Stef08 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Το κορεάτικο έχει αποσπώμενη πίσω πλάτη και υποστήριξη sd. Αλλά και μικρότερη μπαταρία από το ευρωπαικό 2610mAh το κορεάτικο και 3000mAh το Ευρωπαικό. Επίσης έχει και tv tuner (μάλλον άχρηστο εδώ) και δεν είναι σίγουρο αν θα παίζει το 4G στην Ελλάδα.. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση οποτε για ευρωπαϊκό με κόβω λογο μπαταρίας ως επι το πλείστον Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Και τα 2 φαίνεται να έχουν τρομερή αποδοση στο θέμα μπαταρίας. Το ευρωπαικό χτυπάει 6h30' οθόνη ενώ το κορεάτικο 5+ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Και τα 2 φαίνεται να έχουν τρομερή αποδοση στο θέμα μπαταρίας. Το ευρωπαικό χτυπάει 6h30' οθόνη ενώ το κορεάτικο 5+ Καπού είδα 7 ώρες αναμμένη οθόνη, για την ακρίβεια.. Ελεγε όμως οτι παιζοντας κάποιο ράλυ , need for speed? δε θυμάμαι, έβγαλε 1.5 ωρα μονο. Που σημαίνει οτι αν δουλεύει ψηλά η cpu ουτε τα 3000 ah δε σε φτάνουν. Πάντως η αυτονομία του ακούγεται εξαιρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Σε αυτό εδώ το απίστευτα εκτενές review: το είδα 6.30'. Και αναφέρει επίσης ότι με gaming όντως τρώει πολύ γρήγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Το κορεάτικο έχει αποσπώμενη πίσω πλάτη και υποστήριξη sd. Αλλά και μικρότερη μπαταρία από το ευρωπαικό 2610mAh το κορεάτικο και 3000mAh το Ευρωπαικό. Επίσης έχει και tv tuner (μάλλον άχρηστο εδώ) και δεν είναι σίγουρο αν θα παίζει το 4G στην Ελλάδα.. Το κορεατικο έχει Ραδιόφωνο; Το tv tuner να υποθέσω πως λαμβάνει τα ψηφιακά κανάλια και στην χώρα μας; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Αυτό εδώ το σαιτ που πουλάει το κορεάτικο http://negrielectronics.com/lg-f-320k-g2-32gb-kt-telecom-unlocked-black.html#.UjK5cryE7Ao αναφέρει στα χαρακτηριστικά το ραδιόφωνο.. για την τβ δεν ξέρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest micr0g Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) Προς Nicolas_D Καλο ηταν,αλλα ως 6 χρονια iOS user μου φανηκε καπως αυτη η αλλαγη,παρ ολο που καποια πραγματα τα εκανα ευκολοτερα με το android. Το εκανα ανταλλαγη με iphone 5 νομίζοντας πως αφου το iOS 7 εχει βγει απο beta και ειναι official πλεον 8α ειναι και παλι smooth οπως παλια. Δυστυχως εκανα λαθος και για official κυκλοφορησαν μια "beta" με λαγκαρισματα,τα οποια μ την δινουν. Ετσι λεω αντε γεια στο iOS και ξαναερχομαι στο android:) Edited October 1, 2013 by micr0g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest micr0g Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Προς Nicolas_D Καλο ηταν,αλλα ως 6 χρονια iOS user μου φανηκε καπως αυτη η αλλαγη,παρ ολο που καποια πραγματα τα εκανα ευκολοτερα με το android. Το εκανα ανταλλαγη με iphone 5 νομίζοντας πως αφου το iOS 7 εχει βγει απο beta και ειναι official πλεον 8α ειναι και παλι smooth οπως παλια. Δυστυχως εκανα λαθος και για official κυκλοφορησαν μια "beta" με λαγκαρισματα,τα οποια μ την δινουν. Ετσι λεω αντε γεια στο iOS και ξαναερχομαι στο android:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 @paris_89 ειναι εμπιστο site αυτο? μεταφορικα για ελλαδα ποσο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Προσωπικά, δεν έχω άποψη. Είναι Αμερικάνικο και έχει και άλλες εκδόσεις του G2. Νομίζω πως είναι σχετικά έμπιστο μιας και το έχω δει αρκετές φορές να αναφέρεται και από ξένους youtubers π.χ. Τώρα ρους ρωτάω και κάτι σχετικά με το T-mobile G2 που είναι στα 420 ευρώ! Αν μάθω περισσότερες πληροφορίες θα επανέλθω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Το ειδα σημερα στο Πλαισιο..Πραγματικα πολυ μικρο το bezel..Πολυ ομορφο κινητο και η οθονη του παρα πολυ καλη.. Σε σχεση με το S4,το G2 μου φανηκε λιγο πιο μεγαλο..Το S4 ειναι λιγο πιο μαζεμενο.. Νομιζω οτι η οθονη του Lg ειναι λιγο καλυτερη(βεβαια αλλη τεχνολογια οθονης).. Το διπλο ταπ ταπ λειτουργουσε πολυ καλα.. :happy: Επισης το on screen κουμπια ειναι πολυ καλα τοποθετημενα,εαν δεν τα εβαζαν πιστευω θα ηταν πιο δυσκολο ο χειρισμος της συσκευης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Αμερικάνικο = 99% περναει τελωνείο.Προσέξτε μην προσπαθήσετε να γλιτώσετε χρήματα και στο τέλος πληρώσετε πολύ περισσότερα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Αμερικάνικο = 99% περναει τελωνείο.Προσέξτε μην προσπαθήσετε να γλιτώσετε χρήματα και στο τέλος πληρώσετε πολύ περισσότερα... Με usps και με την ένδειξη δωρο στο κουτι εχει ελαχιστες πιθανότητες να περασει τελωνείο το εχω κάνει 2-3 φορες Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Έχω κολλήσει, μετά απο τόσα review που ποσταρίστηκαν εδώ και κάποια video στο youtube ότι το κινητό έχει πρόβλημα στο gaming. Εκτός απο την navigation bar που φαίνεται συνέχεια, αναφέρουν fps drop και lags και γενικά πολύ κακή απόδοση στο gaming. καθόλου smooth Επίσης στο πιο πανω review αναφέρει προβλήματα με την ακρίβεια του gps. Edited October 2, 2013 by Strategos Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Έχω κολλήσει, μετά απο τόσα review που ποσταρίστηκαν εδώ και κάποια video στο youtube ότι το κινητό έχει πρόβλημα στο gaming. Εκτός απο την navigation bar που φαίνεται συνέχεια, αναφέρουν fps drop και lags και γενικά πολύ κακή απόδοση στο gaming. καθόλου smooth Επίσης στο πιο πανω review αναφέρει προβλήματα με την ακρίβεια του gps. Στο review λέει ότι παίζοντας παιχνίδια κατεβάζει την μπαταρία πολύ γρήγορα αλλά και με s4 που ήμουν με κάποια παιχνίδια η μπαταρία δεν έβγαζε ούτε 12ώρο. Edited October 2, 2013 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Στο review λέει ότι παίζοντας παιχνίδια κατεβάζει την μπαταρία πολύ γρήγορα αλλά και με s4 που ήμουν με κάποια παιχνίδια η μπαταρία δεν έβγαζε ούτε 12ώρο. check again :happy: Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 check again :happy: Κοίταξε δεν ξέρω τι λέει αυτή χωρίς να δείχνει στην πράξη, μπές youtube και δες βίντεο στα οποία δοκιμάζουν παιχνίδια δεν δείχνει καθόλου lags η να χάνει σε gaming. Και σε ότι αφορά το gps πέραν του συγκεκριμένου review στο οποίο ξαναλέω,λέει χωρίς να δείχνει δεν έχω διαβάσει κάτι. Όποιοι το έχουν πάρει ας δοκιμάσουν το gps να μας πουν :) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μια χαρά ειναι το κινητο,μην ασχολείστε με ηλίθια review τα οποία σχεδόν πάντα κρύβουν σκοπιμότητα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 πολυ καλη τιμη!! http://www.ebay.co.uk/itm/LG-G2-D802-32GB-White-Unlocked-Free-Gift/190912906811?_trksid=p11001.m2453&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D267%26meid%3D1695581077296835661%26pid%3D100104%26prg%3D1142%26rk%3D2%26rkt%3D3%26sd%3D151130959557%26%26clkid%3D1695617856556452338&_qi=RTM1342312 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest micr0g Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Postage: Doesn't post to Greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μια χαρά ειναι το κινητο,μην ασχολείστε με ηλίθια review τα οποία σχεδόν πάντα κρύβουν σκοπιμότητα. Μπορείς σε παρακαλώ να δοκιμάσεις το gps? Να κάνεις μία πλοήγηση κάποια στιγμή και να δεις ταχύτητα που πιάνει σήμα, και αν σε βγάζει σε σωστό δρόμο και αν κάνει επανα-υπολογισμό διαδρομής γρήγορα? Είμαι 1 βήμα πριν το αγοράσω , αλλά επειδή χάνομαι και στο σπίτι μου μέσα , για μένα το gps είναι πολύ σημαντικό. ευχαριστώ Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Postage: Doesn't post to Greece ρωτας καλυτερα. πολλοι ετσι γραφουν αλλα αν τους ρωτησεις στο στελνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 επιτελους !!!! :) http://www.vnp.gr/lg-g2-16gb-d802.html?ref=bestprice.gr http://www.vnp.gr/lg-g2-32gb-d802.html?ref=bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδιά το κινητό έφτασε και στο πρώτο μαγαζί του bestprice στα 519 ευρώ η 16 gb έκδοση! http://www.vnp.gr/lg-g2-16gb-d802.html?ref=bestprice.gr Όποιος το θέλει άμεσα ας το πάρει , εγώ θα περιμένω μέχρι να πέσει λίγο η τιμή του στα 450 ευρώ! :D Ελπίζω να μην σας τύχει μη ευρωπαΐκό μοντέλο και δεν έχετε εγγύηση!Εκτός βέβαια αν είναι το Κορεάτικο με την κάρτα μνήμης κλπ! :lol: Edit: Με πρόλαβε ο Nicolas_D , αλλά δεν πειράζει! Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 GeorgeLS μεγαλο δηλημα τωρα ευρωπαικο 32αρι κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο ή κορεατικο με μπαταρια κ καρτα μνηνης? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts