manwlis77 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 θα περιμενω να το φερει η wind σε λιγε μερες θα το εχει φερει οποτε λογικα θα πεσει και λιγο η τιμη του στο σκρουτζ μολις πλησιασει τα 300 το πηρα λευκο εννοειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frank_k78 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδιά καλησπέρα, μετά από 1,5 χρόνο με wp θέλω επιγόντως να αλλάξω τηλέφωνο και σκεφτόμουν το Huawei P6. Είναι αξιόπιστο ή θα μου χαλάσει στο εξάμηνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Παιδιά καλησπέρα, μετά από 1,5 χρόνο με wp θέλω επιγόντως να αλλάξω τηλέφωνο και σκεφτόμουν το Huawei P6. Είναι αξιόπιστο ή θα μου χαλάσει στο εξάμηνο; Μα τι ερωτηση ειναι αυτη?.. Η Huawei ειναι πολυ καλη εταιρεια και αποκλειεται (εκτος αν γινει χοντρη πατατα) να σου χαλασει στο εξαμηνο. Ως προς την αξιοπιστια θα επρεπε απο τα μεχρι τωρα σχολια να εχεις καταλαβει οτι δεν τιθεται θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Το πήρα για μια γνωστή από Κίνα .Περιμένω μέχρι την άλλη Δευτέρα να το παραλάβω.Θα γράψω εντυπώσεις. Edited September 25, 2013 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frank_k78 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ευχαριστώ πολύ, απλά ήθελα και μία πιο άμεση άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Από μπαταρία πως είναι ρε παιδιά ; Κρατάει μια μέρα με το ζόρι όπως όλα τα smartphones ; Επίσης, έχετε ακούσει άν θα πάρει 4.3.3 ; Edited September 25, 2013 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Από μπαταρία πως είναι ρε παιδιά ; Κρατάει μια μέρα με το ζόρι όπως όλα τα smartphones ; Επίσης, έχετε ακούσει άν θα πάρει 4.3.3 ; Έχει βγει 4.3.3; εγώ τώρα με το νεξους 4 έχω 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Γράψε λάθος 4.3 εννοούσα ;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 παντος και εγω το χαλβαζιαζω το κινητο σε λευκο θα κρατησω λιγο το νεξους 4 να δοκιμασω και κιτκατ και μετα θα το παρω να πεσει κα λιγο η τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Από μπαταρία πως είναι ρε παιδιά ; Κρατάει μια μέρα με το ζόρι όπως όλα τα smartphones ; Επίσης, έχετε ακούσει άν θα πάρει 4.3.3 ; Κρατάει άνετα την ημέρα...!! Με ελάχιστη χρήση (μόνο να δέχεσαι λίγες κλήσεις την ημέρα) μπορεί να σου βγάλει και 3ήμερο. Σίγουρα θα πάρει την 4.3, αφού το κινητό δεν έχει πάνω από 3 μήνες στην αγορά. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 έχει γίνει ροοτ; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 έχει γίνει ροοτ; http://editandroid.blogspot.gr/2013/08/how-to-root-huawei-ascend-p6.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδια οσοι το εχετε εισαστε ευχαριστημενοι? θελω να το παραγγειλω και ειμαι ενα κλικ πριν το order :lol: Το θελω για την γυναικα μου γιατι εχει ξεμεινει με ενα διαλυμενο galaxy s:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδια το εχω και εγω το κινητο περιπου μια εβδομαδα..ερχομαι απο note1 με custom rom και μπορω να πω οτι ειμαι απογοητευμενος με την μπαταρια...κραταει με το ζορι μεχρι το απογευμα οπου το note με την ιδια χρηση εβγαζε την μερα...απο πλευρας επιδοσεων στα παιχνιδια ειναι μετριο αν και τετραπυρηνο ειναι λιγο καλυτερο απο το παλιο μου κινητο που ηταν διπυρηνο στο 1.2!! Τωρα για ολα αυτα που χανει κερδιζει στην εμφανηση και στην ευκολια στο multitasking λογω των 2 gb ram.... Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Παιδια το εχω και εγω το κινητο περιπου μια εβδομαδα..ερχομαι απο note1 με custom rom και μπορω να πω οτι ειμαι απογοητευμενος με την μπαταρια...κραταει με το ζορι μεχρι το απογευμα οπου το note με την ιδια χρηση εβγαζε την μερα...απο πλευρας επιδοσεων στα παιχνιδια ειναι μετριο αν και τετραπυρηνο ειναι λιγο καλυτερο απο το παλιο μου κινητο που ηταν διπυρηνο στο 1.2!! Τωρα για ολα αυτα που χανει κερδιζει στην εμφανηση και στην ευκολια στο multitasking λογω των 2 gb ram.... Βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να σερφαρει ανετα να μην εχει λαγκαρισματα και καλη ποιοτητα ηχου και οθονης. Απο παιχνιδια το πολυ να παιξει κανενα angry birds (μην γελας ακομα με αυτο ειναι κολλημενη) και γενικα πολυ light και απλα πραγματα :) Edited October 2, 2013 by tiger30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ασύρματη φόρτιση υποστηρίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ασύρματη φόρτιση υποστηρίζει; Οχι δεν ειναι NFC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Οχι δεν ειναι NFC Πρέπει να έχει nfc ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Εμενα παντως μετα απο καποιες φορτισεις εχει στρωσει η μπαταρια και με αρκετη χρηση βγαζω 2 μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Έχει κανεις λευκό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Πραγματικά το κινητό αυτό είναι ότι πιο όμορφο έχει κυκλοφορήσει σε κινητό μέχρι στιγμής και περιμένω να πέσει κι άλλο η τιμή του ώστε να καταφέρω να το αποκτήσω.Το θέμα της θερμότητας δεν με απασχολεί όπως δεν με απασχολεί και οποιαδήποτε ασυμβατότητά του ή δυσκολία με βαριά παιχνίδια καθώς δεν παίζω τέτοια.Το μόνο που με απασχολεί είναι τα 8gb εσωτερικού χώρου μιας και δεν θέλω να χρησιμοποιώ εξωτερική κάρτα. Ερωτήσεις : -Τα 8GB είναι καθαρός χώρος ή ο χρήστης έχει λιγότερα πραγματικά διαθέσιμα; -Το gps του κλειδώνει γρήγορα και σταθερά δορυφόρους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Απο τα 8 διαθεσιμα ειναι τα 4.8... Το gps δεν το χρησιμοποιω.... Οσο για παιχνιδια εχω παιξει και βαρια χωρις προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Απο τα 8 διαθεσιμα ειναι τα 4.8... Το gps δεν το χρησιμοποιω.... Οσο για παιχνιδια εχω παιξει και βαρια χωρις προβλημα... Αν θυμάμαι καλά, ήταν πιο πολλά τα διαθέσιμα στην αρχή, κάπου 5,9. Τέσπα, μπορείς να μεταφέρεις apps στην sd οποιαδήποτε στιγμή θέλεις. Όσον αφορά το gps, αργεί πολύ να lockάρει όταν έχει γίνει επανεκκίνηση της συσκευής (μου έχει τραβήξει και κανά 5λεπτο σε περιοχή με μονοκατοικίες στο Λονδίνο όπου μένω μόνιμα). Αν lockάρει μια φορά μετά δεν έχει πρόβλημα (παίρνει κανά 30secs top). Είναι λιγάκι "καθυστερημένο" όσον αφορά το gps. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Ερωτήσεις : -Τα 8GB είναι καθαρός χώρος ή ο χρήστης έχει λιγότερα πραγματικά διαθέσιμα; Θες δεν θες θα την χρειαστείς την sd γιατί από τα 8 τα μισά (4gb) χρησιμοποιούνται από το σύστημα.Οπως λέει και ο φίλος παραπάνω,υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών στην sd ή να τα στέλνεις κατευθείαν εκεί. settings > manage apps > on sdcard > now select app which u want to move on sd card > select option move to sdcard ! settings> storage> default install location sd card choice Edited October 4, 2013 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας :) Όταν πέσει στα 250 από τα 340 ( ελπίζω σε κανένα 4μηνο ) θα το πάρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts