Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να ρωτήσω όσοι το έχετε πάρει από έξω το έχετε κάνει ρουτ και έχετε περάσει ευρωπαϊκή rom?

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στεφανε δεν χρειάζεται να κανεις root. περνας κατευθειαν official rom. δες εδω πως γινεται

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Στεφανε δεν χρειάζεται να κανεις root. περνας κατευθειαν official rom. δες εδω πως γινεται

Μόλις το είδα το βίντεο ένα θέμα είναι πως έχω Mac... Απλά ρώτησα αν είναι υποχρεωτικό και ποιες αλλαγές θα έχει? Αν θα έχει τελικά? Με την ευρωπαϊκή rom?

απ οτι ανέφεραν τα παιδιά δεν εχει αλλαγες. με το 4g δεν ξερω τι γινεται και τι θα γινει με μελλοντικα update. αν θες τοσο πολυ να το κανεις, το κανεις στο pc ενος φιλου

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

απ οτι ανέφεραν τα παιδιά δεν εχει αλλαγες. με το 4g δεν ξερω τι γινεται και τι θα γινει με μελλοντικα update. αν θες τοσο πολυ να το κανεις, το κανεις στο pc ενος φιλου

Οκ καλώς ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

τωρα προσεξα οτι η spigen τους καλυπτει:( Τζαμπα τα 10 ευρωπουλα μου φαινεται

Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχεις θεμα.Πηραμε αυτες γιατι ο Ηλιας δεν ηθελε να καλυπτει τους αισθητηρες (και καλα εκανε).Εγω ειμαι λιγο πιο χυμα γιατι δεν ειχα ποτε θεμα με sgp (που καλυπτει τους αισθητηρες)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

θα δειξει..στη χειροτερη θα κοψω με το κοπιδι εκεινο το κομματακι που καλυπτει τους αισθητηρες

- Oneplus 12

Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχεις θεμα.Πηραμε αυτες γιατι ο Ηλιας δεν ηθελε να καλυπτει τους αισθητηρες (και καλα εκανε).Εγω ειμαι λιγο πιο χυμα γιατι δεν ειχα ποτε θεμα με sgp (που καλυπτει τους αισθητηρες)

Εμενα αψηλο αγορι γιατι δεν μου πηρατε μια?ολα στα κρυφα γινονται:mad:

Παναγιωτης

Παιδια μου ηρθε η quick window case. Φοβερη!

Απο που την παρηγγειλες ;

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

Παιδια μου ηρθε η quick window case. Φοβερη!

Άσε το δούλεμα Βασίλη, εχθές σου την έστειλα, πότε πρόλαβε να φτάσει?

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Άσε το δούλεμα Βασίλη, εχθές σου την έστειλα, πότε πρόλαβε να φτάσει?

Μου την εφερε ο ταχυδρομος στο σπιτι το πρωι! με ξέρει και δεν πάω καν στο ταχυδρομείο

με πόνεσε το χέρι να ξετυλίγω τις φούσκες! ωραίο τύλιγμα έκανες πάντως!

http://i43.tinypic.com/mtlb0k.jpg

http://i41.tinypic.com/2qnt6w8.jpg

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Guest powerulez
Μου την εφερε ο ταχυδρομος στο σπιτι το πρωι! με ξέρει και δεν πάω καν στο ταχυδρομείο

με πόνεσε το χέρι να ξετυλίγω τις φούσκες! ωραίο τύλιγμα έκανες πάντως!

Ρε παιδιά εμενα αυτό το cover ήρθε μαζί με την συσκευασία. Το χοντραίνει πολύ όμως και δεν μαρεσει... κάποιο πιο slim χωρίς το πορτάκι μπροστά?

Ρε παιδιά εμενα αυτό το cover ήρθε μαζί με την συσκευασία. Το χοντραίνει πολύ όμως και δεν μαρεσει... κάποιο πιο slim χωρίς το πορτάκι μπροστά?

είναι το γνήσιο quickwindows case της lg? εμένα μου φαίνεται μια χαρά.... δεν είναι και τόσο χοντρό...

Όμορφη και ποιοτική φαίνεται... με γεια

Στην πράξη είναι τελικά πρακτική?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Για να δεις το κομμάτι με τις αγορές και πωλήσεις του Myphone, πρέπει να πληρείς κάποιες προυποθέσεις, όπως ψηλός, ξανθός, γαλανομάτης, γυμνασμένο κορμί, πλούσιος και όμορφος.

-------------

Πλάκα κάνω, προϋποθέτει αν θυμάμαι καλά συγκεκριμένο αριθμό μηνυμάτων στο forum, ή να συμπληρώσεις κάποιο χρονικό διάστημα εγγραφής, ή κάτι τέτοιο.

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

μου ρθε και μενα σημερα απ τον γνωστο κινεζο. ολα καλα! απο εντυπωσεις πολυ ομορφη συσκευη, οθοναρα, τρομερή καμερα αλλα για να πω την αληθεια λογω του οτι ειμαι κατοχος του One περιμενα ισως πολλα απο τη συσκευη.

Σαν πρώτη αποψη τρέχει πολύ ωραία το τηλέφωνο αλλα κατι χαζοσπασιματακια πχ μεσα στις ρυθμισεις οταν κανω σκρολ στη καρτελα ολα στις εφαρμογες μου τα εκανε. επισης αν μετα απο ωρα μπω στις ρυθμισεις μπορει να κανει μια ελαχιστη καθυστερηση μεχρι να τις ανοιξει. σαν κατοχος και του One δεν το φτάνει στην αμεσοτητα και την ομαλοτητα εκτος κι αν τρέχει κάτι με τη δικη μου συσκευη. βεβαια μιλαμε για millisecond και οτι ειμαι και ψειρας..

Πέρασα ευρωπαική ρομ στο antutu δεν καταφερα ως τωρα μεγαλυτερη επιδοση απο 33000 και κάτι αλλά βλέπουμε.

- Oneplus 12

Δε μου ανοίγει το link, λέει δεν έχω άδεια.

Μηπως μπαινεις απο το tapatalk;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως μπαινεις απο το tapatalk;

Το ίδιο θέμα έχω και γω... θέλει 150 μηνύματα για να δώσει άδεια πρόσβασης στις αγγελίες...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

μου ρθε και μενα σημερα απ τον γνωστο κινεζο. ολα καλα! απο εντυπωσεις πολυ ομορφη συσκευη, οθοναρα, τρομερή καμερα αλλα για να πω την αληθεια λογω του οτι ειμαι κατοχος του One περιμενα ισως πολλα απο τη συσκευη.

Σαν πρώτη αποψη τρέχει πολύ ωραία το τηλέφωνο αλλα κατι χαζοσπασιματακια πχ μεσα στις ρυθμισεις οταν κανω σκρολ στη καρτελα ολα στις εφαρμογες μου τα εκανε. επισης αν μετα απο ωρα μπω στις ρυθμισεις μπορει να κανει μια ελαχιστη καθυστερηση μεχρι να τις ανοιξει. σαν κατοχος και του One δεν το φτάνει στην αμεσοτητα και την ομαλοτητα εκτος κι αν τρέχει κάτι με τη δικη μου συσκευη. βεβαια μιλαμε για millisecond και οτι ειμαι και ψειρας..

Πέρασα ευρωπαική ρομ στο antutu δεν καταφερα ως τωρα μεγαλυτερη επιδοση απο 33000 και κάτι αλλά βλέπουμε.

Απενεργοποιησε το bloatware κυρίως το LG MLT κανε και αυτο που λενε στο xda με το remove lag θεμα οταν μπεις στο hidden menu

Απενεργοποιησε το bloatware κυρίως το LG MLT κανε και αυτο που λενε στο xda με το remove lag θεμα οταν μπεις στο hidden menu

Να προσθέσω κάτι,κοντά στο LG MLT 2.4.7 υπάρχει και το LGATCMD Service που στο xda το έχει στο bloatware.Αν το φριζάρετε τότε αν πάτε στο settings-about phone-software information στο software version στην αρχή θα γράφει Unknown και μετά μόνο D80210a.Προφανώς το LGATCMD διαβάζει το software

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το ίδιο θέμα έχω και γω... θέλει 150 μηνύματα για να δώσει άδεια πρόσβασης στις αγγελίες...

Νομιζω πως κανεις λαθος.Πριν λιγο ξεπερασα τα 150 μηνυματα αλλα δεν εχω προσβαση ακομα στη σελιδα!

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''