Jump to content

koozoop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koozoop

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

koozoop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. koozoop

    Asus Zenfone 2

    Καλησπέρα. Το έχει βγάλει το gearbest στα 135 και σκέφτομαι να το πάρω διότι το Galaxy Express που έχω δεν μου αρκεί πλέον (μνήμη, μπαταρία, κτλ...). Με ενδιαφέρει η ταχύτητα εναλλαγής εφαρμογών, gps καθώς και μπαταρία. Επίσης το γεγονός ότι έχει χαμηλό SAR παίζει για εμένα ρόλο. Υπάρχει κάτι τρανταχτό το οποίο να με αποτρέψει από την αγορά του; Ευχαριστώ για το χρόνο σας
  2. koozoop

    ZTE Q705U

    Καλησπέρα. Ξέρουμε αν όντως το SAR είναι αυτό που ισχυρίζονται (0.199); Για body;
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Τελικά θα πάρω το TOYOTOMI...
  4. Ο χώρος θερμαίνεται με πετρέλαιο και τζάκι. Το κλιματιστικό θα χρησιμοποιείται επικουρικά, κυρίως 3-5 λόγω νυχτερινού (για χειμώνα) και περισσότερο του πιο θερμούς μήνες του χειμώνα. Με το 9άρι ήμουν πολύ-πολύ οριακά στη θέρμανση. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η ποιότητα τουο κλιματιστικού και η εγγύηση.
  5. Καλησπέρα. Οι διαστάσεις είναι 21τμ x 3μ δλδ 63κμ. Το δωμάτιο έχει προσανατολισμό ΒΔ στη μεγάλη πλευρά όπου βρίσκεται και ένα άνοιγμα επιφανείας 4,50τμ περίπου (μονό τζαμιλίκι) και Νότιο στη μια μικρή πλευρά με ένα μικρό παράθυρο περίπου 2τμ (μονό). Κατασκευή '85, δεν ξέρω αν υπάρχει μονωτικό στη μπατική. Δεν θέλω να ξεφύγω από τα 450-500 ευρώ. Ευχαριστώ
  6. Καλησπέρα. Βρίσκομαι ένα βήμα πριν την αγορά κλιματιστικού για το σαλόνι, στο οποίο έως τώρα είχα ένα κλιματιστικό 9.000ΒΤU's της Kelvinator. Βρίσκομαι μεταξύ των: α) Panasonic UE12QKE β) FUJITSU ASYG 35 LLCR Ecolandia Τι θα προτείνατε; Θέλω να σημειώσω ότι στο χώρο θα βρίσκεται κάποιες ώρες και ο 3μηνών γιος. Ευχαριστώ για την όποια απάντηση!
  7. Καλησπέρα. Έχει παραγγείλει κανείς τελευταία από geekbuying; Θέλω να παραγγείλω την Onda v975i και όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι μπορούν να το στείλουν με china post ως δώρο αλλά δεν έχει πάντα 100% επιτυχία αυτός ο τρόπος.
  8. Το αγόρασα πριν 3 ημέρες. Πολύ ευχαριστημένος γενικά. 3-4 φορές μου κόλλησε και έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία. Έχει τύχει σε κανένα?
  9. Καλησπέρα. Επειδή το πολυαγαπημένο μου ideos x5 pro μου "αφήνει χρόνους", σκέφτομαι να καταλήξω στο εν λόγω κινητό. Το μόνο που με κρατάει από το να το αγοράσω άμεσα είναι ότι για λίγα ευρώ παραπάνω βρίσκω το Galaxy SII plus το οποίο, τουλάχιστον στα χαρτιά, φαίνεται καλύτερο. Μήπως όμως δεν είναι Ευρωπαϊκό; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
  10. Μπα, ούτε ροζ, ούτε μπλε... Πάει για service. Ευχαριστώ για την απάντηση!
  11. Καλημέρα σε όλους. Σήμερα αγόρασα ένα U8800 Pro (σφραγισμένο) και εντός εγγύησης. Μόλις το ενεργοποίησα είδα ότι είχε την έκδοση Android 2.2.2 (αν θυμάμαι καλά). Κατέβασα από το site της Huawei την τελευταία official αλλά πάνω στη βιασύνη μου δεν πέρασα πρώτα την 2.3.5... Ως αποτέλεσμα μου έβγαλε το μήνυμα update failed και για αρκετή ώρα είχε κολλήσει. Έβγαλα τη μπαταρία και τώρα δεν boot-άρει με τίποτα!!! Υπάρχει λύση ή πάει κατευθείαν service; Ευχαριστώ!
  12. Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να ενημερώσει για το SAR της συσκευης; Ευχαριστώ.
  13. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εν λόγω GPS επειδή το βρήκα σε χαμηλή τιμή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εαν μπορώ να του περάσω κάποιο off-road πρόγραμμα (όπως το GPS Tuner). Ευχαριστώ για την όποια απάντηση!
×
×
  • Create New...