Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη το GPS με ενδιαφέρει αρκετα , μπορει καποιος να κανει ενα gps Test εξω αλλα και μεσα σε σπιτι για να μου πει αποτελεσματα .

Ταχυτητα , ακριβεια , αριθμο δορυφορων.

Με το SGS 4 που έχω κλειδωνα και μεσα σε αεροπλανο εν πτηση , χωρις data φυσικα .

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν λιγο ειδα απο κοντα το κινητο.σε εσωτερικο χωρο κ με 100% φωτεινότητα η οθόνη ηταν απίστευτη! Δοκίμασα στο 50% και σκοτείνιασε υπερβολικά! Εσεις που το έχετε, τι εμπειρία εχετε απο την οθόνη σε εξωτερικό χωρο με ηλιο? Πως τα παει? Επίσης θα ελεγα οτι αυτα τα μικροπροβλήματα που διαβάζω με κανουν κ συγκρατιεμαι να παρω ακομα αποφαση αν θα το παρω ή να κοιταξω προς nexus μερια.

Στον ήλιο έξω θέλει 90-100% φωτεινότητα και βλεπεις καλα,αν εχει συννεφιά στο 70-80% ειναι αρκετα,σε εσωτερικό χώρο αλλα με επίδραση εξωτερικού φωτος ενα 50% είσαι άνετος,τη νύχτα παλι με 30-40% ειναι ικανοποιητική η φωτεινότητα του.

Αυτή η δικια μου χρηση σε όλες τις πιθανές συνθήκες.

Γενικά θα σε καλυψει η συςκευη,άμα θες το μέγιστο σε φωτεινότητα μονο σε Lumia το εχω συναντήσει πάντα σε εξωτερικές συνθήκες με ηλιοφάνεια,αλλα η αυτονομία τους δεν ειναι το θετικο τους σημείο στα υπάρχοντα μοντέλα,ναυαρχιδες παντα.

Γενικά το G2 ειναι η πιο ισορροπημένη συσκευη απο όλες τις πλευρές σε υψηλό επίπεδο βέβαια.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εχω το D802 με twn rom, σημερα με πηραν τελ απο cosmote οτι μου ενεργοποίησαν το 4g, ωστόσο επιλογή για lte δεν εχει βγει στο μενού ... Εχει να κανει με τη rom αυτό ?

Δωρεαν σου ενεργοποιησαν το 4g?

Edit: :Σβηνω τα βηματα αφου τα ειχες ηδη βρει.Αν το πας πισω στη vnp πες μου τι θα σου πουν (αν θα το αλλαξουν ή οχι) , επιπλεον πες μου αν εχεις DOA ή οχι .Εχω κι εγω το τηλεφωνο απο vnp και ενδιαφερομαι.Αν σου δωσουν αλλο με Ευρωπαϊκη rom πες μας.

Edited by GeorgeLS

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

Αφου επεσε στα χερια μου και μενα ενα 32Gb που στην αρχη ειχα αποφασιση να το δωσω...αφου σαν πρωτη επιλογη ηθελα το S4 υστερα απο σκεψη ,συνομιλια και προτροπη με ενα παλικαρι πρωην κατοχο S4 πηρα την τελικη σποφαση κσι το ανοιξα.

Το κινητο ειναι αγγλικο Ευρωπαικο και απο οτι φαινεται διαβαζοντας τα αναφερομενα πιθανα προβληματακια καθ'ολα ΤΕΛΕΙΟ.

Σημερα το πρωι στις 10 τελειωσε και η πρωτη φορτιση και αυτη τι στιγμη ειμαι στις 18:00 ειμαι με 98% με ανοιχτο το wifi και μπηκα και λιγο και σερφαρα με το 4G.

Αυτο που με εντυπωσιασε στο τηλεφωνο ειναι η ποιοτητα χρωματων οθονης....που εμεινα αφωνος....και μπαταριας..που δεν εχω δει σε αλλο κινητο.Με φουλ ζορι ετσι να δω θερμοκρασιες..η μπαταρια εφτασε μαχ στους 40,1 βαθμους...παραπανω δεν μπορεσα να την ανεβασω.

Επισης η μονη διαφορα που ειδα απο τα αναφερομενα σας ειναι οτι και στα 2 τεστ an tu tu που του εκανα το μαχ που μου εδωσε ηταν 30500 σε αντιθεση με τα 35 και 36500 που βλεπω.

Το μονο που μενει ειναι να δω και το GPS πλεον...

Γενικη εντυπωση παντως επειδη ειμαι πολυ ψειρας με τα τηλεφωνα μου ειναι οτι ειναι τελειο σε ολα του...Ισως το πισω καπακι θα ηθελα να μην ηταν μαυρο γυαλιστερο γιατι νομιζω οτι θα ειναι επιρεπης σε γρατσουνιες....περιμενω αμεσα μια θηκη γι αυτο και δεν το πολυχειριζομαι ακομα.

Edited by makouin

παιδες παρατήρησε κανεις στη φορτιση πως αν το βγαλεις κατευθειαν μολις πρασινισει το led οτι η μπαταρια πεφτει σχετικα γρηγορα στο 99%? το αφησα να φορτίσει περισσότερο επιτηδες και δεν πεφτει πλεον..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

παιδες παρατήρησε κανεις στη φορτιση πως αν το βγαλεις κατευθειαν μολις πρασινισει το led οτι η μπαταρια πεφτει σχετικα γρηγορα στο 99%? το αφησα να φορτίσει περισσότερο επιτηδες και δεν πεφτει πλεον..

ναι και εμένα έτσι μου φάνηκε.... μια φορά που το έβγαλα κατευθείαν έπεσε πιο γρήγορα στο 99% αλλά μια άλλη φορά που το έβγαλα από ολονύχτια φόρτιση είμουν στο 100% για πάνω από 10 ώρες (περιπου 12) χωρίς χρήση απλά περιστασιακό έλεγχο

αλλά ας μην μπούμε σε αυτό το τρυπάκι με τη μπαταρία και την ταχύτητα του τηλεφώνου! πλέον δεν κοιτάζω καν το λιώνω όσο θέλω και ας ξεφορτήσει και σε μια μέρα

technoholic maniac reviewer

Ετσι συμβαινει σε ολα. Η ενδειξη 100% ειναι ας πουμε πλασματικη. Μετα απο αυτην την ενδειξη το κινητο φορτιζει ακομα λιγο με αργο ρυθμο. Δηλαδη η ταση της μπαταριας δεν ειναι η μεγιστη οταν δουμε το 100% αλλα εχει να παρει ακομα λιγο μεχρι να σταματησει να τροφοδοτειται εντελως.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια την βοηθεια σασ εχω το D 802 με ελληνικο μενου,αλλα στα μυνηματα εχει μονο αγγλικουσ και κινεζικουσ χαρακτηρεσ ,δεν εχει ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ.τι να κανω?

παιδια την βοηθεια σασ εχω το D 802 με ελληνικο μενου,αλλα στα μυνηματα εχει μονο αγγλικουσ και κινεζικουσ χαρακτηρεσ ,δεν εχει ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ.τι να κανω?

Λογικά θα πρέπει να προσθέσεις το ελληνικά σε γλώσσα στο πληκτρολόγιο

Λογικά θα πρέπει να προσθέσεις το ελληνικά σε γλώσσα στο πληκτρολόγιο

μηπωσ ξερει καποιοσ να μου πει που να μπω για να ενεργοποιησω τα ελληνικα please?

to βρηκα ευχαριστω:D

:!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

μηπωσ ξερει καποιοσ να μου πει που να μπω για να ενεργοποιησω τα ελληνικα please?

Ρυθμίσεις>Γλώσσα & Εισαγωγή>Πληκτρολόγιο LG πατάς το γραναζάκι>Γλώσσες εγγραφής & τύπος>βρίσκεις τα Ελληνικά και τα επιλέγεις.

μια ερώτηση ρε παιδιά! Πως ακούγεται το ηχείο των κλήσεων όταν μιλάτε στο τηλέφωνο; Είναι λίγο αδύναμο στη χαμηλή ένταση σε μένα κ έχει ένα μικρό παράσιτο στο τέρμα δυνατό. Υπήρξε μια βελτίωση όταν επέλεξα από τις ρυθμίσεις κλήσεων την "βελτίωση φωνής"! Έχετε κάνει κ οι υπόλοιποι κάτι αντίστοιχο ή να αρχίσω να σκέφτομαι την περίπτωση να το στείλω πίσω...;;;

μια ερώτηση ρε παιδιά! Πως ακούγεται το ηχείο των κλήσεων όταν μιλάτε στο τηλέφωνο; Είναι λίγο αδύναμο στη χαμηλή ένταση σε μένα κ έχει ένα μικρό παράσιτο στο τέρμα δυνατό. Υπήρξε μια βελτίωση όταν επέλεξα από τις ρυθμίσεις κλήσεων την "βελτίωση φωνής"! Έχετε κάνει κ οι υπόλοιποι κάτι αντίστοιχο ή να αρχίσω να σκέφτομαι την περίπτωση να το στείλω πίσω...;;;

εμενα ισα ισα που η ποιοτητα του ακουστικυ μου φενεται πολυ καλη.

Αφου επεσε στα χερια μου και μενα ενα 32Gb που στην αρχη ειχα αποφασιση να το δωσω...αφου σαν πρωτη επιλογη ηθελα το S4 υστερα απο σκεψη ,συνομιλια και προτροπη με ενα παλικαρι πρωην κατοχο S4 πηρα την τελικη σποφαση κσι το ανοιξα.

Το κινητο ειναι αγγλικο Ευρωπαικο και απο οτι φαινεται διαβαζοντας τα αναφερομενα πιθανα προβληματακια καθ'ολα ΤΕΛΕΙΟ.

Σημερα το πρωι στις 10 τελειωσε και η πρωτη φορτιση και αυτη τι στιγμη ειμαι στις 18:00 ειμαι με 98% με ανοιχτο το wifi και μπηκα και λιγο και σερφαρα με το 4G.

Αυτο που με εντυπωσιασε στο τηλεφωνο ειναι η ποιοτητα χρωματων οθονης....που εμεινα αφωνος....και μπαταριας..που δεν εχω δει σε αλλο κινητο.Με φουλ ζορι ετσι να δω θερμοκρασιες..η μπαταρια εφτασε μαχ στους 40,1 βαθμους...παραπανω δεν μπορεσα να την ανεβασω.

Επισης η μονη διαφορα που ειδα απο τα αναφερομενα σας ειναι οτι και στα 2 τεστ an tu tu που του εκανα το μαχ που μου εδωσε ηταν 30500 σε αντιθεση με τα 35 και 36500 που βλεπω.

Το μονο που μενει ειναι να δω και το GPS πλεον...

Γενικη εντυπωση παντως επειδη ειμαι πολυ ψειρας με τα τηλεφωνα μου ειναι οτι ειναι τελειο σε ολα του...Ισως το πισω καπακι θα ηθελα να μην ηταν μαυρο γυαλιστερο γιατι νομιζω οτι θα ειναι επιρεπης σε γρατσουνιες....περιμενω αμεσα μια θηκη γι αυτο και δεν το πολυχειριζομαι ακομα.

Αν κανεις το τεστ ενω το εχεις καψει πρωτα στους 30+ βαθμους ή εχεις γεματη τη ram ναι μπορει να βγαλει 30500,

εγω που κανω παντα υπο τις ιδιες συνθηκες το antutu μου δινει το ιδιο αποτελεσμα 34300-34900, μονη εξαιρεση σημερα που ημουν εξω σε καφετερεια και ειχε πεσει η θερμοκρασια του στους 20 βαθμους και επιασε 35800.

Edited by ventura

Αν κανεις το τεστ ενω το εχεις καψει πρωτα στους 30+ βαθμους ή εχεις γαματη τη ram ναι μπορει να βγαλει 30500,

εγω που κανω παντα υπο τις ιδιες συνθηκες το antutu μου δινει το ιδιο αποτελεσμα 34300-34900, μονη εξαιρεση σημερα που ημουν εξω σε καφετερεια και ειχε πεσει η θερμοκρασια του στους 20 βαθμους και επιασε 35800.

Πιθανον θα εννοεις γεματη ram ε? :worry:

Πάντως όσο αφορά το καπάκι του και γενικά το πλαστικό έχω να κάνω την εξής παρατήρηση. Χρησιμοποιώ το κινητό εδώ και 10 μέρες σχεδόν χωρίς θήκη γιατί περιμένω να μου έρθει μια της nillkin που έχω παραγγείλει. Ενώ την πρώτη μέρα, έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλες τις High end συσκευές που κυκλοφορούν, μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση το ότι το κινητό είναι πλαστικούρα μετά από 10 μέρες χρήσης έχω να πω πως η αίσθηση που σου αφήνει το κινητό στο χέρι στο κράτημα είναι μακράν πολύ καλύτερη από τα άλλα της κατηγορίας του. Επίσης το πλαστικό στο καπάκι είναι εντελώς σαν καινούργιο σαν να το άνοιξα τώρα σε αντίθεση με τα πλαστικά των s3 και s4 που κάναν γρατζουνιες και απο τον αέρα.

Ένα μπράβο στην LG που φαίνεται πως το έχει προσέξει πολύ το κινητό.

Αν κανεις το τεστ ενω το εχεις καψει πρωτα στους 30+ βαθμους ή εχεις γαματη τη ram ναι μπορει να βγαλει 30500,

φιλε μου μπορεις να μου πεις αν εχεις πολλες εγκατεστημένες εφαρμογες η μονο μερικες?τρεχεις το antutu μετα απο εκκαθάριση μνήμης ραμ ? μετα απο reboot?μπορεις να τρέξεις τρία antutu στην σειρα και να μας πεις τι σκορ βγαζεις???

παιδια απο τη καταλαβαίνεται οσο πιο άδειο ειναι το κινητό απο εφαρμογες και η μνημη ραμ ειναι τοπ τοτε θα βγαζεται τα πιο υψηλά σκορ !!!!και εγω βγαζω 32κ 33κ αλλα ειχα δοκιμασει και μετα απο wipe data και ειχα βγαλει 36κ οποτε ολα παιζουν ρολο νομιζω και η μπαταρια παιζει ρολο αν ειναι φουλ (δεν ειμαι και σίγουρος!!!:p)

οποτε μην αγχώνεστε αν δεν βγαζεται 35 η 36κ στο atutu!!!!;)

Εγω εκανα παραγγελια αυτην http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-Slim-Armor-Dual-Layer-Protective-Case-for-LG-G2-Metal-Slate-/190936576661?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c74b4f295 μονο και μονο επειδη την βρισκω πανεμορφη..αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο ακριβη.

Την εχει κανενας να μου πει πως καθεται στο τηλεφωνο πανω?

Εγω εκανα παραγγελια αυτην http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-Slim-Armor-Dual-Layer-Protective-Case-for-LG-G2-Metal-Slate-/190936576661?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c74b4f295 μονο και μονο επειδη την βρισκω πανεμορφη..αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο ακριβη.

Την εχει κανενας να μου πει πως καθεται στο τηλεφωνο πανω?

Φαίνεται πολύ όμορφη αλλά νομίζω πως τετραγωνιζει το κινητό και χάνεται το προτέρημα της καμπυλότητας που έχει για καλό κράτημα. Φυσικά αν δεν την πιάσει κάποιος στα χέρια του ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορεί να βγάλει.

Για τα γούστα μου πολύ χοντροκομμένη. Χάνεις όλη την αίσθηση της συσκευής. Βέβαια έχεις αυξημένη προστασία..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εχω μαθει εδω και χρονια σε θηκες σιλικονης οχι τις πολυ φθηνες και ημουν ανεκαθεν απολυτα ευχαριστημενος απο την προστασια των κινητων μου.

Ειναι ισως η πρωτη φορα που ξεπερναω το ποσο των 15 ευρω που εδινα μαχ για θηκη για τον μοναδικο λογο οτι μου αρεσε πολυ.

Απο εκει και περα μολις την παρω στα χερια μου θα σας πω για το εαν κανει το κινητο χοντροκομενο ή οχι...εκτος και εαν την εχει αγοραση καποιος απο εδω μεσα και την ξερει και μας πει...

Το μονο που μου ειναι αγνωστο και διαφορετικο απο τις προηγουμενες θηκες ειναι οτι στην φωτογραφια βλεπω οτι το πισω μερος(χρωματιστο) πρεπει να ειναι μεταλλικο που ερχετε και κουμπωνει πανω στη θηκη και αυτο και μονο δεν ξερω κατα πσο θα με βολεψη.

@makouin Τη περιμενουμε φιλε μου,μετα το λαθος της rearth που σημειωτεον ηταν εξαιρετικη θηκη αλλα δεν κανει για το 802

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγώ παρήγγειλα αυτή , εξαιρετική, γύρω γύρω έχει σα γόμα και βελτιώνει το grip της συσκευής, πολύ καλύτερο κράτημα στο χέρι πλέον, πλάτος προσθέτει ελάχιστο. Μόνα - , δεν έχει τρύπα για το IR (θα ανοίξω εγώ :lol:) + προσθέτει λίγο πάχος, αν και προσωπικά δε με χαλάει καθόλου γιατί πλέον κάθεται πιο καλά στο χέρι.
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Και εγώ με το antutu όπως ανέφερα και χθες, βγάζω γύρω στο 25000-29000 συνήθως, άντε καμιά φορά 32000. Σκέφτομαι μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή. Αν και στο perfmon και στο betterbatterystats δείχνουν ότι οι πυρήνες δουλεύουν και στα 2.26Ghz.

Σε ότι έχει να κάνει με θήκες, προχθές ήρθε η IMAK. Πολύ καλή θήκη για τα χρήματα που έδωσα. Σε λευκό G2 δεν φαίνεται καθόλου, και έχει πολύ καλή αίσθηση στο χέρι.

http://www.ebay.co.uk/itm/IMAK-D802-2-Crystal-Clear-Shell-Back-Case-Cover-Skin-4-LG-Optimus-G2-D801-LS980-/271306427873?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3f2b1f8de1

Για καλύτερη προστασία όταν είμαι στη δουλειά, παρήγγειλα την Spigen slim armor σε metal slate. Την έστειλε σήμερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, ο παρακάτω την στέλνει από Ν. Κορέα με ελάχιστα έξοδα αποστολής σε σχέση με τον πωλητή από ΗΠΑ. Συνολικό κόστος 20€.

http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-SGP-Slim-Armor-Case-Color-selection-for-LG-G2-international-/271297777528?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3f2a9b8f78

κι εγω ανησυχουσα λιγο με το antutu, αλλα κανοντας το τεστ με το κινητο κρυο μου χτυπησε 35000 φανταζομαι αν ηταν και απο επανεκκινηση θα εβγαζε και περισσοτερο. βεβαια το benchmark ειναι ανουσιο..

- Oneplus 12