να εχει πρόβλημα με αυτό. Ακουσα ότι τα iPhone από Αμερικη στο modem δεν εχουν της μπαντες για 4g+ για την Ευρωπη ισχυει?? Αυτό θα πω στον ανθρωπο που θα παει στο apple store να το αγορασει carrier unlocked?? Συγνωμη αν κουραζω αλλα μην παρω κατι 1,000 ευρω και δεν παιζει στην Ελλαδα
  19. gregstar1

    iPhone X

    Ξερει κανεις φιλος αν μου στειλουν από USA το iPhone X unlocked και χωρις το κουτι του θα υπαρχει πρόβλημα σε εγγυηση και σερβις στην Ελλαδα? Το εχει κανει κανεις με άλλο iPhone?
  20. Σε ευχαριστω..τι εννοεις δυσκολο για δευτερο? Εχω το 7plus..αν εννοεις σε σχεση με το μεγεθος δεν εχω προβλημα..μου αρεση η εικονα τις συσκευης και η εμπειρια της οθονης. Η αγορα απο καποιο μαγαζι στο skroutz ειναι safe επιλογη? Αυτο ειναι που με ενδιαφερει περισσοτερο.
  21. Καλησπερα στην ομαδα..απο skroutz εχει αγορασει κανεις? λενε οτι εχει αγγλικο μενου ....ενα μαγαζι το εχει αμεσα παραδοση. Δεν εχω ιδεα απο αυτο το κινητο αλλα το σκεφτομαι για δευτερο.
  22. OK με την 10,1...υπαρχει καποιο βιντεο που να κανει αυτο με τον εντονο θορυβο?
  23. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! Κάνω το βήμα back up και μετά set up as new και θα δουλέψω χωρίς back up για λίγο.
×
×
  • Create New...