omnian Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Καλησπέρα. Η ανάλυση 480Χ800 μήπως είναι μικρή για το κινητό και δεν είναι καλή η απεικόνιση στην οθόνη (pixel-ιάζει?) Εγω παντως δεν παρατηρω pixelιασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παιδια πως θα βγαλω την σαβουρα της samsung? Το κινητο μπορει να γινει ROOT? Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvgteam Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Καλησπερα σε ολους!!Καλοριζικο το κινητο σε ολους κ καλη αρχη στο θεμα( Galaxy Express).Εχτες ειχα την ατυχια και εχασα το κινητο μου Samsung galaxy s Advance, που ημουνα παρα πολυ ευχαριστημενος οσο καιρο το ειχα κ δεν ειχα προλαβει να περασω κ την καινουργια αναβαθμιση σε jelly bean 4.1.2!!!!:( Ψαχνω καινουργιο κινητο αυτες τις μερες κ επεσε το ματι μου,στο Express!Διαβαζω πως ειναι αρκετα καλο κινητο και φυσικα πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει.Εχω διαβασει κ ξενα site κ φυσικα αναλυτικα GSMArena.Θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του Express,εαν ειναι ευχαριστημενοι με την συσκευη,για να εχω μια αποψη στο θεμα αυτο ,και να προχωρησω κ εγω με την σειρα μου στην αγορα του .Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εικοσι μερες τοχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Καλησπερα σε ολους!!Καλοριζικο το κινητο σε ολους κ καλη αρχη στο θεμα( Galaxy Express).Εχτες ειχα την ατυχια και εχασα το κινητο μου Samsung galaxy s Advance, που ημουνα παρα πολυ ευχαριστημενος οσο καιρο το ειχα κ δεν ειχα προλαβει να περασω κ την καινουργια αναβαθμιση σε jelly bean 4.1.2!!!!:( Ψαχνω καινουργιο κινητο αυτες τις μερες κ επεσε το ματι μου,στο Express!Διαβαζω πως ειναι αρκετα καλο κινητο και φυσικα πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει.Εχω διαβασει κ ξενα site κ φυσικα αναλυτικα GSMArena.Θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του Express,εαν ειναι ευχαριστημενοι με την συσκευη,για να εχω μια αποψη στο θεμα αυτο ,και να προχωρησω κ εγω με την σειρα μου στην αγορα του .Ευχαριστω. Και εγω ειμαι 100% happy! Να βρω να το κανω root να βγαλω την σαβουρα θελω.. (και να πεταξω κανα app στην SD .. απο εσωτερική σε εξωτερική) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253083 Κανει? Αν οχι η αν ναι.. μπορεί καποιος να δώσει καποιο τρόπο? Edited September 12, 2013 by jvp4ant Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koozoop Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Το αγόρασα πριν 3 ημέρες. Πολύ ευχαριστημένος γενικά. 3-4 φορές μου κόλλησε και έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία. Έχει τύχει σε κανένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Ουτε μια φορα εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemoz Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Ουτε μια φορα εμενα. Ούτε εμένα έχει κολλήσει ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 να ρωτησω κατι το τηλεφωνο μπορει να παρει αναβαθμηση σε android 4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Μάλλον θα πάρει μέχρι τέλος του χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Παιδια πως θα βγαλω την σαβουρα που εχει και θα μεταφέρω εφαρμογες στην SD? Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εχετε κανει την αναβαθμιση που βγαζει διαθεσιμη μεσω wifi? Λεει καπου αν αλλαζει κατι? Επισης αν την κανει κανεις μπορει να επανερθει στην προηγουμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Εμενα δεν μου βγαζει ειδοποιηση για σναβαθμιση κσι ουτε και μεσω kies οταν το συνδεω με το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Με αυτα που διαβασα σκεφτομαι να αγορασω και εγω αυτο το κινητο . φωτογραφιες που εχετε τραβηξει το βραδυ μπορει να ανεβασει καποιος? ελευθερη ραμ ποσο εχει ? γιατι αρκετη λενε οτι εχει ενα σωρο αχρηστες εφαρμογες , οποτε να μην εχω προβλημα μετα και να μου κολλαει με εφαρμογες πχ φειςμπουκ , τουιτερ κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Το έχει ένας φίλος και μου παραπονιέται ότι τρώει πάρα πολύ μπαταρία.Σε αναμονή, κλειστή οθόνη τρώει 10% την ώρα. Τον είπα ότι κάποιο πρόγραμμα την τρώει.Μου είπε ότι έχει βάλει το skype αλλά είναι κλειστό, το skydrive και κάνα δυο άλλα.Τι να του πω να κοιτάξει; Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Το skype το εχω βαλει. Κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Το έχει ένας φίλος και μου παραπονιέται ότι τρώει πάρα πολύ μπαταρία.Σε αναμονή, κλειστή οθόνη τρώει 10% την ώρα. Τον είπα ότι κάποιο πρόγραμμα την τρώει.Μου είπε ότι έχει βάλει το skype αλλά είναι κλειστό, το skydrive και κάνα δυο άλλα.Τι να του πω να κοιτάξει; Ας βάλει κάποιο πρόγραμμα απο το play ( π.χ GSam Battery Monitor) ώστε να δει τι φταίει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Και να κανει και κανενα restart. Εμενα σε αναμονη μου τρωει λιγοτερο απο 1% την ωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Το έχει ένας φίλος και μου παραπονιέται ότι τρώει πάρα πολύ μπαταρία.Σε αναμονή, κλειστή οθόνη τρώει 10% την ώρα. Τον είπα ότι κάποιο πρόγραμμα την τρώει.Μου είπε ότι έχει βάλει το skype αλλά είναι κλειστό, το skydrive και κάνα δυο άλλα.Τι να του πω να κοιτάξει; Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα στην αρχή και απενεργοποίησα μερικές άχρειστες (για μενα) εφαρμογές, όπως το ChatON, S Voice, Talk, TalkBack και ότι άλλο το οποίο δεν χρησιμοποιώ καθόλου. Ειδικά αυτές που αναφέρω είναι στην ουσία άχρηστες και τρώνε πολυ μπαταρία, γιατί "ξυπνάνε" πάρα πολύ συχνά το κινητό. Τώρα το βράδυ πχ. που κοιμάμαι, σε 7 με 8 ώρες σε αναμονή καταναλώνει περίπου 3%. Και καλό είναι ανα λίγες μέρες να κάνει μια επανεκίνηση το κινητό. Edited September 20, 2013 by troublemaker1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksadel Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Έχει λίγες βδομάδες που έχω αυτό το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχει screen protector το κινητό ή όχι. Εμένα δεν μου φαίνετε να έχει. Πριν λίγες μέρες ήρθε μια θήκη από το ebay που είχα παραγγείλει και είχε δώρο και ένα sceen protector. Αξίζει να τα βάλω?? Και μια ακόμα ερώτηση. Πόση ώρα διαρκεί σε εσάς η φόρτιση?? (όταν είναι ενεργοποιημένο) Παιδιά αγόρασα και έβαλα ένα screen protector αλλά μέσα σε 2 εβδομάδες έχει γεμίσει γρατζουνιές. Ξέρετε κάποιο καλό anti scratch screen protector???Βρήκα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/6-x-Anti-Scratch-Screen-Protectors-for-Samsung-I8730-Galaxy-Express-Savers-/310693223036?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item4856c25a7c μήπως ξέρει κανείς τίποτα?thanks εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Μια ερωτηση παιδια, αν και δεν νομίζω ότι φταίει το κινητό. Ισως φταιει ο Παροχος. Συνήθως δεν έχω ανοικτα τα Δεδομένα. Οταν ενεργοποιώ λοιπόν τα Δεδομένα (internet δηλαδη) πολύ συχνά (όχι πάντα) γίνεται το εξης: Εμφανίζεται αμέσως στη μπάρα ειδοποιήσεων το εικονίδιο με τα δυο βελάκια, κόκκινο και πράσινο να αναβουν. Ωστόσο internet δεν έχω. Δεν ανοιγουν οισελιδες ό,τι και να κάνω. Απενεργοποιώ τα δεδομένα και μετά τα επανα-ενεργοποιώ και συνηθως μετα τη 2η ή 3η προσπάθεια έχω internet. Αυτό συνέβαινε και με το παλιο μου κινητό (Ace 2) συμβαίνει και στο κινητό της γυναίκας μου (LG) και έχω την αίσθηση ότι πρέπει να τα βάλω με τον Cosmote. Σήμα όμως έχει "καμπάνα", που λεει και η διαφημηση. Το εχει κανεις απο σας παρατηρήσει; Τι φταίει; Φανταζεται κανεις; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Μια ερωτηση παιδια, αν και δεν νομίζω ότι φταίει το κινητό. Ισως φταιει ο Παροχος. Συνήθως δεν έχω ανοικτα τα Δεδομένα. Οταν ενεργοποιώ λοιπόν τα Δεδομένα (internet δηλαδη) πολύ συχνά (όχι πάντα) γίνεται το εξης: Εμφανίζεται αμέσως στη μπάρα ειδοποιήσεων το εικονίδιο με τα δυο βελάκια, κόκκινο και πράσινο να αναβουν. Ωστόσο internet δεν έχω. Δεν ανοιγουν οισελιδες ό,τι και να κάνω. Απενεργοποιώ τα δεδομένα και μετά τα επανα-ενεργοποιώ και συνηθως μετα τη 2η ή 3η προσπάθεια έχω internet. Αυτό συνέβαινε και με το παλιο μου κινητό (Ace 2) συμβαίνει και στο κινητό της γυναίκας μου (LG) και έχω την αίσθηση ότι πρέπει να τα βάλω με τον Cosmote. Σήμα όμως έχει "καμπάνα", που λεει και η διαφημηση. Το εχει κανεις απο σας παρατηρήσει; Τι φταίει; Φανταζεται κανεις; Ευχαριστω Μήπως φταίει η επιλογή δικτύου, δηλαδή 3G ή 2G?? Άμα είναι 3G οι σελίδες ανοίγουν αμέσως, άμα είναι σε 2G αργούν πάρα πολύ. Κι εγώ στην cosmote είμαι (what's up) και όσες φορές μπήκα στο ίντερνετ μπήκε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Κριμα ενα καλο και τιμιο κινητο εχει εκλειψει απο τα σκρουτζομαγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksadel Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Εχω το κινητο 1 μηνα και μου χει τυχει καμια 2-3 φορες να σβησει μονο του.το αφηνω για παραδειγμα στο τραπεζι και μετα το βρισκω σβηστο. Σας εχει τυχει. Εψαξα σε ξενα site και βρηκα αρκετες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Κριμα ενα καλο και τιμιο κινητο εχει εκλειψει απο τα σκρουτζομαγαζα. Υπαρχει και η αλλη αναγνωση: Προλαβαμε και το αγορασαμε! Ενα μηνα το εχω κσι ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts