Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Στο πρώτο post προστέθηκε το link που παραπέμπει στον οδηγό του elthis ο οποίος έχει μεταφερθεί πλέον στο forum των οδηγών... LG G2 (D802) : Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις Σε ότι έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο οδηγό απευθυνθείτε εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Στο πρώτο post προστέθηκε το link που παραπέμπει στον οδηγό του elthis ο οποίος έχει μεταφερθεί πλέον στο forum των οδηγών... LG G2 (D802) : Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις Σε ότι έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο οδηγό απευθυνθείτε εκεί. Μήπως θα ήταν καλύτερα αντί να πάει στους οδηγούς,που είναι μια συγκεκριμένη έννοια,θα ήταν πιο εξυπηρετικό για τους χρήστες του G2 να γίνει όπως στο Nexus που είναι όλα μαζεμένα σε μια μεριά και να μην ψαχνόμαστε?? καλώς ή κακώς το συγκεκριμένο smartphone θα έχει μέλλον σε πολλά,οπότε θα πρότεινα να γίνει ένα thread καθαρά για το συγκεκριμένο τηλέφωνο... όπου θα περιλαμβάνει και αξεσουάρ κλπ :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπέρα, Μια ερώτηση και απο μενα, δεδομενης της χωρητικότητας των 10 gb ελεύθερων μπορεί καποιος κατοχος να μας πει ποσα λεπτα video στη μεγιστη ανάλυση και ποιότητα μπορει να τραβηχτεί και πόσες φωτό στην επίσης μεγιστη ποιότητα/ανάλυση ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Τι χρήση του έχεις κάνει αυτό το διάστημα; Στέφανε , εκείνη την ώρα είχα 20' οθόνη ενεργή. Τώρα βρίσκομαι εδώ: http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/amuby3u5.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/yteta9uv.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Μήπως θα ήταν καλύτερα αντί να πάει στους οδηγούς,που είναι μια συγκεκριμένη έννοια,θα ήταν πιο εξυπηρετικό για τους χρήστες του G2 να γίνει όπως στο Nexus που είναι όλα μαζεμένα σε μια μεριά και να μην ψαχνόμαστε?? καλώς ή κακώς το συγκεκριμένο smartphone θα έχει μέλλον σε πολλά,οπότε θα πρότεινα να γίνει ένα thread καθαρά για το συγκεκριμένο τηλέφωνο... όπου θα περιλαμβάνει και αξεσουάρ κλπ :) Οι οδηγοί του elthis μεταφέρθηκαν στους οδηγούς και εδώ θα έχουμε ένα καινούργιο θέμα τροποποιήσεων / βελτιώσεων όπου θα μπορούμε να συζητάμε γενικότερα για τέτοια θέματα για τη συσκευή... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375710 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Στέφανε , εκείνη την ώρα είχα 20' οθόνη ενεργή. Τώρα βρίσκομαι εδώ: http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/amuby3u5.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/yteta9uv.jpg Πολύ καλός χρόνος Παναγιώτη και πρέπει να είσαι ακόμα πρώτη φόρτιση; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ξερουμε αν εχει καποια απτα καλουδια των S4 / Note 3? πχ φωνητικες εντολες (s voice) , να εισαι στα μηνυματα κ μολις το πας στο αυτι να περνει τηλ , να κανεις browsing και να κατεβαινει το κειμενο με τα ματια προς τα κατω . .. κλπ ?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Οι οδηγοί του elthis μεταφέρθηκαν στους οδηγούς και εδώ θα έχουμε ένα καινούργιο θέμα τροποποιήσεων / βελτιώσεων όπου θα μπορούμε να συζητάμε γενικότερα για τέτοια θέματα για τη συσκευή... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375710 τέλεια... ευχαριστούμε :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Έχει διαφορά το D802 με τα D800 και D801 που κυκλοφορουν αμερική ??? (όχι της Verizon- αυτο διαφερει) Θέλω να πάρω μία θηκη της ballistic και δεν ξερω αν κανει. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Παιδια να ρωτησω μια αλλη σημαντικη λεπτομερεια,ποσες ωρες κανει να φορτισει απο 10-15% στο 100% με το μαμισιο φορτιστη? με την μπαταρια στο 5% κανει 1 ωρα και 50 λεπτα κλειστο Edited October 17, 2013 by tsoukou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Πολύ καλός χρόνος Παναγιώτη και πρέπει να είσαι ακόμα πρώτη φόρτιση; Όχι δεν είμαι στην πρώτη φόρτιση. Είναι μιας εβδομάδας το τηλέφωνο απλά εγώ το πήρα χθες. Προσωπικά δεν περίμενα πως θα ξαναεβρησκα άλλο τηλέφωνο με μπαταρία αντίστοιχη (για να μην πω καλύτερη) από το Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Όχι δεν είμαι στην πρώτη φόρτιση. Είναι μιας εβδομάδας το τηλέφωνο απλά εγώ το πήρα χθες. Προσωπικά δεν περίμενα πως θα ξαναεβρησκα άλλο τηλέφωνο με μπαταρία αντίστοιχη (για να μην πω καλύτερη) από το Note. καλοριζικο φιλε μου,μετα απο 2 κινητα που αγορασα το s4 k το iphone 5 τα εδωσα κατευθειαν,το σ4 ετριζαν τα πλαστικα του κ το iphone 5 οταν το κουνουσες με το χερι κουδουνιζε εσωτερικα,το Lg Πως ειναι ποιοτικα φιλε μου?κανο υπομονη για να παρω ενα ποιοτικο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefrek Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Για τον φίλο που ρωτούσε παραπάνω αν ήταν ασφαλισμένο με ταινία το κουτάκι του απαντώ ότι ήταν και ότι το παιδί την έκοψε μπροστά μου γιατί του ζήτησα να ανοίξω το κουτί κατα την αγορά για να δω το τηλεφωνο (από VNP η αγορά). Και το δικό μου δεν είχε την επιλογή LTE στα δύκτια αλλά κατέβασα το 4g switcher απο το Play και τώρα μου βγάζει λήψη 4G κανονικα. Η επιλογή συνεχίζει να μην υπαρχει στα δύκτια αλλα αφού δείχνει λήψη 4g δεν έχει για μενα σημασία. Η μπαταρία φαίνεται να είναι θηρίο αφου το έχω 2 24ωρα και το έχω φορτίσει μια μονο φορα!!! Νομίζω ότι είναι καλή αγορά του g2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefrek Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Sorry για το διπλό ποστ! Ξέρει κάποιος κανένα κατάστημα για θήκη για το g2..όσο αν ψάχνω δε βλέπω κάπου να κυκλοφορούνε ακόμη θήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Sorry για το διπλό ποστ! Ξέρει κάποιος κανένα κατάστημα για θήκη για το g2..όσο αν ψάχνω δε βλέπω κάπου να κυκλοφορούνε ακόμη θήκες. http://gr.mobilefun.com/34132/lg/g2/cases.htm Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Για τον φίλο που ρωτούσε παραπάνω αν ήταν ασφαλισμένο με ταινία το κουτάκι του απαντώ ότι ήταν και ότι το παιδί την έκοψε μπροστά μου γιατί του ζήτησα να ανοίξω το κουτί κατα την αγορά για να δω το τηλεφωνο (από VNP η αγορά). Και το δικό μου δεν είχε την επιλογή LTE στα δύκτια αλλά κατέβασα το 4g switcher απο το Play και τώρα μου βγάζει λήψη 4G κανονικα. Η επιλογή συνεχίζει να μην υπαρχει στα δύκτια αλλα αφού δείχνει λήψη 4g δεν έχει για μενα σημασία. Κι εμένα φίλε μου δεν εμφανίζει την επιλογή και έτσι κατέβασα κι εγώ το switcher...Αυτο λες να λυθεί με αναβάθμιση αργότερα?... Επίσης σε 3G σου βγάζει την ένδειξη H+ η απλά H? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 καλοριζικο φιλε μου,μετα απο 2 κινητα που αγορασα το s4 k το iphone 5 τα εδωσα κατευθειαν,το σ4 ετριζαν τα πλαστικα του κ το iphone 5 οταν το κουνουσες με το χερι κουδουνιζε εσωτερικα,το Lg Πως ειναι ποιοτικα φιλε μου?κανο υπομονη για να παρω ενα ποιοτικο τηλ. Δεν σου κάνει το G2 ψάξε αλλου.Δεν ξερω τι είδους ποιότητα περιμένεις από ένα κινητο πλαστικό,πλαστικό ειναι αν το ζορίσεις θα τρίξει. Αν θες να το ζορίζεις και να μην τρίζει πάρε μεταλλικό..τράβα απο σονυ μεριά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Δεν σου κάνει το G2 ψάξε αλλου.Δεν ξερω τι είδους ποιότητα περιμένεις από ένα κινητο πλαστικό,πλαστικό ειναι αν το ζορίσεις θα τρίξει. Αν θες να το ζορίζεις και να μην τρίζει πάρε μεταλλικό..τράβα απο σονυ μεριά. Sony...ποιότητα κατασκευής σούπερ αλλά πιο άσχημο πεθαίνεις :p @maklovinsam Εμένα ούτε το S4 που είχα έτριζε,ούτε το S3 που είχα πιο πριν και σαφώς και το G2 για πλαστικό είναι άριστο,αλλά εμένα προσωπικά δεν με ένοιαζε ποτέ ιδιαίτερα το "φαίνεσθαι" αλλά το user experience και πίστεψε με το G2 έχει να δώσει πολλά...παραμένω ακόμη με τον αρχικό launcher (για'μένα είναι υπέρβαση αυτό χαχαχα) και δεν έχω πειράξει τίποτα άλλο από root και το mod για τον ήχο (προς το παρόν)... είμαι ευχαριστημένη :) Edited October 18, 2013 by Luciferia Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Των 16 επεσε στα 495, αλλά με μόνο 16 ...δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Των 16 επεσε στα 495, αλλά με μόνο 16 ...δεν.... http://www.bestprice.gr/item/10864767/telekom-lg-g2-lte-black-0030-d802 Στα 475 εδώ σήμερα και όλη την εβδομάδα έκανε 480.Απλώς είναι branded απ'ότι φαίνεται! Edited October 18, 2013 by GeorgeLS Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefrek Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Thanx megatron..που ειναι αυτο το καταστημα που ποσταρες; Τιποτα ελληνικο έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Thanx megatron..που ειναι αυτο το καταστημα που ποσταρες; Τιποτα ελληνικο έχουμε; Ειναι απο Αγγλια, εμπιστο, γρηγορο στην παραδοση, με μεγαλη γκαμα προϊοντων. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ειναι απο Αγγλια, εμπιστο, γρηγορο στην παραδοση, με μεγαλη γκαμα προϊοντων. Νομίζω ότι εντός επόμενης εβδομάδος θα ομαλοποιηθούν και οι τιμές στα ελληνικά eshop. Δεν είναι δικαιολογημένη η στρέβλωση τιμών που παρατηρούνται σήμερα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Λίστα με συσκευές που θα παρουν android 4.4 http://www.technostall.com/list-of-smartphones-tablets-android-44-update/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 http://www.xblog.gr/tha-kykloforisei-to-lg-g2-32gb-stin-ellada-kai-ti-paizei-me-tin-eggyisi/ Άρα είμαστε κομπλέ και με την εγγύηση εμείς που πήραμε το 32άρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts